The University of Rome “Foro Italico”

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Rome "Foro Italico" on ammatillista yliopisto, ainoa italialainen State University omistettu liikunnan tieteet.

Se perustettiin vuonna 1998 kuin Istituto Universitario di Scienze Motorie IUSM, kun se korvasi Rooman Istituto Superiore di Educazione Fisica (ISEF), joiden toiminta oli keskittynyt korkeakoulutuksen Ph.E. luokanopettajaa. IUSM, nyt "Foro Italico yliopisto" laajennettu ISEF soveltamisalaa, joka kattaa kaikki kentät kohteisiin liittyvät ihmisen fyysinen aktiivisuus: tieteellinen tutkimus, valmennus virkistyssukellukseen ja korkean tason kilpaurheilua, opetus, kuntosali, uudelleenkoulutukseen ja kuntoutus, organisointi urheilutapahtumat, hallinta liikuntapaikkojen jne

TILAT

Yliopisto sijaitsee pohjoisella alueella Roomassa; alue, joka tunnetaan Foro Italico, on rakennettu vuonna 1932, kun joukko vaikuttavia rakennuksia ja tilat olivat perin Rooman urheilukeskus. Alue edustaa tyypillistä esimerkki fasistisen arkkitehtuurin ominaista laaja käyttö valkoista marmoria ja voittokulku patsaita ja obeliskien.

Olympiastadion, takana Institute, rakennettiin, kun Rooman olympiakisojen (1960) ja on siitä lähtien ollut paikka yleisurheilun MM-kisojen (1987) ja World Soccer Championships (1990).

Foro Italico yliopiston tilat ovat modernit koulutuksen rakenteita (11 luentosalit, tietokonekeskus, kielikeskuksen, erikoiskirjasto), ajan tasalla urheilumahdollisuudet (10 fullyequipped kuntosaleja, 2 uima-allasta, soutu keskustassa joen Tevere) tutkimuskeskusten (yli 20 laboratoriot). Yliopisto on myös oma audiovisuaalinen keskus tuotantoa opetuskäyttöön ja ei-ammattimainen materiaalit ja konferenssisalissa kansallisten ja kansainvälisten kongressien.

Tiedekunta ja OHJELMAT

Yliopisto on tällä hetkellä jaettu 3 tutkimukseen perustuva Osastot:

Ihmisen liikkeen ja Sport Sciences, Health Sciences, Kasvatustieteiden

Opetus tarjontaansa tiedekunnan urheilu ja liikunta Sciences kuuluu ensimmäisen ja toisen tason ohjelmia, ja tutkimuksellista tohtoriohjelmien.

Ensimmäinen taso Laurea Triennale

(Kolmen vuoden tutkinto Bachelor) Poikamies urheilu ja liikunta Sciences - 3 vuotta, 180 op Tämä takaa opiskelijoille teoreettinen valmistelu ja riittävä kenraali tieteellisiä menetelmiä ja sisältöä, lisäksi hankintaan erityistä ammatillista osaamista. Se vaatii 180 opintopistettä, joka voidaan yleensä kertynyt 3 vuoden kuluessa.

Toisen tason Laurea Magistrale

Laurea Magistrale Sport Sciences ja tekniikat - 2 vuotta, 120 op Laurea Magistrale vuonna Ennaltaehkäisevä ja soveltavan liikunnan - 2 vuotta, 120 op Laurea Magistrale in Sport Management - 2 vuotta, 120 op Laurea Magistrale Terveys ja liikuntaa, 2 vuotta 120 op kurssi opetetaan Englanti kielellä

"Laurea Magistrale" tarjoaa monipuolista koulutusta. Tämä toinen taso pätevyys on avoin tutkinnon kolmen vuoden tutkinto ja vaatii ylimääräisen 120 opintopistettä, joka voi kertyä keskimäärin kaksi vuotta. Vähäinenkin tasolla ja erityisiä opetussuunnitelmia voidaan vaadittavaa

MASTER / MASTERS

Master in Sport Psychology (2. tason, 1 vuosi, 60 op)

Masters on väli korkeakoulututkinto ja saadaan sekä sen jälkeen kolmen vuoden tutkinto (1. taso Masters) ja sen jälkeen ylempi korkeakoulututkinto (2. taso Masters). Nämä kurssit kestävät vähintään yhden vuoden, ja niihin hankinta 60 opintopistettä lukuvuosittain. Niiden tarkoituksena on rakentaa opiskelijan osaamisen ja muuntaa se erityistä ammatillista osaamista.

Tutkijakoulu tutkimus (3 vuotta)

Jatko Kurssi: Terveys ja liikuntaa:

Biolääketieteen ja metodologian Opinto Applied biolääketieteen / metodologinen lähestymistapa Opinto B Integratiiviset Biology Approach - Euroopan Opetussuunnitelma

Jatko kurssi Urheilu, liikunta ja ergonomia

Jatko kurssi : Kulttuuri, vammaisuuden ja osallisuus: koulutus

KURSSIT

Kurssit pääasiassa ovat vuosittain kursseja ja opiskelijat saavat ottaa kokeet lopussa jälkipuoliskolla.

Opetusmenetelmät ovat luennot ja harjoitustyöt sekä seminaareja ja opetusohjelmia, joissa opiskelijat aktiivinen rooli. Luennot tarjoavat yleiset puitteet kurssin: opiskelijan odotetaan järjestää omia kotitehtäviä ottaen tutkinnan. Kouluttajina ovat aina valmiita auttamaan.

Kaikki kurssit annetaan Italian, lukuun ottamatta Laurea Magistrale Terveys ja liikuntaa.

Sarjat ajoitetaan aamulla ja iltapäivällä, maanantaista perjantaihin

Sijainnit

Rooma

The University of Rome “Foro Italico”

Osoite
Piazza Lauro de Bosis, 15
00135 Rooma, Lazio, Italia
Puhelin
+39 06 3673 3599

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: