University of Cagliari

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustettu vuonna 1606, University of Cagliari on julkinen yliopisto omistettu tarjoamalla kattavat ja ainutlaatuinen julkisen koulutuksen, huippututkimuksen ja monialaisen koulutusohjelmia opiskelijan yhteisö.

Nämä kolme keskeistä ja toisiinsa elementit ovat perusta meidän tehtävämme joka tarjota opiskelijoille henkistä elinvoimaa, joka lupaa olla yliopistomme suurin vahvuus.

Niinpä yliopisto Cagliari on sitoutunut ohjaava ja palvelevat sen opiskelijan yhteisö edistämällä ja edistää heidän tietojaan, mutta samalla pohjalta ja oppia aiemmista kokemuksista.

Laadukas opetus on erittäin tärkeää meidän yliopistossa. Sen 6 tiedekuntaa, 39 perustutkintoa, 40 jatko ja 35 jatko-ohjelmia, yliopiston Cagliarin päätehtävä on tarjota opiskelijoille laadukasta koulutusjärjestelmää, joka paremmin valmistaa heitä yhä globaalia yhteisöä.

Noin 400 kansainvälisiä sopimuksia, meidän yliopisto, yhdessä sen ja jatko-opiskelijoille, osallistuu aktiivisesti koulutuksen prosessi, joka yhdistää paikallisen kulttuurin kanssa Euroopassa ja muualla maailmassa.

Tutkimus ja apuraha ohjelmat ovat tärkeitä yliopiston sisällä Cagliarin koulutusjärjestelmää ja laajentamiseen tai meidän ymmärrystä maailmasta. Yliopistomme aktiivisesti tyytyväinen ja edistää syventäminen henkisen ajattelun ja tukee tiedekuntien ja opiskelijoiden edistää tiedon ja harjoittamisesta uusia ideoita.

University of Cagliari on sitoutunut jakamaan tuloksista tutkimuksen ja kehittämisen osaamiseen ja parantaa sosiaalisten, taloudellisten, kulttuuristen ja henkiseen elämään Cagliarin ja Sardinian alueella.

Kiitos poikkeuksellisen ylioppilaskunnassa, tiedekuntien, henkilökunta ja ylläpitäjät, yliopistomme on onnistuneesti suorittaa akateeminen tehtävä. Se on avoin lahjakkaita ihmisiä kaikista taustat ja arvot ja sen tavoitteena on olla instittution perustuu ansioihin, joka tukee avointa kysely, wel kuin oikeudenmukaisuus, hoito ja huippuosaamista kaikkia pyrkimyksiä.

University of Cagliari ja sen nykyisen rakenteen

Tällä hetkellä yliopistossa Cagliari on seuraavat tiedekuntaa:

Tiedekunta Biologian ja apteekki Tiedekunta Insinööritieteiden ja arkkitehtuurin Lääketieteellinen tiedekunta ja kirurgian Faculty of Sciences Tiedekunta ekonomi, laki ja valtiotieteitä Humanistinen tiedekunta

University of Caglari on julkinen State University ja on noin 31102 opiskelijoista, yli 1000 opetushenkilöstön ja yli 1000 ammattilaiset tekninen-hallinnollista henkilöstöä.

Sen lisäksi, että vuosittain noin 200 visting professorit tulevat Cagliarin yliopisto.

Tällä hetkellä yliopistossa Cagliarin on yksi suurimmista yritysten Sardinian alueen ansiosta kansainvälistä politiikkaa, tutkimuksia ja sen lukuisat kanssa arvostetuimmat yliopistot Euroopassa ja ympäri maailmaa. Edut opiskelee yliopistossa Cagliarin ovat sen akateemista huippuosaamista, sen innovatiivisia ohjelmia, sen vaihto mahdollisuuksia, sen tilat (mukaan lukien kaikki tasot ja tyypit urheilumahdollisuuksia) sen sijainti kauniilla Sardinian rannikolta ja alhaiset elinkustannukset.

Sijainnit

Cagliari

University of Cagliari

Osoite
Via Università, 40,
09124 Cagliari, Sardinia, Italia
Puhelin
+39 070 6751

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin