Università Bocconi

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Bocconin yliopisto perustettiin vuonna 1902 kuten ensimmäinen yliopisto Italiassa tarjota perustutkintoa maisteri. Sittemmin yliopiston piti kulttuurinen asema yhteiskunnassa sopusoinnussa sen kutsumusta toimielin vapaa, avoin ja moniarvoinen, riippumaton kaikesta ulkopuolisesta vaikutuksesta, itsenäinen sekä taloudellisesta näkökulmasta ja tieteellisesti tai Bocconin didattico.La on nykyään tieteen ja kulttuurin vertailukohta taloudellisen, johtamis-, kvantitatiivinen, laillinen.

Yliopisto uskoo, että "huippuosaamista tulisi perustua sekä akateemisen profiilin, sekä kulttuurinen, eettinen ja arvo henkilö. Tästä aina tarjoaa toimintoja, joiden avulla opiskelijat voivat rikastuttaa tietojaan, vaihtaa näkemyksiä ajankohtaisista asioista ja viljellä uusia etuja.

Jälkeisen työharjoittelusta Bocconin yliopisto perustettiin vuonna 1971 SDA Bocconin School of Management tarjoavat MBA, asiantuntija Masters ja projektit räätälöityä koulutusta henkilöille, yrityksille ja yhteisöille.

tehtävä

Bocconin on nyt yksi johtavista tutkimuksen yliopistot ja opetuksen Euroopassa, erikoistunut taloustieteen, hallinta, laki ja yhteiskuntatieteiden, jolla on vahva kansainvälinen painotus mukana ylpeä perinne ja italialaiset juuret.

Yliopiston perustettiin vuonna 1902 Ferdinando Bocconi, visionääri yrittäjä ansiosta antelias lahjoitus muistoksi hänen poikansa Luigi, joka kuoli sodassa. Perustajat Bocconin yliopiston nimenomaisesti alusta alkaen visionsa riippumattoman tutkimuslaitoksen, jossa korkeakoulutuksen alalla kauppatieteiden perustettiin korkean tason tutkimusten laajentaa osaamistaan ​​ja edistää parantaminen yhteiskunnassa.

Bocconin on sydämeltään itsenäisyyttä ja vapautta poliittisesta valtaa tai ulkoiset taloudelliset ja pitää itseään kulttuurisesti avoin yliopisto, jossa erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​kokemuksia ja taustan arvostetaan ja kannustetaan, koska juuri nämä erot edistää keskinäistä tuntemusta, ymmärrystä sosiaalisia ilmiöitä, osaamis- ja koulutukseen tulevien kansalaisten globalisoituneessa maailmassa. Vuonna Bocconi erot sukupuolen, etnisen alkuperän, uskonnon, iän, kansalaisuuden, sukupuolisen suuntautumisen, kyky, sosioekonominen asema ja maantieteellisen alkuperän siksi erityisen arvostettu ja hyväksynyt tilanteessa keskinäisen kunnioituksen.

Vaikka se on yksityinen laitos, Bocconin on aina ollut jotain enemmän kuin eliitin yliopisto: on johdonmukaisesti edistettävä ja yhtäläisiä mahdollisuuksia sen monien sukupolvien opiskelijoiden aktiivisesti tukemalla koulutuksen epäsuotuisten ja ansioituneille opiskelijoille.

Bocconin yliopisto perustuu ydinjoukko ohjaavia perusarvoja ja innostaa kaikkia toimintaa koko yhteisö opiskelijoiden, opettajien, hallintohenkilöstöä ja alumnien ympäri maailmaa: itsenäisyys, meritokratiaa rehellisyys, kunnioitus, avoimuus, moniarvoisuus ja sosiaalinen vastuu.

Sitoumuksemme ovat yksi tavoitteemme:

  • edistää tiedon rajoja yhteiskuntatieteissä tiukan ja asiaa koskevaa tutkimusta, mikä antaa vahva panos kansainväliseen tiedeyhteisöön ja uudistusohjelman yhteiskunnan
on edistynyt, yliopistokoulutus, älyllisesti tiukka, juurtunut nykyaikainen ja vahva ammatillinen merkitystä; meidän koulutustoimintaa pyrimme aina edistää kriittistä pohdintaa ja analysointia pohjauduttava loogiseen ja itsenäistä ajattelua; pyrimme myös tarjoamaan mahdollisuuksia laajaa koulutusta paitsi perinteisten opiskelijoita, mutta myös aktiivisille ammattilaisille ja elinikäinen oppijoille, kun taas rakennuksen mahdollisesta teknologian; <strong>edist&auml;&auml; sosioekonomista kehityst&auml; yhteis&ouml;mme,</strong> sosiaalisen liikkuvuuden ja kulttuurisen kehityksen, Milanossa kuin koko Italiassa; uskomme vakaasti keskeinen rooli, joka vapaa yliopisto, joka pyrkii huippuosaamista tutkimuksen ja opetuksen pelattu - talouskasvun ja sosiaalisen kehityksen - eduksi h&auml;nen yhteis&ouml;ns&auml; ja maansa; <strong>tunnistaa ja ennakoida tulevia ammatillisia mahdollisuuksia</strong> riitt&auml;vien ty&ouml;mahdollisuuksia valmistuneista ja samaan aikaan, vahvistaa niiden yritt&auml;j&auml;m&auml;ist&auml;; <strong>turvaamiseksi ja taloudellisen hyvinvoinnin yliopiston,</strong> toimitusjohtaja varovaisesti tasapaino tulojen ja menojen v&auml;list&auml;, johon samanaikaisesti mahdollisten luovuttajien ja luoda parhaat edellytykset yksityist&auml; tukea yliopiston; <strong>parantaa kokemusta asuvat kaupunkien kampuksen</strong> meid&auml;n opiskelijoiden, erityisess&auml; yhteydess&auml; Milanon, kaupunki l&auml;hes 15% v&auml;est&ouml;st&auml; koostuu yliopisto-opiskelijoiden ja tutkijoiden; Siksi me arvostamme ja edist&auml;&auml; kaikin tavoin aktiivinen osallistuminen vaikuttamaan opiskelijoiden monenlaisia &#8203;&#8203;kampuksen toimintaa, kuten taiteen, liikunnan, sosiaalisia ja kulttuurisia aloitteita.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Grönområdesförvaltning, Energia- Ja Yhteiskuntavastuun (Mager)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi January 2019 Italia Milan

Master in Green Management, Energia ja yhteiskuntavastuuraportti (Mager) on yliopiston International Master, kokonaan Englanti, suunnattu opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille kiinnostunut rakentamaan uraa monitieteisessä, joille on tunnusomaista kasvava kiinnostus yritysten ja kansainvälisten järjestöjen kanssa. [+]

Kestävä kehitys, ilmastonmuutos, uusiutuva energia, energiatehokkuus, vihreä kulutus ja kestävän kaupunkikehityksen pidetään, maailmanlaajuisesti, haasteita varten vuosisadalla. Green Master in Management, Energia ja yhteiskuntavastuuraportti (Mager) Hänellä on maisterin tutkinto kansainvälisestä laajuudesta, kokonaan Englanti, suunnattu opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille kiinnostunut rakentamaan uraa monitieteisessä, joille on tunnusomaista kasvava kiinnostus yritysten ja kansainvälisten järjestöjen kanssa.

Bocconin yliopisto oli ensimmäisiä yliopistojen antaa erikoistunut ohjelma ympäristö- ja energiakysymykset. Viisitoista vuotta sitten se alkoi Masters taloustieteen ja ympäristönhoito (MEMA) ja vuonna 2009, mukautuen uusiin haasteisiin vaaditaan päällikön markkinoilla on integroitu ohjelmassaan kysymykset energia- ja ilmastonmuutos (MEMAE). Viime vuosina ne ovat valmistuneet yli 450 italialaisten ja ulkomaisten opiskelijoiden erinomaisin tuloksin sijoitus. Kovalla työllä maine kansainvälisesti opetuksessa ja tutkimuksessa sekä kansainvälistä merkitystä kuuluvista kysymyksistä ovat johtaneet uuden koulutuksen tietenkin Mager, pystyy vastaamaan odotuksiin liikemaailman ja globaalit haasteet seuraavan tulevaisuudessa.... [-]