University of Pavia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pavian yliopisto. Tietämystä koska 1361

University of Pavia on yksi maailman vanhimmista korkeakoulut: se on perustettu vuonna 1361 ja kunnes 20-luvulla se oli ainoa yliopisto Milanon alueella ja Lombardian alueen. Pavia on ollut city-kampus sen perustamisesta lähtien ja vielä nykyäänkin se tarjoaa 24.000 opiskelijoille kokemus ainutlaatuinen Italiassa ja harvinainen Euroopassa: opiskelu 20 korkeakouluja jotka ovat pitkälti riippumattomia hallintorakenteeseen yliopistossa. Pavian yliopisto kattaa kaikki osa-alueita ja se koostuu 18 Osastot tarjoamalla opinto-ohjelmat kaikilla tasoilla, kandidaatin astetta jatkotutkintoja.

Pavia on pieni kaupunki Pohjois-Italiassa 70000 asukasta ja yli 24000 opiskelijaa. Sijaitsee vain 30 km etelään Milano, alueellisten ja lähiöjunat, 10 minuutin välein. Pavia on myös helpon matkan päässä Sveitsin rajaa, Como ja järviä sekä Genovan ja Ligurian rannikolla. Perustettiin jo roomalaisten aikaan, se oli pääkaupunki kuningaskunnan Lombards yli kaksi vuosisataa ja tämä kiehtova perintöä kapeita katuja, ikivanhoja kirkkoja, tyylikäs rakennuksia säilyy ehjänä ja elossa yötä päivää opiskelijoita nauttivat suosikki kohtaamispaikkoja.

Kulttuurielämä Pavia on intensiivisempi 19 museot ja kokoelmat (14 yliopiston sisällä), 2 kulttuurikeskukset, 4 yleisten kirjastojen ja 18 yliopistojen kirjastot, 4 elokuvateatterit ja teatterit, 10 sosiokulttuurinen kokous hallit, musikaali College ja 2 kansalaistoiminnan koulujen musiikin ja taiteen. Elämä Pavia on sekä miellyttävä ja edullinen, erityisesti verrattuna paljon suurempi asumisen ja elinkustannukset Milanossa ja muihin kaupunkikeskuksiin Lombardiassa. Pavia kampuksella tarjoaa ainutlaatuisen yliopiston kokemus opiskelijoille, jotka voivat nauttia lukemattomia tapahtumia, festivaaleja, näyttelyitä, konsertteja ja urheilu, kaikilla tasoilla

Kollegiaalijärjestelmän: ainutlaatuinen Italiassa

Pavia, kuten Oxford ja Cambridge Isossa-Britanniassa, on ainutlaatuinen College järjestelmä Italiassa, Vuodelta 16. vuosisadalla. Jokainen Pavian n 20 korkeakouluissa, että yhteensä vastaanottavassa noin 2,000 opiskelijoita, on omat historiansa ja mahdollisuuksia tarjota, mukaan lukien pääsyn monille opiskella ulkomailla ohjelmia ja urheilu. Institute for Advanced Study (IUSS) tarjoaa ylimääräisiä kursseja parhaiten menestyvien opiskelijoiden meidän korkeakouluissa. Nämä kehittyneet tason ohjelmat korkea tuloksen järjestetään teema neljään eri akateemisten alueet: humanististen tieteiden, yhteiskuntatieteiden, Science & Technology ja Biomedical Sciences. Opiskelijat, jotka läpäistyään opintojaan IUSS saada lisää Diplomi ohella niiden korkeakoulututkinto. Opiskelijaelämään tavoitteena on luoda avoin yhteisö, jossa akateemisen saavutuksia, perinteisiä tapahtumia, juhlia ja urheilu rivalries kaikki osansa. Vuonna opiskelijoiden voi myös rakentaa ensimmäinen ammatillinen verkosto. Pääsy oppilaitokset perustuu ansioihin kriteerien ja vanhempien tulotason palkkio järjestelmään. Tänään, Pavia voi luottaa 4 ansioihin perustuvan oppilaitokset; 12 julkiset korkeakoulut; ja 4 yksityistä oppilaitokset.

Pavia, kaupunki urheilu

Varten Pavia, otsikko "European City Sport 2014" toimii ansaittua kansainvälistä tunnustusta kestävä huippuosaamisen urheilussa. Yliopistoliikunta Centre (CUS) edistää urheilun keskuudessa opiskelijoiden yliopistoon tarjoamalla monenlaisia ​​kursseja ja järjestää mestaruutta ja turnauksia. Sen joukkueet, CUS Pavia osallistuu kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin, kuten World University Games. Erityisesti urheilu Pavia tarkoittaa:

 • Olympic ja MM-tasolla soutu
 • Pavia-Oxford-Cambridge-Pisa soutu kilpailu
 • Yliopisto kisat tärkein joukkuelajeissa
 • Intercollege turnaukset
 • Urheiluohjelmia suunniteltu erityisesti vammaisille opiskelijoille
 • Tilat on suunniteltu kaikille opiskelijoille "fyysistä hyvinvointia, integroitu yliopisto-opintoja.

Pavia, kaupunki terveys, teknologia ja tutkimus

Yliopisto tarjoaa 17 kansainvälinen Tohtorinkoulutusohjelmiin organisoitu 5 makro-alueet: • Tiede ja tekniikka • luonnontieteen alalla • Life Sciences • humanistiset • Yhteiskuntatieteiden Pavian yliopisto on todellakin perinne huippututkimukseen ja laskee kolme Nobel-palkinnon saajat keskuudestaan ​​professoreista (Camillo Golgi, Giulio Natta ja Carlo Rubbia). Alessandro Volta, Albert Einstein, Gerolamo Cardano ja Ugo Foscolo ovat myös opettaneet täällä. Yliopisto on aktiivinen edistäjä tutkimuksen yhteistyössä maailman arvostetuimmista akateemiset instituutiot tehdä Pavia amodern tekninen keskus huippututkimusta vähentämiseen maanjäristysvaaran (EUCENTRE), syövän hoidossa (CNAO), ydinenergian (LENA). Seitsemän tutkimuskeskusten perustuvat Pavia ja edelleen 21 sijaitsevat eri sivustoja yhteistyössä muiden toimielinten, lisäksi 42 yksiköiden tutkimuskeskuksissa suorittaa meneillään ja tieteidenvälistä perustutkimusta ja soveltavaa tutkimusta. Se tukee myös uusien yritysten ja spin-off aloitteet: 25 syntyy vain viime vuonna.

Tutkimustoiminta ovat johtaneet 7 kansainvälisiä patentteja vuonna 2013. Yliopisto on juuri aloittanut uuden valintaprosessiin lippulaiva hankkeiden ja se on hiljattain käynnistänyt Universitiamo: ensimmäinen italialainen crowdfunding yliopisto projektin alusta. Pavian yliopisto myös yhdistää tutkimuksen ja hoidon kolme johtavaa yliopistollisten sairaaloiden jossa noin 12,000 ammattilaista työskentelee. Vuonna 1987 yliopisto perusti Center for International yhteistyön ja ​​kehityksen (CICOPS). Tarjoamalla stipendejä ja tukee yhteisiä tutkimuksia ja kansainvälisiä tutkimushankkeita, CICOPS pyrkii luomaan yhä kasvava kansainvälisten suhteiden verkosto, joka sisältää ulkomaisten yliopistojen, hallitusten ja kansainvälisten, kansalaisjärjestöt. Vuodesta 1998, yli 200 apurahat on myönnetty tutkijoita 55 eri maasta tehdä tutkimusta Pavia.

Kansainvälinen ulottuvuus

Pavian yliopisto on omistettu valmistelee opiskelijoita elinikäiseen oppimiseen ja niiden haasteet yhä monimutkaisempia ja monipuolinen maailma. Perehtyminen ja henkilöstön maailmanlaajuinen ulottuvuus nykypäivän kansainvälisissä suhteissa, yli 200 vaihto-ohjelmat ovat saatavilla paikoista ympäri maailmaa.

Liikkuvuusohjelmien kuten Erasmus + tutkimuksiin ja harjoittelun, Rahasto Yhteistyö ja knowlegde ja monet muut EU: n ja EU: n ulkopuolisten kansainvälisten ohjelmien myönnä stipendejä sekä lähtevien ja saapuvien, paikalliset ja kansainväliset opiskelijat. Joka vuosi useita satoja osallistujia hyötyvät näistä mahdollisuuksista ja on mahdollisuus lisätä arvokkaan kansainvälisen ulottuvuuden opetussuunnitelmaa.

Kansainvälinen strategia yliopiston Pavian asetetaan kolme selkeät tavoitteet pitääkseen ja vahvistaa asemaansa joukossa maailman johtava tutkimusalue korkeakouluja:

 • Embedding kansainvälistyminen meidän ydin opetus- ja tutkimustoiminta
 • Luodaan pysyviä rekrytointi korkealaatuisia kansainvälisiä opiskelijoita
 • Kehittää ja ylläpitää laadukkaita strategiset kumppanuudet sekä -yhteistyöohjelmat kumppaneiden kanssa ympäri maailmaa

Kurssit

Pavian yliopisto on alun perin luotu koulujen ympärillä lain ja humanististen, pian seurasi lääke. Vuosisatojen erilaisia ​​kursseja tarjolla on laajentunut luonnontieteiden, puhdas, tekniikka, valtiotieteet ja farmakologian ja viime aikoina, psykologian, viestinnän ja urheilu tieteiden mikä vahvistaa Pavia kutsumus kuin monitieteinen yliopisto.

Pavian yliopisto tarjoaa 83 kurssit (Molemmat Kandidaatin ja maisterin) In:

 • Insinööritieteiden ja arkkitehtuurin
 • Matematiikka, fysiikka ja Luonnontieteet
 • taloustiede
 • laki
 • Lääketiede
 • Kirjallisuus, kielet ja filosofia
 • farmakologia
 • Terveysala
 • Valtiotieteet
 • psykologia
 • Viestintätutkimukset
 • Urheilu tieteet
 • musiikkitiede
 • matkailu

Kahdeksan kansainvälinen maisteriksi kurssit in Englanti -taught akateemisen henkilöstön ja vierailevat professors- ovat kansainvälistäminen yliopiston sisällä ja merkintä merkittävä kasvu määrä merentakaisten opiskelijoille.

1 Yhden syklin maisterin tutkinto (6 vuotta):

Lääketieteen ja kirurgian

7 maisterin tutkinto kurssit:

Pavian yliopisto erottuu useita jatko kursseja, mistä tutkimukseen perustuvia ohjelmia kursseja, joiden tarkoituksena on saada tuloa tiettyjen ammattikuntien:

 • 29 Professional Master-kurssit, jotka vaihtelevat lääketieteen, terveydenhuollon ja lääketeollisuuden aloilla tieteen alalla. Yhteinen piirre näistä on uraauurtava aiheita tutkittu pitkälle erikoistunutta aloilla sekä tieteidenvälistä lähestymistapaa.
 • 17 Kansainvälinen PhD ohjelmat järjestetty 5 makro-alueilla (Science & Technology, luonnontieteen alalla, biotieteet, humanistiset ja yhteiskuntatieteet) ja 4 Yhteinen tohtorin kursseja EU: n yliopistojen.
 • 51 lääketieteellinen erikoistuminen koulut
 • 1 School of Erikoistuminen lakimiesten

Master-kursseilla, jatkokoulutus kursseja ja FT ohjelmat tarjoavat myös Institute for Advanced Study Pavian (IUSS).

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
 • Italialainen

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri » Katso Perustan luova vuosi » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Luonnontieteiden Maisterin Tutkinto Luonnonvarojen Riskin Vähentämiseen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Italia Pavia

University of Pavia ja korkeakoulututkinto IUSS Pavia esitteli uuden kansainvälisen maisteriohjelman rakennustekniikasta riskien vähentämiseksi luonnollisista vaaroista. Ohjelma koostuu kahdesta opetussuunnitelmasta: Seismisen riskin pienentäminen (ROSE); Hydrogeologisten riskien arviointi ja lieventäminen (HYRIS). Luonnontieteiden maisterin tutkinto luonnonvaaroista aiheutuvien riskien lieventämiseksi tarjoaa yhdessä University of Pavia ja Pivian korkeakouluopinnot (IUSS). [+]

University of Pavia ja korkeakoulututkinto IUSS Pavia esitteli uuden kansainvälisen maisteriohjelman rakennustekniikasta riskien vähentämiseksi luonnollisista vaaroista. Ohjelma koostuu kahdesta opetussuunnitelmasta :

Seismisen riskin pienentäminen (ROSE)Hydrogeologisten riskien arviointi ja lieventäminen (HYRIS)

Kurssit opettavat englannin kielellä korkeasti koulutettuja professoreita, joilla on kansainvälisesti tunnustettu tieteellinen toiminta.

Luonnontieteiden maisterin tutkinto luonnonvaaroista aiheutuvien riskien lieventämiseksi tarjoaa yhdessä University of Pavia ja Pivian korkeakouluopinnot (IUSS).

University of Pavia on yksi vanhimmista Euroopassa , perustettu vuonna 825. Monet tunnetut humanistit ja tutkijat opiskeli ja opetti Alma Ticinensis Universitas, kuten Cardano, matemaatikko, joka selvisi kardaani yhteinen ja ratkaisu kuutiomaisia ​​yhtälöitä ja Alessandro Volta, sähköpillojen keksijä. Nykyään University of Pavia monitieteellisellä University of Pavia on yhdeksän tiedekuntaa, kolme kampusta, joihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja Italian suurin Residence Hall -järjestelmä . Yliopisto-urheilukeskus (CUS) tarjoaa moderneja harjoitusmahdollisuuksia radalla, melontaa, soutua, lentopalloa, rugbya, miekkailua, jousiammuntaa, fyysisesti vammaisten urheilua, aerobiaa, koripalloa, uintia ja purjehdusta.... [-]


Master Computer Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Italia Pavia

Ohjelma tarjoaa korkean tason koulutusta jatko-opiskelijoille, joilla on kandidaatin tietotekniikassa tai tieteenalat. Oppimäärän keskittyy sovellettu matematiikka, taloustiede, hallinta ja opetussuunnitelma-tiettyjä aiheita. [+]

Insinööritieteiden tarjoaa Laurea Magistralis (Master of Science) ohjelman Computer Engineering.

Tietojenkäsittelytieteen ja Multimedia opetussuunnitelma sisältää moniprosessoriarkkitehtuurit, tietokoneverkot, suorituskyvyn arviointiin, multimediasovelluksiin ja -tekniikoihin, tietokoneiden visioon ja ihmisen tietokoneen vuorovaikutukseen. Palvelut Engineering opetussuunnitelma sisältää liiketoiminnan analyysi, yritysjärjestelmien suunnittelu, palvelu ja web-järjestelmien suunnittelu. Double Master palvelukaupan Engineering ja Double Master Services Engineering B opetussuunnitelmia jotta opiskelijat voivat saada kaksi maisterin tutkinnot, menot pakollinen lukukautta meidän yliopistossa ja kumppanin yliopistoissa. Tässä yhteydessä vertaisverkkojen sopimus on jo aktivoitu Kiinan yliopistot, eli Tongji (Shanghai), HIT (Harbin), UESTC (Chengdu).... [-]


Master Sähkötekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Italia Pavia

Ohjelma tarjoaa korkean tason koulutusta jatko-opiskelijoille, joilla on kandidaatin elektroniikan, viestinnän ja muiden tieteenalojen. Perinteisten kursseja, oppimäärä sisältää muun teollisuuden suuntautunut kursseja ja mahdollisuuksia altistumisen viimeisin kehitys kolmessa eri kappaleita. [+]

Ohjelma tarjoaa korkean tason koulutusta jatko-opiskelijoille, joilla on kandidaatin elektroniikan, viestinnän ja muiden tieteenalojen. Perinteisten kursseja, oppimäärä sisältää muun teollisuuden suuntautunut kursseja ja mahdollisuuksia altistumisen viimeisin kehitys kolmessa eri kappaleita.

Mikroelektroniikan tarkoituksena on tarjota syvällistä tietoa integroitujen piirien ja järjestelmien. kaksivuotinen ohjelma mikroelektroniikan tarkoituksena on tarjota haastavia korkeatasoiseen koulutukseen ja kannustava tutkimusympäristö lahjakkaille opiskelijoille, joilla kandidaatin tutkinto tekniikan tai tieteen huomattavan laatu ja taso. Ehdotettu ohjelma hyödyntää melko ainutlaatuinen erikoisuus Pavia: asuintalot useita suunnittelu ja tutkimuskeskusten kansainvälisten puolijohde yrityksiä, jotka tiiviisti yhteistyötä yliopiston on kouluttaa opiskelijoita korkean profiilin. Useimmat yritykset isäntä opiskelijoiden valmistumisen hankkeita ja osallistua, yhteistyössä yliopiston kanssa, kansallisissa ja eurooppalaisissa tutkimusohjelmissa. STMicroelectronics tukee Laboratorio sisässä kampuksella. Insinöörit valmistunut Laureasta Magistralis ovat nykyisin työntekijöitä tärkeimpien kansainvälisten puolijohde yritykset Italiassa ja ulkomailla: AUSTRIAMICROSYSTEMS, Broadcom, Conexant, Elpida Memory, Huawei, International Rectifier, Marvell, Maxim, MaxLinear, Micron, National Semiconductor, Qualcomm, STMicroelectronics. ... [-]


Master Teollisen Automaation Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Italia Pavia

Maisteriohjelma tarjoaa korkeatasoista opetusta jatko-opiskelijoille, joilla kandidaatin Sähkötekniikan tai tieteenalat. [+]

Maisteriohjelma tarjoaa korkeatasoista opetusta jatko-opiskelijoille, joilla kandidaatin Sähkötekniikan tai tieteenalat. Oppimäärä käsittää aiheita seuraavilla aloilla:

Sähkötekniikka: Sähkönkäyttötekniikka, automaatio ja Viestintä Industrial Systems, Teollisuuden mittaukset, Wireless Communication Systems Automaatio: Advanced Control Systems, Industrial Automation, Process Control, Robotics, Embedded ja Reaaliaikaiset järjestelmät Taloustieteen: Lean tuotanto, Organization Theory and Design, Economics digitaalisen yhteiskunnan, Strategic Management ja Business Planning, Logistiikan

Luennot on integroitu laboratorio, seminaareja ja opetusohjelmia, toimitetaan teollisuuden johtajia ja vierailevia professoreita eri puolilta maailmaa. Ohjelma on jaettu kahteen kappaletta:... [-]


Mestari Molekyylibiologiassa Ja Genetiikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Pavia

Tämä 2-vuotta toisen asteen tutkinnon (biologian luokassa) on intensiivinen, kokopäiväinen jatko-ohjelma täysin opetetaan Englanti ja suunniteltu valmistuvista BA tasolla, jotka etsivät tutkinnon kehittyneitä alueita biologian, erityistä huomiota Molecular Biology, Genetics, ja biokemia. [+]

Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta tarjoaa kurssi Master Degree in Molecular Biology and Genetics. Tämä 2-vuotta toisen asteen tutkinnon (biologian luokassa) on intensiivinen, kokopäiväinen jatko-ohjelma täysin opetetaan Englanti ja suunniteltu valmistuvista BA tasolla, jotka etsivät tutkinnon kehittyneitä alueita biologian, erityistä huomiota Molecular Biology, Genetics, ja biokemia. Valmistuneet hankkia vahva teoreettinen ja metodologinen tausta merkityksellisiä sekä perus- ja sovellettu näkökohtia näiden tieteenalojen.

Ohjelma tarjoaa state-of-the-art tietoa ja koulutusta biomolekyylitutkimuksesta tieteiden, mukaan lukien viimeisin kehitys genomiikka ja proteomiikka ihmisten ja eläinten organismien tutkimuksessa biomolekyylitason rakenteita ja niiden yhteys toimisi, ja geneettisen manipulointi bakteerien, ihmisten ja eläinten solujen ja siemenkasvit. Erityiset kurssit ovat: Methods in biokemian, Advanced molekyylibiologian, Structural Biology ja farmakologian, bioinformatiikan, Molecular mikrobiologia, Mikrobien Genetics, Human Molecular Genetics, molekyylifarmakologian Cellular Biokemia, Kehitysbiologia ja Plant biotekniikan. Seuraavat kurssit tarjotaan myös vapaaehtoisina: Molecular Genetics, General ja Molecular immunologian, mikroskopiassa, biokemia Macromolecules, Environmental biokemia Kasvit, Molecular Entomology.... [-]


Maisteri

Master In Race Engineering (post-kandidaatin Ohjelma)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Pavia

Kilpailutekniikan Master-kurssin kesto on yksi vuosi ja sen aikataulu on 1500 tuntia. [+]

Master-kurssin kesto on yksi vuosi ja sen aikataulu on 1500 tuntia sisältäen:

frontal lessons (kutsutaan "opetusmoduulit") osoitteessa: University of Pavia - Palace Vistarino -paikka ja ASC Quattroruote Automotive Safety Center - Vairano - Vidigulfo (PV)käytännön istuntoja ASC: ssä ja Autodromo Nazionale Monzassa (Monza circuit)opastetut retket autoteollisuudessa toimiviin laitoksiin ja laitoksiin , lopullinen harjoittelu kumppaniyrityksissä, seminaarit, didaktiset toiminnot ja yksilöllinen valmisteluOpetusmoduulitAjoneuvon dynamiikka perusedellytysVirtual Dynamics -muotoilu ja simulointiVI-asteinen staattinen simulaattorikoulutusKoneistus: ICAjoneuvon dynamiikkaohjausKehittynyt ajokurssiSkydriveDynamic SimulatorRace Track Management ja Vehicle Set Up for PerformanceRace Engineering ScienceTiedonkeruuBiomekaniikka: Kuljettajan / ajoneuvon vuorovaikutus... [-]

Master Kansainvälisen Liiketoiminnan Ja Yrittäjyyden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Pavia

Tämä 2-vuoden kurssi on intensiivinen, kokopäiväinen jatko-ohjelma täysin opetetaan Englanti ja suunniteltu opiskelijoille, jotka etsivät kansainvälisiä tutkinto Business & Management. [+]

MIBE yhdellä silmäyksellä

'Master in International Business ja yrittäjyys"(MIBE) On intensiivinen, kokopäiväinen Master-ohjelma - "Laurea Magistralis" - in Business and Management. Se on täysin opetetaan Englanti ja kattaa kaksi lukuvuotta, eli 4 lukukautta (120 op). Se keskittyy kolmeen pilariin: - Kansainvälinen ympäristö, osoittaa ja opiskelijat eri puolilta maailmaa; - Välinen tasapaino syvällistä teoriaa ja käytännön kokemus, myös innovatiivisia oppimismenetelmiä; - Vahva yhteisö - 'Mibers' - yhdessä ainutlaatuisen athmosfere ja taustan antaman yksi vanhimmista yliopistoista Euroopassa.

Core aiheita

International Management International Business and Management; Doing business kehittyvissä maissa; Kansainvälinen markkinointi; Monikulttuurisen Marketing; - Innovation & Entrepreneurship Innovation Management International Entrepreneurship - Digital Management Digital Marketing Management of Information Systems Big Data Analysis - Muut Firm arvostus ja pääomamarkkinavälineet; Projektinhallinta; Tulosohjaus; Perusteet kilpailu ja kansainvälinen oikeus; Perusteet Economics; Fundamentals tilastoja ja data mining, jossa painotetaan erityisesti ongelmia, jotka liittyvät: markkinaennusteet, analysointi kansainvälinen skenaario, web-analytiikan; ... [-]

Master Maailmanpolitiikassa Ja Kansainväliset Suhteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Italia Pavia

kaksivuotinen opetti Master (Laurea Magistralis) maailmanpolitiikassa ja kansainväliset suhteet on suunniteltu auttamaan sinua analysoimaan suuria kysymyksiä, jotka johtuvat näistä prosesseista. Olitpa tähtäävät uran kansallisen tai kansainvälisen oikeuden palveluja, kansalaisjärjestöt tai yksityisellä sektorilla, tarvitset monialaista lähestymistapaa ymmärtää keskeisiä kysymyksiä. [+]

Maailmamme on yhtenäinen ja hajanainen. Yhteiset linkit ja haasteita sitovat kansainvälisen yhteisön yhdessä, kun taas poliittiset ilmiöt ovat yhä ohjaavat alueen dynamiikkaan ja ristiriitaiset kansalliset näkökulmat turvallisuutta, vaurautta ja identiteettiä. Globalisaatio on edelleen liikkeellä yhdessä prosessit alueellisen yhdentymisen ja leviämisen uusia valtioita. Sotilaallinen voima keskittyy edelleen valtion tasolla, mutta on myös tulossa käyttöön ei-valtiollisten toimijoiden. Teknologiat ja tiedot leviävät maailmanlaajuisesti, ja vaihtelevasti muunnetaan voimia yhteistyöhön ja konflikteja.

kaksivuotinen opetti Master (Laurea Magistralis) maailmanpolitiikassa ja kansainväliset suhteet on suunniteltu auttamaan sinua analysoimaan suuria kysymyksiä, jotka johtuvat näistä prosesseista. Olitpa tähtäävät uran kansallisen tai kansainvälisen oikeuden palveluja, kansalaisjärjestöt tai yksityisellä sektorilla, tarvitset monialaista lähestymistapaa ymmärtää keskeisiä kysymyksiä.... [-]


Master Taloustieteen, Rahoituksen Ja Kansainvälisen Integraation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Pavia

Master Program (Laurea Magistralis) taloustieteen, rahoituksen ja kansainvälisen integraation (MEFI) on jatko-kurssi avoin Italian ja ulkomaisten opiskelijoiden, joilla pyritään jatkamaan pitkälle opintoja soveltavan taloustieteen ja rahoituksen kansainvälisestä näkökulmasta. [+]

Master Program (Laurea Magistralis) taloustieteen, rahoituksen ja kansainvälisen integraation (MEFI) on jatko-kurssi avoin Italian ja ulkomaisten opiskelijoiden, joilla pyritään jatkamaan pitkälle opintoja soveltavan taloustieteen ja rahoituksen kansainvälisestä näkökulmasta. MEFI harjaannuttaa kaipuu aloittaa korkean tason uran ammattilaisia ​​tai johtajat kansallisia ja monikansallisia yrityksiä ja julkishallinnossa. Alkaen lukuvuoden 2013-2014 Tämä Master-ohjelma on täysin opetetaan Englanti, joka täyttää sisäistäminen tavoitteiden osastoltamme. Osasto on jo mukana monissa kansainvälisissä vaihto-ohjelmat jatko-opiskelijoille. Lisäksi muutama kaksoistutkinto-ohjelmia Economics on jo sovittu ja toteutetaan parhaillaan joidenkin suurten eurooppalaisten yliopistojen. Päätös opettaa kaikki MEFI kursseja Englanti on sitten vain edelleen polku meidän kansainvälistymisstrategiaa.... [-]


Post-kandidaatin Koulutusohjelma Ajoneuvon Dynamiikan Suunnittelussa Ja Kehittämisessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Pavia Milan + 1 lisää

Ohjelma pyrkii kouluttamaan korkeasti koulutettuja ammattilaisia, joilla on vankka tausta ajoneuvon dynamiikan suunnittelussa ja jotka pystyvät toimimaan kaikissa ajoneuvon suunnittelun ja kehittämisen vaiheissa dynaamisimulaatiosta prototyypin ja esivalmisteluvälineen testaamiseen. [+]

Uusi painos Vuosi 2018-2019: hakulomake on avattu pian!

Luokat alkavat: 22. lokakuuta 2018

Ohjelma pyrkii kouluttamaan korkeasti koulutettuja ammattilaisia, joilla on vankka tausta ajoneuvon dynamiikan suunnittelussa ja jotka pystyvät toimimaan kaikissa ajoneuvon suunnittelun ja kehittämisen vaiheissa dynaamisimulaatiosta prototyypin ja esivalmisteluvälineen testaamiseen. Kurssi tarjoaa opiskelijoille erityistä ja erityistä pätevyyttä ajoneuvon testaustekniikoissa, sekä käytännössä, CAE: n kautta että kokeellisesti todellisen ajoneuvon (radalla ja tiellä).

Katso ohjelman esittelyvideo

Koulutusohjelma, aivan innovatiivisena elementtinä, sisältää etusuunnan opetuksen rinnalla Quattroruote Safe Driving Centren piiriin kuuluvia testisessioita, joiden aikana osallistujat osallistuvat ensinnäkin oppimiseen testaus-, tarkastus-, tarkistaa ja hienosäätää ajoneuvon dynaamista käyttäytymistä. Kaikki osallistujat suorittavat erityisen suunnitellun kurssin Advanced Driving -ohjelmassa, joka on suunnattu seuraaviin vaiheisiin testauksen ja tarkastuksen aikana.... [-]


Psykologian, Neurotieteen Ja Humanististen Tieteiden Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Pavia

Psykologian, neurotieteen ja humanististen tieteiden tutkinto on äskettäin perustettu kaksivuotinen Master-kurssi, jonka koordinoi University of Pavia aivot ja käyttäytymistieteiden osasto (DBBS) sekä University of Pavia kognitiivinen, sosiaalinen ja käyttäytymistieteellinen ala Korkeakouluopinnot (IUSS). [+]

Maisterin tutkinto PSYCHOLOGY, NEUROSCIENCE ja IHMISET TIEDE

Psykologian, neurotieteen ja humanististen tieteiden tutkinto on äskettäin perustettu kaksivuotinen Master-kurssi, jonka koordinoi University of Pavia aivot ja käyttäytymistieteiden osasto (DBBS) sekä University of Pavia kognitiivinen, sosiaalinen ja käyttäytymistieteellinen ala Korkeakouluopinnot (IUSS). Tämä tutkinto on juurtunut Italian huippututkimuslaitoksen verkostossa, ja se on samalla italialainen Laurea-ammattikorkeakoulu (LM-51), joka mahdollistaa kaikkien opiskelijoiden pääsyn Albo degli Psicologi -ohjelmaan johtavaan pakolliseen jatkokoulutukseen ( Kliinisten psykologien ammattilaisille tarkoitettu Italian rekisteri).... [-]


Yhteistyö Ja Kehittäminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 15 kuukautta October 2018 Italia Pavia

Yhteistyön ja kehityksen maisteriohjelmassa (Pavia, Italia) on 15 kuukautta kestävä aikataulu, joka on avoin erilaisista kulttuuri- ja akateemisista taidoista tuleville opiskelijoille. Se tarjoaa yli 500 tuntia luokkia ja seminaareja, joissa keskitytään erityisesti inklusiiviseen kehitykseen. Ohjelma on kokopäiväinen ja opetetaan englanniksi. Pivian asuntokauden jälkeen kaikki opiskelijat suorittavat harjoittelua vähintään kolmen kuukauden ajan, mikä voi olla joko alan työkokemus jonkin kumppaniorganisaation tai tutkimusjakson aikana kansainvälisessä instituutissa. Master-vaatimusten osittaiseksi täyttämiseksi opiskelijoiden on kirjoitettava työharjoitteluun liittyvä opinnäytetyö tai kiinnostuksen kohteena oleva tutkimuskysymys. [+]

Yhteistyön ja kehityksen maisteriohjelmassa (Pavia, Italia) on 15 kuukautta kestävä aikataulu, joka on avoin erilaisista kulttuuri- ja akateemisista taidoista tuleville opiskelijoille. Se tarjoaa yli 500 tuntia luokkia ja seminaareja, joissa keskitytään erityisesti inklusiiviseen kehitykseen. Ohjelma on kokopäiväinen ja opetetaan englanniksi. Pivian asuntokauden jälkeen kaikki opiskelijat suorittavat harjoittelua vähintään kolmen kuukauden ajan, mikä voi olla joko alan työkokemus jonkin kumppaniorganisaation tai tutkimusjakson aikana kansainvälisessä instituutissa. Master-vaatimusten osittaiseksi täyttämiseksi opiskelijoiden on kirjoitettava työharjoitteluun liittyvä opinnäytetyö tai kiinnostuksen kohteena oleva tutkimuskysymys.... [-]


Videot

University of Pavia: advancing knowledge, creating the future

Erasmus Day 2016 at University of Pavia

Ota yhteyttä
Postiosoite
Corso Strada Nuova, 65
Pavia (PV), 27100 IT
Asiointiosoite
Corso Strada Nuova, 65
Pavia, Lombardy, 27100 IT
Asiointiosoite
Milan, Lombardy, IT