Sapienza University of Rome

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopiston valitseminen ei ole helppoa.

Haluat paikan, joka voi toteuttaa unelmasi, kouluttaa sinua ja tarjota sinulle elämäntaidot ja resurssit, jotka antavat sinulle etulyöntiaseman maailmassa. Sapienza University of Rome on juuri se paikka. Yli 700 vuoden historiansa ansiosta olemme hoitaneet opiskelijoita vuosisatojen ajan. Sapienza, joka perustettiin vuonna 1303 Studium Urbikseksi , on yliopisto, jolla on suurin opiskelijaväestö Euroopassa: yli 112 000 opiskelijaa. Sapienza yhdistää vuosisatojen tiedon ja perinteet huippututkimukseen ja innovaatioihin tarjoamalla ainutlaatuisen ympäristön, jossa opiskelijoita kannustetaan vaihtamaan ideoita ja filosofioita.
Ja kaikki tapahtuu yhdessä maailman henkeäsalpaavimmista kaupungeista: Roomassa.

Olemme suuri, julkinen ja kattava italialainen yliopisto, joka on erikoistunut melkein kaikkiin tieteenaloihin kaikilla akateemisilla tasoilla (kandidaatin, maisterin, tohtorin, säätiön vuoden ja monet muut).

Julkisena yliopistona suurin osa rahoituksestamme tulee Italian hallitukselta, mikä antaa meille mahdollisuuden pitää lukukausimaksumme hyvin alhaisina säilyttäen samalla akateemisen vapauden , erinomaiset akateemiset ja tutkimusstandardit ja vaikuttavat kansainväliset sijoitukset useilla aloilla, kuten klassikoilla & Muinainen historia, arkeologia, fysiikka ja tähtitiede sekä ympäristötutkimus, nanoteknologia, solu- ja geeniterapia, suunnittelu ja lentokonetekniikka sekä monia muita aiheita.

Koko vuoden ajan Sapienza järjestää myös lukemattomia kulttuuri-, sosiaalisia ja urheilutoimintoja kannustaakseen opiskelijoita elämään monipuolista sosiaalista elämää. Näitä ovat: MuSa-orkesterit, kuorot ja jazzyhtyeet; Sapienza Theatron - Muinainen teatteriryhmä, RadioSapienza -verkkoradioasema ja erittäin laaja valikoima urheilumahdollisuuksia.

Viime kuukausien aikana Sapienza on myös pyrkinyt vastaamaan moniin COVID-19-pandemian asettamiin haasteisiin ja parantanut verkko-oppimis- ja opiskelijapalvelujaan ja infrastruktuurejaan samalla kun se on toteuttanut kaikki tarvittavat toimenpiteet turvallisen -henkilöopetus yhä useammalle opiskelijalle.

Sijainnit

Rooma

Sapienza University of Rome

Osoite
Piazzale Aldo Moro,5
00185 Rooma, Lazio, Italia
Puhelin
+39 06 49911

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MSc
Maisteri