University of Parma

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Parma on State University. Sellaisena se on itsehallinnollinen ja on hallinnollinen, organisatoriset ja laskentatoimen autonomia, jotka tarjoavat palveluja suurelle yleisölle. Käytössä 13 maaliskuu 962, keisari Ottonian minä siirrettävä Uberto, piispa Parman aloittamista yliopiston "tutkintotodistus" - asiakirja, joka myönnetään piispa valtuudet määrätä ja valita oikeudellinen johtajat ("eligere et ordinare notarios ') . Tämä asiakirja oli perusta luodaan oppilaitos kestäisi vuosisatoja myöhemmin, ja on säilynyt piispan Arkisto Parma tänään.

Yliopisto omistaa 18 Osastot, 35 ensimmäisen asteen kursseja, 6 yhden syklin tutkintoihin, 38 toisen asteen kursseja, Samoin kuin monet jatko koulut, jatko opettajakoulutuksen, useita master-tutkinnoille ja tutkimus tohtoria (PhD).

Opiskelija voi valita kursseja: humanististen, Economics, Engineering ja arkkitehtuuri, elintarvike- ja maatalousjärjestö, Laki ja yhteiskuntaoppi, Matemaattinen Fysiikka ja luonnontieteet, lääketieteen ja kirurgian, apteekki, eläinlääketieteen.

Ihanteellinen koko yliopiston (30000 opiskelijaa, yli 5000 valmistuneet vuodessa, ja noin 2000 tiedekunnan ja henkilökunnan jäsentä) ja elinolosuhteiden Parma houkutella suuri määrä opiskelijoita kaikkialta Italiasta. Yli kaksi kolmasosaa opiskelijaa tulevat ulkopuolelta Parma ja Parman maakunnassa, joka asettaa yliopiston korkein sijoitus houkutella useimmat ei-asuvien opiskelijoiden valtakunnallinen.

Eri paikoissa yliopiston opiskelijat voivat opiskella mukava, tehokkaampia rakenteita lähellä viheralueita, kuten Kampus: 77 hehtaarin alue kaupungin eteläpuolella mahtuu tieteellinen deparments, meidän kampuksella koostuu osastojen, moderni ja hyvin varusteltu luentosalit, mukava tutkimusalueiden, teknisesti kehittyneitä laboratorioissa, ja CNR keskus - sekä useita urheilutiloja, konferenssikeskus , ja ruokala. Tämä merkittävä yhdistelmä rakenteiden ja ihmiset on aivan ainutlaatuinen italialainen yliopisto kohtaus.

Muut Yliopisto ratkaisu on keskellä kaupunkia kanssa yliopiston keskeinen rakennus, joka taloa rehtorin toimistoon, hallinnollinen keskus ja lakiosaston. Tulisija kaupunki sijaitsee Medical koulu myös vuonna sairaalan alueella, kansantalousosasto, Taide, Kirjeet, historian ja yhteiskuntatieteiden laitos ja antiikin kulttuuri, filosofia, Koulutukset ja nykykielten laitos. Lopuksi eläinlääketieteellinen laitos sijaitsee välittömässä Luoteis-kaupungin laitamilla.

Vuonna kaupungin sydämessä, yliopiston päärakennusta taloa Rehtorin toimisto, virastoissa ja laki. Lääketieteellinen koulu on myös kaupunki, joka sijaitsee sairaalan, kun taas talous- ja valtiotieteitä vieressä Parco Ducale. Taide ja filosofia ja psykologia ovat niiden kampuksilla vanhassa keskustassa, ja eläinlääketieteen sijaitsee välittömässä luoteisosassa kaupungin laitamilla.

Toiminta ja tilat Parman yliopiston houkutella osallistumista alati kasvava ylioppilaskunnassa. On tietoa ja ura neuvontapalvelut auttaa opiskelijoita heidän yliopisto liittyviä valintoja, hyviä suhteita ulkomaisiin yliopistoihin, ja vilkas opiskelijavaihto kannalta yhteisön ohjelmia, kuten monet käytettävissä stipendejä. Kirjastot, tietokone laboratoriot ja Internet-pisteet, opiskelija-asuntojen ja ruokalat, osa-aikatöitä, kulttuuritoimintaa, maksuton numero, ja post-valmistumisen uraohjausta ovat saatavilla opiskelijoille - sekä haastatteluja ja lyhytkursseja auttaa valmistuneista löytää työpaikkoja.

Monet tilat ovat käytettävissä opiskelijoille laadun parantamiseksi opinnoistaan ​​ja yliopistomaailmaan. Jotkut näistä ovat ilmainen e-mail ja ad hoc palvelut vammaisille opiskelijoille, kielen kursseja vieraiden kielten keskus. Opiskelija voi myös ilmoittautua tentteihin Internetin kautta, lataa hallinnollisia lomakkeita, tai käyttää henkilökohtaista sähköpostia annettava jokaiselle opiskelijalle yliopiston, luoden nopean ja tarkan viestintäkanavana.

Parman yliopiston sivusto tarjoaa opiskelijoille säännöllisesti päivitettyjä tietoja ja ihanteellinen käyttöliittymä kommunikoida yliopistossa.

Opiskelijoilla on ja monia mahdollisuuksia urheilu hoitaa Parman yliopiston CUS kursseja kaikkien tieteenalojen alueella rakenteita - meidän uima-allas, yleisurheilu rata, tenniskenttiä, jalkapallokentät, golf piha, koripallokenttä, rugby kentillä, jne.

Museoita, kuten CSAC vuonna Abbazia on Paradigna (www.csacparma.en), Jossa vaikuttava kokoelma Italian taideteoksia (suunnittelusta, arkkitehtuuri, kuvitus, mainonta, valokuvaus), kasvitieteellinen puutarha, Luonnontieteellinen museo ja muihin tieteellisiin kokoelmia, sitten yliopiston kuoro: nämä ovat kulttuuritoimintaa ja myös opiskelumahdollisuuksia .

Kansainväliset opiskelijat ovat tervetulleita Erasmus ja kansainvälisen koti lähellä San Francesco kirkko, tulisija kaupungin, ja he hyödyntävät italian kielikursseja erityisesti opettanut auttaa akateemista tutkimusta.

Kaksi II tason tutkintoihin ovat täysin opetetaan Englanti, kun on kasvava valikoima Englanti opettanut kursseja arkkitehtuurin maisteri tietenkin Engineering kursseja ja humanistiset kursseille liian.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Italialainen

Katso MA » Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master Of Arts Klassisen Ja Modernin Filologian Ja Kirjallisuus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Parma

II tason maisteriksi klassinen ja moderni filologian kirjallisuus on kaksivuotinen ohjelma erityisesti kehitetty vastaamaan nykyisiä tarpeita varten valioluokan koulutusta kaikilla yhteiskunnan klassisen ja modernin filologian ja kirjallisuus. Ensimmäinen vuosi kurssit käsitellä kriittisiä aihealueita ovat etenkin Ancient and Modern Languages ​​ja kirjallisuus, kielitiede ja historia. [+]

Virallinen Ohjelma Kuvaus II tason maisteriksi klassinen ja moderni filologian kirjallisuus on kaksivuotinen ohjelma erityisesti kehitetty vastaamaan nykyisiä tarpeita varten valioluokan koulutusta kaikilla yhteiskunnan klassisen ja modernin filologian ja kirjallisuus. Ensimmäinen vuosi kurssit käsitellä kriittisiä aihealueita ovat etenkin Ancient and Modern Languages ​​ja kirjallisuus, kielitiede ja historia. Toinen vuosi kurssit on jaettu kahteen moduuliin: LM 14 (Modern filologia ja kirjallisuus) tarjoaa perusteellisen tutkimuksen etenkin seuraavilla aloilla: Italian ja romaanisten kielten, kirjallisuus ja filologian, historialliset ja musiikkitieteellistä Studies. LM 15 (Classics) tarjoaa korkeatasoista, jatkokoulutus kreikka ja latina kielet ja kirjallisuus, antiikin historia, Papyrologia, Klassillisen filologian, arkeologia ja sanskritin. Missiomme - Tieto ja ymmärtäminen: Päätyttyä maisteriksi klassinen ja moderni filologian kirjallisuus joudut kehittynyt metodologisia ja filologinen taitoja. Meidän ohjelma yhdistää teoreettisista näkökulmista kanssa empiiristen tutkimusten ja käytännön sovelluksia, ja tarjoaa mahdollisuuden käytännön kokemusta luokkahuoneen ja yksittäisten opetusta. - Hakeminen tietoa ja ymmärrystä: Voit soveltaa taitojasi ja ymmärrystä kyky itsenäisesti, kehittää tutkimushankkeita kaikilla keskeisillä aloilla Humanities. - Making tuomiot: Suora ja vertaileva syvällistä lähestymistapoja kirjallisuuden ja kriittisen lähteiden myöntää sinulle työkaluja tulkita ja arvioida monimutkaisia ​​kysymyksiä, jotka liittyvät tiettyihin kirjallisiin, filologinen, kielellinen ja historiallinen ilmiöitä ja toimittamaan korkeatasoista kriittistä ehdotuksia. - Opiskelutaidot: Voit kehittää kykyä itsenäisesti harjoittaa ajattelun ja päivittää tietosi ottaen henkilökohtaista tutkimusta tai pääsy edelleen yliopistojen koulutusohjelmiin (Ph.D. ohjelmien jatko koulut). - Kommunikointitaidot: Kiitos erityisiä ytimen moduulit kehitetty vastaamaan tarpeita varten korkeatasoinen viestintätaidot, voit kommunikoida selkeästi ja viranomaiselle, sekä kirjallisesti ja suullisesti, tulokset opintojen ja tutkii erikoissairaanhoitoon ja ei-asiantuntija yleisö. Avoimet työpaikat Meidän maisteriksi klassinen ja moderni filologian kirjallisuus voi olla... [-]

Master Of Arts Taide- Ja Spektaakkeli Historia Ja Kritiikki

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Parma

Maisterin tutkinto Historia ja kritiikkiä taiteen ja viihdeteollisuus perustuu perinteeseen selvitysten ja tutkimusten pohjalta perustettava voittaminen hierarkioita ja kurinpidollisia divisioonat ja analyysiin ilmaisun muodot historiallisesta näkökulmasta. [+]

Virallinen Ohjelma Kuvaus KURSSI ILMAN pääsykoe 5 paikkaa saatavilla kuin EU-kansalaiset, mukaan lukien 2 varatut Kiinan kansalaisten II tason Maisteri taidehistorian ja viihde Historia ja taide kritiikki perustuu perinteeseen tutkimukset perustettu voittaminen hierarkioita ja kurinpidollisia divisioonat ja analyysiin muotojen ilmentymisen historiallisesta näkökulmasta. Kurssin tavoitteena on: hankkia tietoa menetelmien tutkimuksen ja hankinnan työkaluja tutkimuksen historiassa taiteen (visuaalinen ja esittävien); hankkia asiantuntija tietotaso historian taidetta keskiajalta nykyajan ja historian teatterin, esittävien taiteiden ja elokuva; hankkia tietoisuus kriittistä historiallista keskustelua, vuonna taiteen, elokuvan, taiteiden ja teatterin historiaa ja hankinta syvän kriittistä osaamista; hankkia ymmärtämistä dynamiikan liittyvät organisaation ja hallinnon taiteen; hankkia teoreettinen ja soveltava tieto ongelmista säilyttämistä, hoitoa, edistäminen ja parantaminen kulttuuriperintöä. Nämä tavoitteet saavutetaan artikulaatio tiettyjä aiheita kursseja taidehistorian (History of Arts keskiajalta läsnä ja Taidehistorian kritiikki, historia teatteri ja dramaturgia, ja historia Cinema) täydennettynä teoreettisia ja metodologisia kurssit (Aesthetics and Information Science). Oppilailla on mahdollisuus laajentaa ja räätälöidä opetussuunnitelman kanssa 1 tai 2 vapaa valinta tutkimukset. Perinteinen luennot täydennetään seminaareja ja työpajoja. Erityistä huomiota kiinnitetään harjoittelupaikkoja, joiden avulla opiskelijoiden suora suhde vastaavien laitosten kulttuuriperinnön säilyttäminen ja teatteri- ja elokuva tuotantotoimintaan. Pääsyvaatimukset Voit olla kirjoilla II tasolla maisteriksi opiskelijan on oltava kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys op taidehistorian, keskiajasta nykypäivään, ja elokuvan historiaan ja esittävän taiteen. Kun tarkastelu valtakirjan hakevan säännöllistä ottamista II -tason maisteriksi, akateeminen komitea arvioi valmisteen ja osalta vaatimukset ottamista kurssin. KEY OSAAMISTAVOITTEET Tutkinnon Historia ja kritiikkiä taiteen ja viihdeteollisuus hankkii taitoja analysoida kriittisesti ja itsenäisesti arvioida eri liittyviä kysymyksiä tutkimuksen, säilyttämisen ja suojelun ja edistämisen sekä kulttuuriperinnön ja... [-]

MSc

Maisteri Rahoitus Ja Riskienhallinta-ohjelman (frim)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Parma

Toisen syklin tutkinto Talous ja riskienhallinta (frim) on suunniteltu tuottamaan asiantuntijoita rahoitusriskien hallinnan tuotteita ja salkkuja, analysoinnissa ja hallintaan pankki- ja taloudellisen riskin ja yleisemmin yritysten taloudellisen riskin, hallinnan rahoituslaitosten ja analysointi ja hallinta vakuutusriskikeskittymät. [+]

Virallinen Ohjelma Kuvaus Master of Science in Talous ja riskienhallinta (frim) Ohjelma on suunniteltu tuottamaan asiantuntijoita rahoitusriskien hallinnan tuotteita ja salkkuja, analysoinnissa ja hallintaan pankki- ja taloudellisen riskin ja yleisemmin yritysten taloudellisen riskin, hallinnan rahoituslaitosten ja analysointi ja hallinta vakuutusriskikeskittymät. Tutkinnon Talous ja riskienhallinta (frim): hankkia perusteellinen tuntemus laskutoimituksen työkaluja sovelletaan talouden rahoitustuotteita ja markkinoille ja rahoituksen ja vakuutuksen sekä erikoisosaamista yrityksen riskimalleja palveluksessa pankki-, rahoitus- ja vakuutusalan analyytikot; Lisäksi he saavat tilastollista tietoa, jonka avulla he voivat käsitellä tietoja ja arvioida taloudellisia suhteita; hankkia tietoa ja ymmärrystä tarpeen soveltaa tällaisia ​​menetelmiä ja välineitä alan rahoituksen kannalta analyysin kansainvälisten skenaarioita, täytäntöönpano päätöksen malleja rahoitusmarkkinoilla ja yrityksen johdon ja analysointi ja kehittäminen hallinta käsittelee tyypillisiä eri luokkiin rahoituksen välittäjien; kehittää valmiuksia itsenäiseen tuomion koskevissa kysymyksissä yrityksen taloushallinnon ja riskienhallinnan ja mallintaminen rahoitusmarkkinoiden siten pysty tehokkaasti tulkitsemaan ja käsittelemään tietoja hankittu; kehittää kykyä kommunikoida, sekä yrityksissä ja ei-erikoistunut julkinen, tietoa rahoitusmarkkinoiden suorituskykyyn, vaihtoehtoisten rahoitusvälineiden ja pankki- ja vakuutusalan riskien hallinta; hankkia kyky järjestää itsenäisesti elinikäistä oppimista nyt vaaditaan ammattien takia muuttuneiden taloudellisten yhteydessä tutkia liittyvät kysymykset käytetään tiettyjä rahoitusvälineitä tai toimintaa tietyillä markkinoilla, sekä mahdollisuus siirryt Tohtorin ja toisen tason maisterikoulutusohjelma talouden ja liiketoiminnan opintoja. Mahdolliset uramahdollisuuksia valmistuneille Talous ja riskienhallinta ovat: omaisuudenhoitoyhtiöiden, finanssivalvonnan järjestöjen ja rahoituslaitosten luokituksen yritykset; tekniset toimistot ja suunnittelutoimistot organisaatioiden ja yritysten rahoitusjärjestelmän; konsultointi toimintaa rahoitus- ja vakuutusalalla, hallinta Yhtiön riskejä ja vakuutus prosessit; salkunhoito, taloudellinen analyysi palvelut; varainhoito teollisuuden ja yritysten; ammatin KHT ohitettuaan valtiollinen koe. Operaattorit näillä eri aloilla jatkuvasti kuulla, jotta varmistetaan, että kurssin sisältö... [-]

Master In Food Science And Technology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Parma

Tämä tutkinto kurssi on suunniteltu luonnollista jatkoa opintojen valmistuneet Food Science and Technology, Catering Tiede ja Gastronomiset Tiede, Mutta se voi myös olla merkitystä tutkinnon muissa tieteellisissä-teknisillä aloilla kemian, biologian ja tekniikan, hallussaan asianmukaiset opetussuunnitelman. [+]

Virallinen Ohjelma Kuvaus Tämä tutkinto kurssi on suunniteltu luonnollista jatkoa opintojen valmistuneet Food Science and Technology, Catering Tiede ja Gastronomiset Tiede, Mutta se voi myös olla merkitystä tutkinnon muissa tieteellisissä-teknisillä aloilla kemian, biologian ja tekniikan, hallussaan asianmukaiset opetussuunnitelman. Lopussa tietenkin toisen syklin tutkinnon Food Science and Technology ovat saaneet seuraavat tiedot ja taidot: - vankka tuntemus näillä aloilla matematiikan, fysiikan, tietotekniikan, kemian ja biologian liittyvät sovellettu näkökohtia elintarvikeala; - Vankka tuntemus tieteellisen menetelmän soveltamisessa tarvittavat perustiedot ja käytännön tietoa liuokseen monet tekniset ja organisatoriset ongelmat elintarvikeala; - Kyky optimoida tuotantoa, säilytys ja jakelu prosesseja ja hallita teollisuuden tutkimus- ja kehityshankkeita; - Kyky hallita ja edistää elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta määräysten mukaisesti työntekijöiden turvallisuuteen ja ympäristönsuojeluun; - Kyky suorittaa tehokkaasti monimutkaisia ​​valvonta ja hallinta toimintaa elintarvikealalla; - Korkeatasoista teknistä asiantuntemusta seurannassa aistinvaraisesti, hygieeninen ja ravitsemuksellisen laadun ruokaa, myös innovatiivisten menetelmien; - Kehittyneitä taitoja hallinnassa ja yritysjärjestelyjä, elintarviketeollisuuden toimitusketjuissa ja konsulttiyritysten ja palvelut liittyvät niihin; - Kyky kommunikoida, työskennellä monitieteisiä ryhmiä ja osoittaa hyvää harkintaa sekä teknisellä ja taloudellisella tasolla sekä ihmisen ja eettinen; - Taito ainakin yhdellä kielellä Euroopan unionin muiden kuin Italian, yleensä Englanti, sisällä vahvin alueeni ja vaihtoon yleisiä ja erikoistuneita tietoja. Tätä varten ohjelman toisen syklin tutkinto Food Science and Technology on kyse: - hankinta syvällistä tietoa erityisiä teknisiä näkökohtia, sekä yleisiä ja erikoistuneita, elintarvike- ja siihen liittyvillä aloilla; - Seuranta ja käytännön harjoituksia omistettu oppia kokeellisia ja valvontamenetelmiä ja tietojen laatiminen; - Edistävää toimintaa mestaruus perinteisten ja innovatiivisten teknologioiden; - Ulkoinen harjoittelupaikkoja, suhteessa erityistavoitteisiin, yrityksille, julkishallinnon palvelut... [-]

Master Kansainvälisen Liiketoiminnan Ja Kehitys (IBD)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Parma

International Business ja kehittäminen (IBD) on ensimmäinen tutkinto kurssi on opettanut ja tutkinut kokonaan Englanti yliopistossa Parma, Italia. Yliopisto pyrkii aktiivisesti nostaa kansainvälistä profiiliaan opetuksen ja tutkimuksen ja useita vuosia on ollut keskeinen rooli hankkeiden kehitysmaiden kanssa. [+]

Virallinen Ohjelma Kuvaus Toisen syklin tutkintoa International Business ja kehittäminen (IBD) International Business ja kehittäminen (IBD) on ensimmäinen tutkinto kurssi on opettanut ja tutkinut kokonaan Englanti yliopistossa Parma, Italia. Yliopisto pyrkii aktiivisesti nostaa kansainvälistä profiiliaan opetuksen ja tutkimuksen ja useita vuosia on ollut keskeinen rooli hankkeiden kehitysmaiden kanssa. IBD on kehittynyt aste, innovaatioita monenlaisia ​​jatko kursseja taloustieteiden tiedekunnan, ja on tarkoitettu niille pyrkivien työskennellä kansainvälisellä tasolla. IBD tarjoaa monipuolisia opiskelijaryhmät ainutlaatuinen tilaisuus. Ensinnäkin, se on osoitettu italialaiset, jotka haluavat parantaa taito Englanti ammatillisessa yhteydessä. Kaikki luennot ja seminaarit käydään välityksellä Englanti, jotta sekä oppia taloustieteen opiskelijat hyötyvät täysimääräisesti upottamalla kielellä. Tieteelliset tutkimukset todistavat arvon CLIL, ja IBD tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kohti jatkokoulutussuunnitelman taloustieteen ja myös hankkia monipuolinen kielitaito koko kaksivuotisen kurssin. IBD pyritään myös muita kuin italialaisia ​​opiskelijoille, jotka haluavat opiskella Italiassa. Monille näistä opiskelijoista, niiden puute Italian on ollut este asti. Mutta tänään joitakin suuria Italian yliopistoissa, kuten monet EU: ssa tarjoavat tutkinnon kursseja Englanti. Toivomme, että IBD houkuttelee enemmän hakemuksia kuin mahdollista ulkomailta Parma. IBD tuo monia etuja. Kaikki opiskelijat, sekä italialaisia ​​ja ulkomaisia, saavat etuja työllisyyteen. Nykyään tietoa kansainvälisen talouden on täydennettävä kielitaito maahantulon monissa ammateissa, ja tunnettava Englanti yritysten ja taloustieteen avaavat mahdollisuuksia nuorille Italiassa ja ulkomailla. Kaksoistutkintoon: "International Business and Development" Parman yliopiston ja "International Business, Economics and Management" Vilnan yliopistossa Yhteinen sopimus on allekirjoitettu välillä University of Parma ja Vilnan yliopistossa (Liettua) on kaksoistutkintoon kattaa toisen tason "International Business and Development" tarjoamia taloustieteellinen tiedekunta Parma ja "International Business, Economics and Management" tarjoamia taloustieteellinen tiedekunta... [-]

Master Kaupan Markkinoinnin Ja Kaupallisten Strategioiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Italia Parma

Maisterin tutkinto kurssi Trade Marketing ja kaupalliset strategiat tarkoituksena oli tarjota erityistä koulutusta hallintaan jakeluongelmat parantamiseksi yritysmyynti politiikkoja, ja tarjota tehokasta vastausta strategisen ja operatiivisen johdon yritysten ja laitosten hyväksymisestä monitieteinen, toisiinsa yritysmaailman kanssa. [+]

Virallinen Ohjelma Kuvaus Kieli: Italia Kesto: 2 vuotta Osallistujien enimmäismäärä: 160 Pääsyvaatimukset: Ehdokkaat hakemassa Master on oltava kolmen vuoden Kandidaatin tutkinto taloudesta ja / tai liiketalous tai muulla voimassa otsikko tunnustettu vastaavan kolmen vuoden ja neljän vuoden Italian kandidaatin tutkinnot luokkiin L-18 (entinen 270/04) tai 17 (entinen 509/99). Lisäksi erityistä tietämystä Markkinointi aiheista tarvitaan. Ehdokkaat luokkiin 17 (entinen 509/99) tai L-18 (entinen 270/04) on oltava vähintään 9 op Markkinoinnin liittyvistä aiheista (sektori SECS-P / 08 Italian järjestelmä). Valmistuneet eri luokkiin voi hakea Course, jos heillä on vähintään 27 opintopistettä seuraavasti: • Vähintään 9 opintopistettä alan SECS-P / 08 (markkinointi / Kauppatieteiden Management); • Vähintään 9 op seuraavilla aloilla: SECS-P / 01, SECS-P / 02, SECS-P / 03, SECS-P / 06 O SECS-P / 12 (Economics, Economic History); • Vähintään 9 op seuraavilla aloilla: SECS-S / 01, SECS-S / 03, S / 04, S / 05 O SECS-S / 06, M-PSI 01, M-PSI03, M-PSI05 e M-PSI06, SPS 07, SPS 08 (Tilastot, psykologia ja sosiologia). Erityistapauksia hakijoista, jotka eivät täytä edellä mainittuja vaatimuksia tullaan ensin tarkasteltiin haastattelun. Jos saadaan positiivinen tulos, kyseiset ehdokkaat pääsevät koetukselle. Perustutkinto ehdokkaat voivat tehdä testin samoin. Testi tapahtuu heinäkuussa vuosittain. Ehdokkaat Kokeen ja mukana rankingissa voi etukäteen ilmoittautua maisterin tutkintoa TRADE. Lopulliset ilmoittautuminen on mahdollista vain valmistumisen jälkeen, mikä on saatava viimeistään 31 joulukuu 2015. Kurssin kuvaus. Maisterin tutkinto kurssi Trade Marketing ja kaupalliset strategiat perustettiin vuonna 2005. Se oli ensimmäinen Master Markkinointi Italiassa ja tarkoituksena oli tarjota erityiskoulutusta kehittämiseen markkinoinnin strategiat ja kauppapolitiikan valmistus, kaupan ja... [-]

Master Of Science In Viestinnän Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Parma

Master of Science in Communication Engineering opetetaan ja tutkitaan kokonaan Englanti. Viestintä Engineering on kahden vuoden jatko kurssi räätälöity niille pyrkivien työskennellä kehittyneen tekniikan alalla kansainvälisellä tasolla. [+]

Virallinen Ohjelma Kuvaus Master of Science in Communication Engineering opetetaan ja tutkitaan kokonaan Englanti. Viestintä Engineering on kahden vuoden jatko kurssi räätälöity niille pyrkivien työskennellä kehittyneen tekniikan alalla kansainvälisellä tasolla. Communication Engineering tarjoaa italialaisia ​​ja kansainvälisiä opiskelijoita ainutlaatuinen tilaisuus. Ensinnäkin, se tarjoaa hyvän tiedon ja menetelmien alalla, joka kokee vaikuttava teknologisiin innovaatioihin ja jatkuu todennäköisesti tämä suuntaus monien vuosien ajan. Lisäksi se mahdollistaa kansainvälisiä opiskelijoita parantamaan taito Englanti kielen ammattilainen yhteydessä. Kaikki luennot ja seminaarit pidetään Englanti, jotta opiskelijat voivat harjoitella kieltä teknisen terminologian, kun taas oppia nykytekniikalla. Monet tieteelliset tutkimukset todistavat sen arvo CLIL. Communication Engineering tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kohti jatkokoulutussuunnitelman Communication Engineering ja myös hankkia monipuolinen kielitaito koko kaksivuotisen kurssin. Communication Engineering on vakiintunut perinne Parman yliopiston. Viime vuosikymmeninä, Department of Information Engineering on ollut aktiivinen tutkimusta kaikilla Information and Communication Technology (ICT) alalla, jotka ovat elektroniikka, Computer Engineering, Communications, ja siihen liittyvillä aloilla. Osasto koordinoi huippututkimuksen, jatko-ja tutkimukset. Tutkimustoiminta suoritetaan useita ryhmiä usein yhteistyössä ulkomaisten yliopistojen ja tunnettujen kansainvälisten instituutioiden. Osasto tarjoaa myös tieteelliset ja tekniset konsultointipalvelut teollisuudelle, yritysten ja julkisten laitosten Italiassa ja ulkomailla. Master of Science in Communication Engineering on tarjottu Italian 1990-luvun alussa, sekä kansainvälisiä tason tutkimusta Digital, langaton ja optinen Communications. Alkaen lukuvuoden 2012-2013, ohjelma on tarjottu kokonaan Englanti. Kaikki opiskelijat, sekä italialaisia ​​ja ulkomaisia, hyötyvät kannalta uramahdollisuuksia. Nykyään kehittynyt tietoteknisiä taitoja on täydennettävä kielitaitoa saadakseen pääsyn moniin ammatteihin, ja tunnettava Englanti avaa nuorille Italiassa ja ulkomailla. Parma on ihanteellinen kohde ulkomaisille opiskelijoille. Kuuluisa taiteen ja historian, kaupunki tarjoaa myös korkean tason julkisia... [-]

Master Yhtiön Hallintoa Ja Johtamista

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Parma

Ohjelma keskittyy pääosin tieteenalojen kuuluvan alueen Business Administration. Tällaisia ​​aloja ovat integroitu tilastotieto tiedon tunnistamiseksi ja kehittää tietoja käytetään liiketoiminnan päätöksentekoprosessin, taloudellinen tausta koskee ongelmanratkaisun kysymyksiin ja liiketoiminnan historiaa. Ohjelmaan sisältyy myös juridinen tieto kaupallista, konkurssi ja verolainsäädännön. [+]

Virallinen Ohjelma Kuvaus Toinen taso tutkintonimikettä YHTIÖN HALLINTO JA JOHTO yliopisto Parma, Italia (LM -77 tutkinto kursseja Sciences, kauppatieteiden) Kaksoistutkintoon: 1) Pamukkale University (Turkki): II tason tutkinto "laskentatoimi" 2) Grenoble École de Management (Ranska): "MSc in Management" Kesto: Kaksi vuotta. Paikkoja: 140 joista: - n. 124 EU: n kansalaisten ja EU-rinnastaa kansalaisia; - N avulla. 4 ei EU: n kansalaisten - N avulla. 2 Kiinan kansalaisille ("Marco Polo" ehdollinen). Opetussuunnitelman vaatimukset: Voit tutustua, opetussuunnitelman vaatimukset liittyvät perustiedot tutkinnon sisällöstä kursseja Taloustieteen tai Business Administration. Pääsy näin pitkälle tietysti myös edellyttää erityistä tietämystä kysymyksistä, jotka liittyvät Business Administration ja johtaminen. Erityisesti valmistui opiskelijoiden Taloustieteen tai Business Administration on oltava vähintään 15 op akateemisten tieteenalojen Business Administration ja johtaminen. Pääsy on avoin myös valmistunut opiskelijoille muissa tutkintoihin, jos he ovat saaneet vähintään: - 15 opintopistettä liiketalouden ja hallinta; - 10 opintopistettä yhdessä tai useammassa seuraavista tieteenalojen: Economics; Talouspolitiikka; Julkinen talous; Applied Economics; Taloushistoria; - 10 opintopistettä yhdessä tai useammassa seuraavista tieteenalojen: Tilastokeskus, Taloudelliset olot, matemaattiset menetelmät talous-, valtiovarain- ja Vakuutusmatemaattiset Sciences; - 10 opintopistettä yhdessä tai useammassa seuraavista tieteenalojen: yksityisoikeuden Business Law. Pääsymaksu testi: Sisäänpääsy Tutkintoa Yhtiön hallinto ja johto säätelee pääsykoe. Mahdolliset hakijat otetaan testissä, jos heillä on edellä mainitut vaatimukset. Pääsymaksu menettelyt, ehdot ja määräajat julkaistaan ​​seuraavalla verkkosivustolla: http://www.dipartimentoeconomia.unipr.it/it/offerta-formativa. Keskeiset oppimistulokset: Ohjelma keskittyy pääosin tieteenalojen kuuluvan alueen liiketalous. Tällaisia ​​aloja ovat integroitu tilastotieto tiedon tunnistamiseksi ja kehittää tietoja käytetään liiketoiminnan päätöksentekoprosessin, taloudellinen tausta koskee ongelmanratkaisun kysymyksiin ja liiketoiminnan historiaa. Ohjelmaan sisältyy myös juridinen tieto kaupallista, konkurssi ja verolainsäädännön. Enemmän syvyyttä,... [-]

Videot

University of Parma