Sapienza University of Rome

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sapienza Rooman yliopisto, joka perustettiin vuonna 1303 by Bonifatius VIII, on yksi vanhimmista yliopistoista maailmassa ja korkea esiintyjä joukossa suurimmista yliopistoista kansainvälisissä vertailuissa.

Perustamisestaan ​​lähtien yli 700 vuotta sitten, Sapienza on ollut tärkeä rooli Italian historiaa ja on ollut suoraan mukana keskeiset muutokset ja yhteiskunnan kehityksestä, talouden ja politiikan. Se on osaltaan kehittämiseen Italian ja Euroopan tieteen ja kulttuurin kaikilla aloilla tietämyksen.

Tulevaisuus Sapienza alkaa tänään ansiosta rikas menneisyys ja osuus koko yliopistoyhteisön, jonka päätavoitteina ovat tutkimus, opetus ja koulutus. Tiedekunnan, opiskelijoiden, teknistä ja hallinnollista henkilöstöä ovat osa tätä yhteisöä ja kiitos omiin taitoihinsa ja vastuut, ne kaikki osaltaan sen maineen ja kasvua.

Pääkampuksesta suunnittelema Marcello Piacentinin avattiin vuonna 1935. Se sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, ja on suurin Euroopassa - todellinen kaupunki kaupungissa, jossa opetustoimintaa on integroitu kirjastojen, museoiden sekä kattavat opiskelijapalveluista. Tiedekunnat ja laitokset harjoittavat myös toimintaansa hajautetun paikkakunnalla eri puolilla kaupunkia. On olemassa kaksi muuta yliopistojen kampuksilla muualla Lazio.

Sapienza tarjoaa laajan valikoiman kursseja myös koulutusohjelmien, PhD kursseja, yksi-kaksivuosi ammatillisia kursseja ja Erikoistuminen Koulut monilla tieteenaloilla, hoitaa 63 Osastot ja 11 Tiedekunnat. Kun 2011-2012 lukuvuoden yliopiston vihittiin School for Advanced Studies ja arvioi ehdokkaat pohjalta koulutus- ansioiden, joka tarjoaa opiskelijoille kursseja ja toimia, joilla pyritään kannustamaan ja kehittämään kykyjään kautta tieteen, kulttuurin ja tieteidenvälistä rikastamiseen.

Se on kaikin pitävät tutkimusta ja opetusta yliopisto: Sapienza harjoittaa maksamatta tieteellistä tutkimusta useimmilla tieteenaloilla, saavuttaa merkittäviä tuloksia sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Sapienza myös lisää tutkimusta tarjoamalla mahdollisuuksia korkeakoulujen maailmanlaajuisesti. Kiitos erityisen ohjelman vierailevat professorit, monet ulkomaiset tutkijat ja luennoitsijat ajoittain käydä yliopiston ja edistää huomattavasti koulutuksen laatua ja tutkimusohjelmia.

Jotkut 8000 ulkomaisia ​​opiskelijoita säännöllisesti kirjoilla Sapienza. Tämän lisäksi, Sapienza edistää kansainvälistä vaihtoa: on yli 1100 saapuvien ja lähtevien vaihto-opiskelijaa vuodessa, kiitos useiden liikkuvuutta ohjelmia.

Missio ja arvot

Sapienza University of Rome on yhteisö, jonka päätavoitteita ovat tutkimuksen, opetuksen ja koulutuksen. Tiedekunnan, opiskelijoiden, teknistä ja hallinnollista henkilöstöä ovat osa yhteisöä ja kiitos omiin taitoihinsa ja vastuut, ne kaikki osaltaan sen maineen ja kasvua. Sapienza pyrkii osaltaan merkittävästi kehitystä tietoyhteiskunnan tutkimuksen avulla, laadukasta koulutusta ja kansainvälistä yhteistyötä. Sapienza on itsenäinen organisaatio, tärkein sidosryhmä kansainvälisen tiedeyhteisön ja perustavanlaatuinen kumppani aloilla laadukasta koulutusta ja tutkimusta. Lisäksi se on myös tärkeä osa paikallista ja kansallista taloutta.

Perusarvoja, jotka määrittelevät Sapienza identiteetti ovat:

Ajatuksen ja tutkimusta, taata moniarvoisen kulttuurin ja ideoita; Sosiaalinen vastuu, jotta tutkimuksen ja koulutuksen edistää sosiaalista ja taloudellista kehitystä italialaisen yhteiskunnan, sen kaupungit ja kansa; Autonomiaa, koulutuksen, tutkimuksen ja organisaatio; Kilpailu, sisällä ja ulkopuolella yliopiston järjestelmään; Osallistua kaikki tiedekunnan opiskelijat, tekninen ja hallinnollinen henkilöstö; Sulje vuorovaikutusta opetuksen ja tutkimuksen edistämiseen enemmän yhdentymistä; Innovaatiot tutkimuksen ja opetuksen muotona tulevaisuuden investointeja; Avoimuus, erityisesti välillä yliopiston ja sen opiskelijoiden; Jatkuva parantaminen ohjenuorana organisaatiossaan ja hallinta; Kehittäminen ammatillinen kykyjä koulutusprosesseihin; Tehokas palvelut opiskelijoille ja muille yhteisön jäsenille

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso M.D. » Katso Kandidaatti » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:


Päälliköt Arkeologisissa Materiaalitieteissä (archmat)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Italia Rooma

ARCHMAT on kahden korkeakoulun (Evora-UE, Rooma-UNIROMA1, Thessaloniki-AUTH) yhteenliittymän 2-vuotinen Erasmus Mundus -mestari (120 eurooppalaista opintosuoritusjärjestelmää), 7 HEI (Avignon-UA, Palermo - UNIPA, Zaragoza-UNIZAR-ICMA, Fez-UF, Rio de Janeiro-UERJ, Turin ammattikorkeakoulu - POLITO ja Universidad de Burgos - UBU) ja 3 muuta korkeakoulututkintokeskusta (Laboratorio Jose Figueiredo / Instituto dos Museus e da Conservacao- Liitännäisjäseninä IMC: n, Tieteellisen laboratorion Musei Vaticani-MV: n, AIANI: n arkeologisen museon), joka tarjoaa opiskelijoille erikoisosaamista arkeologiasta ja analyyttisestä charaterisoitumisesta esihistoriasta (megaliitti) klassiseen aikaan (kreikka ja roomalainen). [+]

ARCHMAT on kahden korkeakoulun (Evora-UE, Rooma-UNIROMA1, Thessaloniki-AUTH) yhteenliittymän 2-vuotinen Erasmus Mundus -mestari (120 European Credit Transfer Scheme - ECTS), 7 korkeakoulua (Avignon-UA, Palermo - UNIPA, Zaragoza-UNIZAR-ICMA, Fez-UF, Rio de Janeiro-UERJ, Turin ammattikorkeakoulu - POLITO ja Universidad de Burgos - UBU) ja 3 muuta korkeakoulun tutkimuskeskusta (Laboratorio Jose Figueiredo / Instituto dos Museus e da Conservacao- IMC, Tieteellinen laboratoriot Musei Vaticani-MV, AIANI: n arkeologinen museo), jotka tarjoavat opiskelijoille erikoisosaamista arkeologiassa ja analyyttinen aineistoa esihistoriasta (megaliitti) klassiseen aikaan (kreikka ja roomalainen)... [-]


Masters Programme In Science And Technology For Conservation Of Cultural Heritage

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

[+]

Kulttuuriperinnön säilyttämisen tiede ja teknologia Masters-ohjelma kouluttaa arkeologian ja luonnonsuojelun asiantuntijoita. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille erikoisosaamista monien analyyttisten luonnehdintaan monipuolisten materiaalien, jotka liittyvät arkeologiaan ja kulttuuriperintöön, tieteellisiin menetelmiin ja kehittyneisiin teknologioihin luonnonsuojelun tutkimuksessa.

6 op, humanistiset ja taloustieteet (esim. Museologia, restaurointihistoria ja taiteellisen tuotannon tekniikat sekä kulttuuriperintöä koskeva lainsäädäntö)

Englannin kielen vähimmäisvaatimus on B2-taso (IELTS).

[-]

Diplomi-insinööri Artificial Intelligence Ja Robotiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Masters insinööri Artificial Intelligence ja robotiikka (LM-28224) tavoitteena on antaa opiskelijalle tiedot ja taidot suunnitella ja toteuttaa tekoälyä ja robottijärjestelmiä, sekä tieteidenvälistä osaamista, jotka ovat välttämättömiä hallita monimutkaisia ​​projekteja ja niiden vaikutus yhteiskuntaan. [+]

Artificial Intelligence and Robotics -tieteen maisterin tutkinto (LM-28224) pyrkii tarjoamaan opiskelijoille osaamista ja kykyä suunnitella ja toteuttaa tekoälyä ja robottijärjestelmiä sekä monitieteisiä projekteja ja niiden vaikutus yhteiskuntaan.

Tietotekniikka on yksi nopeimmin kasvavista aloista ja tarjoaa rajattomat mahdollisuudet lähes kaikilla aloilla. Opiskelija oppii:

Suunnittelu ja kehittää osaamis- ja multi-agent ohjelmistoja; Suunnittelu ja kehittää robotti järjestelmiä palvelujen ja teollisuuden sovelluksissa, kuten turvallisuus, avaruus, koti, vanhusten hoito, lääketiede; Suunnittelu ja kehittää tietokoneanimaatio järjestelmiä elokuva ja videopeli teollisuus; Suunnittelu ja kehittää video järjestelmiä ympäristön, tuotannon ja palvelujen valvontaa ja seurantaa; Sommittele ja koordinoida tutkimus- ja kehitys joukkueet kehittyneen teknologian yritykset; Plan, valvoa, suunnitella ja toteuttaa, kun mahdollista monialaisia ​​ryhmiä, innovatiivisia sovelluksia tietotekniikan ja niihin liittyvillä aloilla, kuten automaatio-, tietoliikenne-, ja resurssienhallinta; Edistää teknologian transferal tutkimustulosten ja teknologian kehitysten julkisten ja yksityisten organisaatioiden; Hallitse ja kouluttaa henkilöstöresursseja tietotekniikkaa. VAATIMUKSET Hakijoiden odotetaan olevan vahva akateeminen tausta tietojenkäsittelytieteessä. Hakijalla on oltava vähimmäisvaatimuksena tietojenkäsittelytieteen, tietojenkäsittelytieteen tai muiden tieteellisten alojen jatko-opinto (esim. Kandidaatti) (jälkimmäinen analysoidaan ja hyväksytään tapauskohtaisesti) Todiste Englanti kielitaitoa [-]

Diplomi-liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Masters of Science Programme in Business Management (LM-28234) tavoitteena on antaa opiskelijalle tietoja, taitoja ja osaamista, joka on välttämätöntä johtamis- ja yrittäjäntaitojen roolit yrityksiä sekä liike-konsultteja. [+]

Liiketoiminnan hallinnan maisteriohjelman (LM-28234) tavoitteena on tarjota opiskelijoille tietoa, taitoja ja osaamista, joka on välttämätön yritysten johtamis- ja yrittäjyysroolissa sekä yritysasiantuntijoissa.

Ohjelma yhdistää perus- ja poikittainen tietoa ja tarjoaa opiskelijoille välinen toimiva ja yrittäjyyteen näkökulma valmistaa heitä johtotehtävissä.

Opiskelija voi hakea myös kaksinkertainen koulutusohjelma: ensimmäinen vuosi Regent University, Lontoossa, ja toisena vuonna Rooman Sapienza University.

Opiskelija hankkii:

Perusteellinen tuntemus hallinto, talous, matematiikan, tilastotieteen ja laki Ongelmanratkaisutaidot Erityiset toimivaltuudet hallinnon, markkinoinnin ja kestävyys ... [-]

Diplomi-säätötekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Ohjaussuunnittelun maisteriohjelma (LM-26651) tarjoaa opiskelijoille monitieteisen ja metodologisen lähestymistavan, joka soveltuu suurelle joukolle opiskelijoita, joilla on ensimmäisen syklin tutkinto tietotekniikan, teollisuustekniikan, tietojenkäsittelytieteen, matematiikan tai fysiikan alalla. [+]

Ohjaussuunnittelun maisteriohjelma (LM-26651) tarjoaa opiskelijoille monitieteisen ja metodologisen lähestymistavan, joka soveltuu suurelle joukolle opiskelijoita, joilla on ensimmäisen syklin tutkinto tietotekniikan, teollisuustekniikan, tietojenkäsittelytieteen, matematiikan tai fysiikan alalla.

Ohjelma perehdytään perus menetelmiä automaattinen valvonta, mukaan lukien:

Mallintaminen ja tunnistaminen dynaamisten järjestelmien; Mittaus- jalostus ja online-suodatusta anturin tiedot; Käytä palautteen vakauttaa prosessin käyttäytymistä ja sen suorituskyvyn optimoimiseksi; Integroitu automaattinen valvontajärjestelmä suunnittelu.

Nämä käsitteet sovelletaan monenlaisia ​​tekniikan aloilla ja ovat usein tarpeen, jotta vuorovaikutus muiden teknologioiden kanssa kehittyneitä sovelluksia, sekä teollisuuden ja palvelualojen automaatio.... [-]


Erityinen Maisteriksi Lentokoneteollisuudesta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Erityisedustaja tutkinto Aerospace Engineering (Code LM-28400) tavoitteena on kehittää asiantuntijoita, joita voidaan käyttää myös huippututkimukseen ja ilmailu kehityksen keskuksia. [+]

Ilmailu- ja avaruustekniikan erikoisammattitutkimus (koodi LM-28400) pyrkii kehittämään asiantuntijoita, joita voidaan käyttää kehittyneissä tutkimus- ja ilmailuteollisuuden kehittämiskeskuksissa. Opiskelijat kokevat järjestelmän suuntautunut lähestymistapa lentokoneteollisuudesta että ei ole yleinen teollisuuden monimutkaisuus kunkin osajärjestelmän ajaa insinöörien keskittyä yhden näkökohtiin.

Ilmailuteollisuuden erikoisammattikorkeakoulu on kaksivuotinen ohjelma, joka on suunniteltu opiskelijoille, joilla on maisterikoulutus (Laurea Magistrale), jotka ovat ansainneet 5 vuoden opinnot tai vastaavan tutkinnon ulkomailla. Kuitenkin se voidaan lyhentää yhteen vuoteen opiskelijoille, joilla on Aerospace Engineering-tutkinto, joka on saatu 5 vuoden yliopistotason opinto-ohjelmien.... [-]


Maisteriksi Liikenteessä Systeemitekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Liikennetekniikan maisteriohjelma (LM-27592) tarjoaa opiskelijoille tarvittavat tiedot ja työkalut monipuolisten liikennejärjestelmien suunnitteluun, ohjelmointiin, käyttöönottoon ja seurantaan sekä niiden yksittäisiin komponentteihin liittyvästä toiminnasta. [+]

Liikennetekniikan maisteriohjelma (LM-27592) tarjoaa opiskelijoille tarvittavat tiedot ja työkalut monipuolisten liikennejärjestelmien suunnitteluun, ohjelmointiin, käyttöönottoon ja seurantaan sekä niiden yksittäisiin komponentteihin liittyvästä toiminnasta.

Erityisesti opiskelijat hankkivat tietoa ja menetelmiä:

Optimoimaan infrastruktuurin ja palvelujen maantie-, rautatie-, lento- ja meriteitse; Suunnittelu liikennejärjestelmät ja niiden komponentteja, kuten: infrastruktuurit, palvelut, ajoneuvojen, terminaalit ja kasvit; Malli ajoneuvoliikenteen rahavirrat multimodaalisille verkkoja parantamaan ihmisten liikkuvuutta ja tavaroiden, kysynnän ja tarjonnan vuorovaikutus ja tasapaino laskeminen; Suunnittelu on-line ja off-line malleja kuljetusten järjestelmän käyttö ja hallinta; Monitor liikkuvuuden ratkaisuja tekniset, taloudelliset ja ympäristön kannalta, sekä ennakko- ja jälkikäteen. [-]

Maisteriksi Tiedot Tiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma (LM-28176) on uusi englannin kielen opetettu ohjelma. [+]

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma (LM-28176) on uusi englannin kielen opetettu ohjelma. Se on yhteinen aloite i3S-tiedekunnassa, jossa yhdistyvät neljän yksikön asiantuntemus:

Tietotekniikka (DI) Computer Science (DIAG) Information Engineering, Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan (ruokavalio) Tilastot (DSS)

Saatavilla olevien tietojen määrän ja monimutkaisuuden huomattava lisääntyminen ja sen käsittelyyn kehitetty uusi teknologia edellyttävät yhdistettyä monitieteellistä lähestymistapaa kokonaisstrategian laatimiseksi tietojen muuntamiseksi hyödyllisiksi tiedoiksi.

Keskeisten ainesosien kehittämiseen menestyksekkään strategian kuuluvat tietojen käsittely ja visualisointi, laajamittainen laskenta, tilastollinen mallintaminen, oppiminen tekniikoita ja algoritmisen ajattelun.... [-]


Maisteriohjelma Eurooppalaisissa Opinnoissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Masters Programme in European Studies (LM-90) tavoitteena on kouluttaa korkean profiilin ammattilaisia, jotka työskentelevät kansainvälisissä puitteissa ja yhä maailmanlaajuinen taloudellinen ja juridinen konteksti, joka kehittää läpi Euroopan yhdentymisen. [+]

European Studies -opetuksen maisteriohjelma (LM-90) pyrkii kouluttamaan korkean profiilin ammattilaisia, jotka työskentelevät kansainvälisessä kehyksessä ja yhä globaalimmin taloudellisessa ja juridisessa kontekstissa, joka kehittyy Euroopan yhdentymisprosessin avulla.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille kehittyneitä tietoja ja taitoja menetelmiä, kulttuurisia näkökohtia ja ammatillisia vaatimuksia, joiden avulla he voivat kehittää alkuperäisiä ratkaisuja juridisiin, taloudellisiin, sosiaalisiin ja historiallisiin kysymyksiin, jotka syntyvät uusilla eurooppalaisilla ja kansainvälisillä skenaarioilla.

[-]

Maisteriohjelma Muotiin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Muotitieteiden maisteriohjelma (LM-65) valmistaa opiskelijoita korkeatasoisiin vastuualueisiin muodin maailmaan sekä suhteisiin kuvataiteisiin, viestintään ja viihdeohjelmiin tai muotialan itsenäisiin urasuhteisiin sekä monenlaisiin asiaan liittyviin kenttiä. [+]

Työkalut analysoida inhimillisiä, historiallisia ja kulttuurisia vaikutteita, joilla on merkitys vaatetuksen tuotannossa, käytössä ja kaupallistamisessa sekä historiallisen / antropologisen symbologian että yrittäjämarkkinoiden dynamiikan kannalta. Viestintä taidot, kielellinen ja tekninen median, tiedon hankinta ja siirtojärjestelmät; Muotialan historia ja vaatetusnäkymät. [-]

Maisteriohjelman Koneenrakennuksessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Mekaniikan maisteriohjelma (LM-27596) sisältää kaksi vuotta Master of Science -ohjelman Mekaniikan suunnittelussa. [+]

Mekaniikan maisteriohjelma (LM-27596) sisältää kaksi vuotta Master of Science -ohjelman Mekaniikan suunnittelussa.

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan nuorille insinööreille korkeatasoista yliopistokoulutusta T & K-suunnitteluprosesseihin ja innovatiivisten teknisten ratkaisujen kehittämiseen monitieteellisellä lähestymistavalla ja ongelmanratkaisulla.

Opiskelija voi myös osallistua keskeisiin aihepiireihin, kuten turbo-koneiden suunnitteluun, energiantuotantolaitoksiin ja uusiutuviin energialähteisiin, CAD-CAE-menetelmiin, tuotantojärjestelmiin ja toiminnan hallintaan sekä ohjausjärjestelmiin ja dynamiikkaan.

Hakijoilla on vahva akateeminen tausta koneenrakennuksessa (kandidaatintutkinto on mekaniikan alalla suositeltava) ja kehittynyt matematiikan ja fysiikan tuntemus.... [-]


Maisteriohjelman Taloustieteen Ja Viestinnän Hallintaa Ja Innovaation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Masters Economics ja viestintäministeriö Management ja innovaatio on monitieteinen ohjelma nimenomaan perustuu yritysten tarpeet ja Confindustria, tärkein Italian Association of Yrittäjät. [+]

Masters Economics and Communications Management ja Innovation on monialainen ohjelma perustuu erityisesti yritysten tarpeet ja Confindustria, tärkein Italian Association of Yrittäjät. Ohjelma perustuu yrityksen tieteen, digitaalisen viestinnän ja sovellettu tietojenkäsittelytiede.

Tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka pystyvät vastaamaan monialaista vaatimuksiin nykyaikaisen yrityksen, joka ulottuu perinteisen opetussuunnitelmiin yhden tiedekunnan ohjelmia ja laudaksi taloustieteen, tietojenkäsittelytiede ja yhteiskuntatieteet. Ohjelma antaa opiskelijoille taitoja yrityksen viestinnän, innovaatioprosessi johtamistaidot, ja yritysten strategioita ja välineitä innovatiivisen ja kansainvälisissä yhteyksissä.... [-]


Master Of Science Avaruudessa Ja Avaruusteknologian Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Space ja Astronautical Engineering Masters Programme (LM 20) tarjoaa opiskelijoille erityisiä taitoja, jotka liittyvät avaruusluotain suunnittelu ja analyysi ja suunnittelu kantorakettien, satelliittien ja etäluku- ja kaukomittaus järjestelmiä. [+]

[-]

Master of Science in Architecture (Conservation)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

[+]

Tulevat vuosimaksut 2017-2018 ovat 1.156 euroa vuodessa. Voit maksaa lukukausimaksuja yhdellä tai kolmella erällä.

Verkkosivusto : Arkkitehtuuri-suojelu Sapienza

[-]

Master Of Science In Economics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Taloustieteen maisteriohjelma (LM-28676) tarjoaa opiskelijoille välineet, jotka ovat tarpeen talouden mekanismien, rahoitusmarkkinoiden ja organisaatioiden analysoimiseksi ja ennusteiden yksilöiden ja instituutioiden mikro- ja makrotaloudellisesta käyttäytymisestä. [+]

Taloustieteen maisteriohjelma (LM-28676) tarjoaa opiskelijoille välineet, jotka ovat tarpeen talouden mekanismien, rahoitusmarkkinoiden ja organisaatioiden analysoimiseksi ja ennusteiden yksilöiden ja instituutioiden mikro- ja makrotaloudellisesta käyttäytymisestä.

Ohjelma alkaa harjoitustyö tarkoituksena on yhtenäistää ja parantaa opiskelijoiden ymmärrystä talouspolitiikan ja poliittisen talouden. Myöhemmin painopiste kääntyy erityisiä näkökohtia taloudellisia tutkimuksia ja kysymyksiä määrällisiä menetelmiä, sosiologia, oikeustiede ja yritys tutkimuksia.

Erityisesti maisterinkoulutusohjelma Tarkennettu Economics pyrkii kehittämään taloudellisia tutkijat voivat:... [-]


Master of Science in Energy Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

[+]

Ohjelmassa käsitellään sähköisen kysymyksiä, jotka liittyvät energian muuntaminen, jakelu ja varastointi, ja johto, suunnittelu, turvallisuutta ja valvontaa liittyvissä asioissa energiajärjestelmät, uusiutuvan energian teknologian, kuten tuuliturbiinien, aurinkopaneelit, polttokennot, meri- turbiinit, biomassoja ja geo-lämpöenergian järjestelmiä. Lisäksi opiskelijat tutkii myös energia- järjestelmän käyttöönotto, erityisesti suhteessa energiatehokkuuden alalla kaupunkialueilla ja käsitteeseen älykkäät kaupungit.

Erityisiä moduulit huoli ydinvoiman järjestelmiä. Perusteet atomi- ja ydinfysiikan ovat tutkimukset, sekä tekniset ratkaisut reaktoreita, ydinvoimaloiden ja uuden sukupolven kokoonpanoja. Erityistä huomiota kiinnitetään liittyviä kysymyksiä riskien arviointi ja valvonta, turvallisuus menettelyjä ja jätehuollon materiaalia.... [-]


Master Of Science In Nanoteknologian Tekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Nanotekniikan maisteriohjelma kouluttaa insinöörejä nanoteknologiaan perustuvien monimutkaisten järjestelmien suunnittelussa, kehittämisessä ja hallinnassa. [+]

Nanotekniikan maisteriohjelma kouluttaa insinöörejä nanoteknologiaan perustuvien monimutkaisten järjestelmien suunnittelussa, kehittämisessä ja hallinnassa. Ammattikorkeakoulusta lähtien opiskelijat otetaan käyttöön perusvälineisiin, jotka ovat välttämättömiä nanomittakaavassa toimivien järjestelmien hallitsemiseksi mikro- ja nano-laitteiden suunnittelun, suunnittelun ja karakterisoinnin avulla.

Kurssi on erittäin tieteidenvälinen, johon kuuluu nanomittakaavan fysiikka, kehittynyt kemia ja mikroskopia yhdistettynä kursseihin ja laboratorioihin, jotka on tarkoitettu mikro- ja nano-laitteiden suunnitteluun teolliseen käyttöön, bioteknologiaan ja nanoelektroniikkaan.... [-]


Masters-insinööri Tietotekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Masters Programme in Engineering in Computer Science (LM-28223) pyritään kehittämään ohjelmistotuotannon asiantuntijoita ja tutkijoita sekä teoreettista ja käytännön tietoa tietojärjestelmien. [+]

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma (LM-28223) pyrkii kehittämään tietojärjestelmien teoreettista ja käytännön tietämystä käsitteleviä ohjelmistoinsinöörejä ja tutkijoita.

Ohjelma käsittelee tietokonelaitteistojen ja -ohjelmistojen tutkimusta, suunnittelua ja kehittämistä sekä tarjoaa projektinhallinnan ja johtamistaitoja, jotka ovat välttämättömiä vastuulliselle urahallinnalle

Tarkemmin, Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa tietonsa kaikkiin tietokonejärjestelmän suunnitteluun. Tämä sisältää:

Tunnista paras suunnittelu, hallinta ja ylläpito ratkaisuja IT-järjestelmien ja sovellusten; Custom-räätälöidä ja soveltaa innovatiivisia IT-arkkitehtuurin ja perustuvat kehittynyttä teknologiaa; Ajatella ja suunnitella innovatiivisia IT-tuotteet; Suunnitella, kehittää ja valvoa IT strategioita organisaatioille; Suunnitella, kehittää ja valvoa, yhteistyössä muiden ammattilaisten, kehittäminen omistettu sovellukset (eli robotiikka, televiestintä, yrityksen johto). ... [-]

Masters Degree in Particle and Astroparticle Physics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Italia Rooma

[+]

Maailman yliopistojen rankingissa tunnustetaan Sapienza-fysiikan osaston huippuosaaminen ja opetus- ja laboratoriokoulutuksemme korkea laatu. [-]

Masters in Atomic Scale Modelling of Physical, Chemical and Bio-Molecular Systems
 (ATOSIM)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma Alankomaat Amsterdam Ranska Lyon + 4 lisää

AtoSiM on kahden vuoden fysiikan tai kemian maisterin tutkinto, joka keskittyy fysikaalisten, kemiallisten ja biomolekyylisten järjestelmien tietokoneistamiseen. [+]

AtoSiM on kahden vuoden fysiikan tai kemian maisterin tutkinto, joka keskittyy fysikaalisten, kemiallisten ja biomolekyylisten järjestelmien tietokoneistamiseen. AtoSiM toimii yhdessä:

Ecole normale supérieure de Lyon, Ranska Universiteit van Amsterdam, Alankomaat Vrije Universiteit Amsterdam, Alankomaat Università degli Studi di Roma, "La Sapienza", Italia

Tämä kaksivuotinen tutkinto tarjoaa korkeatasoisen pätevyyden fysikaalisten, kemiallisten ja biomolekyylisten tieteiden tietokonemallinnuksen nopeasti kasvavalla alalla. Tämä erittäin integroitu kurssi kattaa täyden valikoiman tekniikoita: kvanttimekaanisista atomistisista kuvauksista karkeisiin rakeisiin mesoskooppisiin malleihin. Erityisiä sovellusaloja ovat kondensoitunut aine ja tilastollinen fysiikka, kemia, fysikaalinen kemia, materiaalitiede ja teoreettinen biomolekyylitutkimus. Opintojakso on jaettu neljään osaan. Kaikki opiskelijat seuraavat kursseja ensin Amsterdamissa, sitten Roomassa ja lopulta Lyonissa saadakseen kolminkertaisen tutkintotodistuksen. Neljäs lukukausi on omistettu tutkimukselle laboratorioissa joko Amsterdamissa, Roomassa, Lyonissa tai yhdessä 21: stä yhteistyökumppanistamme. Opiskelijat saavat kolminkertaisen asteen. Päävaltuutettu päättää akateemisen huippuosaamisen perusteella valintakomitea, joka koostuu kunkin kumppanilaitoksen edustajista. Hakijoilla on oltava vähintään kolme vuotta aiemmin suoritettuja fysiikan, kemian, tekniikan, matematiikan tai biotekniikan opintoja. ... [-]


Masters in Sustainable Transportation and Electrical Power Systems (STEPS)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

[+]

[-]

Masters Of Science Tuotesuunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Tuotesuunnittelun maisteriohjelma on studiopohjainen ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat hioa innovointikykyään. [+]

Tuotesuunnittelun maisteriohjelma on studiopohjainen ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat hioa innovointikykyään.

Ehdokkaiden tulisi olla kiinnostuneita suunnittelun, teknologian, kulttuurin ja liiketoiminnan yhdentymisestä. Ohjelma rohkaisee luovaa ajattelua ja kriittistä pohdintaa keskeisinä suunnittelutyökaluina uusien esineiden ja ideoiden kehittämiseen ihmisten elämän parantamiseksi.

Erityisesti Masters of Science in Product Design kannustaa ja kouluttaa opiskelijoita:

Tutki uusia kulttuurikieliäKokeile uutta teknologiaa ja materiaalejaKehitetään innovaatiokäsitteitäYhteistyö eri tietämyksen kanssaYhteistyö kansainvälisten yritysten kanssaAsua monikulttuurisessa ympäristössäTapaa luovia ihmisiä... [-]

Masters Ohjelman Kansainvälinen Kehitystyö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Masters ohjelman Kansainvälinen kehitystyö - Economics for Development (LM-28209) tarjoaa opiskelijoille pitkälle ymmärtämään eri alojen (kuten sosiologia, taloustiede, valtio-oppi, historia ja laki) sekä välineitä, jotka ovat tarpeen analysoida ja tulkita sosiaalisia, taloudellisia, juridisia ja institutionaaliset toimintaympäristöt, jotka luonnehtivat kehitysmaissa. [+]

Kehitysyhteistyön ja kansainvälisen yhteistyön maisteriohjelma (LM-28209) tarjoaa opiskelijoille monenlaisia ​​aloja (mukaan lukien sosiologia, taloustiede, poliittinen tiede, historia ja oikeus) sekä välineitä, jotka ovat tarpeen analysoida ja tulkita sosiaalisia, taloudellisia, juridisia ja institutionaalisia yhteyksiä, jotka karakterisoivat kehitysmaita.

Ohjelmassa käsitellään arviointiin ja hallintaan kansainvälisen yhteistyön ohjelmien kannalta politiikan, talouden, rahoituksen, terveydenhuollon ja laki.

Poliittinen ja taloudellinen globalisaatio edellyttää uusia ammatillisia lukuja, jotka kykenevät ymmärtämään, arvioida ja hallita sosiaalisia, kulttuurisia ja taloudellisia haasteita, jotka odottavat meitä. Toimivaltuudet ja tarvittavat työkalut analysoida ja käyttää tässä yhteydessä edellyttää laaja monialainen ymmärrystä kansainvälisen scenario.The maisteriohjelma keskittyy myös käyttämiin menetelmiin kahden- ja monenvälistä yhteistyötä organisaatioita kehittämään ohjelmia ja rauhanturvatehtävissä.... [-]


Masters Programme in Cognitive Neuroscience

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Italia Rooma

The Masters Programme in Cognitive Neuroscience (LM-51) offers an understanding of the neural correlates of cognitive processes as well as the relationship between the development of the mind and the brain. [+]

The Masters Programme in Cognitive Neuroscience (LM-51) offers an understanding of the neural correlates of cognitive processes as well as the relationship between the development of the mind and the brain. This programme, which is held in English, aims to train psychologists to identify specific cognitive deficits, evaluate their impact on emotional states and quality of patient life, and adopt appropriate rehabilitative action.

Students conduct supervised research and other educational projects in neuropsychology, cognitive psychology, psychobiology and physiological psychology and can complete their experimental thesis at the Department research labs or at partner labs, including IRCCS Santa Lucia Foundation, CNR Institute of Sciences and Technologies of Cognition, and the Institute of Cellular Biology and Neurobiology.... [-]


Masters Programme in Genetics and Molecular Biology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

[+]

Ymmärtäminen geneettiset ja molekyylitason käsitteitä sovelletaan diagnoosi ja hoito geneettisten sairauksien [-]

Masters Tradenomin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rooma

Masters Tradenomin (LM-28225) tarjoaa opiskelijoille yleistä tietämystä tietotekniikan sekä syvällistä tietoa joitakin erityisiä kehittyvien sovellusalueilla. [+]

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma (LM-28225) tarjoaa opiskelijoille yleistietämyksen tietojenkäsittelytiedoista sekä syvällisestä tietämyksestä useista kehittyneistä sovellusalueista.

Opiskelijat maisteriohjelma voi valita yhden neljästä opetussuunnitelmien:

Informaatiotieteet ja sovellukset

"Information Science and Applications" opetussuunnitelma tarjoaa opiskelijoille kattava yleiskuva tietojenkäsittelytieteen kuin opintolinjan ja keskittyy soveltamisesta Computer Science käytännön asioita.

Multimedia-laskenta ja vuorovaikutus

"Multimedia Computing ja vuorovaikutus" opetussuunnitelma tarjoaa opiskelijoille tietoa perusoikeuksien menetelmiä ja tekniikoita tarvitaan jalostukseen ja vuorovaikutuksessa multimediasisällön (eli grafiikkaa, tekstiä, ääntä ja videota materiaali). Opiskelijat koulutetaan asiantuntijoita ja ammattilaisia, jotka pystyvät suunnittelemaan, kehittämään ja ylläpitämään multimedia ja ohjelmistot.... [-]


Videot

Presentation Sapienza University of Rome