University of Trieste

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme

Korkeakoulutus, tutkimus ja tiedon siirtäminen

Analysoimalla Triestin yliopiston nykyistä ja viimeaikaista menneisyyttä, joka kestää 100 vuoden historian vuonna 2014, voimme olla tyytyväisiä saavutuksiin ja arvoon, jonka yliopistomme pystyy siirtymään alueelle.

Trieste-yliopisto Toivottaa opiskelijat ja opiskelijat tervetulleiksi dynaamiseen ja moderniin ympäristöön, joka tarjoaa korkeatasoista personointia ja tarjoaa huippuluokan laboratorioita ja rikkaita kirjastoja ja toimittaa heidät akateemisten ja jatko-opintojen aikana korkean tason palveluilla. Koulutuksen laatu ja monipuolisuus jatkuvasti uudistuvat ja kansainvälistyvät entisestään, tekee tutkinnon suorittaneista kilpailukykyisen työpaikan, jossa yliopisto on tehnyt tärkeitä kumppanuuksia huippuosaamisen verkoston kanssa.

Koulutuksen laatuun liittyy tutkimuksen laatu, joka asettaa yliopistomme hyvään asemaan kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Trieste-yliopisto haluaa vahvistaa asemansa tutkimusyliopistona keskittyen tohtorintutkintoihin, tehostamaan yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten tutkimusorganisaatioiden kanssa ja investoimaan korkealaatuisen tieteellisen henkilöstön rekrytointiin.

Triesten yliopistossa keskitytään yhä enemmän yhteistyöhön alueen todellisuuden kanssa tavoitteena luoda alueellinen synerginen korkeakoulujärjestelmä korkeakoulututkinnossa, tutkimuksessa, teknologian siirrossa ja innovatiivisten palveluiden jakamisessa. Trieste-yliopisto on myös asetettu kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, jotta se olisi valmis vuoropuheluun muiden maiden kanssa. Eurooppalaisilla makroalueilla sillä on merkittävä rooli ja se on eturintamassa suhteissa, joita Italia on Balkanin maiden, Itä-Euroopan, Iranin, Japanin, Saudi-Arabian ja Latinalaisen Amerikan kanssa.

Tulevaisuus on dynaaminen ja epävarma, mutta merkittävät tulokset osoittavat, että huippuosaamista voidaan jatkaa. Perustavaa laatua oleva yhteistyö on korkeatasoinen tieteellinen ja ammatillinen taso, jota yliopiston koko järjestelmä voi ilmaista jatkuvassa ja rakentavassa vuoropuhelussa kansallisten ja kansainvälisten instituutioiden kanssa sekä sellaisten yritysten kanssa, jotka pitävät korkeatasoista koulutusta, tutkimusta ja tiedon siirtämistä. Mitä arvoja Ovat olennainen osa yhteiskunnan tulevaisuutta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Italialainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Masters in Neuroscience

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Trieste

[+]

[-]