University of Calabria

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Unical. Erikoismerkki

Mikä tekee yliopiston erityinen on kokonaisuus yksilöiden ja mikä luo suuri, historiallinen, strateginen ja kulttuurihanke.

Tämä toiminto ei mene huomaamatta käydessäsi Arcavacata Campus, Varsinkin jos ajatellaan historiaa Etelä-Italia ja Calabria, Joka on muutaman muissa yhteyksissä ovat saavuttaneet samanlaisia ​​erinomainen ja merkityksellisiä tuloksia.

Itse asiassa, huolimatta siitä, mitä valitettavasti tapahtunut monissa tapauksissa Etelä-Italiassa, ei ollut kiiruhti ja sekava Käsitteen takana tämä hanke. Koska suunnittelun, meidän yliopisto on kirjaimellisesti ollut sielu ja omatunto, joka tänään on sen persoonallisuus ja siten sen erityisluonteen.

Tämä ainutlaatuisuus Arcavacata Campus on peräisin juuri siitä, että se on yksi harvoista aloitteiden - paitsi yliopiston alalla - joka on seurannut tarkka reitti perustuu strateginen näkemys sosiaalisen, taloudellisen ja teknologisen kehityksen. Se oli kunnianhimoinen visio pakko tehdä eroa.

Hanke yliopistomme sikisi kuusikymmentäluvun, aikana, jolloin suuria muutoksia maamme; hedelmällinen taloudellinen, poliittinen ja kulttuurinen keskustelu väistämättä vaikuttanut yliopistojen ja niiden roolit ja tehtävät kyseisellä historiallisella hetkellä.

Tällainen keskustelu oli vielä merkittävämpi näkökulmasta Calabrian, alue pyrkii omasta kasvua ja kehitystä.

Se oli väistämätöntä miettiä millainen yliopisto oli tarpeen Calabrian ja mitä ominaisuuksia tämä uusi "olento" oli ominaisuus, koska se oli kuuluu laajempia ja haastavampia vastuuta kuin perinteisesti valittu yliopisto: ensimmäinen kannustaa ja sitten liittyä sisään dynaamisen ja kestävän paikannus alueemme kansallisessa talous- ja sosiaalisessa kontekstissa.

Se oli kulttuurinen kysyntä edellyttää yksiselitteinen vastaus aloittaa uuden aikakauden kansalaisyhteiskunnan sitoutumista ja herätys, laakeroitu laitos strategisesti sijoitettu ytimessä tarpeita ja näkökulmia alueen.

Tällainen vastaus oli riittävä ja vastaa "profiilin" että uudet yliopistot velvollisuus ottaa kansainvälisellä tasolla. Profiilia yliopistomme rakennettiin käsitteen ympärille Campus ja oli, ja on edelleen, laadittu suuri laboratorio ideoita ja inspiraatioita, jotka ovat jättäneet jälkensä, siten laudaksi yliopiston erikoismerkin.

Kanssa Yliopisto Calabria, Kulttuurinen panos ja innovaatioita, jotka oli kokeillut jonkin aikaa sekä Euroopassa ja Yhdysvalloissa, tuotiin maahamme ja siirrettävä kansalliseen yliopistolaitoksen.

Ensimmäinen ja suurin kampuksella Italiassa tuli pian sulatusuuni kansainvälisen ja kansallisen aivot jotka muodostavat edelleen yliopiston tunnusmerkin.

Keskustelu uusi käsite yliopiston että oltiin aloitettu oli lämmitetty, mutta korkean tason ja suuri merkitys, ja mukana näkyvä poliittisten johtajien ja älymystön kuten Tristano Codignola, Luigi Firpo ja Umberto Caldora, sekä useita muita edustajia Lay -socialist kulttuuri, joka oli ollut keskeinen rooli maan uudistusprosessia aikana kuusikymmentäluvun.

Asiasta keskustellaan oli miten yliopiston voitaisiin ajatella eri kriteereillä kuin käytetty aiemmin.

Pikkulasten yliopisto Calabrian alkoi oikea jalka, kiitos myös ylimääräinen innostusta ja voimakas panos sen perustaja ja ensimmäinen rehtori, Beniamino Andreatta. Itse asiassa yliopisto Calabrian edelläkävijä uusi, jotenkin vallankumouksellinen, organisatorinen lähestymistapa, jossa luomiseen osastojen. Tällainen organisatorinen ulkoasu oli täysin erilainen kuin malli, johon akateemista tieteellisen toiminnan oli perustunut jopa sillä hetkellä.

Niinpä meidän yliopisto aloitti todellinen akateeminen, sekä kulttuuri- ja organisaatiouudistuksen, joka jättäisi jälkensä sen kokeellisen ja innovatiivisessa luonnetta.

Samanaikaisesti tämän innovaation, toinen tärkeä hanke oli myös valmisteilla: Yliopisto, joka on keskeinen rooli kehityksessä ja suhteessa prosesseihin. Tämä johti päätökseen luoda asuin yliopisto, Campus - toinen erikoisuus toimielimemme - helpottamiseksi yhdentymistä ja kulttuurivaihtoa. "Fyysinen kontti" oli siis tarpeen toteuttaa tätä kulttuurista ja strateginen hanke. Tällainen tavoite sitten saavutetaan kansainvälinen kilpailu projektin yliopiston Calabrian, joka on edelleen ainutlaatuinen Italiassa.

Itse asiassa, meidän yliopisto on vain yksi, kansallisella tasolla, rakennettu Campus: se on kehitys kaupungin ulkopuolella rajojen, erittäin suuret tilat ulottuu yli 200 hehtaaria maata, ja rakennuksineen kehitetään yhteensä kattaa alueen 400000 neliömetriä.

Huippuosaamista hankkeen ja sen erityisluonteen tukee myös numerot: noin 34000 opiskelijaa, 900 opettajaa, 760 teknistä ja hallinnollista henkilöstöä; 6 Tiedekunnat, 25 laitokset ja yli 80 opintojaksojen (käsittää maisterikoulutusohjelma ja yhden syklin, erikoislääkärin tutkintoihin); 13 Yksiköiden keskukset; 3 Excellence keskukset, 2 jatko Koulut (vuonna Kliininen patologia ja keskiasteen koulutuksessa), School of Advanced Studies in Public Administration; 170 luokkahuonetta joiden yhteenlaskettu kapasiteetti on 14273 paikkaa; suurin kirjasto laitoksen Etelä-Italiassa (noin 400000 volyymien, 900 paikkaa ja 300 tietokoneen tukiasemat); 3 yhteiset palvelukeskukset; kasvitieteellinen puutarha; museo paleontologian; Kieli Service Center; yhteensä majoituskapasiteetti 3000 vuodepaikkaa; refectories 1200 paikkaa (3500 päivittäistä ateriaa, yli miljoona ateriaa vuodessa); 5000 pysäköintipaikkoja; joukkoliikenne yli 28000 opiskelijaa päivä; kehittyneet liikuntapaikkoja tahansa urheilun toimintaa, myös ammatillisella tasolla. Lisäksi Campus on varustettu terveyskeskus kanssa ensiapu viesti, pankin konttorissa, posti, kaksi teatteria (kaksisataamiljoonaiseen seitsemänsataa paikkaa, vastaavasti); kaksi elokuvateatteria, 250 istumapaikkaa kunkin; kaksi ulkona teattereita; ja päiväkodin (yksi harvoista tällainen Italiassa) yli 50 kolmen kuukauden kuuteen-vuotiaat lapset.

Yliopisto on myös edistänyt yli 220 kahdenvälisiä sopimuksia eurooppalaisten yliopistojen osallistuvat LLP - Elinikäisen oppimisen ohjelma (entinen Sokrates ja Leonardo-ohjelmien), opiskelu- ja tutkimustoiminnan (noin 320 lähtevän opiskelijoita ja yli 110 saapuvaa opiskelijaa joka vuosi), ja ryhmittymiin perustettu muiden italialaisten ja ulkomaisten yliopistojen kanssa, jotta voidaan kehittää palveluita opiskelijoiden sijoittumista eurooppalaisten yritysten tai tutkimuskeskusten ja järjestämään jatko-opinnot.

Nämä luvut paikka yliopistossa Calabrian johtava asema suurimpia Italian yliopistoissa, kuten palvelun laatu ja tehokkuus standardeja.

Mutta luvut eivät ole vain vertailuarvo mitata menestystä yliopistossa. Itse asiassa se on saanut erinomaisen kannat kansallisella tasolla, siitä saatu huomattavia voimavaroja opetus- ja tutkimustoiminnan kautta kilpailukeinoja, vasta läpäissyt tiukan valintaprosessin testaus.

Se on täällä, tässä Campus erinomaisesti upeassa runko valoa ja värejä, missä toimimme ja niin monet ihmiset ovat työskennelleet paremmin itse ja muut; se on täällä, että yli nämä vuosikymmeninä olemme nähneet niin monet opiskelijat otetaan pois kohti loistava ammattilainen ja akateemisen uransa.

Se on täällä, tässä ystävällinen ja toimiva ympäristö, että näemme niin paljon nuorten kasvaa ja kouluttaa joka päivä, halukkaita työskentelemään tiensä ylös ja viedä yliopiston maine kaikkialla maailmassa.

Juuri he, meidän opiskelijoita, jotka paremmin näkyviin erityisluonne meidän yliopistossa. Ja ne ovat niin erityinen kuin paikka, jossa he saavat koulutusta. Ne ovat erityinen, koska Calabrian ja elämäntapaamme totuttaa heidät olla joustava ja suvaitsevainen, mutta omapäinen ja päättäväisesti osoittaa kykyjään, mikä osaltaan rikkoa joitakin tunnettuja, ja yleensä perusteeton, stereotypioita.

Ne ovat yhtä erityinen kuin kokemus koostuu sosiaali- ja tieteidenvälistä näkökohdat sekä kulttuurivaihtoa että vain suuri Campus voi tarjota. Näillä sivuilla pääpiirteet sekä opetus- ja organisaation varat, joten tämä Campus Unicum Italiassa, on esitettävä lyhyesti.

Sijainnit

Rende

University of Calabria

Osoite
Università della Calabria
via Pietro Bucci
87036 Arcavacata di Rende, Cs

Rende, Calabria, Italia
Puhelin
+39 0984/495060

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin