University of Pavia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pavian yliopisto. Tietämystä koska 1361

University of Pavia on yksi maailman vanhimmista korkeakoulut: se on perustettu vuonna 1361 ja kunnes 20-luvulla se oli ainoa yliopisto Milanon alueella ja Lombardian alueen. Pavia on ollut city-kampus sen perustamisesta lähtien ja vielä nykyäänkin se tarjoaa 24.000 opiskelijoille kokemus ainutlaatuinen Italiassa ja harvinainen Euroopassa: opiskelu 20 korkeakouluja jotka ovat pitkälti riippumattomia hallintorakenteeseen yliopistossa. Pavian yliopisto kattaa kaikki osa-alueita ja se koostuu 18 Osastot tarjoamalla opinto-ohjelmat kaikilla tasoilla, kandidaatin astetta jatkotutkintoja.

Pavia on pieni kaupunki Pohjois-Italiassa 70000 asukasta ja yli 24000 opiskelijaa. Sijaitsee vain 30 km etelään Milano, alueellisten ja lähiöjunat, 10 minuutin välein. Pavia on myös helpon matkan päässä Sveitsin rajaa, Como ja järviä sekä Genovan ja Ligurian rannikolla. Perustettiin jo roomalaisten aikaan, se oli pääkaupunki kuningaskunnan Lombards yli kaksi vuosisataa ja tämä kiehtova perintöä kapeita katuja, ikivanhoja kirkkoja, tyylikäs rakennuksia säilyy ehjänä ja elossa yötä päivää opiskelijoita nauttivat suosikki kohtaamispaikkoja.

Kulttuurielämä Pavia on intensiivisempi 19 museot ja kokoelmat (14 yliopiston sisällä), 2 kulttuurikeskukset, 4 yleisten kirjastojen ja 18 yliopistojen kirjastot, 4 elokuvateatterit ja teatterit, 10 sosiokulttuurinen kokous hallit, musikaali College ja 2 kansalaistoiminnan koulujen musiikin ja taiteen. Elämä Pavia on sekä miellyttävä ja edullinen, erityisesti verrattuna paljon suurempi asumisen ja elinkustannukset Milanossa ja muihin kaupunkikeskuksiin Lombardiassa. Pavia kampuksella tarjoaa ainutlaatuisen yliopiston kokemus opiskelijoille, jotka voivat nauttia lukemattomia tapahtumia, festivaaleja, näyttelyitä, konsertteja ja urheilu, kaikilla tasoilla

Kollegiaalijärjestelmän: ainutlaatuinen Italiassa

Pavia, kuten Oxford ja Cambridge Isossa-Britanniassa, on ainutlaatuinen College järjestelmä Italiassa, Vuodelta 16. vuosisadalla. Jokainen Pavian n 20 korkeakouluissa, että yhteensä vastaanottavassa noin 2,000 opiskelijoita, on omat historiansa ja mahdollisuuksia tarjota, mukaan lukien pääsyn monille opiskella ulkomailla ohjelmia ja urheilu. Institute for Advanced Study (IUSS) tarjoaa ylimääräisiä kursseja parhaiten menestyvien opiskelijoiden meidän korkeakouluissa. Nämä kehittyneet tason ohjelmat korkea tuloksen järjestetään teema neljään eri akateemisten alueet: humanististen tieteiden, yhteiskuntatieteiden, Science & Technology ja Biomedical Sciences. Opiskelijat, jotka läpäistyään opintojaan IUSS saada lisää Diplomi ohella niiden korkeakoulututkinto. Opiskelijaelämään tavoitteena on luoda avoin yhteisö, jossa akateemisen saavutuksia, perinteisiä tapahtumia, juhlia ja urheilu rivalries kaikki osansa. Vuonna opiskelijoiden voi myös rakentaa ensimmäinen ammatillinen verkosto. Pääsy oppilaitokset perustuu ansioihin kriteerien ja vanhempien tulotason palkkio järjestelmään. Tänään, Pavia voi luottaa 4 ansioihin perustuvan oppilaitokset; 12 julkiset korkeakoulut; ja 4 yksityistä oppilaitokset.

Pavia, kaupunki urheilu

Varten Pavia, otsikko "European City Sport 2014" toimii ansaittua kansainvälistä tunnustusta kestävä huippuosaamisen urheilussa. Yliopistoliikunta Centre (CUS) edistää urheilun keskuudessa opiskelijoiden yliopistoon tarjoamalla monenlaisia ​​kursseja ja järjestää mestaruutta ja turnauksia. Sen joukkueet, CUS Pavia osallistuu kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin, kuten World University Games. Erityisesti urheilu Pavia tarkoittaa:

 • Olympic ja MM-tasolla soutu
 • Pavia-Oxford-Cambridge-Pisa soutu kilpailu
 • Yliopisto kisat tärkein joukkuelajeissa
 • Intercollege turnaukset
 • Urheiluohjelmia suunniteltu erityisesti vammaisille opiskelijoille
 • Tilat on suunniteltu kaikille opiskelijoille "fyysistä hyvinvointia, integroitu yliopisto-opintoja.

Pavia, kaupunki terveys, teknologia ja tutkimus

Yliopisto tarjoaa 17 kansainvälinen Tohtorinkoulutusohjelmiin organisoitu 5 makro-alueet: • Tiede ja tekniikka • luonnontieteen alalla • Life Sciences • humanistiset • Yhteiskuntatieteiden Pavian yliopisto on todellakin perinne huippututkimukseen ja laskee kolme Nobel-palkinnon saajat keskuudestaan ​​professoreista (Camillo Golgi, Giulio Natta ja Carlo Rubbia). Alessandro Volta, Albert Einstein, Gerolamo Cardano ja Ugo Foscolo ovat myös opettaneet täällä. Yliopisto on aktiivinen edistäjä tutkimuksen yhteistyössä maailman arvostetuimmista akateemiset instituutiot tehdä Pavia amodern tekninen keskus huippututkimusta vähentämiseen maanjäristysvaaran (EUCENTRE), syövän hoidossa (CNAO), ydinenergian (LENA). Seitsemän tutkimuskeskusten perustuvat Pavia ja edelleen 21 sijaitsevat eri sivustoja yhteistyössä muiden toimielinten, lisäksi 42 yksiköiden tutkimuskeskuksissa suorittaa meneillään ja tieteidenvälistä perustutkimusta ja soveltavaa tutkimusta. Se tukee myös uusien yritysten ja spin-off aloitteet: 25 syntyy vain viime vuonna.

Tutkimustoiminta ovat johtaneet 7 kansainvälisiä patentteja vuonna 2013. Yliopisto on juuri aloittanut uuden valintaprosessiin lippulaiva hankkeiden ja se on hiljattain käynnistänyt Universitiamo: ensimmäinen italialainen crowdfunding yliopisto projektin alusta. Pavian yliopisto myös yhdistää tutkimuksen ja hoidon kolme johtavaa yliopistollisten sairaaloiden jossa noin 12,000 ammattilaista työskentelee. Vuonna 1987 yliopisto perusti Center for International yhteistyön ja ​​kehityksen (CICOPS). Tarjoamalla stipendejä ja tukee yhteisiä tutkimuksia ja kansainvälisiä tutkimushankkeita, CICOPS pyrkii luomaan yhä kasvava kansainvälisten suhteiden verkosto, joka sisältää ulkomaisten yliopistojen, hallitusten ja kansainvälisten, kansalaisjärjestöt. Vuodesta 1998, yli 200 apurahat on myönnetty tutkijoita 55 eri maasta tehdä tutkimusta Pavia.

Kansainvälinen ulottuvuus

Pavian yliopisto on omistettu valmistelee opiskelijoita elinikäiseen oppimiseen ja niiden haasteet yhä monimutkaisempia ja monipuolinen maailma. Perehtyminen ja henkilöstön maailmanlaajuinen ulottuvuus nykypäivän kansainvälisissä suhteissa, yli 200 vaihto-ohjelmat ovat saatavilla paikoista ympäri maailmaa.

Liikkuvuusohjelmien kuten Erasmus + tutkimuksiin ja harjoittelun, Rahasto Yhteistyö ja knowlegde ja monet muut EU: n ja EU: n ulkopuolisten kansainvälisten ohjelmien myönnä stipendejä sekä lähtevien ja saapuvien, paikalliset ja kansainväliset opiskelijat. Joka vuosi useita satoja osallistujia hyötyvät näistä mahdollisuuksista ja on mahdollisuus lisätä arvokkaan kansainvälisen ulottuvuuden opetussuunnitelmaa.

Kansainvälinen strategia yliopiston Pavian asetetaan kolme selkeät tavoitteet pitääkseen ja vahvistaa asemaansa joukossa maailman johtava tutkimusalue korkeakouluja:

 • Embedding kansainvälistyminen meidän ydin opetus- ja tutkimustoiminta
 • Luodaan pysyviä rekrytointi korkealaatuisia kansainvälisiä opiskelijoita
 • Kehittää ja ylläpitää laadukkaita strategiset kumppanuudet sekä -yhteistyöohjelmat kumppaneiden kanssa ympäri maailmaa

Kurssit

Pavian yliopisto on alun perin luotu koulujen ympärillä lain ja humanististen, pian seurasi lääke. Vuosisatojen erilaisia ​​kursseja tarjolla on laajentunut luonnontieteiden, puhdas, tekniikka, valtiotieteet ja farmakologian ja viime aikoina, psykologian, viestinnän ja urheilu tieteiden mikä vahvistaa Pavia kutsumus kuin monitieteinen yliopisto.

Pavian yliopisto tarjoaa 83 kurssit (Molemmat Kandidaatin ja maisterin) In:

 • Insinööritieteiden ja arkkitehtuurin
 • Matematiikka, fysiikka ja Luonnontieteet
 • taloustiede
 • laki
 • Lääketiede
 • Kirjallisuus, kielet ja filosofia
 • farmakologia
 • Terveysala
 • Valtiotieteet
 • psykologia
 • Viestintätutkimukset
 • Urheilu tieteet
 • musiikkitiede
 • matkailu

Kahdeksan kansainvälinen maisteriksi kurssit in Englanti -taught akateemisen henkilöstön ja vierailevat professors- ovat kansainvälistäminen yliopiston sisällä ja merkintä merkittävä kasvu määrä merentakaisten opiskelijoille.

1 Yhden syklin maisterin tutkinto (6 vuotta):

Lääketieteen ja kirurgian

7 maisterin tutkinto kurssit:

Pavian yliopisto erottuu useita jatko kursseja, mistä tutkimukseen perustuvia ohjelmia kursseja, joiden tarkoituksena on saada tuloa tiettyjen ammattikuntien:

 • 29 Professional Master-kurssit, jotka vaihtelevat lääketieteen, terveydenhuollon ja lääketeollisuuden aloilla tieteen alalla. Yhteinen piirre näistä on uraauurtava aiheita tutkittu pitkälle erikoistunutta aloilla sekä tieteidenvälistä lähestymistapaa.
 • 17 Kansainvälinen PhD ohjelmat järjestetty 5 makro-alueilla (Science & Technology, luonnontieteen alalla, biotieteet, humanistiset ja yhteiskuntatieteet) ja 4 Yhteinen tohtorin kursseja EU: n yliopistojen.
 • 51 lääketieteellinen erikoistuminen koulut
 • 1 School of Erikoistuminen lakimiesten

Master-kursseilla, jatkokoulutus kursseja ja FT ohjelmat tarjoavat myös Institute for Advanced Study Pavian (IUSS).

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
 • Italialainen

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Maisterin Tutkinto Molekyylibiologian Ja Genetiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Pavia

Tämä 2-vuotta toisen asteen tutkinnon (biologian luokassa) on intensiivinen, kokopäiväinen jatko-ohjelma täysin opetetaan Englanti ja suunniteltu valmistuvista BA tasolla, jotka etsivät tutkinnon kehittyneitä alueita biologian, erityistä huomiota Molecular Biology, Genetics, ja biokemia. [+]

Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta tarjoaa kurssi Master Degree in Molecular Biology and Genetics. Tämä 2-vuotta toisen asteen tutkinnon (biologian luokassa) on intensiivinen, kokopäiväinen jatko-ohjelma täysin opetetaan Englanti ja suunniteltu valmistuvista BA tasolla, jotka etsivät tutkinnon kehittyneitä alueita biologian, erityistä huomiota Molecular Biology, Genetics, ja biokemia. Valmistuneet hankkia vahva teoreettinen ja metodologinen tausta merkityksellisiä sekä perus- ja sovellettu näkökohtia näiden tieteenalojen. Ohjelma tarjoaa state-of-the-art tietoa ja koulutusta biomolekyylitutkimuksesta tieteiden, mukaan lukien viimeisin kehitys genomiikka ja proteomiikka ihmisten ja eläinten organismien tutkimuksessa biomolekyylitason rakenteita ja niiden yhteys toimisi, ja geneettisen manipulointi bakteerien, ihmisten ja eläinten solujen ja siemenkasvit. Erityiset kurssit ovat: Methods in biokemian, Advanced molekyylibiologian, Structural Biology ja farmakologian, bioinformatiikan, Molecular mikrobiologia, Mikrobien Genetics, Human Molecular Genetics, molekyylifarmakologian Cellular Biokemia, Kehitysbiologia ja Plant biotekniikan. Seuraavat kurssit tarjotaan myös vapaaehtoisina: Molecular Genetics, General ja Molecular immunologian, mikroskopiassa, biokemia Macromolecules, Environmental biokemia Kasvit, Molecular Entomology. Ohjelma tarjoaa myös asiantuntemusta tekniikoiden hyödyntämiseksi mikro-organismeja, eläinten ja kasvien tehtaiden tuotantoa biologisesti aktiivisia molekyylejä kuten terapeuttiset yhdisteet. Opiskelijoiden odotetaan suorittaa tieteelliseen tutkimukseen valvonnassa opettajakunnan jäsen (38 ov). Kokeellinen työ aikana kahden vuoden tutkinto, tulee johtaa osaksi Väitöskirja (Master of Sciences), joka edustaa olennainen osa Kurssin ohjelma. Tässä yhteydessä valmistuneet hyötyvät rento ilmapiiri henkilökunnan ja opiskelijoiden että on perinteinen meidän yliopistossa. Sillä kokeellinen osa Opetussuunnitelman jokainen oppilas otetaan mukaan tutkimusryhmä ja osallistua aktiivisesti yhdessä ryhmän tutkimushankkeisiin. Päämäärät ja tavoitteet Antaa opiskelijalle erinomainen tausta teorioihin biomolekyylitason tieteiden ja perehtyneisyys laboratorioteknologian Edistetään kykyä opiskelijoiden suunnitella ja toteuttaa tutkimushankkeita ja arvioida kriittisesti tutkimustuloksia ja ne tieteellisen kirjallisuuden. Paljasta opiskelijat esillä rajoja tutkimuksen biotieteiden... [-]

Master Computer Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Italia Pavia

Ohjelma tarjoaa korkean tason koulutusta jatko-opiskelijoille, joilla on kandidaatin tietotekniikassa tai tieteenalat. Oppimäärän keskittyy sovellettu matematiikka, taloustiede, hallinta ja opetussuunnitelma-tiettyjä aiheita. [+]

Insinööritieteiden tarjoaa Laurea Magistralis (Master of Science) ohjelman Computer Engineering. Tietojenkäsittelytieteen ja Multimedia opetussuunnitelma sisältää Multiprocessor arkkitehtuurit, Computer Networks, Performance Evaluation, Multimedia Systems and Technologies, Computer Vision ja Human Computer Interaction. Palvelut Engineering opetussuunnitelma sisältää Business Analysis, suunnittelu Enterprise Systems, ja verkkopalvelujen Systems Design. Double Master palvelukaupan Engineering ja Double Master Services Engineering B opetussuunnitelmia jotta opiskelijat voivat saada kaksi maisterin tutkinnot, menot pakollinen lukukautta meidän yliopistossa ja kumppanin yliopistoissa. Tässä yhteydessä vertaisverkkojen sopimus on jo aktivoitu Kiinan yliopistot, eli Tongji (Shanghai), HIT (Harbin), UESTC (Chengdu). Luennot on integroitu lab, seminaareja ja opetusohjelmia, toimitetaan teollisuuden johtajia ja vierailevat professorit eri puolilta maailmaa. Pääsyvaatimukset Kandidaatin tutkinto Computer Science, Software Engineering, Information Systems, elektroniikka tai vastaavista aiheista myöntänyt Italian hallituksen on. Joissakin tapauksissa, laillistettu käännös Todistukset osaksi Italian Italian konsulaatti on myös tarpeen. Ala-tulot opiskelijat ovat oikeutettuja hakemaan EDISU apurahoja. Tutkinto, Työharjoittelu ja opinnäytetyö Meidän koulutustoimintaa suuresti hyötyä vilkkaan kansainvälisen tutkimustoiminnan suorittavat tiedekunnan määritetty Computer Engineering Master Program. Monet kurssit ovat lab toimintaa, jossa opiskelijat voivat harjoitella ja olla mukana kokeissa, jotka koskevat kurssin aiheita. Labs omistettu opetus toimintaa on varustettu nykyaikaisten sähköisten välineiden ja tietokoneita, sekä state-of-the-art-ohjelmisto työkaluja ja kokeelliset asetukset. MS opiskelijat kehittävät opinnäytetyön kanssa yliopiston Pavia Tutor. Tyypillisesti Opinnäytetyö on innovatiivinen hanke, kokeellinen järjestelmä tai tutkimukseen. Tutkimustoiminta suoritetaan viime MS lukukauden yliopistossa laboratoriot ja / tai yritysten ja laitosten kanssa erityisiä sopimuksia yliopistossa. Lisäksi tohtorinkoulutusohjelman Elektroniikan, tietotekniikan ja sähkötekniikan on ollut operatiivinen yli kaksikymmentä vuotta yliopistossa Pavia jonka tarkoituksena on kouluttaa tutkijoita, joilla kulttuuritausta, joka sopii innovaatio vaatimukset nykypäivän... [-]

Master Sähkötekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Italia Pavia

Ohjelma tarjoaa korkean tason koulutusta jatko-opiskelijoille, joilla on kandidaatin elektroniikan, viestinnän ja muiden tieteenalojen. Perinteisten kursseja, oppimäärä sisältää muun teollisuuden suuntautunut kursseja ja mahdollisuuksia altistumisen viimeisin kehitys kolmessa eri kappaleita. [+]

Ohjelma tarjoaa korkean tason koulutusta jatko-opiskelijoille, joilla on kandidaatin elektroniikan, viestinnän ja muiden tieteenalojen. Perinteisten kursseja, oppimäärä sisältää muun teollisuuden suuntautunut kursseja ja mahdollisuuksia altistumisen viimeisin kehitys kolmessa eri kappaleita. Mikroelektroniikan tarkoituksena on tarjota syvällistä tietoa integroitujen piirien ja järjestelmien. kaksivuotinen ohjelma mikroelektroniikan tarkoituksena on tarjota haastavia korkeatasoiseen koulutukseen ja kannustava tutkimusympäristö lahjakkaille opiskelijoille, joilla kandidaatin tutkinto tekniikan tai tieteen huomattavan laatu ja taso. Ehdotettu ohjelma hyödyntää melko ainutlaatuinen erikoisuus Pavia: asuintalot useita suunnittelu ja tutkimuskeskusten kansainvälisten puolijohde yrityksiä, jotka tiiviisti yhteistyötä yliopiston on kouluttaa opiskelijoita korkean profiilin. Useimmat yritykset isäntä opiskelijoiden valmistumisen hankkeita ja osallistua, yhteistyössä yliopiston kanssa, kansallisissa ja eurooppalaisissa tutkimusohjelmissa. STMicroelectronics tukee Laboratorio sisässä kampuksella. Insinöörit valmistunut Laureasta Magistralis ovat nykyisin työntekijöitä tärkeimpien kansainvälisten puolijohde yritykset Italiassa ja ulkomailla: AUSTRIAMICROSYSTEMS, Broadcom, Conexant, Elpida Memory, Huawei, International Rectifier, Marvell, Maxim, MaxLinear, Micron, National Semiconductor, Qualcomm, STMicroelectronics. Fotoniikka keskittyy laser ja optisten komponenttien tekniikkaa. Master fotoniikan on kaksivuotinen (neljä lukukautta), Englanti-opetti ohjelma on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita haastava uran nopeasti kasvavilla fotoniikan teollisuudessa tai pätevien tutkimuslaitosten. Itse fotonitekniikat parhaillaan pervading useita kenttiä, aloittamisesta ratkaiseva rooli kehittyneitä sovelluksia käsittelevät viestinnän, lääketieteen, kuvantaminen, valaistus, raskaan teollisuuden, biologia, energian muuntaminen, auto-, kulutus- ja tunnistusta. Asiantuntemus fotoniikan on hyvin arvioitu monenlaisia ​​pieniä ja suuria yrityksiä. Master perustuu vahva tausta fotoniikan "tehtävän tutkimuksen laitoksella Sähkö-, Tietokone ja lääketieteellisen tekniikan (ECBE), joka on ylin kansainvälisellä tasolla sellaisilla aloilla kuin SSD laserit, biophotonics, pii fotoniikan, anturit, kvantti optiikka ja optisen kuidun viestintä. Näillä alueilla ECBE on useita yhteistyökumppaneinaan kansallisten ja kansainvälisten johtava fotoniikan teollisuuden sekä tutkimuslaitosten, ja... [-]

Master Teollisen Automaation Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Italia Pavia

Maisteriohjelma tarjoaa korkeatasoista opetusta jatko-opiskelijoille, joilla kandidaatin Sähkötekniikan tai tieteenalat. [+]

Maisteriohjelma tarjoaa korkeatasoista opetusta jatko-opiskelijoille, joilla kandidaatin Sähkötekniikan tai tieteenalat. Oppimäärä käsittää aiheita seuraavilla aloilla: Sähkötekniikka: Sähkönkäyttötekniikka, automaatio ja Viestintä Industrial Systems, Teollisuuden mittaukset, Wireless Communication Systems Automaatio: Advanced Control Systems, Industrial Automation, Process Control, Robotics, Embedded ja Reaaliaikaiset järjestelmät Taloustieteen: Lean tuotanto, Organization Theory and Design, Economics digitaalisen yhteiskunnan, Strategic Management ja Business Planning, Logistiikan Luennot on integroitu laboratorio, seminaareja ja opetusohjelmia, toimitetaan teollisuuden johtajia ja vierailevia professoreita eri puolilta maailmaa. Ohjelma on jaettu kahteen kappaletta: Teollisuuden Technologies and Management Robotics ja Mechatronics Opetus komitea on tarkoituksella nimeämä Opetus neuvoston EECS kurssin. Komitea on tarkastettava, onko hakija voi tulla Maisteriohjelma perustuu arviointiin hänen / hänen noudattamista opetussuunnitelman vaatimukset ja yksilön tausta. [-]

Maisteri

Master Kansainvälisen Liiketoiminnan Ja Yrittäjyyden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Pavia

Tämä 2-vuoden kurssi on intensiivinen, kokopäiväinen jatko-ohjelma täysin opetetaan Englanti ja suunniteltu opiskelijoille, jotka etsivät kansainvälisiä tutkinto Business & Management. [+]

MIBE yhdellä silmäyksellä 'Master in International Business ja yrittäjyys"(MIBE) On intensiivinen, kokopäiväinen Master-ohjelma - "Laurea Magistralis" - in Business and Management. Se on täysin opetetaan Englanti ja kattaa kaksi lukuvuotta, eli 4 lukukautta (120 op). Se keskittyy kolmeen pilariin: - Kansainvälinen ympäristö, osoittaa ja opiskelijat eri puolilta maailmaa; - Välinen tasapaino syvällistä teoriaa ja käytännön kokemus, myös innovatiivisia oppimismenetelmiä; - Vahva yhteisö - 'Mibers' - yhdessä ainutlaatuisen athmosfere ja taustan antaman yksi vanhimmista yliopistoista Euroopassa. Core aiheita - International Management International Business and Management; Doing business kehittyvissä maissa; Kansainvälinen markkinointi; Monikulttuurisen Marketing; - Innovation & Entrepreneurship Innovation Management International Entrepreneurship - Digital Management Digital Marketing Management of Information Systems Big Data Analysis - Muut Firm arvostus ja pääomamarkkinavälineet; Projektinhallinta; Tulosohjaus; Perusteet kilpailu ja kansainvälinen oikeus; Perusteet Economics; Fundamentals tilastoja ja data mining, jossa painotetaan erityisesti ongelmia, jotka liittyvät: markkinaennusteet, analysointi kansainvälinen skenaario, web-analytiikan; Luokan profiili • Noin 100 opiskelijaa vuodessa; • alkaen toisena vuonna, pieni alaluokkia stimuloida tiimityötä ja käytännön harjoituksia; • Jopa 30% ulkomaisten opiskelijoiden, tulevat eri puolilta sana; MIBE pilarit 1. Kansainvälinen ympäristö Alkoi vuonna 2009, koko lukuvuotta kurssi on rakentanut erittäin vahva maine kansainvälisillä akateemisessa ympäristössä. Se on herättänyt opiskelijoita koko Italiassa ja kaikkialla maailmassa. Määrä opiskelijoista on lähes kaksinkertaistunut ja oli suuri osa ulkomaalaisten opiskelijoiden (yli 30%). Tämän lisäksi, enemmän kuin kolmasosa opiskelijoista on osallistunut sen double-koulutusohjelmaAnsiosta sopimuksia 10 ulkomainen kumppani yliopistojen. Kaikki tämä edistää erittäin rikas kansainvälisessä ympäristössä, jossa vilkas kulttuuri-skenaario ja monitieteistä lähestymistapaa korkeakoulutukseen. 2. Tasapainotus syvällistä teoriaa ja käytännön kokemusta Luennot ovat hyvin... [-]

Master Maailmanpolitiikassa Ja Kansainväliset Suhteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Italia Pavia

kaksivuotinen opetti Master (Laurea Magistralis) maailmanpolitiikassa ja kansainväliset suhteet on suunniteltu auttamaan sinua analysoimaan suuria kysymyksiä, jotka johtuvat näistä prosesseista. Olitpa tähtäävät uran kansallisen tai kansainvälisen oikeuden palveluja, kansalaisjärjestöt tai yksityisellä sektorilla, tarvitset monialaista lähestymistapaa ymmärtää keskeisiä kysymyksiä. [+]

Maailmamme on yhtenäinen ja hajanainen. Yhteiset linkit ja haasteita sitovat kansainvälisen yhteisön yhdessä, kun taas poliittiset ilmiöt ovat yhä ohjaavat alueen dynamiikkaan ja ristiriitaiset kansalliset näkökulmat turvallisuutta, vaurautta ja identiteettiä. Globalisaatio on edelleen liikkeellä yhdessä prosessit alueellisen yhdentymisen ja leviämisen uusia valtioita. Sotilaallinen voima keskittyy edelleen valtion tasolla, mutta on myös tulossa käyttöön ei-valtiollisten toimijoiden. Teknologiat ja tiedot leviävät maailmanlaajuisesti, ja vaihtelevasti muunnetaan voimia yhteistyöhön ja konflikteja. kaksivuotinen opetti Master (Laurea Magistralis) maailmanpolitiikassa ja kansainväliset suhteet on suunniteltu auttamaan sinua analysoimaan suuria kysymyksiä, jotka johtuvat näistä prosesseista. Olitpa tähtäävät uran kansallisen tai kansainvälisen oikeuden palveluja, kansalaisjärjestöt tai yksityisellä sektorilla, tarvitset monialaista lähestymistapaa ymmärtää keskeisiä kysymyksiä. Miten ulkopolitiikka ja sisäpolitiikka liittyvät? Onko vallanvaihdos välttämättä ristiriidassa poliittista vakautta? Millä edellytyksillä valta kesyttää nykyajan kansainvälisissä suhteissa? Näihin kysymyksiin, tarvitset asiantuntemusta valtiotieteen. Ovatko nykyajan kansainvälisiä suhteita enemmän tai vähemmän konflikteja-ajettu kuin aikaisemmin? Miten, tarkalleen, ei nykyisessä kansainvälisessä järjestelmässä syntyy? Miten saamme Valtiotaito kohteeseen "Globecraft"? Vastatakseen nykyajan haasteisiin tarvitset asiantuntemusta nykyhistoriassa. Onko kansainvälisen oikeuden vain muodollisia sääntöjä, tai se vaikuttaa sisältöön kansainvälisten suhteiden? Miten ihmisoikeudet edistetään tai täytäntöön kansainvälisesti? Ovatko Mercosurin ja Nafta verrattavissa Euroopan unionissa? Voit vastata kysymyksiin, kuten nämä, sinun täytyy alueelliset ja kansainvälistä osaamista paitsi politiikassa myös oikeudellisesti. Ja mitä on ihmisoikeus? Ja mitä enemmän vain kansainvälinen järjestys näyttää, jos se olisi mahdollista? Tehdä tietoon tuomioita näillä alueilla, tarvitset vankan pohjan etiikka. Sen jälkeen vakiintunut italialainen perinne "Poliittinen Sciences"Tämä Mestari auttaa sinua hankkimaan kehittyneitä taitoja vertaileva analyysi, teroittaa analyyttinen päättely, ja lähestyä maailman politiikasta aidosti monitieteinen näkökulma. monitieteisyyttä "Valtiotieteitä" on monitieteinen muoto... [-]

Master Musiikkitieteen: Musiikki, Ja Kulttuurinen Käytäntö Euroopassa (museur)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Pavia Milano + 1 lisää

Master Musiikkitieteen: Musiikki ja kulttuurikeskus Practice in Europe (MusEur) on koko ajan, kansainvälinen, kaksivuotinen ohjelma täysin opetetaan Englanti ja suunniteltu opiskelijoita eri puolilta maailmaa. [+]

MUSEUR, Master Musiikkitieteen Cremona: jossa musiikki elää Cremona kutsuu opiskelijoita eri puolilta maailmaa kääntyä kaksivuotinen, ensimmäinen taso ”Musiikki ja kulttuurinen käytäntö Euroopassa” Musiikkitieteen master-kurssi AY 2017/2019 Ilmoittautuminen aukeaa: Huhtikuu 12 Kaupunki Monteverdi, Ingegneri, Ponchielli (ja kansainvälinen pääoma viulu päättäjille, kuten Guarnieri, Amati ja Stradivari) tarjoaa mahdollisuuden opiskella turvallisessa, tyylikäs, opiskelija-ystävällinen kaupunki, jossa on vuosisatoja pitkät musikaali perinteet, lähellä kaikkein arvostetun suorituskyky paikoissa Italiassa. Department musiikkitieteen ja kulttuuriperintö Pavia University isännöi yksi tärkeimmistä tiedekunnan Italiassa musiikkitieteellistä kenttään. Professoreiden erikoisaloja vaihtelevat historiankirjoituksen musiikin teoriaa ja filologian etnomusikologia ja populaarimusiikin tutkimuksia. Walter Stauffer Säätiö jakaa 3 apurahoja kattamaan rekisteröintimaksut ensimmäisen vuoden aikana. Hakuilmoituksen ja rekisteröintiä edistystä: http://www.unipv.eu/site/home/didattica/post-laurea/master/master-i-livello/articolo13514.html Määräaika: kesäkuu 30 University of Pavia, Yksi vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista Italiassa, aktivoituu AY 2017/2019 Musiikkitieteen maisteriohjelman ”Musiikki ja kulttuurinen käytäntö Euroopassa”. Se on kokopäiväistä, kansainvälinen, kaksivuotinen ohjelma, täysin opetetaan Englanti ja suunniteltu opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Vastaanottavan korkeakoulun on laitoksen musiikkitieteen ja kulttuuriperintö Pavian yliopiston sijaitsevat Cremonassa Claudio Monteverdi natiivi kaupunki, vain muutaman kilometrin päässä Bussetoon Giuseppe Verdin yksi. Maisteriohjelman, jaettu 4 lukukautta (3 työselostus ja 1 työpajoja, työharjoittelun ja opinnäytetyön), käsitellään eurooppalaisen musiikkikulttuurin, sen töiden ja koostumukseen tekniikoita diskursseihin ympäröivään musiikin jotka ovat kehittäneet vuosisatojen ja nykyajan hallinnan musiikkiperintö. Kaksivuotinen ohjelma pyrkii myös tarjoamaan menetelmiin perustukset, analyyttisiä taitoja, ja kulttuuritaustan korkeamman vivun musiikkitieteellistä tutkimusta. MIKSI opiskelee Cremonassa: 1) Cremona, maailmanlaajuisesti tunnettu musiikillinen historia, on turvallinen, tyylikäs kaupunki, jossa on vilkas opiskelija elämää ja rikas musiikkielämän että pyörii kaupungin tärkein musiikillinen instituutioita, sekä sen vuosittain laajaa musiikkitapahtumia 2) Kaupunki sijaitsee maantieteellisesti keskellä verkkoon tärkeitä keskuksia... [-]

Master Suunnitteluun Ja Kehittämiseen Ajoneuvon Dynamiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2017 Italia Pavia Milano + 1 lisää

Ohjelman tavoitteena on saada koulutusta erittäin päteviä ammattilaisia, joilla on vankka tausta suunnittelussa ajoneuvon dynamiikan ja pystyy toimimaan kaikissa vaiheissa suunnittelusta ja kehittämisestä ajoneuvon dynaamisista simulointi testaukseen prototyyppi ja ennakkoversioita ajoneuvo. [+]

Uusi painos Lukuvuosi 2017-2018 Ohjelma on tarkoitus koulutusta erittäin päteviä ammattilaisia, joilla on vankka kokemus suunnittelussa ajoneuvon dynamiikan ja pystyy toimimaan kaikissa vaiheissa suunnittelusta ja kehittämisestä ajoneuvon dynaamisista simulointi testaus prototyypin ja ennakkoversioita ajoneuvon. Kurssi tarjoaa opiskelijoille, joilla on erityisiä ja erityinen toimivalta ajoneuvojen testaustekniikoille sekä virtuaalisesti kautta CAE, ja kokeellisesti todellisesta ajoneuvon (radalla ja tie). Katso ohjelman promootiotiedosto Koulutusohjelma, aivan innovatiivisena elementtinä, sisältää etukäteisohjeen rinnalla testikokoukset Quattroruote Safe Driving Centerin piiriin, jonka aikana osallistujat osallistuvat ensinnäkin oppimiseen tekniikoiden ja tekniikoiden oppimisesta. Testeihin, tarkastuksiin, tarkastuksiin ja ajoneuvon dynaamisen käyttäytymisen hienosäätöön käytetyt menetelmät. Kaikki osallistujat kestää erityisesti suunniteltu kurssi Advanced ajo, suuntautunut myöhemmän vaiheen testaus ja tarkastus radalla. Koulutusohjelmassa Kurssin on valmis, ja tämä näkökohta edustaa myös innovaatio, käyttämällä staattinen simulaattori kehittää ajoneuvojen virtuaaliympäristössä. Ohjelma on koko ajan, kansainvälinen, yksivuotinen kurssi vastaa 1500 tuntia ja yhteensä 60 opintopistettä, jaettu edestä opetusta yliopistossa Pavian, Palazzo Vistarino, käytännön harjoitukset klo Quattroruote piiri (Vairano di Vidigulfo, Pavia), työharjoittelu ajan (vastaa 24 opintopistettä) on tärkein autoteollisuuden yritykset, opastettuja kierroksia tilat, jotka liittyvät tietenkin seminaareja, tutkimus toimintaa ja yksittäisiä valmistelu. Laaja opetussuunnitelma koostuu kahdeksasta opetusmoduulista: Yhteensä Ajoneuvosuunnittelu - kokonaistunnit 150 - 6 op Perustavan dynamiikka - kokonaistunnit 100 - 4 op Virtual Dynamics Design ja simulaatio - kokonaistunnit 100 - 4 op Materiaalit ja rakennesuunnittelu - kokonaistunnit 100 - 4 op Kone: IC ja hybridi - kokonaistunnit 50 - ECTS 2 Ajoneuvon dynaaminen ohjaus - kokonaistunnit 25 - ECTS 1 Kokonaisajoneuvotestaus ja -kehitys - kokonaistunnit 150 - 6 ECTS Biomekaniikka: Kuljettajan / ajoneuvon vuorovaikutus - kokonaistunnit... [-]

Master Taloustieteen, Rahoituksen Ja Kansainvälisen Integraation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Pavia

Master Program (Laurea Magistralis) taloustieteen, rahoituksen ja kansainvälisen integraation (MEFI) on jatko-kurssi avoin Italian ja ulkomaisten opiskelijoiden, joilla pyritään jatkamaan pitkälle opintoja soveltavan taloustieteen ja rahoituksen kansainvälisestä näkökulmasta. [+]

Master Program (Laurea Magistralis) taloustieteen, rahoituksen ja kansainvälisen integraation (MEFI) on jatko-kurssi avoin Italian ja ulkomaisten opiskelijoiden, joilla pyritään jatkamaan pitkälle opintoja soveltavan taloustieteen ja rahoituksen kansainvälisestä näkökulmasta. MEFI harjaannuttaa kaipuu aloittaa korkean tason uran ammattilaisia ​​tai johtajat kansallisia ja monikansallisia yrityksiä ja julkishallinnossa. Alkaen lukuvuoden 2013-2014 Tämä Master-ohjelma on täysin opetetaan Englanti, joka täyttää sisäistäminen tavoitteiden osastoltamme. Osasto on jo mukana monissa kansainvälisissä vaihto-ohjelmat jatko-opiskelijoille. Lisäksi muutama kaksoistutkinto-ohjelmia Economics on jo sovittu ja toteutetaan parhaillaan joidenkin suurten eurooppalaisten yliopistojen. Päätös opettaa kaikki MEFI kursseja Englanti on sitten vain edelleen polku meidän kansainvälistymisstrategiaa. Vaikka opiskelijamäärä MEFi saavat saman verran, he voivat valita alusta välillä kolme eri erikoisalojen: Finance; Teollisuuden Organisaatio ja Market Strategiat; Kansainvälinen taloudellisen yhdentymisen. Tällainen erilaisia ​​akateemisen vaihtoehtoja on yhdenmukainen sen kanssa, että meidän laitos eri tutkijoiden yhteisiä tieteellisiä etuja, julkaisemalla laajasti näistä aiheista ja satunnaisesti työskentelevät konsultteina yksityisille ja julkisille laitoksille. Finance opetussuunnitelma on kehittänyt ryhmä matemaatikot, tilastoista ja econometricians jotka ovat jo kauan sitten keskittäneet tutkimustyötä rahoitusmarkkinoilla. He myös tekevät yhteistyötä kollegoiden kanssa mukana makrotalouden ja corporate finance. Teollisuuden Organisaatio ja Market Strategiat opetussuunnitelman perustuu niin hyvin ryhmä professorien ja tutkijoiden kauan sitten mukana tutkimustyössä teoreettisia ja empiirisiä teollisen organisaation, sääntely- taloustieteen ja kilpailupolitiikka. Kolmas opetussuunnitelma koskevat Kansainvälinen taloudellisen yhdentymisen on myös käytettävissä, Pavian yliopisto on johtava oppilaitos jatko-koulutuksen alalla kansainvälisen yhteistyön ja taloudellisen kehityksen. MEFI odotetaan valmistuvan kahdessa vuodessa ja se on jaettu 4 lukukautta. Opetuksen aika on useimmiten omistettu syventäviä kursseja taloustieteen soveltavan näkökulmasta. Kun kyseessä Industrial Organization vaihtoehto keskitytään sovellusten peliteoria ja eko-... [-]

Videot

University of Pavia: advancing knowledge, creating the future

Erasmus Day 2016 at University of Pavia

Ota yhteyttä
Postiosoite
Corso Strada Nuova, 65
Pavia (PV), 27100 IT
Asiointiosoite
Corso Strada Nuova, 65
Pavia, 27100 IT
Asiointiosoite
Milan, IT