Lue virallinen kuvaus

University of Parma on State University. Sellaisena se on itsehallinnollinen ja on hallinnollinen, organisatoriset ja laskentatoimen autonomia, jotka tarjoavat palveluja suurelle yleisölle. Käytössä 13 maaliskuu 962, keisari Ottonian minä siirrettävä Uberto, piispa Parman aloittamista yliopiston "tutkintotodistus" - asiakirja, joka myönnetään piispa valtuudet määrätä ja valita oikeudellinen johtajat ("eligere et ordinare notarios ') . Tämä asiakirja oli perusta luodaan oppilaitos kestäisi vuosisatoja myöhemmin, ja on säilynyt piispan Arkisto Parma tänään.

Yliopisto omistaa 18 Osastot, 35 ensimmäisen asteen kursseja, 6 yhden syklin tutkintoihin, 38 toisen asteen kursseja, Samoin kuin monet jatko koulut, jatko opettajakoulutuksen, useita master-tutkinnoille ja tutkimus tohtoria (PhD).

Opiskelija voi valita kursseja: humanististen, Economics, Engineering ja arkkitehtuuri, elintarvike- ja maatalousjärjestö, Laki ja yhteiskuntaoppi, Matemaattinen Fysiikka ja luonnontieteet, lääketieteen ja kirurgian, apteekki, eläinlääketieteen.

Ihanteellinen koko yliopiston (30000 opiskelijaa, yli 5000 valmistuneet vuodessa, ja noin 2000 tiedekunnan ja henkilökunnan jäsentä) ja elinolosuhteiden Parma houkutella suuri määrä opiskelijoita kaikkialta Italiasta. Yli kaksi kolmasosaa opiskelijaa tulevat ulkopuolelta Parma ja Parman maakunnassa, joka asettaa yliopiston korkein sijoitus houkutella useimmat ei-asuvien opiskelijoiden valtakunnallinen.

Eri paikoissa yliopiston opiskelijat voivat opiskella mukava, tehokkaampia rakenteita lähellä viheralueita, kuten Kampus: 77 hehtaarin alue kaupungin eteläpuolella mahtuu tieteellinen deparments, meidän kampuksella koostuu osastojen, moderni ja hyvin varusteltu luentosalit, mukava tutkimusalueiden, teknisesti kehittyneitä laboratorioissa, ja CNR keskus - sekä useita urheilutiloja, konferenssikeskus , ja ruokala. Tämä merkittävä yhdistelmä rakenteiden ja ihmiset on aivan ainutlaatuinen italialainen yliopisto kohtaus.

Muut Yliopisto ratkaisu on keskellä kaupunkia kanssa yliopiston keskeinen rakennus, joka taloa rehtorin toimistoon, hallinnollinen keskus ja lakiosaston. Tulisija kaupunki sijaitsee Medical koulu myös vuonna sairaalan alueella, kansantalousosasto, Taide, Kirjeet, historian ja yhteiskuntatieteiden laitos ja antiikin kulttuuri, filosofia, Koulutukset ja nykykielten laitos. Lopuksi eläinlääketieteellinen laitos sijaitsee välittömässä Luoteis-kaupungin laitamilla.

Vuonna kaupungin sydämessä, yliopiston päärakennusta taloa Rehtorin toimisto, virastoissa ja laki. Lääketieteellinen koulu on myös kaupunki, joka sijaitsee sairaalan, kun taas talous- ja valtiotieteitä vieressä Parco Ducale. Taide ja filosofia ja psykologia ovat niiden kampuksilla vanhassa keskustassa, ja eläinlääketieteen sijaitsee välittömässä luoteisosassa kaupungin laitamilla.

Toiminta ja tilat Parman yliopiston houkutella osallistumista alati kasvava ylioppilaskunnassa. On tietoa ja ura neuvontapalvelut auttaa opiskelijoita heidän yliopisto liittyviä valintoja, hyviä suhteita ulkomaisiin yliopistoihin, ja vilkas opiskelijavaihto kannalta yhteisön ohjelmia, kuten monet käytettävissä stipendejä. Kirjastot, tietokone laboratoriot ja Internet-pisteet, opiskelija-asuntojen ja ruokalat, osa-aikatöitä, kulttuuritoimintaa, maksuton numero, ja post-valmistumisen uraohjausta ovat saatavilla opiskelijoille - sekä haastatteluja ja lyhytkursseja auttaa valmistuneista löytää työpaikkoja.

Monet tilat ovat käytettävissä opiskelijoille laadun parantamiseksi opinnoistaan ​​ja yliopistomaailmaan. Jotkut näistä ovat ilmainen e-mail ja ad hoc palvelut vammaisille opiskelijoille, kielen kursseja vieraiden kielten keskus. Opiskelija voi myös ilmoittautua tentteihin Internetin kautta, lataa hallinnollisia lomakkeita, tai käyttää henkilökohtaista sähköpostia annettava jokaiselle opiskelijalle yliopiston, luoden nopean ja tarkan viestintäkanavana.

Parman yliopiston sivusto tarjoaa opiskelijoille säännöllisesti päivitettyjä tietoja ja ihanteellinen käyttöliittymä kommunikoida yliopistossa.

Opiskelijoilla on ja monia mahdollisuuksia urheilu hoitaa Parman yliopiston CUS kursseja kaikkien tieteenalojen alueella rakenteita - meidän uima-allas, yleisurheilu rata, tenniskenttiä, jalkapallokentät, golf piha, koripallokenttä, rugby kentillä, jne.

Museoita, kuten CSAC vuonna Abbazia on Paradigna (www.csacparma.en), Jossa vaikuttava kokoelma Italian taideteoksia (suunnittelusta, arkkitehtuuri, kuvitus, mainonta, valokuvaus), kasvitieteellinen puutarha, Luonnontieteellinen museo ja muihin tieteellisiin kokoelmia, sitten yliopiston kuoro: nämä ovat kulttuuritoimintaa ja myös opiskelumahdollisuuksia .

Kansainväliset opiskelijat ovat tervetulleita Erasmus ja kansainvälisen koti lähellä San Francesco kirkko, tulisija kaupungin, ja he hyödyntävät italian kielikursseja erityisesti opettanut auttaa akateemista tutkimusta.

Kaksi II tason tutkintoihin ovat täysin opetetaan Englanti, kun on kasvava valikoima Englanti opettanut kursseja arkkitehtuurin maisteri tietenkin Engineering kursseja ja humanistiset kursseille liian.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

University of Parma

Säätiön vuosi on täydellinen immersionvalmisteluohjelma kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat osallistua University of Parma tai mihin tahansa Italian yliopisto ... [+]

Virallinen ohjelman kuvaus

Perustamisvuosi

Säätiön vuosi on täydellinen immersionvalmisteluohjelma kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat osallistua University of Parma tai mihin tahansa Italian yliopistoon tai musiikkikonservatorioon. Se järjestetään yhteistyössä Parman A. Boiton musiikkikonservatorion kanssa.

Siinä käsitellään mahdollisia opiskelijoita, joilla on lukion tutkintotodistus, mutta joilla on kielellisiä tai kulttuurisia aukkoja ja / tai alle 12 vuoden koulunkäynnin, kuten laki edellyttää pääsyä yliopistoon Italiassa.

Tämän ohjelman ansiosta kansainvälisillä opiskelijoilla on mahdollisuus:... [-]

Italia Parma
October 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Tietojenkäsittely-, elektroniikka- ja tietoliikennetekniikan koulutuskurssi perustettiin viimeisimpien yliopistokurssien lainsäädäntöuudistusten mukaisesti ja edustaa vii ... [+]

Virallinen ohjelman kuvaus

Tietokone, elektroniikka ja tietoliikennetekniikka

Tietojenkäsittely-, elektroniikka- ja tietoliikennetekniikan koulutuskurssi perustettiin viimeisimpien yliopistokurssien lainsäädäntöuudistusten mukaisesti ja edustaa viimeisintä kehitystä vakiintuneessa perinteessä. University of Parma viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana tarjonnut eri tasoilla kursseja tietotekniikan, elektroniikan ja tietoliikennetekniikan aloilla. Tutkinnon suorittaneiden ura-alueen pitkäaikainen seuranta ja Consorzio Alma Laurean tiedot osoittavat heidän menestyksensä työpaikalla. Opintojakso on järjestetty kolmeen moduuliin:... [-]

Italia Parma
October 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Parma

Maisterin tutkinto elintarviketurvallisuudessa ja elintarvikkeiden riskienhallinnassa on toisen asteen (MSc) tutkinto, joka on täysin opetettu englanniksi ja jota Univers ... [+]

Virallinen ohjelman kuvaus

Elintarviketurvallisuuden ja elintarvikkeiden riskinhallinnan toinen opintojakso (MSc)

Elintarviketurvallisuuden ja elintarvikkeiden riskinhallinnan maisterin tutkinto on toisen asteen tutkinto, joka on täysin opetettu englanniksi ja jota University of Parma yliopisto tarjoaa yhdessä Bolognan yliopiston, Piacenzan katolisen yliopiston, Modenan yliopiston ja Reggio Emilian kanssa. Ferraran yliopisto.

Kurssia tarjotaan elintarviketeollisuuden ja -teknologian alalla, ja sen tavoitteena on valmistaa elintarviketurvallisuusasiantuntija, erityinen luku, joka on omistettu riskien arvioinnille ja elintarvikkeiden riskienhallinnalle nykyaikaisella näkökulmalla, joka sisältää kaikki äskettäin hankitut kaikki tieteenalat siihen kuuluvat muun muassa elintarvikkeiden kemia, teknologia ja mikrobiologia, mutta myös ravitsemus, toksikologia, laki, talous, logistiikka, matematiikka.... [-]

Italia Parma
September 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Elintarvikkeiden laatujärjestelmien ja gastronomian hallinnan maisteri (elintarvikkeiden laatu) on osa italialaisen elintarviketeollisuuden kehittämisprosessia, joka tunn ... [+]

Virallinen ohjelman kuvaus

Maisteri elintarvikkeiden laatujärjestelmien ja gastronomian johtamisessa (elintarvikkeiden laatu)

Elintarvikkeiden laatujärjestelmien ja gastronomian hallinnan maisteri (elintarvikkeiden laatu) on osa italialaisen elintarviketeollisuuden kehittämisprosessia, joka tunnistaa Parman yhdeksi Italian tärkeimmistä teollisuusklustereista, joita kutsutaan nimellä "Italian Food Valley" ”. Ruoka-laaksossa on luotu ainutlaatuinen tietämys kansallisessa maatalouselintarvikealalla yhdistettynä siihen, että opiskelijat pitävät tätä teollista todellisuutta konkreettisena ammatillisena toimijana.... [-]

Italia Parma
October 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Kansainvälinen liiketoiminta ja kehitys (IBD) on ensimmäinen tutkinto, jota opetetaan ja tutkitaan kokonaan englanniksi University of Parma Italiassa. Yliopisto pyrkii ak ... [+]

Virallinen ohjelman kuvaus

Kansainvälisen liiketoiminnan ja kehityksen toisen asteen tutkinto (IBD)

Kansainvälinen liiketoiminta ja kehitys (IBD) on toisen asteen tutkinto taloudessa ja liiketoiminnassa (LM77-Economic and business sciences), jota opetetaan ja tutkitaan kokonaan englanniksi.

Se on kaksivuotinen kurssi ja menestyksekkäästi valmistuneille on myönnetty ”laurea magistrale” tai toisen asteen tutkintotodistus.

IBD on suunniteltu eri akateemisten taustojen ehdokkaille ja pyrkii tarjoamaan perusteellisen pohjan kansainväliselle taloudelle ja globaalille kehitykselle.

IBD-oppilaita kannustetaan saamaan kokemusta ulkomailla kahden lukuvuoden aikana ja he voivat hyödyntää monia mahdollisuuksia.... [-]

Italia Parma
October 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Rahoitus- ja riskienhallinnan toisen asteen tutkinto (FRIM) on suunniteltu tuottamaan asiantuntijoita rahoitustuotteiden ja salkkujen hallinnoinnissa, pankki- ja rahoitus ... [+]

Virallinen ohjelman kuvaus

Rahoitus ja riskienhallinta (FRIM)

Rahoitus- ja riskienhallinnan maisteriohjelma (FRIM) tarjoaa haastavia kursseja tuotteiden ja taloudellisten salkkujen hallinnassa, pankki- ja rahoitusriskien analysoinnissa ja hallinnassa sekä yleisemmin taloudellisissa riskeissä, taloushallinnon hallinnassa. vakuutusriskien analysointi ja hallinta, määrällinen rahoitus ja osakkeiden ja johdannaisten kauppa, maailmanlaajuinen rahoitus ja geopoliittinen toiminta.

Master-tutkinto tarjoaa myös monia uramahdollisuuksia varainhoitoyhtiöinä; rahoitusjärjestelmien valvojat ja rahoituslaitokset; rahoitusjärjestelmän organisaatioiden ja yritysten tekniset toimistot ja ohjelmointitoimistot; rahoitus- ja vakuutusalan konsultointi; liiketoimintariskien ja vakuutusprosessien hallinta; salkunhoito; rahoitusanalyysipalvelut; teollisten ja kaupallisten yritysten varainhoito; liiketoiminnan konsultti; välittäjä ja vakuutusasiamies; pankkioperaattori; yksityinen pankkiiri; pörssioperaattori.... [-]

Italia Parma
October 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Taloustieteiden ja johtamisen koulutuskurssi aikoo tarjota opiskelijoilleen tietoa ja taitoja, jotka ovat hyödyllisiä liiketoiminnan hallinnan ymmärtämisessä, noudattamal ... [+]

Virallinen ohjelman kuvaus

Taloustieteiden ja johtamisen koulutuskurssi aikoo tarjota opiskelijoilleen tietoa ja taitoja, jotka ovat hyödyllisiä liiketoiminnan hallinnan ymmärtämisessä, noudattamalla useita profiileja ja sovelluksen perillistä. Kurssi on aiempien organisaatioiden uudelleenjärjestely, eli liikkeenjohto, taloustiede ja talous, talous ja johtaminen. Tällainen uudelleenjärjestely toteutettiin täysin Italian ministerien asetuksen (DM) 270/04 mukaisten uusien velvoitteiden mukaisesti. Sen vuoksi taloustieteen ja johtamisen koulutuskurssi on ennen kaikkea edellä mainittujen koulutuskurssien perillinen. Erityismahdollisuuksia jatkotutkimukseen joillakin talouden aloilla, muilla tarjottavilla kursseilla, uudistetaan aktivoimalla tietyt opetussuunnitelmat. Opiskelijan on valittava opetussuunnitelma, jonka he haluavat osallistua, kun he kirjautuvat toisen vuoden aikana: - Liiketalouden opetussuunnitelma (CLEA, sen italialaisesta lyhenteestä) on tarkoitettu kouluttamaan ja kouluttamaan opiskelijoita ja tutkinnon suorittaneita ammattilaisiksi, joilla on erityisiä taitoja liiketoiminnan johtamisessa, erityisesti hallinto- ja ICT-järjestelmissä.... [-]

Italia Parma
October 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Maisteri

University of Parma

Arkkitehtuurin maisterin tutkinto yhdistää joihinkin ammatillisen toiminnan valmisteluaiheiden teoreettiseen perusteelliseen analyysiin vahvan teknisen suunnittelun sovel ... [+]

Tyyppi: Maisterin tutkintoKesto: 2 vuottaLaajuus: 120Kurssin luokka: LM-4Pääsy: Ilmainen

Arkkitehtuurin maisterin tutkinto yhdistää joihinkin ammatillisen toiminnan valmisteluaiheiden teoreettiseen perusteelliseen analyysiin vahvan teknisen suunnittelun sovelluksen leikkauksen. Eri suunnittelualojen opetukset (arkkitehtoninen koostumus, restaurointi, kaupunkisuunnittelu ja arkkitehtoninen ja rakennustekniikka) järjestetään laboratorioissa, joissa oppija, jota osa teoreettisesta opetuksesta tukee, suorittaa aikataulussa oppitunnin sovellus, jotta opiskelija hankkii enemmän erikoistuneita tietoja, mutta myös taitoja, suunnittelemaan monimutkaisia ja kokeellisia ratkaisuja.

Arkkitehtuurin maisterintutkinto tarjoaa pääsyn valtiontutkimukseen arkkitehdin, suunnittelijan, maisema-arkkitehdin, konservaattorin ja siviili- ja ympäristösektorin insinöörin ammattiin. Hankitut ammattitaidot kattavat hyvin laajan kirjon.... [-]

Italia Parma
September 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Elintarviketieteen ja -teknologian koulutuskurssi on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneille, joilla on hyvät perus- ja käytännön tietämykset elintarviketeollisuu ... [+]

Tyyppi: Ensimmäisen asteen tutkintoValmistumisluokka: L-26Kesto: 3 vuottaLaajuus: 180Access: Limited: ilmoittautuminen lopullisen kronologisen järjestyksen mukaan

Elintarviketieteen ja -teknologian koulutuskurssi on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneille, joilla on hyvät perus- ja käytännön tietämykset elintarviketeollisuuden ja -teknologian pääaloilla. Valmistuneet hankkivat teknisiä ja johtotehtäviin liittyviä toimintakykyjä sekä tukitoimia elintarvikkeiden jalostuksen ja tuotannon valvonnassa teollisuuden, laboratorioiden ja elintarviketeollisuuden palveluissa.

Kurssin päätteeksi elintarvike- ja teknologia-alan tutkinnon suorittaneet saavat:

hyvät peru... [-]
Italia Parma Altavilla Vicentina
September 2019
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Master in Science in Plant Engineering ja elintarviketeollisuuden koneet on tarkoitettu erityisiin tavoitteisiin: ... [+]

Tyyppi: Maisterin tutkinto Kesto: 2 vuotta Luokka: LM-33 - toisen asteen tutkinnot konetekniikassa Laajuus: 120 Pääsy: Ilmainen

Master in Science in Plant Engineering ja elintarviketeollisuuden koneet on tarkoitettu erityisiin tavoitteisiin:

luodaan luku, jolla on vankka valmistelu aloilla, jotka kuvaavat elintarviketeollisuuden koneiden suunnittelua, elintarviketeollisuuden laitosten suunnittelua ja hallintaa sekä elintarvikkeiden tuotantoprosessien hallintaa;täydentävä painopiste pakkausten syventämiselle ja sen kestävyydelle, simulointimalleille, joilla tuetaan elintarviketeollisuuden laitosten suunnittelua ja hallintaa sekä niihin liittyviä elintarvikealan toimia.

Maisterin koulutusreitti koostuu ensimmäisestä vuodesta, joka on suunnattu elintarviketeollisuuden tieteenalojen aloille, kuten elintarvikehygienia, maatalouden mikrobiologia, elintarviketiede ja teknologia. Tämä syventää elintarviketeollisuuden perusosaamista, joka ei ole tyypillinen kolmivuotiselle insinöörin tutkinnon suorittaneelle, jotta voidaan käsitellä asianmukaisesti seuraavan vuoden erikoistuneemman ja soveltavamman sisällön tieteenaloja.... [-]

Italia Parma
September 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Kemia on keskeinen tiede kestävään kehitykseen. Parman yliopiston kemian maisterikurssi tarjoaa täydellisen ja perusteellisen koulutuksen kemian uusimmista näkökohdista: ... [+]

Tyyppi: Maisterin tutkinto LM 54 - Luonnontieteiden maisterin tutkintoKesto: 2 vuottaLaajuus: 120Pääsy: Ilmainen

Kemia on keskeinen tiede kestävään kehitykseen. Parman yliopiston kemian maisterikurssi tarjoaa täydellisen ja perusteellisen koulutuksen kemian uusimmista näkökohdista: synteesi, katalyysi, ympäristön laatu, kemiallisten prosessien teoreettinen ymmärtäminen ja niiden laskennallinen mallinnus , biologisten prosessien tutkiminen molekyylitasolla, kehittyneiden materiaalien ja nanotieteiden kehittäminen.

Kurssi on kehitetty kahteen suuntaan: biomolekyylikemia ja materiaalikemia. Kurssilla on 12 teoriaa ja kokeellista sisältöä. Oppiminen varmistetaan 11 tentillä. Koulutus suoritetaan vapaasti valittavilla kursseilla ja päättyy kokeelliseen väitöskirjaan, joka kestää kuusi kuukautta.... [-]

Italia Parma
October 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Parman yliopiston teollisuuskemian maisteriohjelmassa ehdotetaan kemianteollisuuden uusimpiin näkökohtiin liittyvää koulutusta, kuten energiatehokkaiden synteesiprosessie ... [+]

Teollisuuden kemian tehtävänä on kemiallisen tiedon käyttö teollisten etujen mukaisten tuotteiden ja materiaalien hankkimiseksi tarkoitettujen prosessien tutkimukseen ja kehittämiseen.

Parman yliopiston teollisuuskemian maisteriohjelmassa ehdotetaan kemianteollisuuden uusimpiin näkökohtiin liittyvää koulutusta, kuten energiatehokkaiden synteesiprosessien tutkimista, joilla on suuri valikoivuus ympäristövaikutusten vähentämiseksi , jolla pyritään saamaan aikaan korkea kulutus ja laadukkaat tuotteet eri sovellusaloille.

Kurssi sisältää 11 teoriaa ja kokeellista sisältöä sisältäviä kursseja, joissa on niin monta oppitutkimusta. Koulutus suoritetaan vapaasti valittavilla kursseilla, joiden pätevyys on kahdestoista, ja päättyy 6 kuukautta kestävän kokeellisen työn teokseen. Maisterin tutkinto valmistaa teollisuuden kemian ammattia työllistymismahdollisuuksilla tutkimus-, kehitys- ja prosessinohjauslaboratorioissa eri teollisuudenaloilla, joissa tarvitaan kemiallista tietoa sekä tuotannossa että laadunvalvonnassa ja turvallisuutta ja ympäristönsuojelua.... [-]

Italia Parma
October 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Johtamistekniikan tutkintokurssin kulttuurinen ja ammatillinen tavoite on luoda ammattilaisia, jotka pystyvät täyttämään organisatoriset ja hallinnolliset roolit, joita v ... [+]

Tyyppi: TutkintokurssiKesto: 3 vuottaLuokka: L-9 - Teollisuuden tekniikan asteLaajuus: 180Pääsy: Ilmainen (E a 'tarvitaan sisäänkäynti testi suunta ei-selektiivinen)

Johtamistekniikan tutkintokurssin kulttuurinen ja ammatillinen tavoite on luoda ammattilaisia, jotka pystyvät täyttämään organisatoriset ja hallinnolliset roolit, joita varten tarvitaan teknisiä perustaitoja.

Kulttuuriprofiilille on ominaista monitieteinen, joustava ja systeeminen mentaliteetti: toiminnot, joita johdon insinööri kutsuu suorittamaan, koskevat innovaatio- ja muutosprosessien seurantaa, jotka luonnehtivat liiketoimintajärjestelmien fyysisiä komponentteja yhä enemmän , organisatorinen ja informatiivinen.... [-]

Italia Parma Altavilla Vicentina
September 2019
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Elektroniikkatekniikan maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa erittäin erikoistuneita tutkijoita eri elektroniikka-aloilla, ja sillä on vankat metodologiset perusteet ... [+]

Tyyppi: Maisterin tutkintoKesto: 2 vuottaLuokka: LM-29 - Elektronisen tekniikan toisen asteen tutkintojen luokkaLaajuus: 120Pääsy: Ilmainen

Elektroniikkatekniikan maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa erittäin erikoistuneita tutkijoita eri elektroniikka-aloilla, ja sillä on vankat metodologiset perusteet laajemmalla tietotekniikan alalla. Valmistuminen tutkinnon on sellainen, että hän voi työskennellä monissa sovellusaloilla, jotka käyttävät hänen taitojaan, sisällyttää, hallita ja edistää teknologista innovaatiota, sopeutua nopeisiin muutoksiin tyypillisiä high-tech-aloilla. Maisteriohjelma tarjoaa erityisesti kulttuurialan perusteet ja tekniset taidot, joita tarvitaan erittäin monimutkaisten elektronisten järjestelmien, piirien ja komponenttien suunnitteluun.... [-]

Italia Parma
September 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Parma, Emilia-Romagna, Italia