University of Pavia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Pavia . Tiedon lisääminen vuodesta 1361 lähtien

University of Pavia on yksi maailman vanhimmista akateemisista oppilaitoksista, joka perustettiin vuonna 1361. Pavia on ollut kaupunginkampus sen perustamisesta lähtien ja tarjoaa jopa nykyään 24 000 opiskelijalleen ainutlaatuisen kokemuksen Italiassa ja harvinaisen Euroopassa: opiskelu 20 yliopisto-yliopistossa, jotka ovat suurelta osin riippumattomia yliopiston hallintorakenteesta. University of Pavia kattaa kaikki aihealueet ja koostuu 18 laitoksesta, jotka tarjoavat opintoja kaikilla tasoilla, kandidaatin tutkinnosta tohtoriohjelmaan. Pavia on pieni kaupunki Pohjois-Italiassa, jossa asuu 70 000 asukasta ja yli 24 000 opiskelijaa. Sijaitsee vain 30 km Milanosta etelään, alue- ja esikaupunkijunilla 10 minuutin välein. Pavia on myös helpon matkan päässä Sveitsin rajalta, Comosta ja järvistä sekä Genovasta ja Ligurian rannikolta. Roomalaisina aikoina perustettu, se oli Lombardien kuningaskunnan pääkaupunki yli kahden vuosisadan ajan, ja tämä kapeajen katujen, muinaisten kirkkojen, tyylikkäiden rakennusten kiehtova perintö pysyy ennallaan ja elossa päivää ja yötä, kun opiskelijat nauttivat suosikkikohtapaikoistaan. Pavian kulttuurielämä on intensiivistä 19 museon ja kokoelman (14 yliopistossa), 2 kulttuurikeskuksen, 4 julkisen kirjaston ja 18 yliopiston kirjaston, 4 elokuvateatterin ja teatterin, 10 sosiaalis-kulttuurisen kokoussalin, musiikkiopiston ja 2 kansalaiskoulun välillä. musiikki ja taiteet. Elämä Paviassa on sekä miellyttävää että kohtuuhintaista, etenkin verrattuna huomattavasti korkeampiin asumis- ja elinkustannuksiin Milanossa ja muissa Lombardian kaupunkikeskuksissa. Pavian kampus tarjoaa ainutlaatuisen yliopistokokemuksen opiskelijoille, jotka voivat nauttia lukemattomista tapahtumista, festivaaleista, näyttelyistä, konserteista ja urheilutoiminnoista kaikilla tasoilla

Yliopistojärjestelmä: ainutlaatuinen Italiassa

Pavialla, kuten Oxfordilla ja Cambridgellä Isossa-Britanniassa, on Italiassa ainutlaatuinen yliopistojärjestelmä , joka juontaa juurensa 1500-luvulta. Jokaisella Pavian 20 korkeakoulusta, joissa on yhteensä noin 2000 opiskelijaa, on oma historia ja mahdollisuudet tarjota, mukaan lukien pääsy moniin ulkomaille opiskeluohjelmiin ja urheiluaktiviteetteihin.

Advanced Study Institute (IUSS) tarjoaa ylimääräisiä kursseja korkeakoulujen parhaiten suoriutuneille opiskelijoille. Nämä korkean tason opiskelijoille tarkoitetut korkean tason ohjelmat on jaoteltu aiheittain neljään eri akateemiseen osa-alueeseen: humanistiset tieteet, yhteiskuntatieteet, tiede ja tekniikka ja biolääketieteet. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti suorittaneet opintonsa IUSS: ssä, saavat ylimääräisen tutkintotodistuksen yliopistotutkinnon ohella. Opiskelijaelämän tavoitteena on luoda avoin yhteisö, jossa akateemiset saavutukset, perinteiset tapahtumat, juhlat ja urheilulliset kilpailut ovat kaikki merkityksellisiä. Yliopistossa opiskelijat voivat myös rakentaa ensimmäisen ammatillisen verkkonsa. Pääsy korkeakouluihin perustuu ansiokriteereihin ja vanhempien tuloihin perustuvaan palkkiojärjestelmään. Nykyään Pavia voi luottaa 4 ansiopohjaiseen korkeakouluun; 12 julkista korkeakoulua; ja 4 yksityistä korkeakoulua.

Pavia, urheilun kaupunki

Pavialle otsikko ”Euroopan urheilun kaupunki 2014” on ansaittu kansainvälinen tunnustus kestävälle urheilun erinomaisuudellemme . Yliopiston urheilukeskus (CUS) tukee urheilua yliopistoon ilmoittautuneiden opiskelijoiden keskuudessa tarjoamalla laaja valikoima kursseja ja järjestämällä mestaruuskilpailuja ja turnauksia. CUS Pavia osallistuu joukkueidensa kanssa kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin, kuten World University Games. Urheilu Pavialla tarkoittaa erityisesti:

 • Olympia- ja MM-tason soutu
 • Pavia-Oxford-Cambridge-Pisan soutukilpailu
 • Yliopiston mestaruuskilpailut joukkueen pääurheilussa
 • Intercollege-turnaukset
 • Urheiluohjelmat, jotka on suunniteltu erityisesti vammaisille opiskelijoille
 • Kaikki opiskelijoiden fyysistä hyvinvointia varten suunnitellut palvelut, integroitu yliopistokoulutukseen.

Pavia, terveys-, teknologia- ja tutkimuskaupunki

Yliopisto tarjoaa 17 kansainvälistä tohtoriohjelmaa, jotka on jaoteltu viiteen makroalueeseen: • Tiede ja tekniikka • Tiedetekniikka • Biotieteet • Humanistiset tieteet • Yhteiskuntatieteet University of Pavia on todellakin perinne huippututkimuksesta, ja se lukee kolme Nobel-palkinnon voittajaa joukkoonsa täydet professorit (Camillo Golgi, Giulio Natta ja Carlo Rubbia). Alessandro Volta, Albert Einstein, Gerolamo Cardano ja Ugo Foscolo ovat myös opettaneet täällä. Yliopisto on aktiivinen tutkimuksen edistäjä yhteistyössä maailman arvostetuimpien akateemisten instituutioiden kanssa. Paviasta tulee moderni teknologinen keskus edistyneelle tutkimukselle seismisten riskien vähentämisestä (EUCENTRE), syövän hoidosta (CNAO), ydinenergiasta (LENA). Seitsemän tutkimuskeskusta sijaitsevat Paviassa ja edelleen 21 sijaitsevat eri paikoissa yhteistyössä muiden instituutioiden kanssa, 42 yksikönvälisen tutkimuskeskuksen lisäksi, jotka suorittavat jatkuvaa ja poikkitieteellistä perus- ja soveltavaa tutkimusta. Se tukee myös perustamis- ja spin-off-aloitteita: 25, jotka on luotu vasta viimeisen vuoden aikana. Tutkimustoiminnan tuloksena on saatu aikaan 7 kansainvälistä patenttia vuonna 2013. Yliopisto on juuri käynnistänyt uuden lippulaivahankkeiden valintaprosessin, ja se on hiljattain käynnistänyt Universitiamon: ensimmäisen italialaisen joukkorahoitteisen yliopistoprojektialustan.

University of Pavia yhdistää tutkimuksen ja hoidon myös kolmessa johtavassa yliopistosairaalassa, joissa työskentelee noin 12 000 ammattilaista. Vuonna 1987 yliopisto perusti kansainvälisen yhteistyön ja kehityksen keskuksen (CICOPS ) . Tarjoamalla apurahoja ja tukemalla yhteisiä tutkimuksia ja kansainvälisiä tutkimusprojekteja, CICOPS pyrkii luomaan jatkuvasti kasvavan kansainvälisten kontaktien verkoston, johon kuuluvat ulkomaiset yliopistot, hallitukset ja kansainväliset, kansalaisjärjestöt. Vuodesta 1998 lähtien tutkijoille on tehty yli 200 apurahaa tutkijoille 55 eri maasta tutkimaan Paviassa.

Kansainvälinen ulottuvuus

University of Pavia on omistautunut valmistelemaan opiskelijansa elinikäiseen oppimiseen ja heidän haasteisiinsa yhä monimutkaisemmassa ja monimuotoisemmassa maailmassa. Opiskelijoille ja henkilökunnalle tutustumiseksi nykypäivän kansainvälisten suhteiden globaaliin ulottuvuuteen on tarjolla yli 200 vaihto-ohjelmaa eri puolilla maailmaa. Liikkuvuusohjelmat, kuten Erasmus opintoihin ja harjoitteluun, Yhteistyö- ja tietorahasto ja monet muut EU: n ja EU: n ulkopuoliset kansainväliset ohjelmat tarjoavat apurahoja sekä lähteville että tuleville, paikallisille ja kansainvälisille opiskelijoille. Joka vuosi sadat osallistujat hyötyvät näistä mahdollisuuksista ja heillä on mahdollisuus lisätä arvokas kansainvälinen ulottuvuus opetussuunnitelmaansa. University of Pavia kansainvälisessä strategiassa asetetaan kolme selkeää tavoitetta säilyttääkseen ja vahvistaakseen asemaansa maailman johtavissa tutkimusintensiivisissä yliopistoissa:

 • Kansainvälistymisen sisällyttäminen opetus- ja tutkimustoimintaan
 • Korkealaatuisten kansainvälisten opiskelijoiden kestävän rekrytoinnin luominen
 • Laaditaan ja ylläpidetään laadukkaita strategisia kumppanuuksia sekä yhteisiä ohjelmia kumppaneiden kanssa kaikkialla maailmassa

Kurssit

University of Pavia perustettiin alun perin oikeustieteiden ja humanististen tiedekuntien ympärille, jota seurasi pian lääketiede. Vuosisatojen ajan tarjottujen kurssien valikoima on laajentunut luonnontieteiden, puhtaan tieteen, tekniikan, valtiotieteiden ja farmakologian sekä viime aikoina myös psykologian, viestinnän ja urheilutieteiden kanssa ja vahvistanut siten Pavian kutsun monitieteiseksi yliopistoksi. University of Pavia tarjoaa 83 kurssia (sekä kandidaatin että maisterin ):

 • Tekniikka ja arkkitehtuuri
 • Matematiikka, fysiikka ja luonnontieteet
 • taloustiede
 • Laki
 • lääketiede
 • Kirjallisuus, kielet ja filosofia
 • Farmakologia Terveysalan ammatit
 • Poliittiset tieteet
 • Psykologia
 • Viestintätutkimukset
 • Urheilutieteet
 • Musiikkitiede
 • matkailu

Yksitoista kansainvälistä maisteriohjelmaa, joita akateeminen henkilökunta ja vierailevat professorit opettavat englanniksi, kansainvälistävät yliopiston sisäpuolelta ja merkitsevät merkittävää ulkomaisten opiskelijoiden määrän kasvua:

1 Yhden syklin maisterin tutkinto (6 vuotta): Lääketiede ja kirurgia

10 kahden vuoden englannin maisterin tutkintokurssia:

University of Pavia tarjoaa myös säätiövuoden , valmistelukurssin, joka on räätälöity mahdollisille opiskelijoille, jotka haluavat päästä University of Pavia perustutkintoon, joka on erityisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka eivät täytä vähintään 12-vuotista koulunkäyntiä.

University of Pavia erottuu suuresta määrästä jatko-opintojaan, tutkimusperusteisista ohjelmista kursseille, joilla pyritään pääsemään tiettyihin ammatteihin:

 • 29 jatko-opintoja, jotka vaihtelevat lääketieteen, terveydenhuollon ja lääketieteen alalta tieteenalaan. Näiden yhteinen piirre on uraauurtavia teemoja, joita on tutkittu erittäin erikoistuneilla aloilla sekä monialaista lähestymistapaa.
 • 17 kansainvälistä tohtoriohjelmaa, jotka on jaoteltu viiteen makroalueeseen (tiede ja tekniikka; luonnontieteet; biotieteet; humanistiset ja yhteiskuntatieteet) ja 4 yhteiseen tohtorikurssiin EU: n yliopistojen kanssa.
 • 51 Lääketieteen erikoiskoulut
 • 1 Oikeustieteen ammattikorkeakoulu

Maisterikursseja, jatkokoulutuskursseja ja tohtoriohjelmia tarjoavat myös Pavia-instituutti (IUSS).

Tämän Covid-19: n aiheuttaman epätavallisen tilanteen University of Pavia on aktivoinut seuraavat poikkeukselliset aloitteet didaktikkojen ja opiskelijoiden tukemiseksi karanteenin aikana.

Luennot

Luennot järjestetään verkko-oppimisvälineiden avulla. Luennot järjestetään ääni- / videotiedostoina, dioina tai muina digitaalisina opetusmateriaaleina ja jopa suorana suoratoistona kesäkuun loppuun saakka ja todennäköisesti jopa heinäkuun loppuun. Katso lisätietoja etäluentoihin ilmoittautumisesta tästä video-opetusohjelmasta

Linkki University of Pavia etäopiskeluympäristöön: http://idcd.unipv.it/kiro3/

tentit

Suullinen ja kirjallinen tentti pidetään etämatkalla sopivilla työkaluilla ja ohjelmistoilla (Skype, Zoom, Google Hangouts). Opetusohjelma kirjallisille kokeille ( href = "http://news.unipv.it/?p=47200 ).

Valmistuskokeet

Valmistuskokeet pidetään etänä Skypen tai muiden verkkoneuvottelutyökalujen avulla. Valmistumishakemus, tutkielma ja muut vaadittavat asiakirjat voidaan jättää verkossa ( href = "https://web.unipv.it/come-procedere-con-la-domanda-di-laurea/ ).

Yliopistomaksu

Yliopistopalkkion maksamisaika on siirretty 30. toukokuuta ( href = "http://news.unipv.it/?p=46928 ).

kirjastot

Pysy terveenä, pysy aktiivisena ja harrasta urheilua kotona

 • Urheilukeskus CUS Pavia on käynnistänyt ”Juna @ Home” -aloitteen, joka koostuu kahdentyyppisistä online-istunnoista: “Harjoittelu” terveyden ylläpitämiseksi ja sopivuuden varmistamiseksi sekä ”etäisyyskurssi” kurssien ja harjoittelujen seuraamiseksi virtuaalihuoneissa, joissa opiskelijat voivat olla vuorovaikutuksessa kouluttajien kanssa. Oppitunti ja harjoitukset järjestetään viikosta viikkoon, ja ne ovat saatavilla CUS Pavian verkkosivuilla ( href = "http://www.cuspavia.org/trainhome-con-il-cus-pavia/ ).
 • Fyysisten tieteiden tutkinto-ohjelman ja mukautetun liikuntatoiminnan laboratorion (Laboratorio di Attività Motoria Adattata, LAMA) opiskelijat laativat YouTube-soittolistan, joka sisältää harjoituksia harjoitteluun ja kuntoon pysymiseen. Videot löytyvät tältä sivulta href = "https://www.youtube.com/playlist?list=PLihdBaXFbcCYrvo73BspACYMlZFXLeXOr .

Usein kysytyt kysymykset -sivusto

Sijainnit

Pavia

Università di Pavia Facoltà di Farmacia

Osoite
Corso Strada Nuova, 65
27100 Pavia, Lombardia, Italia
Puhelin
+39 0382 987370

Milano

Osoite
Milano, Lombardia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin