Rome University of Fine Arts (RUFA)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

RUFA, todelliset unelmat ja konkreettiset projektit

RUFA, Rooman Kuvataideyliopisto, on monitieteinen, kansainvälinen koulutuskeskus, jonka on oikeudellisesti tunnustanut opetus-, yliopisto- ja tutkimusministeriö (MIUR) - joka tarjoaa arvovaltaisia, innovatiivisia kursseja taiteen, suunnittelun ja viestinnän alalta. RUFA toimii yhteistyössä tunnettujen ammattilaisten ja arvostettujen yritysten kanssa takaamalla opiskelijoilleen teoreettisen valmistelun par excellence, lisäksi jatkuvasti päivitettävän metodologisen ja operatiivisen ohjauksen pitäen samalla kiinnostuneena työpaikasta ja markkinoiden nykyisistä suuntauksista. RUFA perustettiin vuonna 1998 tavoitteena toteuttaa yhdessä akatemiassa italialaisten ja ulkomaisten opiskelijoiden ja sen perustajan, maestro Alfio Mongellin, toiveet. RUFA tarjoaa kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia, jotka vastaavat täysin nykyajan taiteellisiin ja kulttuurisiin tilanteisiin. , joka tarjoaa korkeatasoisen taiteellisen koulutuksen ja vahvat, konkreettiset tulevaisuuden työllisyysnäkymät.

Ajantasaiset ja kannustavat koulutusehdotukset

RUFA tarjoaa laajan valikoiman koulutushankkeita, joihin sisältyy joitakin mielenkiintoisimmista ja vaativimmista tutkimusalueista. RUFA: n visuaalisen taiteen osaston päälliköiden ja muotoilun ja taideteollisuuden osaston / uusien tekniikoiden osastojen ohjauksessa ja neuvonnassa RUFA: n opiskelijat voivat valita tulevan ammatillisen uransa kahdeksasta eri taiteiden kandidaattiohjelmasta:

Maalaus / Veistos / Set Design / Graafinen suunnittelu / Sarjakuvat ja kuvitus / Design / Cinema / Photography.

Ja kahdeksasta maisteriohjelmasta:

Multimedia Taide ja muotoilu / Visual ja innovaatio Design / Computer Animation ja Visual Effects / Elokuvataide / Set Design / Veistos / Maalaus / Graafinen taide.

Senioreille ja kaikille lisäkoulutusta vaativille opiskelijoille RUFA tarjoaa myös useita lyhyitä kursseja, mestareita ja edistyneitä kursseja.

RUFA on tehnyt intensiivistä yhteistyötä monien vuosien ajan Malesian arvostetun KDU-yliopisto-yliopiston kanssa perustamalla yhdessä visuaalisen ja innovaatiosuunnittelun ohjelmia. Kahden yliopiston välillä on kehittynyt erittäin dynaaminen, kulttuurinen vaihtaminen sekä ideoiden ja mallien jakaminen, ja tavoitteena on molemmissa oppilaitoksissa olevien opiskelijoiden koulutuksen rikastaminen. Muinaisen ja nykyajan perinteiden välinen läpäisy on vain yksi kulttuuripuku, joka Rooman yliopistolla on malesialaisen vastineen kanssa. Viime vuosina kahden instituutin välisiä suhteita on kehitetty entisestään apurahojen myöntämisen ansiosta. RUFA ja KDU University College ovat täysin yhtä mieltä tämän synergian tarjoamista valtavista kasvumahdollisuuksista. Malesian yliopiston varapuheenjohtaja Hon Wei Min on todennut, että ”Uskomme vakaasti, että opiskelijamme voivat oppia paljon arvokasta RUFA, joka voidaan sitten siirtää takaisin kotiin. Molemmilla maillamme on erittäin muinainen kulttuuriperintö ja yhtä vahva taiteellisen ilmaisun henki, ja näiden kahden tapaaminen ja fuusio voi antaa aikaan vain monia uusia, positiivisia ideoita. Uskomme sinuun ja sinä uskot meihin ”.

Tavoitteena on aina tehdä itsemme vastaanottavaisiksi eri kielten välisestä saastumisesta, transversalisuudesta, tutkimuksesta ja kokeilusta.

Mukautettu menetelmä

RUFA-koulutuksen lähestymistapa perustuu erinomaiseen ja erikoistuneeseen opetusmenetelmään, jonka tavoitteena on liittyä yliopiston opetussuunnitelmaan ja ammatilliseen koulutukseen.

RUFA-opintovuosien aikana opiskelijat voivat käydä laboratorioissa, työpajoissa, kokemuksellisissa opetuksissa, näyttelyissä, esityksissä ja keskusteluissa. Nämä ovat kaikki nykyaikaisia ja tehokkaita työkaluja, jotka tuovat oppilaat lähemmäksi ammattitaitoisen työvoiman todellisuutta. Jotta opiskelijat hyötyisivät parhaiten, RUFA kannustaa oppilaita hyödyntämään tarjolla olevia mahdollisuuksia, rakentamaan vankan teoreettisen ja käytännöllisen perustan. Ne voivat sitten luoda inspiroivan taiteen, joka yhdistää monialaisen saastumisen, poikittaisen rikastumisen ja innovoivan kokeilun.

Koska RUFA on nykyaikainen, se pyrkii opettamaan ja kouluttamaan sydämellään, joka on asetettu perinteen ja sen tulevaisuuden tulevaisuuteen.

Opiskelu Roomassa

Katse takaisin ajoissa kohti tulevaisuutta

Luovaa taidetta tutkitaan ärsykkeillä ja suurimmalla mahdollisella houkuttelulla saastuneessa ilmakehässä tarjoaa arvokkaita etuja. Roomassa oli renessanssin varsinainen kehto, ja vielä nykyään kaupungin historiallinen ja taiteellinen perintö on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Rooma on myös jatkuvasti muuttuva kaupunki, jossa dynaamiset, jännittävät uudet kielet tekevät siitä uuden ilmentävän nykyaikaisen kehityksen. Kaupunkien museoihin ja gallerioihin tarjolla oleva suuri monimuotoisuus on tämän ilmeisin testamentti. Itse asiassa Rooma ylpeilee paitsi klassisen loistavan tarjouksen lisäksi myös kannustavaan tapahtumien ja aloitteiden kalenteriin, jotka tulevat uusien suuntausten joukkoon ja jotka vaihtelevat taiteesta musiikkiin ja jopa sarjakuvaan.

Älä anna mahdollisuutta opiskella kesken Rooman taiteellisten ärsykkeiden turbiinimoottoria. Opiskelu täällä tarkoittaa sisäänpääsyä tulevaisuuden historiaan!

Sijainnit

Rooma

Osoite
Sede Centrale
Via Benaco, 2

Rooma, Lazio, Italia

Rooma

Osoite
Via Taro, 14
Rooma, Lazio, Italia

Rooma

Osoite
Via Degli Ausoni, 7
Rooma, Lazio, Italia

Rooma

Osoite
Via Benaco, 12
Rooma, Lazio, Italia

Rooma

Osoite
Via Benaco, 1b
Rooma, Lazio, Italia

Rooma

Osoite
Via Lariana, 14
Rooma, Lazio, Italia

Rooma

Osoite
Via Lariana, 8
Rooma, Lazio, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin