Sapienza University of Rome

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sapienza Rooman yliopisto, joka perustettiin vuonna 1303 by Bonifatius VIII, on yksi vanhimmista yliopistoista maailmassa ja korkea esiintyjä joukossa suurimmista yliopistoista kansainvälisissä vertailuissa.

Perustamisestaan ​​lähtien yli 700 vuotta sitten, Sapienza on ollut tärkeä rooli Italian historiaa ja on ollut suoraan mukana keskeiset muutokset ja yhteiskunnan kehityksestä, talouden ja politiikan. Se on osaltaan kehittämiseen Italian ja Euroopan tieteen ja kulttuurin kaikilla aloilla tietämyksen.

Tulevaisuus Sapienza alkaa tänään ansiosta rikas menneisyys ja osuus koko yliopistoyhteisön, jonka päätavoitteina ovat tutkimus, opetus ja koulutus. Tiedekunnan, opiskelijoiden, teknistä ja hallinnollista henkilöstöä ovat osa tätä yhteisöä ja kiitos omiin taitoihinsa ja vastuut, ne kaikki osaltaan sen maineen ja kasvua.

Pääkampuksesta suunnittelema Marcello Piacentinin avattiin vuonna 1935. Se sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, ja on suurin Euroopassa - todellinen kaupunki kaupungissa, jossa opetustoimintaa on integroitu kirjastojen, museoiden sekä kattavat opiskelijapalveluista. Tiedekunnat ja laitokset harjoittavat myös toimintaansa hajautetun paikkakunnalla eri puolilla kaupunkia. On olemassa kaksi muuta yliopistojen kampuksilla muualla Lazio.

Sapienza tarjoaa laajan valikoiman kursseja myös koulutusohjelmien, PhD kursseja, yksi-kaksivuosi ammatillisia kursseja ja Erikoistuminen Koulut monilla tieteenaloilla, hoitaa 63 Osastot ja 11 Tiedekunnat. Kun 2011-2012 lukuvuoden yliopiston vihittiin School for Advanced Studies ja arvioi ehdokkaat pohjalta koulutus- ansioiden, joka tarjoaa opiskelijoille kursseja ja toimia, joilla pyritään kannustamaan ja kehittämään kykyjään kautta tieteen, kulttuurin ja tieteidenvälistä rikastamiseen.

Se on kaikin pitävät tutkimusta ja opetusta yliopisto: Sapienza harjoittaa maksamatta tieteellistä tutkimusta useimmilla tieteenaloilla, saavuttaa merkittäviä tuloksia sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Sapienza myös lisää tutkimusta tarjoamalla mahdollisuuksia korkeakoulujen maailmanlaajuisesti. Kiitos erityisen ohjelman vierailevat professorit, monet ulkomaiset tutkijat ja luennoitsijat ajoittain käydä yliopiston ja edistää huomattavasti koulutuksen laatua ja tutkimusohjelmia.

Jotkut 8000 ulkomaisia ​​opiskelijoita säännöllisesti kirjoilla Sapienza. Tämän lisäksi, Sapienza edistää kansainvälistä vaihtoa: on yli 1100 saapuvien ja lähtevien vaihto-opiskelijaa vuodessa, kiitos useiden liikkuvuutta ohjelmia.

Missio ja arvot

Sapienza University of Rome on yhteisö, jonka päätavoitteita ovat tutkimuksen, opetuksen ja koulutuksen. Tiedekunnan, opiskelijoiden, teknistä ja hallinnollista henkilöstöä ovat osa yhteisöä ja kiitos omiin taitoihinsa ja vastuut, ne kaikki osaltaan sen maineen ja kasvua. Sapienza pyrkii osaltaan merkittävästi kehitystä tietoyhteiskunnan tutkimuksen avulla, laadukasta koulutusta ja kansainvälistä yhteistyötä. Sapienza on itsenäinen organisaatio, tärkein sidosryhmä kansainvälisen tiedeyhteisön ja perustavanlaatuinen kumppani aloilla laadukasta koulutusta ja tutkimusta. Lisäksi se on myös tärkeä osa paikallista ja kansallista taloutta.

Perusarvoja, jotka määrittelevät Sapienza identiteetti ovat:

Ajatuksen ja tutkimusta, taata moniarvoisen kulttuurin ja ideoita; Sosiaalinen vastuu, jotta tutkimuksen ja koulutuksen edistää sosiaalista ja taloudellista kehitystä italialaisen yhteiskunnan, sen kaupungit ja kansa; Autonomiaa, koulutuksen, tutkimuksen ja organisaatio; Kilpailu, sisällä ja ulkopuolella yliopiston järjestelmään; Osallistua kaikki tiedekunnan opiskelijat, tekninen ja hallinnollinen henkilöstö; Sulje vuorovaikutusta opetuksen ja tutkimuksen edistämiseen enemmän yhdentymistä; Innovaatiot tutkimuksen ja opetuksen muotona tulevaisuuden investointeja; Avoimuus, erityisesti välillä yliopiston ja sen opiskelijoiden; Jatkuva parantaminen ohjenuorana organisaatiossaan ja hallinta; Kehittäminen ammatillinen kykyjä koulutusprosesseihin; Tehokas palvelut opiskelijoille ja muille yhteisön jäsenille
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA » Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Maisteri Arkkitehtuurin (säilyttäminen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Ohjelmassa käsitellään: historiallis-kriittinen ja historiallisten-teknisen analyysin arkkitehtuuria, jotka vaihtelevat yksittäisistä projekteista maisemaan ja koko ympäristön; arkkitehtoninen projekti suunnittelu ja toteutus ja säilyttäminen arkkitehtonisista rakenteista; erityistä tieteellistä tietoa ja kriittistä osaamista [+]

Master Programme in Architecture (Conservation), joka keskittyy pääasiassa Italian arkkitehtonisen perinnön tavoitteena on kouluttaa opiskelijat vakiinnuttaa ja säilyttää arkkitehtonisista ja ympäristön perintöä ja kehittää korkealaatuisia hankkeita, joissa otetaan huomioon suhde uusia hankkeita, ympäristön ja historialliseen kaupunkiin. Ohjelma kokoaa yhteen useita eri tieteenalojen, kuten humanistiset ja teknis-luonnontieteellisiä, valmistaa opiskelijat työskentelemään arkkitehdin erityisiä toimivaltuuksia rakentamista ja säilyttämistä nykyisten rakenteiden. Erityisesti kaksivuotinen ohjelma syvemmälle tärkeimmät hankitun osaamisen kanssa Alempi korkeakoulututkinto ja käsitellään: historiallis-kriittinen ja historiallisten-teknisen analyysin arkkitehtuuria, jotka vaihtelevat yksittäisistä projekteista maisemaan ja koko ympäristön; arkkitehtoninen projekti suunnittelu ja toteutus ja säilyttäminen arkkitehtonisista rakenteista; erityistä tieteellistä tietoa ja kriittistä osaamista täyttävien opiskelijoille ja Pääsyvaatimukset: Master of Science in "arkkitehtuuri (Conservation)" myöntää opiskelijoille: - jolla on vähintään kolmen vuoden (tai neljä vuotta) kandidaatin tutkinto Arkkitehtuurin, rakennustekniikan ja ympäristötekniikan osasto, Projektinhallinta ja Building Sciences. - Se kesti tentit käsitellään seuraavia aloja: matematiikka, rakennusfysiikka ja rakennusten energiajärjestelmät, arkkitehtuurin historia, piirustus, arkkitehtuurin tutkimus, rakennussuunnittelu, arkkitehtuurin säilyttämistä, rakenteiden mekaniikan, rakennesuunnittelu, arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun, kaupunki- ja maisemasuunnittelun, arkkitehtuurin tekniikka , ammattikäytäntöjen. - Native-puhujien Englanti tai hyvin tuntevien puhutun ja kirjoitetun Englanti. Todistus Englanti kielitaito B2 tasolla ainakin tarvitaan. Kandidaatin tutkinto opetetaan Englanti on vastaava. - Kun pääsykoe. Oman yliopiston on vahvistettava, että olet läpäissyt valinnan, arvioinnin, kurssille tai pääsykoe ennen aloittaa kandidaatti. Komitea arvioi opiskelijoille eri tausta tapauskohtaisesti. Hakuaika päättyy EU: n ulkopuolisille opiskelijoille on 15 huhtikuu 2017. Hakuaika päättyy EU: n opiskelijoille on syyskuun alkupuolella 2017 mennessä. Voit maksaa lukukausimaksut yhdessä tai kolmessa erässä. Esivalinnan prosessi on avoin, ja 2018/2019 tunnustuksia, marraskuusta 2017 huhtikuu 2018. Verkkosivun: http://en.uniroma1.it/study-us/courses-and-programmes/second-single-cycle-programmes/english/architecture-conservation [-]

MSc

Diplomi-insinöörin Tekoälyä Ja Robotiikkaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Masters insinööri Artificial Intelligence ja robotiikka (LM-28224) tavoitteena on antaa opiskelijalle tiedot ja taidot suunnitella ja toteuttaa tekoälyä ja robottijärjestelmiä, sekä tieteidenvälistä osaamista, jotka ovat välttämättömiä hallita monimutkaisia ​​projekteja ja niiden vaikutus yhteiskuntaan. [+]

Diplomi-insinööri Artificial Intelligence ja robotiikka (LM-28224) tavoitteena on antaa opiskelijalle tiedot ja taidot suunnitella ja toteuttaa tekoälyä ja robottijärjestelmiä, sekä tieteidenvälistä osaamista, jotka ovat välttämättömiä hallita monimutkaisia ​​projekteja ja niiden vaikutus yhteiskuntaan. Computer Engineering on yksi nopeimmin kasvavia aloja ja esittelee rajattomat mahdollisuudet lähes joka alalla. Opiskelija oppii: Suunnittelu ja kehittää osaamis- ja multi-agent ohjelmistoja; Suunnittelu ja kehittää robotti järjestelmiä palvelujen ja teollisuuden sovelluksissa, kuten turvallisuus, avaruus, koti, vanhusten hoito, lääketiede; Suunnittelu ja kehittää tietokoneanimaatio järjestelmiä elokuva ja videopeli teollisuus; Suunnittelu ja kehittää video järjestelmiä ympäristön, tuotannon ja palvelujen valvontaa ja seurantaa; Sommittele ja koordinoida tutkimus- ja kehitys joukkueet kehittyneen teknologian yritykset; Plan, valvoa, suunnitella ja toteuttaa, kun mahdollista monialaisia ​​ryhmiä, innovatiivisia sovelluksia tietotekniikan ja niihin liittyvillä aloilla, kuten automaatio-, tietoliikenne-, ja resurssienhallinta; Edistää teknologian transferal tutkimustulosten ja teknologian kehitysten julkisten ja yksityisten organisaatioiden; Hallitse ja kouluttaa henkilöstöresursseja tietotekniikkaa. Uramahdollisuudet Computer Engineering on yksi nopeimmin kasvava kentät rajoittamaton mahdollisuus lähes joka alalla. Maisterin tutkinto Tekoäly ja robotiikka tarjoaa tietoa ja työkaluja suunnitteluun ja toteuttamiseen tietojenkäsittelyjärjestelmiä ja niiden yksittäisiä komponentteja. Insinöörien Artificial Intelligence ja Robotics jatkotutkinto pätevöityä työhön tietotekniikan, keskittyen Artificial Intelligence, Robotics, tai Computer Graphics. Tyypillisiä esimerkkejä tavoite toiminta: automaatio ja robotiikka ohjelmistokehitys omistettu ja sulautettujen järjestelmien suunnitteluun Mahdollisia työnimikkeitä ovat: Tieto insinööri Robotics insinööri Tietokonegrafiikka insinööri Projektipäällikkö Sovellukset insinööri Design Engineer Kehitysinsinööri [-]

Diplomi-liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Italia Rooma

Masters of Science Programme in Business Management (LM-28234) tavoitteena on antaa opiskelijalle tietoja, taitoja ja osaamista, joka on välttämätöntä johtamis- ja yrittäjäntaitojen roolit yrityksiä sekä liike-konsultteja. [+]

Masters of Science Programme in Business Management (LM-28234) tavoitteena on antaa opiskelijalle tietoja, taitoja ja osaamista, joka on välttämätöntä johtamis- ja yrittäjäntaitojen roolit yrityksiä sekä liike-konsultteja. Ohjelma yhdistää perus- ja poikittainen tietoa ja tarjoaa opiskelijoille välinen toimiva ja yrittäjyyteen näkökulma valmistaa heitä johtotehtävissä. Opiskelija voi hakea myös kaksinkertainen koulutusohjelma: ensimmäinen vuosi Regent University, Lontoossa, ja toisena vuonna Rooman Sapienza University. Opiskelija hankkii: Perusteellinen tuntemus hallinto, talous, matematiikan, tilastotieteen ja laki Ongelmanratkaisutaidot Erityiset toimivaltuudet hallinnon, markkinoinnin ja kestävyys Toisen vuoden opiskelijat voivat päättää keskittyä: Yleinen johtaminen markkinointi Kestävän kehityksen [-]

Diplomi-säätötekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Master of Science in Control Engineering tyypillisesti seuraa kolmen vuoden (tai neljän vuoden) kandidaatin tutkinto, kuten BSE Computer Science and Control Engineering liikkeeseen DIAG, Sapienza (saatavana samantapaista myös muilla Italian tai ulkomaisissa yliopistoissa) . [+]

Master of Science in Control Engineering tyypillisesti seuraa kolmen vuoden (tai neljän vuoden) kandidaatin tutkinto, kuten BSE Computer Science and Control Engineering liikkeeseen DIAG, Sapienza (saatavana samantapaista myös muilla Italian tai ulkomaisissa yliopistoissa). Koska sen poikkitieteellinen luonne ja menetelmät, tämä ylempään korkeakoulututkintoon opinto on myös täydellinen sovi monenlaisia ​​opiskelijoiden, joilla on kandidaatin tutkinnon tekninen / tieteellinen tausta aloilla tietotekniikan osasto, tuotantotalouden, tietotekniikan, matematiikan, tai fysiikka. Tavoitteet Master of Science in Control Engineering esittelee opiskelijan perus menetelmiä automaattisen valvontajärjestelmän kuten mallintaminen ja tunnistaminen dynaamisten järjestelmien mittaus käsittely ja on-line suodatusta anturitietoa yleistynyt käyttö palautteen vakauttaa käyttäytymistä prosessin ja sen suorituskyvyn optimoimiseksi integroitu järjestelmä suunnittelu automaattinen valvonta. Nämä menetelmät ovat laajoja eri tekniikan aloilla ja usein välttämätöntä, jotta teho muiden teknologioiden käsiteltäessä kehittyneitä sovelluksia, sekä teollisuus- ja palvelu automaatio. Kaksi pääpiirteet master-tason muodostumista säätötekniikka ovat yleinen lähestymistapa analyysi ja suunnittelu monimutkaisten automaattiset ohjausjärjestelmät valmiudet toteuttaa tällainen automaatiojärjestelmien pitämällä huomioon erityinen luonne kohdesovellusten. Beyond erityistä teknistä osaamista Control Engineering, tämä opinnot tarjoavat työkaluja kuvaamiseen ja ymmärtämiseen tärkeimmät kysymykset tekniikan ongelmia, kehittää valmiuksia luomiseen, suunnitteluun, suunnitteluun, ja automaattisen suorittamisen, prosessien ja palvelujen ja parantaa osaamista kokeilemalla tieteellisen innovaation. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, se perehdyttää opiskelija oikeaa käyttöä teknisten Englanti kirjallisesti ja suullisesti. Avoimet työpaikat Tekninen tieteidenvälistä valmistelua ja avoin monipuolinen mieli ovat tärkeimpiä menestystekijöitä tulevaisuudessa yhä heterogeeninen markkinoilla ICT ja automaatio yleensä. Master tutkinto Control Engineering et voi suunnitella kehittyneet automaattiset ohjausjärjestelmät monimutkaisiin prosesseihin harjoittaa ja ohjata teollisuuden, teollisuuden ja palvelujen prosesseja ja järjestelmiä Erityisesti automaattiset ohjausjärjestelmät voivat koskea energian jakelu, viestintä ja liikenne... [-]

Diplomi-tuotesuunnittelun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Masters Programme in Product Design (LM-27577) on studio-pohjainen ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat hioa innovointikykyä. [+]

Masters Programme in Product Design (LM-27577) on studio-pohjainen ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat hioa innovointikykyä. Hakijoiden tulee olla kiinnostunut integrointi suunnittelun, teknologian, kulttuurin ja liike. Ohjelma kannustaa luovaa ajattelua ja kriittistä pohdintaa perustavana suunnittelun työkaluja uusien kohteiden ja ideoita parantaa ihmisten elämää. Erityisesti Masters of Science in Product Design rohkaisee ja kouluttaa opiskelijoita: Tutki uusia kulttuurikielten Kokeile uutta teknologiaa ja materiaaleja Kehitetään käsitteitä innovaatioiden Vuorovaikutuksessa eri tiedon muotoja Yhteistyötä kansainvälisten yritysten kanssa Live in monikulttuurisessa ympäristössä Tapaa luovia ihmisiä Opiskelijoita kannustetaan kehittämään ideoita ja käsitteitä läpi erilaisia ​​työpajoja, kuten: Lähiajan Korjaamotekniikan Urban Furniture Design Workshop Nesteet Workshop: Hillitse & Pour Vuoden viimeisellä lukukauden opiskelijat osallistuvat harjoittelun tutkimus ja kehittäminen osastojen kansallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, ulkomaisten yliopistojen ja tutkimuskeskusten. Didaktiset Program Master järjestetään 4 lukukautta (2 vuotta): ensimmäinen on omistettu parantaa kriittisempi kyky tutkia nykyaikainen muotoilu kieliä, toinen on omistettu kokeiluja innovatiivisten teknologioiden ja materiaalien, kolmas on keskittynyt ymmärtää ja kehittää kestävää tuotantoa ja kulutusta prosessi, viimeinen on omistettu opinnäytetyön aikana opiskelijat ovat mukana työharjoitteluun sisällä T & K kansallisten ja kansainvälisten yritysten tai sisällä ulkomaisten yliopistojen ja tutkimuskeskusten. Oppitunnit tulee olemaan englanti, jotta kouluttaa opiskelijoita suoriutumaan ammatillinen pätevyys kansainvälisesti. Jotta tätä tarvittaessa opiskelijat voisivat valinta valittavat kurssi yhtenä Language Labs tarjoamia Sapienza University. Pääsymaksu 2016-2017 Master of Science in Product Design myöntää opiskelija, jolla on kolmen vuoden (tai neljän vuoden) kandidaatin tutkinto Muotoilun sekä kandidaatin tutkinto aloilla Architecture, Industrial Engineering, Information Engineering, markkinointi. Kaikki opiskelijat on oltava hyvä tuntemus puhutun ja kirjoitetun Englanti. [-]

Maisteriohjelman Tietotekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Masters Tradenomin (LM-28225) tarjoaa opiskelijoille yleistä tietämystä tietotekniikan sekä syvällistä tietoa joitakin erityisiä kehittyvien sovellusalueilla. [+]

Masters Tradenomin (LM-28225) tarjoaa opiskelijoille yleistä tietämystä tietotekniikan sekä syvällistä tietoa joitakin erityisiä kehittyvien sovellusalueilla. Opiskelijat maisteriohjelma voi valita yhden neljästä opetussuunnitelmien: Tiedotus Science and Applications "Information Science and Applications" opetussuunnitelma tarjoaa opiskelijoille kattava yleiskuva tietojenkäsittelytieteen kuin opintolinjan ja keskittyy soveltamisesta Computer Science käytännön asioita. Opiskelijan tulee valita kolme kurssia seuraavasta luettelosta: Algoritmiikan Laskettavuus ja monimutkaisuus laskennallinen vaativuus Salaus Valittavia in Networking Systems Informaatioteoria ja kuusi kurssia seuraavasta luettelosta: Advanced algoritmit verkko algoritmit Big Data Computing laskennallinen intractability Graph Theory Laskennallinen Learning Theory Matemaattinen logiikka for Computer Science Mallit Laskennan Suorituskyky Computer Networks Turvallisuus Sovellukset Foundations of Computer Graphics Computer Vision Neljä ylimääräistä kursseja voidaan valita vapaasti täydellisen luettelon kursseja Master Program. Multimedia Computing ja vuorovaikutus "Multimedia Computing ja vuorovaikutus" opetussuunnitelma tarjoaa opiskelijoille tietoa perusoikeuksien menetelmiä ja tekniikoita tarvitaan jalostukseen ja vuorovaikutuksessa multimediasisällön (eli grafiikkaa, tekstiä, ääntä ja videota materiaali). Opiskelijat koulutetaan asiantuntijoita ja ammattilaisia, jotka pystyvät suunnittelemaan, kehittämään ja ylläpitämään multimedia ja ohjelmistot. Opiskelijan tulee valita viisi kurssia seuraavasta luettelosta: Computer Vision Foundations of Computer Graphics Machine Learning Multimodal Interaction Luonnollisen kielen käsittely Web ja sosiaalinen Information Extraction Web Vuorovaikutus ja neljä kurssia seuraavasta luettelosta: Advanced Software Engineering Big Data Computing Samanaikaiset Systems Kääntäjät Laskettavuus ja monimutkaisuus Computer Networks Performance Hajautetut järjestelmät Langattomat järjestelmät Neljä ylimääräistä kursseja voidaan valita vapaasti täydellisen luettelon kursseja Master Program. Verkot ja turvallisuus Tietokoneverkot ja turvallisuus ovat keskeisiä nykypäivän Internetin maailmaan. Tämä opetussuunnitelma tarjoaa opiskelijoille teknologista tarpeellista suunnitella ja hallita järjestelmiä, verkostoituminen, salakirjoitus ja turvallisuus. Se myös valmistelee ammattilaisia ​​kehittyvillä aloilla, kuten suunnittelu, kehittäminen... [-]

Master Of Science Avaruudessa Ja Avaruusteknologian Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Space ja Astronautical Engineering Masters Programme (LM 20) tarjoaa opiskelijoille erityisiä taitoja, jotka liittyvät avaruusluotain suunnittelu ja analyysi ja suunnittelu kantorakettien, satelliittien ja etäluku- ja kaukomittaus järjestelmiä. [+]

Space ja Astronautical Engineering maisteriohjelma (LM 20) tarjoaa opiskelijoille erityisiä taitoja, jotka liittyvät avaruusluotain suunnittelu ja analyysi ja suunnittelu kantorakettien, satelliittien ja etäluku- ja kaukomittaus järjestelmiä. Ohjelma, jossa painotetaan järjestelmät liittyvät ja monitieteinen näkökohdista, liittyy läheisesti tutkimus- ja innovaatiotoiminnan Italian ja Euroopan ilmailuteollisuudelle. Masters Programme in Space ja Astronautical Engineering, joka on osa Macaon koulutusohjelman ja pidetään kokonaan Englanti, tarjoaa opiskelijoille edistykselliset ratkaisut, ammatillinen koulutus ja erityisiä insinööritaitoa, jotta ne voivat käsitellä monimutkaisia ​​asioita jotka vaativat analyysi, kehitys, simulointi ja optimointi monenlaisia ​​ilmailu- liittyvistä aiheista. Vuonna yksi, opiskelijat saavat tiedon lisäämistä pääalueeseen Space Engineering kuten Spaceflight Mechanics ja korkeus Dynamics, Controls, puristettavissa Fluid Dynamics, Propulsion, rakenteet ja Space Systems; kun taas vuonna kaksi, opiskelijat valita seuranta kursseja monenlaisia ​​aiheita liittyvät suoraan Space ja Aeronautical Engineering. Opiskelijaa ovat oikeutettuja kaksinkertainen koulutusohjelmien kanssa Grandes Ecoles Ranskassa, Politècnica de Valencian ja Instituto Superior Tecnico Lisboa Portugali. [-]

Master Of Science In Economics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Masters Programme in Economics (LM-27580) tarjoaa opiskelijoille tarvittavat välineet analysoida taloudellisia mekanismeja, rahoitusmarkkinoiden ja järjestöjen ja ennustaa mikro- ja makrotason taloudellista käyttäytymistä yksilöiden ja laitosten. [+]

Masters Programme in Economics (LM-27580) tarjoaa opiskelijoille tarvittavat välineet analysoida taloudellisia mekanismeja, rahoitusmarkkinoiden ja järjestöjen ja ennustaa mikro- ja makrotason taloudellista käyttäytymistä yksilöiden ja laitosten. Ohjelma alkaa harjoitustyö tarkoituksena on yhtenäistää ja parantaa opiskelijoiden ymmärrystä talouspolitiikan ja poliittisen talouden. Myöhemmin painopiste kääntyy erityisiä näkökohtia taloudellisia tutkimuksia ja kysymyksiä määrällisiä menetelmiä, sosiologia, oikeustiede ja yritys tutkimuksia. Erityisesti maisterinkoulutusohjelma Tarkennettu Economics pyrkii kehittämään taloudellisia tutkijat voivat: Tunnistaa ja analysoida tärkeitä taloudellisia näkökohtia; Suunnittelu ja kehittää markkinatutkimuksia ja makrotalouden arvostelua; Suunnittele ja hallita yritysten strategia (erityisesti finanssisektorilla) ja julkistaa päätökset asioista, kuten hyvinvointi ja sosiaaliturva; Innovoida ja kehittää taloudellisen analyysin työkalut; Koordinoi tieteidenvälistä työryhmille arvioida vaikutuksia talouspolitiikan kehityksestä erityisten tuotantoalojen; Koordinoida ja hallita työryhmille järjestää tarvittavat sektorin ja makrotalouden skenaariota taloudellisia valintoja julkisten ja yksityisten organisaatioiden, sekä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla; Arvioi käyttäytymistä ja tuloksia strategioiden ja objektiivisesti suuntaavat lopputulokseen. Masters voi myös vaiheita julkishallinnon kanssa, yksityisten yritysten ja kansainvälisten järjestöjen sekä seminaareja ja laboratoriot. Oppimistavoitteet ja Professional Profile Master Advanced Economics ( "EPOS") on avoin Italian ja kansainvälisiä opiskelijoita. Se sopii opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä: taloustieteilijöiden tutkimukseen toimistoissa julkisten laitosten ja yksityisten yritysten yrityksissä ja laitokset ja roolit vaativat kehittyneitä analyyttisiä taitoja; kuten tutkijat (akateemisen uran). Pääsy Master on avoin hakijoille kandidaatti Economics (Italia: Laurea Triennale Scienze Economiche, L-33) tai Business (Italia: Laurea Triennale Scienze Aziendali, L-18), tai muu vastaava tutkinto kanssa vahva taloudellinen tausta. Hyvä tuntemus perus taloudellisten alojen tarvitaan sekä hyvä tuntemus kirjallinen ja suullinen Englanti. Koska kaikki kurssit opetetaan Englanti, hakijoiden ei tarvitse tehdä mitään Italian kielikoe. Ohjelman rakenne... [-]

Master Of Science In Energiatekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Hakijoiden on Masters Programme in Energy Engineering on oltava Alempi tutkinto Energy Engineering (tai vastaava tutkinto), perusteet engineering (matematiikka, fysiikka, kemia), erityistä tietämystä liittyvä tekniikka energian tuotannon ja jakelun ja käytön hyvää ymmärrystä liittyvien ympäristö- ja turvallisuusasiat. [+]

Hakijoiden Maisterinkoulutusohjelma energiatekniikka on oltava Alempi tutkinto Energy Engineering (tai vastaava tutkinto), perusteet engineering (matematiikka, fysiikka, kemia), erityistä tietämystä liittyvä tekniikka energian tuotannon ja jakelun ja käytön hyvä käsitys liittyvien ympäristö- ja turvallisuusasiat. Tavoitteet Masters Programme in Energy koulutetaan insinöörejä suunnitteluun, kehittäminen ja valvonta monimutkaisten energiajärjestelmien erityistä huomiota niiden taloudellinen toteutettavuus. Ohjelmassa käsitellään moni- ja poikkitieteellistä aiheista antaa opiskelijoille vaatima joustavuus työmarkkinoilla. Ohjelman avulla opiskelijat voivat valita aiheista monenlaisia ​​moduuleja, kuten: Energy Technology: kasvit ja hallinta Uusiutuva energia: teknologia ja kasvit Ydinenergia: teknologia ja kasvit Ohjelmassa käsitellään sähköisen kysymyksiä, jotka liittyvät energian muuntaminen, jakelu ja varastointi, ja johto, suunnittelu, turvallisuutta ja valvontaa liittyvissä asioissa energiajärjestelmät, uusiutuvan energian teknologian, kuten tuuliturbiinien, aurinkopaneelit, polttokennot, meri- turbiinit, biomassoja ja geo-lämpöenergian järjestelmiä. Lisäksi opiskelijat tutkii myös energia- järjestelmän käyttöönotto, erityisesti suhteessa energiatehokkuuden alalla kaupunkialueilla ja käsitteeseen älykkäät kaupungit. Erityisiä moduulit huoli ydinvoiman järjestelmiä. Perusteet atomi- ja ydinfysiikan ovat tutkimukset, sekä tekniset ratkaisut reaktoreita, ydinvoimaloiden ja uuden sukupolven kokoonpanoja. Erityistä huomiota kiinnitetään liittyviä kysymyksiä riskien arviointi ja valvonta, turvallisuus menettelyjä ja jätehuollon materiaalia. tutkintorakenne Masters in Energy Engineering Ohjelma perustuu 120 op yli kahden vuoden ajan (1 CFU vastaa 1 op). Luottojen jakautuvat seuraavasti: 81 op - peruskoulutus moduulit 12 op - valittavia koulutusmoduuleja 6 op - vaihe ja laboratoriot 21 op - opinnäytetyö Masters in Energy Engineering-ohjelma on perustettu useita opiskelijavaihto top yliopistojen ja tutkimuskeskusten ulkomailla. [-]

Masters-insinööri Tietotekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Masters Programme in Engineering in Computer Science (LM-28223) pyritään kehittämään ohjelmistotuotannon asiantuntijoita ja tutkijoita sekä teoreettista ja käytännön tietoa tietojärjestelmien. [+]

Maisterinkoulutusohjelma Engineering in Computer Science (LM-28223) pyritään kehittämään ohjelmistotuotannon asiantuntijoita ja tutkijoita sekä teoreettista ja käytännön tietoa tietojärjestelmien. Ohjelmassa käsitellään tutkimus-, suunnittelu ja kehittäminen atk-laitteet ja ohjelmistot, ja tarjoaa projektinhallinnan ja johtamisen taitoja, jotka ovat välttämättömiä vastuullinen uraa tekniikan Yksityiskohtaisemmin Masters Programme in Engineering in Computer Science tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa tietojaan kaikilla atk-järjestelmän suunnittelu. Tämä sisältää: Tunnista paras suunnittelu, hallinta ja ylläpito ratkaisuja IT-järjestelmien ja sovellusten; Custom-räätälöidä ja soveltaa innovatiivisia IT-arkkitehtuurin ja perustuvat kehittynyttä teknologiaa; Ajatella ja suunnitella innovatiivisia IT-tuotteet; Suunnitella, kehittää ja valvoa IT strategioita organisaatioille; Suunnitella, kehittää ja valvoa, yhteistyössä muiden ammattilaisten, kehittäminen omistettu sovellukset (eli robotiikka, televiestintä, yrityksen johto). Hakijoilta odotetaan olevan vahva akateeminen tausta tietotekniikassa, sähkötekniikka tai konetekniikan. Ohjelma alkaa ydinjoukko kursseja ja jatkuu valinnaisia ​​kursseja, jotka keskittyvät syventävät opinnot, jotta opiskelijat voivat rakentaa asiantuntemusta tietyillä aloilla. Kurssin tavoitteet Tavoitteena maisterin kurssi Computer Science on muodostaa ohjelmistojen suunnittelu asiantuntijoita, ammattilaisia ​​ja tutkijoita, sekä teoreettista ja käytännön tietoa tietojärjestelmien. Master of Science in Computer Engineering koulutusohjelma kattaa tutkimus, suunnittelu ja kehittäminen atk-laitteet ja ohjelmistot, yhdessä projektinhallinnan ja johtamistaitoja tarvittavan koulutuksen lisääntynyt vastuu tekniikan uran alalla. Meidän Computer Engineering koulutus antaa sinulle mahdollisuuden saada syvällisempää ymmärtämistä ja suunnittelun mahdollisuuksia kehittyneissä järjestelmissä. Hakijoiden odotetaan olevan vahva akateeminen tausta tietotekniikassa, sähkötekniikka, tai koneenrakennus. Ohjelma alkaa joukko ydin ja peruskurssit ja jatkuu joukko valinnaisia ​​kursseja keskittyvä aiheisiin, jotta opiskelijat voivat rakentaa asiantuntemusta tietyillä aloilla. Kaikki kurssit tarjotaan Englanti suosia kansainvälistymistä ja tiedonvaihtoa kansainvälisessä ympäristössä. Opetussuunnitelma on integroitu seminaari kursseja, antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ​​ja parantaa viestintätaitoja. Mukana opetussuunnitelmassa... [-]

Maisteri

Erityinen Maisteriksi Lentokoneteollisuudesta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Erityisedustaja tutkinto Aerospace Engineering (Code LM-28400) tavoitteena on kehittää asiantuntijoita, joita voidaan käyttää myös huippututkimukseen ja ilmailu kehityksen keskuksia. Opiskelijat kokevat järjestelmän suuntautunut lähestymistapa lentokoneteollisuudesta [+]

Special tutkinto Aerospace Engineering (Code LM-28400) tavoitteena on kehittää asiantuntijoita, joita voidaan käyttää myös huippututkimukseen ja ilmailu kehityksen keskuksia. Opiskelijat kokevat järjestelmän suuntautunut lähestymistapa lentokoneteollisuudesta että ei ole yleinen teollisuuden monimutkaisuus kunkin osajärjestelmän ajaa insinöörien keskittyä yhden näkökohtiin. Erityisedustaja Master of Aerospace Engineering on kaksivuotinen ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, joilla on italialainen maisteriksi (Laurea Magistrale) missään tekniikan kuria, ansaittu 5 vuoden kuluttua opintojen tai vastaavan asteen ansaittu ulkomailla. Kuitenkin voidaan lyhentää yhteen vuoteen opiskelijoille Aerospace insinööriksi lopussa saatu 5 vuoden yliopisto-tason tutkimusta ohjelmia. Oppimistavoitteet Oppimista tavoitteena Special Master of Aerospace Engineering on kouluttaa asiantuntijoita, jotka voidaan käyttää kehittyneitä tutkimuksen ja kehityksen keskuksia lentokoneteollisuudesta. Tärkeä osa ohjelmaa koostuu antaa opiskelijoille järjestelmäsuuntautunut lähestymistapaa lentokoneteollisuudesta. Kyky ottaa järjestelmäsuuntautunut ja kokonaisnäkemys avaruuspeili ei ole yleinen alalle, koska monimutkaisuus kunkin osajärjestelmän työntää insinöörien keskittyä yhteen näkökohtiin. Suunnittelu on yleistä arkkitehtuuria määritetty järjestelmä insinööri, joka on pitkään kokenut insinööri, joka on saada aikaan maailmanlaajuinen käsitys hankkeen johtuen niiden saadut kokemukset eri osajärjestelmien. Järjestelmän insinöörit ovat yhä vaikeampi löytää johtuen epäjatkuvuuksia, joita tapahtuu kehittämisessä suuri tila projekteja. Master-ohjelmat ilmailutekniikan yleensä antaa opiskelijalle korkeintaan perusopetuksen jollakin alueista lentokoneteollisuudesta koska jatkuva teknologisen kehityksen. Toisaalta, monimutkaisuus nykyisten avaruusohjelmien pyytää ammattilaisille omiaan tietoa äärimmäisen erilaisia ​​teknisiä seikkoja. Niinpä koulutus tarjoama Special Master on erittäin tärkeää teollisuudessa, koska se kouluttaa järjestelmäinsinöörit avaruusmatkojen. Koulutushanke Erityisedustaja Master of Aerospace Engineering on kahden vuoden ohjelma. Kuitenkin pienenee yhden vuoden ohjelma opiskelijoille, joilla on master tutkinto (tai vastaava tutkinto) alalla lentokoneteollisuudesta. Kaikki kurssit opetetaan Englanti. Koulutustaso hanke Special Master of Aerospace Engineering työntää opiskelijoita kohti käytännön... [-]

Maisteriksi Liikenteessä Systeemitekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Master Degree in Transport Systems Engineering tavoitteena on tarjota opiskelijoille korkean tason pätevyys, jotta ne voivat suorittaa ja hallita erilaisia ​​toimintoja liittyy suunnittelua, ohjelmointia, toiminta, seuranta liikenne ja sen osia. [+]

Master Degree in Transport Systems Engineering tavoitteena on tarjota opiskelijoille korkean tason pätevyys, jotta ne voivat suorittaa ja hallita erilaisia ​​toimintoja liittyy suunnittelua, ohjelmointia, toiminta, seuranta liikenne ja sen osia. Ammattitaidon Transport Systems Engineer ovat: menetelmiä suunnitella liikennejärjestelmiin: muotoilu ulotteinen ja toimintavaatimusten järjestelmän komponentit; malleja ihmisten liikkuvuus ja tavaroiden, liikenteen tarjontaa multimodaalinen verkkojen kysynnän / tarjonnan vuorovaikutus ja tasapaino laskelma; suunnittelua ja toteutusta liikennejärjestelmien (tekniset ja taloudelliset näkökohdat), liikenne ja liikkuvuus suunnitelmat eri tasoilla; on-line ja off-line malleja liikennejärjestelmän toimintoja ja hallintaa seurantaa ja ennakko- / jälkikäteen arvioida liikkuvuuden ratkaisuja teknisten, taloudellisten ja ympäristön kannalta. Opinto-ohjelma Ohjelma on jaettu moduuleihin. Se koostuu 120 op seuraavasti: 4 moduulia koskevat tunnusomaiset tieteenalojen (48 op); 4 moduulia koskevat tunnusomaiset tieteenalojen valitsema opiskelija on mahdollinen ryhmä (24/48 op); 2 moduulia koskevat integroiva tieteenalojen (12 op); 2 moduulia vapaasti valitsema opiskelija ehdotuksia johdonmukaisesti opetustarkoituksiin Master Degree (12 op): Muu koulutus ehdottamia toimia opiskelijan (3 op); Diplomityö (21 op) Pääsyvaatimukset Master on suoraan avoinna opiskelijoille Engineering kandidaatin. [-]

Maisteriksi Tiedot Tiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Huomionarvoista määrän kasvu ja monimutkaisuus saatavilla olevia tietoja ja uusia teknologioita, jotka on kehitetty käsittelemään niitä tarvitaan yhdistettyä monitieteisen lähestymistavan suunnitella yleistä strategiaa, jonka tarkoituksena on muuttamassa data hyödyllistä tietoa. [+]

Huomionarvoista määrän kasvu ja monimutkaisuus saatavilla olevia tietoja ja uusia teknologioita, jotka on kehitetty käsittelemään niitä tarvitaan yhdistettyä monitieteisen lähestymistavan suunnitella yleistä strategiaa, jonka tarkoituksena on muuttamassa data hyödyllistä tietoa. Tärkeimmät ainesosat kehittää onnistuneen strategian tietojen käsittely ja visualisointi, suuren mittakaavan laskenta, tilastollinen mallintaminen, oppimistekniikat, algoritmisen ajattelun. Laurea Magistrale Data Science on uusi maisteriksi opetetaan Englanti. Se on yhteinen aloite sisällä i3 tiedekunnan yhdistämällä asiantuntemusta neljän Osastot Tietotekniikka (DI) Department of Computer, valvonta ja hallinta Engineering (DIAG) Information Engineering, Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan (ruokavalio) Tilastot (DSS) Tämä Maisteriohjelma tarjoaa vankan ja nykyaikainen valmistelu ymmärtää ja hallita usean puoli näkökohtia toteuttaa kokonaisvaltaisen data-analyysi, mukaan lukien hankinta, hallinta ja tilastollinen analyysi. Pääsy Sen takaamiseksi, että opiskelijalla on tarvittava tausta, on olemassa joitakin vaatimuksia, jotka ehdokkaiden on täytettävä. Italian opiskelijat, nämä ovat: Niiden on oltava 3 vuoden kandidaatin (laurea trienale) Täytyy on hankkinut vähintään 90 opintopistettä seuraavista tieteen aloilla: Matemaattisten tieteiden: MAT / * Informatics: INF / 01 Fysiikka: FIS / * Taloudellinen ja tilastollinen tieteet: SECS-P / *, SECS-S / * Tuotantotalouden: ING-IND / * Tietokonetekniikka: ING-INF / * Niiden on oltava perustiedot joidenkin seuraavilla aloilla: Matematics: differentiaalilaskenta ja integrointi yhden tai useamman reaalimuuttujia, peruskäsitteet lineaarialgebraa ja analyyttisen geometrian euklidinen avaruus Todennäköisyys: Satunnaismuuttujat, jakaumat ja keskiarvot, perus jakaumat, lähentyminen sarjoissa satunnaismuuttujien Tietotekniikan: ohjelmointi periaatteet, tieto ainakin yksi seuraavista ohjelmointikieliä: C, C ++, C #, Java, Python Heidän täytyy tietää englanti kielen tasolla B2 KURSSI PLAN Ensimmäinen vuosi Lukukausi I Algorithmic TIETOJEN KAIVOSTOIMINTA JA LABORATORIO 9 op PERUSTEET TIETOJEN SCIENCE JA LABORATORIO 9 op... [-]

Maisteriohjelman European Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Masters Programme in European Studies (LM-90) tavoitteena on kouluttaa korkean profiilin ammattilaisia, jotka työskentelevät kansainvälisissä puitteissa ja yhä maailmanlaajuinen taloudellinen ja juridinen konteksti, joka kehittää läpi Euroopan yhdentymisen. [+]

maisteriohjelman European Studies (LM-90) tavoitteena on kouluttaa korkean profiilin ammattilaisia, jotka työskentelevät kansainvälisissä puitteissa ja yhä maailmanlaajuinen taloudellinen ja juridinen konteksti, joka kehittää läpi Euroopan yhdentymisen. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille kehittynyttä osaamista ja taitoja menetelmiin, kulttuuristen näkökohtien ja ammatillisia vaatimuksia, joiden avulla ne voivat kehittää alkuperäiseen ratkaisuja juridinen, taloudellinen, sosiaalinen ja historiallisia kysymyksiä, jotka ovat syntymässä Euroopan uuden ja kansainvälisiä skenaarioita. Masters-ohjelma on kehitetty vastaamaan tarpeisiin opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään pitkälle ymmärtämään EU-asioista ja työskentelevät Italian tai kansainvälisiä elimiä. Erityisesti ohjelmassa keskitytään tutkimukseen juridinen kysymyksiä, joita voidaan verrata Euroopan ja kansainvälisellä tasolla. Eurooppalainen asioiden maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoille kaksi eri opetussuunnitelmien: EU Law and Economics - opiskelijat voivat työskennellä tieteidenvälistä yhteyksissä juridinen ja talousasioiden hallintaan liittyvät eurooppalaisten ja kansainvälisten instituutioiden, käsitellään taloudellisia, juridisia, poliittisia ja historiallisia näkökohtia. Pääpaino on hankkia syvä ymmärrys Euroopan unionin ja sen viittaus ympäristöt paremmin ymmärtää institutionaalisten toimijoiden, hallinnointi ja valvonta poliittisten prosessien ja juridiset ja institutionaaliset kysymykset Euroopan unionin. Vertaileva ja European Law - harjaannuttaa kuten Euroopan juristeja kaikki tarvittavat käsitteet yksityinen, julkinen, Euroopan ja kansainvälisen oikeuden, jotka ovat tarpeen työskennellä tällä alalla. Erityisenä tavoitteena tässä opetussuunnitelmassa on muodostaa juristeja, jotka voivat toimia missä tahansa näistä yhteyksissä suhteessa avainaloilla sosiaalinen kokemus (kauppa, kilpailu, ympäristö, maahanmuutto, perusoikeuksien, jne). [-]

Maisteriohjelman Genetiikan Ja Molekyylibiologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Masters Programme in Genetics and Molecular Biology tarjoaa opiskelijoille teoreettisia ja käytännön valmistelu hallintaan tarvittavan biomolekulaaristen tutkimus (perus- ja sovellettu biolääketieteen). [+]

Masters Programme in Genetics and Molecular Biology tarjoaa opiskelijoille teoreettisia ja käytännön valmistelu hallintaan tarvittavan biomolekulaaristen tutkimus (perus- ja sovellettu biolääketieteen). Ohjelma keskittyy oppilaan edistymisestä ja niiden tieteellisistä kysymyksistä ja kokeellinen strategiat, jotka liittyvät ohjelman tavoitteiden, samoin kuin lopullinen opiskelija tutkielma, joka on perustuttava alkuperäiseen kokeellista työtä, koordinoidusti osaston professori. Oppimistulokset Tunnettava yksisoluisia ja monisoluisten organismien, joita voidaan käyttää mallijärjestelminä tutkimiseen perusmekanismeihin geeniekspression tai monimutkaisempia prosesseja, kuten solujen kehitystä, erilaistumista ja transformaatio; Hankinta asiaa ja -menetelmien, etenkin geenin selvitysten monimutkaisten prosessien ja tutkimuksen väestössä; Tunnettava molekyylitason perustan tärkeimpien prosessien säätelyyn rakenteen ja toiminnan nukleiinihapot ja proteiinit; Ymmärtäminen perus menetelmien tutkimuksen ja manipulointi biologisten makromolekyylejä; Kyky kehittää ja parantaa perus menetelmiä, joita voidaan soveltaa tutkimusta biolääketieteen ja bioteknologian tutkimukseen; Ymmärtäminen geneettiset ja molekyylitason käsitteitä sovelletaan diagnoosi ja hoito geneettisten sairauksien Kyky tunnistaa biologisia prosesseja taustalla perus fysiopatologian elinten ja järjestelmien ja niiden modulaatio, erityisesti ihmiskunnan. [-]

Maisteriohjelman Koneenrakennuksessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Master of Science in Mechanical Engineering tavoitteena on kouluttaa nuoria insinöörejä kehittynyt koulutus, tarjoamalla heille taitoja suunnitteluun, suunnittelu ja hallinta monimutkaiset toimet tutkimuksen ja kehittämisen teollisessa ympäristössä. Tämä tavoite on saavutettu avulla laaja koulutus ehdotus perustuu matematiikan ja fysiikan, [+]

Master of Science in Mechanical Engineering tavoitteena on kouluttaa nuoria insinöörejä kehittynyt koulutus, tarjoamalla heille taitoja suunnitteluun, suunnittelu ja hallinta monimutkaiset toimet tutkimuksen ja kehittämisen teollisessa ympäristössä. Tämä tavoite on saavutettu avulla laaja koulutus ehdotus perustuu matematiikan ja fysiikan, ja ammatillinen osaaminen suunnattu ratkaisu monimutkaisten tekniikan ongelmia suunnitteluun prosessien, kasvien, järjestelmien, laitteiden, koneiden. Engineering suunnittelu ammattilaisten koulutettu Sapienza voi toimia tekniikan asiantuntijat monilla eri aloilla, kuten valmistus, mechatronic, kuljetus (auto, laivaston, ilmailu- ja rautatie), tavanomaisen ja uusiutuvan energian tuotanto, biomekaniikan ja monet muut. Näissä asetukset koneinsinöörejä vastaavat suunnittelu, testaus, hallita, tutkimus- ja kehittämispalvelut. Esillä Mechanical Engineering Course pitää koulutus- hengen ja tavoitteiden lähtien alkuperä Mekaaninen kaikkein nykyaikaisessa mielessä, teollisen vallankumouksen aikana kahdeksastoista-luvulla. Tämä jatkuvuutta perinteitä yhdistetään innovaatio didaktisia lähestymistapoja suunniteltu siirtämään tutkimuksen osaamista akateemisen henkilöstön jatkuvaan parantamiseen opetuksen kokemuksia ja menetelmiä. Tuleminen "Mechanical Engineer" silti antaa koulutusta kansainvälistä merkitystä, ja opiskelu Roomassa takaa mahdollisuuden elää elävä teollisuuteen liittyvien kulttuurikokemuksen. [-]

Maisteriohjelman Taloustieteen Ja Viestinnän Hallintaa Ja Innovaation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Masters Economics ja viestintäministeriö Management ja innovaatio on monitieteinen ohjelma nimenomaan perustuu yritysten tarpeet ja Confindustria, tärkein Italian Association of Yrittäjät. [+]

Masters Economics and Communications Management ja Innovation on monialainen ohjelma perustuu erityisesti yritysten tarpeet ja Confindustria, tärkein Italian Association of Yrittäjät. Ohjelma perustuu yrityksen tieteen, digitaalisen viestinnän ja sovellettu tietojenkäsittelytiede. Tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka pystyvät vastaamaan monialaista vaatimuksiin nykyaikaisen yrityksen, joka ulottuu perinteisen opetussuunnitelmiin yhden tiedekunnan ohjelmia ja laudaksi taloustieteen, tietojenkäsittelytiede ja yhteiskuntatieteet. Ohjelma antaa opiskelijoille taitoja yrityksen viestinnän, innovaatioprosessi johtamistaidot, ja yritysten strategioita ja välineitä innovatiivisen ja kansainvälisissä yhteyksissä. Masters Economics ja viestintäministeriö Management ja innovaatio on rajoitettu pääsy, tutkinto ja opiskelijoiden on läpäistävä valintaprosessi päästä sisään ohjelmaan. Aikana toisen vuoden opiskelijat osallistuvat harjoittelupaikkoja hioa taitojaan aidossa työympäristössä. Oppimistulokset Johtamistaitoja kohtaamaan yrityksen hallituksen ja hallinta; Tieto oikeasta tulkinnasta ja hallinta yrityksen kehittyminen on strategisesti, organisaation, markkinoiden ja taloudelliselta kannalta, sekä kansainvälisestä ja kulttuurien mahdollisille; Erinomainen taito Englanti kielen; Enterprise hallituksen ja johtamistaitoja innovatiivisten ja kansainvälisissä yhteyksissä, kuten yritysstrategiasta, viestintä, ja yritys-, rahoitus- ja innovaatioiden hallinta; Ymmärtäminen yrityksen yleisiin taloustieteen, oikeusjärjestelmään ja kvantitatiivinen, menetelmäkoulutusohjelma päätösten tueksi ja tulkintoja makroympäristöön; Kyky koordinoida, järjestää ja hallita suhteita ja viestintä keskuudessa yrityksen sidosryhmät; Menetelmiä ja välineitä kerätä ja tulkita tietoa tarpeista, mielipiteitä ja käyttäytymistä koskevat organisaation käyttäjät (asiakkaat, käyttäjät jne). [-]

Master-ohjelman Kehitystä Ja Kansainvälistä Yhteistyötä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Masters ohjelman Kansainvälinen kehitystyö - Economics for Development (LM-28209) tarjoaa opiskelijoille pitkälle ymmärtämään eri alojen (kuten sosiologia, taloustiede, valtio-oppi, historia ja laki) sekä välineitä, jotka ovat tarpeen analysoida ja tulkita sosiaalisia, taloudellisia, juridisia ja institutionaaliset toimintaympäristöt, jotka luonnehtivat kehitysmaissa. [+]

Masters ohjelman Kansainvälinen kehitystyö - Economics for Development (LM-28209) tarjoaa opiskelijoille pitkälle ymmärtämään eri alojen (kuten sosiologia, taloustiede, valtio-oppi, historia ja laki) sekä välineitä, jotka ovat tarpeen analysoida ja tulkita sosiaalisia, taloudellisia, juridisia ja institutionaaliset toimintaympäristöt ominaiset kehitysmaissa. Ohjelmassa käsitellään arviointiin ja hallintaan kansainvälisen yhteistyön ohjelmien kannalta politiikan, talouden, rahoituksen, terveydenhuollon ja laki. Poliittinen ja taloudellinen globalisaatio edellyttää uusia ammatillisia lukuja, jotka kykenevät ymmärtämään, arvioida ja hallita sosiaalisia, kulttuurisia ja taloudellisia haasteita, jotka odottavat meitä. Toimivaltuudet ja tarvittavat työkalut analysoida ja käyttää tässä yhteydessä edellyttää laaja monialainen ymmärrystä kansainvälisen scenario.The maisteriohjelma keskittyy myös käyttämiin menetelmiin kahden- ja monenvälistä yhteistyötä organisaatioita kehittämään ohjelmia ja rauhanturvatehtävissä. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille osaamista tarvitaan: Ajatella, luonnos, toteuttaa ja suora kokonaisvaltaisen yhteistyön ohjelmien ja hankkeiden kehittämiseen; Seurata ja arvioida hankkeiden ja ohjelmien Työ sujuvasti Englanti (sekä kirjallinen ja suullinen) ja tarjoaa hyvän käytännön tuntemus ranska, espanja, kiina tai arabia; Palkatkaa viestinnän ja tietohallinnon tools.onceive, luonnos, toteuttaa ja suora integroitu yhteistyö ohjelmien ja hankkeiden kehittämiseen; Seurata ja arvioida hankkeiden ja ohjelmien Työ sujuvasti Englanti (sekä kirjallinen ja suullinen) ja tarjoaa hyvän käytännön tuntemus ranska, espanja, kiina tai arabia; Palkatkaa viestintä ja tiedon hallinnan välineitä. [-]

Master-ohjelmassa Muoti

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Masters Programme in Fashion (LM-65) valmentaa opiskelijoita korkean tason vastuu muodin maailmassa sekä sen suhteita figuratiivinen taide, viestintä ja viihde, tai itsenäisen uran muotialalla ja monenlaisia ​​liittyvän aloilla. [+]

Masters Programme in Fashion (LM-65) valmentaa opiskelijoita korkean tason vastuu muodin maailmassa sekä sen suhteita figuratiivinen taide, viestintä ja viihde, tai itsenäisen uran muotialalla ja monenlaisia ​​liittyvillä aloilla. Opiskelija hankkia taitoja ja asiantuntemusta kehittämiseen liittyvä muotialan, sekä historiallisesti ja jatkuva kehitys, jossa kiinnitetään erityistä huomiota kulttuuriin, symbolinen ja taloudelliset / taloudelliset seikat, sekä yrittäjyyteen ja johtamistaitoja tarpeen työskennellä tällä alalla. Erityisesti ohjelma tarjoaa opiskelijoille: Kompetenssit tunnistaa, suunnitella, kehittää, hallita, seurata ja arvioida projekteja, tuotanto ja taloudelliset / johtokysymyksiin; Välineitä analysoida ihmisen, historialliset ja kulttuuriset vaikutteet, jotka on rooli tuotannon, käytön ja kaupallistamisen vaatteet, olipa kyse historiallisen / antropologisia koodisymbolit ja yrittäjyyteen markkinoiden dynamiikkaan. Viestintä taidot, kielellinen ja tekninen median, tiedon hankinta ja siirtojärjestelmät; Muotiteollisuuden historia ja vaatteet trendejä. [-]

Master Of Science In Nanoteknologian Tekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Masters koulutusohjelma Nanotechnology koulutetaan insinöörejä suunnitteluun, kehittäminen ja valvonta monimutkaisten järjestelmien perustuvan Nanotechnology. Alkaen niiden perus tausta, ylioppilaspohjainen otetaan käyttöön perusvälineet tarvittavat master toimintayksikössä nanomittakaavan, jonka tarkoituksena on tulla raskaaksi, suunnittelussa ja kuvaavat mikro- ja nano-laitteet. [+]

Masters koulutusohjelma Nanotechnology Engineering kouluttaa insinöörejä suunnittelu, kehittäminen ja valvonta monimutkaisten järjestelmien perustuvan Nanotechnology. Alkaen niiden perus tausta, ylioppilaspohjainen otetaan käyttöön perusvälineet tarvittavat master toimintayksikössä nanomittakaavan, jonka tarkoituksena on tulla raskaaksi, suunnittelussa ja kuvaavat mikro- ja nano-laitteet. Kurssi on erittäin monitieteinen, joihin nanomittakaavan fysiikka, kehittyneitä kemian ja mikroskopia yhdistettynä kursseja ja laboratorioiden omistettu suunnitteluun mikro- ja nano-laitteita eri sovellusalueilla teollisuudessa, bioteknologia ja nanoelektroniikan. Opiskelija voi valita yhden seuraavista kolmesta ohjelmasta: Micro / Nano Device Suunnittelu ja teknologia biotekniikka Nanoelektroniikan Ohjelmassa käsitellään moni- ja poikkitieteellistä aiheista antaa opiskelijoille joustavuutta tarvitaan ymmärtää, suunnittelu ja käsitellä hakemukset mikro- ja nano-mittakaavassa. Ensimmäinen osa ohjelmaa on yhteinen kaikille kolmelle ohjelmalle ja tarjoaa perustiedot nanotieteen, mukaan lukien aiheet, kuten aineen fysiikka ja kvanttimekaniikka, Advanced Chemistry, skannaus Probe Microscopies ja spectroscopies, Electronic Microscopies, hajanaiset simulaatiot, Optiikka, Micro Electromechanical Systems, makromolekyylirakenteita. Lisäksi erityisiä sovelluksia tullaan käsittelemään aiheista kuten mekaaniset, sähkö- ja sähkömagneettiset suunnittelu Micro / Nano Devices, Mikro- ja Nanoparticle Technology, mikro- ja nano-mikrofluidiikka, sähkömagneettiset kentät ja Nano-järjestelmien Biomedical Applications, Electronic Nanoteknologia, Optoelektroniikan , Photonic Microsystems, Laser Fundamentals. Opiskelijat odotetaan myös valita labs saattamaan ohjelman. tutkintorakenne Hakijoiden on Masters koulutusohjelma Nanotechnology Engineering on oltava Alempi korkeakoulututkinto in Engineering (esim Material Science, Electronic & Electric, Mechanics & Aerospace) tai vastaava tutkinto ja pitäisi olla hyvä komento perusteet engineering (matematiikka, fysiikka, kemia) . Masters Degree in Energy Engineering Ohjelma perustuu 120 op yli kahden vuoden ajan (1 CFU vastaa 1 op). Laajuus jakautuvat seuraavasti: 54 op - peruskoulutus moduuli, 33 op - valittavia koulutus moduuli A / B / C... [-]

Masters Programme In Science And Technology For Conservation Of Cultural Heritage

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Rooma

Masters Programme in Science and Technology suojelukomission kulttuuriperinnön kouluttaa asiantuntijoita Archaeometry ja Conservation Science. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille joilla on erityisiä taitoja monen analyyttinen luonnehdinta monenlaisia ​​materiaaleja, jotka liittyvät arkeologia ja kulttuuriperinnön, tieteellisiä menetelmiä ja edistyksellistä teknologiaa tutkimuksessa säilyttämistä. [+]

Masters Programme in Science and Technology for Conservation of Cultural Heritage kouluttaa asiantuntijoita Archaeometry ja Conservation Science. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille joilla on erityisiä taitoja monen analyyttinen luonnehdinta monenlaisia ​​materiaaleja, jotka liittyvät arkeologia ja kulttuuriperinnön, tieteellisiä menetelmiä ja edistyksellistä teknologiaa tutkimuksessa säilyttämistä. Erityisesti valmistuneet ostaa: kyky toimia tutkimus, jossa on vahva monitieteellinen luonteeltaan vaihtelevat tieteiden humanististen; asiantuntemusta analyysimenetelmiä, tieteellisiä tutkimusmenetelmiä ja tietojen tulkinta talteenottoon ja kulttuuriperinnön säilyttäminen; edistyneet taidot analysoinnissa välisen vuorovaikutuksen kulttuuriperinnön ja kemiallis-fyysinen ympäristö; tunnettava archaeometric sovelluksia eri aloilla. Tutkinnon tieteen ja teknologian säilyttämistä kulttuuriperinnön suorittaa monenlaisia ​​toimintoja eri toimielimissä hallinnointiin osallistuvien ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, mukaan lukien valtion laitokset, museoiden, arkistojen ja kansainvälisten järjestöjen omistettu säilyttämiseen kulttuuriperinnön sekä yritysten ja ammattijärjestöjen työskentelevät säilyttämistä, palauttamista ja kulttuuriperinnön suojeleminen on myös mukana. Avoimet työpaikat Tutkinnon tieteen ja teknologian säilyttämistä kulttuuriperinnön suorittaa monenlaisia ​​toimintoja eri toimielimissä hallinnointiin osallistuvien ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, mukaan lukien hallinnon laitokset, museot, ja Archives, kansainvälisten järjestöjen omistettu kulttuuriperinnön säilyttämistä. Yritykset ja ammatillisia järjestöjä alalla kulttuurimaiseman suojelu kulttuuriperinnön on myös mukana. Opiskelija pystyy: Suorita diagnostiset tutkimukset ennen, aikana ja jälkeen säilyttämisen ja restauroinnin kulttuuriperinnön ja suhteellinen ympäristö Tutkimus, toteuttaa ja arvioida materiaalien, toimenpiteiden, menetelmien ja säilyttämisen tekniikoiden ja standardien ja ohjeita kulttuuriperinnön säilyttämistä Kehitetään teknisiä taitoja tutkimuksessa kulttuuriperinnön Edistää tutkimusta ja tieteellistä yhteistyötä, ja levittää tieteellisiä tuloksia alalla turvata kulttuuriperinnön Yhteistyötä muiden ihmisten mukana prosessissa säilyttämisen ja ennallistamisen Koulutuksen säilyttämisen tutkijat voivat lopulta johtaa tohtorintutkintoon. Kelpoisuus Master Course in Science and Technology suojelukomission Cultural Heritage on avoin opiskelijoille, joilla on kandidaatin tutkinto (I sykli vastaa-180 op) in Sciences. Tukikelpoiset... [-]

Videot

Presentation Sapienza University of Rome

Ota yhteyttä

Sapienza University of Rome

Osoite, 1. rivi Università degli Studi di Roma "La Sapienza" Piazzale Aldo Moro 5,
00185 Rooma, Italia
Verkkosivu http://www.uniroma1.it/
Puhelin +39 06 49911