Scuola Politecnica di Design SPD

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Scuola Politecnica di Design SPD

Luova työpaja ideoiden ja kokemusten löytämiseen, ymmärtämiseen ja vaihtoon.
Ensimmäinen koulu Italiassa suunnittelusta ja viestinnästä, perustettu vuonna 1954.

Vuodesta 1954 lähtien tämä koulu on työskennellyt italialaisessa suunnittelussa, nähdessään se kasvaa ja kehittyy siihen, mitä me tunnemme nykyään. Taiteilija Nino di Salvatore perusti SPD: n vuonna 1954. Hän on taidemaalari ja veistinyt kiehtoi ja yhdistänyt taiteilijoita, suunnittelijoita, ammattilaisia ​​ja opiskelijoita viidestä eri maanosasta. Bruno Munari, Gio Ponti, Max Huber, Pino Tovaglia, Isao Hosoe ovat kaikki oppineet SPD: ssä. Koulun vieraita ovat Achille Castiglioni, Rodolfo Bonetto, Roberto Sambonet, Donald Norman ja Tomato. Tänään toimimme nuorten suunnittelijoiden rinnalla, kokeilemalla todellisia projekteja ja muotoiluja ja kouluttamalla uusia lahjakkuuksia Piero Lissoni, Stefano Giovannoni, Denis Santachiara ja Andrea Branzi.

On aina asioita, joita voit löytää, muokata, muuttaa. Milanossa, suunnittelun pääkaupungissa, SPD järjestää vuosittain maisterikursseja. Yli 50 vuoden kokemus alalla , nämä kurssit vaihtelevat tuotesuunnittelusta sisustukseen, viestinnästä multimediaan. Didaktiikka on yksilöllinen, ihmisen kokoinen ympäristö, joka helpottaa helposti yhteyttä tiedekuntaan ja henkilökuntaan.

Opinto-ohjelmilla on vahva suuntautuminen todellisiin projekteihin, pitäen tiiviissä yhteydessä yrityksiin ja ammattilaisiin.

Palkinnot

Erinomainen menestys on ollut erittäin palkitsevaa, kunhan hän on poikkeuksellisesti tunnustettu: Biennale di Venezia -historiassa vuonna 1986 Carrousel du Louvre -tapahtumassa ja Georges Pompidoun keskustassa Pariisissa; Milanon kymmenes Triennaleen "Medaglia d'Oro" ja ADI -Associazione Disegno Industriale -yrityksen vuonna 1994 tekemä "Compasso d'Oro"; puhumattakaan kunnianosoituksesta SMAU-palkinnolle kahdelle teolliseen muotoilulle

Sijainnit

Milano

Osoite
Scuola Politecnica di Design SPD Via Carlo Bo 7
20143 Milano, Lombardia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin