Università Vita-Salute San Raffaele

Esittely

Lue virallinen kuvaus

L 'Vita-Salute San Raffaele Se koskee San Donato Hospital Group, vihittiin vuonna 1996 Faculty of Psychology, Seurasi vuonna 1998 Tiedekunnan lääketieteen ja kirurgian ja vuonna 2002 Faculty of Philosophy. Yliopisto on ominaista, koska sen alkuperä varten tiivis integrointi opetuksen tutkimukseen sen eri ja tärkeitä ilmauksia: perustutkimus, filosofinen, sosiaalinen.

Tehtävänä "Vita-Salute San Raffaele on vastata kysymykseen Quid est homo, siinä uskossa, että ihminen on ainutlaatuinen biologinen, psykologinen ja henkinen.

L 'Vita-Salute San Raffaele Se on nyt tunnustettu yhdeksi arvostetuimmista Italian yliopistoissa maailmassa, jatkuvasti yläreunassa tärkeimpien kansallisten ja kansainvälisten sijoitusta laatua tarjouksen.

Sen ainutlaatuisuus saadaan yhteensä integraatio tutkimuksen, käytännön ja opetuksen, joka erottaa kaikki hänen tarjouksensa - onko puhumme kliinisen ansiosta vaikuttava tiedepuiston laboratorioiden tutkimuksiin solu- ja molekyylibiologian, genomiikka ja proteomiikka johon soma ja psyyke, jossa osastojen neurotiede, kognitiivinen psykologia, isotooppilääketieteen suuntautunut tunnistaminen fysiologisten reittien ja niiden vaikutuksia.

  • Olipa puhumme ammatin ansiosta tutkimus, joka tutkii mielen, henkilö ja yhteiskunta sen sosioekonomiset prosesseja ja paljon kontakteja että tämä sisältää yritysten ja työelämän.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Italialainen

Katso M.D. » Katso Maisteri »

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Via Olgettina, 58
Milan, Lombardy, 20132 IT
Sosiaalinen media