University of Rome Tor Vergata Faculty of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Jotta voitaisiin taata korkea laatu koulutusohjelmien tarjoamia kauppakorkeakoulun ja kansainvälinen standardi toteuttaa tutkimukseen, sillä on joukko määrä uusien hakijoiden vuosittain. Tällä hetkellä noin 4.000 opiskelijaa kirjoittautuu. Opetus- ja tutkimustoiminnan kauppakorkeakoulun ovat strukturoitujen edistää aktiivisen ja jatkuvan osallistumisen avulla opiskelijat, myös läpi suoran ja henkilökohtainen rapport yliopistoluennoista. Research, yhdessä kulttuurin ja tieteen vaihtoa, koordinoi neljä osastot ja Yksiköiden Centre.

Kampus isäntä useita palveluja, kuten tiedekunnan kirjasto, kielistudio, lehdistötoimisto, opiskelijat tietokeskus, Socrate-Erasmus toimisto, tietojenkäsittely palvelu, useita sandwich ja ruokalat. Lisäksi työllisyys helpdesk jatko-opiskelijoille - järjestäminen Imprese- on perustettu auttamaan jatko ja jatko-opiskelijoiden löytää harjoittelupaikkoja ja työtä.

KÄYTÄNNÖN TIETOA

Italian kaupungit ovat edelleen täynnä monia pieniä erikoistuneita kauppoja vaikka on kasvava joukko supermarketteja ja ostoskeskuksia esiintyvät ja ympärillä kaupungeissa.

Jos olet ostamassa ruokaa, selvittää mikä päivä on toripäivä oman kaupungin ja nauttia aitoa italialaista kokemus ostaa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, lihaa, juustoa, elintarvikkeita sekä laaja valikoima kodin tuotteita edulliseen hintaan.

Et varmasti nauttia ostamista italialaista ruokaa, mutta jos joskus haluta kovasti ruokaa kotoa, suuret supermarketit nyt kuljettaa erilaisia ​​kuin italialaista ruokaa ja jotkut erikoiskaupan olemassa kaupungeissa. Jos olet ostamassa vaatteita, tarvikkeita tai muita artikkeleita, suurten kaupunkien on tavarataloissa mutta useimmat italialaiset vielä mieluummin tehdä ostoksia pienissä erikoisliikkeissä ja putiikkeja, kun ne saavat enemmän huomiota ja enemmän henkilökohtaista palvelua.

Ottaen majoitus, ruoka, puhelin, matkakorvaukset ja vapaa kustannukset, opiskelijoiden pitäisi harkita kuukausittainen budjetti 700-900 euroa, riippuen sijainnista.

Sijainnit

Rooma

Osoite
University of Tor Vergata | Via Orazio Raimondo,18
00173 Rooma, Lazio, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin