STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ILMAISUUS MAAILMAN HAASTEISSA. USKOTKO SIIHEN?

Meistä

Koulun ainutlaatuinen konsepti perustuu opintojaksojen akateemisten luentojen yhdistelmään ja ammattilaisten ja toimittajien kanssa tehtyihin autenttisiin hankkeisiin. Kaikki tohheter heittää maailman joka päivä joka tunti.

- paikan päällä tehtävät tarkastukset ja paikan päällä oleva kokemus - sekä vierailut työpajoihin, laboratorioihin, tehtaisiin ja myymälöihin. Kurssit huomioivat tärkeimpien kansainvälisten akateemisten tutkimustulosten tulokset maailmankuulujen suunnittelijoiden ja arkkitehtien todistuksella. Lähes kaikki uudet ideat ovat inspiroivia taideteoksista ja heidän taiteilijoistaan. Tieteellisen ja käytännön toiminnan lisäksi lukemme yhdessä ja keskustelemme filosofian, taiteilijoiden, ajankohtaisten asioiden ja viimeisimpien muotoilun ja arkkitehtuurin taipumuksista.

Yrityksemme on arkkitehtuuri- ja design-studio Firenzessä. Valitsimme tämän suuren kaupungin useista syistä.

Ensinnäkin, koska Firenzen keskeinen sijainti antaa meille mahdollisuuden käydä, opiskella ja työskennellä monissa muissa kaupungeissa, kuten Milanossa, Roomassa ja Venetsiassa, missä olemme kehittäneet intensiivisiä työsuhteita. Itse asiassa Firenzen maantieteellinen sijainti tarjoaa nopean ja helpon pääsyn kaikkiin Italian alueisiin.

Toiseksi siksi, että italialainen kansainvälinen muotoilu on peräisin täältä, missä mielenkiintoisimmista historiallisista yhteyksistä vastasi tulevaisuuden näkemys.

Kolmanneksi, koska se on kaikkein tunteellisin kaupunki Italiassa.

Lisäksi paikamme sijaitsee Via degli Artisti -kaupungissa, joka tunnetaan kaupungin taiteellisesta tuotantohistoriasta.

Kurssimme erityispiirteet ovat se, että ne yhdistävät opetuksen ja kansainvälisen työkokemuksen teoreettisten luentojen kanssa.

Käytännön työtapojen ja kaupunkikäyntejä, joilla on muotoilu paikan päällä, opettajat opettavat erilaisia ​​näkökulmia projektin kehittämiseen sekä muotoilussa (huonekalut ja sisustus) että arkkitehtuurissa.

LEARN IT, DO IT

Sijainnit

Firenze

Studium Architecturae Florence Design School

Puhelin
+ 39 055 2692248

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin