Università degli Studi di Udine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Udinen yliopisto perustettiin vuonna 1978 osana Friulin jälleenrakennussuunnitelmaa vuoden 1976 maanjäristyksen jälkeen. Sen tavoitteena oli tarjota Friulian yhteisölle riippumaton keskus syventävälle koulutukselle kulttuuri- ja tiedeopinnoissa.

Yliopistolla on tällä hetkellä seuraavat maatalouden, talouden, tekniikan, lain, nykykielten, viestinnän ja koulutuksen, humanistisen, lääketieteen ja kirurgian sekä matematiikan, tietotekniikan ja multimedian koulutusohjelmat.

Yliopisto on aktiivisesti mukana opiskelijoiden ja henkilöstön vaihtohankkeissa EU: n yliopistojen kanssa ja on tällä hetkellä tiiviissä yhteistyössä useiden Itä-Euroopan ja muiden EU: n ulkopuolisten maiden yliopistojen kanssa. Lisäksi yliopisto osallistuu moniin tutkimushankkeisiin kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tällä hetkellä yliopistoon ilmoittautuneiden opiskelijoiden määrä on noin 17000.

Udine ja sen yliopisto ovat lähtökohta alueelle, joka on historiallisesti kohtaamispaikka ja eri maailmojen ja kulttuurien tienhaara. Maantieteellisesti Euroopan unionin keskustassa sijaitsevassa Udinen yliopistossa on aktiivinen rooli tiiviissä suhteiden verkossa, joka on sitoutunut jakamaan tietojaan ja ajatuksiaan. Perustamisestaan lähtien Udinen yliopisto on harjoittanut kansainvälistymispolitiikkaa, jonka tavoitteena on valmistaa opiskelijoita ja luoda suhteita ja kumppanuuksia yliopistojen ja instituutioiden kanssa Euroopassa ja muualla maailmassa.

Udinen yliopisto ei tee yhteistyötä paitsi Euroopassa, mutta myös muualla maailmassa, ja sillä on pitkäaikaiset yhteydet Afrikkaan, Intiaan ja Kiinaan.

119239_pexels-photo-1438084.jpegBuro Millennial / Pexels

Miksi UNIUD

UNIUD on nuori dynaaminen yliopisto, jonka tehtävänä on perustamisestaan lähtien vuonna 1978 ollut edistää korkea-asteen koulutusta jakamalla tietoa ja tuottamalla uusia ideoita yhteiskunnan kärjessä.

Avain menestykseemme sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla on kaikkien sen komponenttien laatu ja innostus.

Arvostamme ansioita

Joka vuosi yliopiston parhaimmille tutkinnon suorittaneille myönnetään apurahoja, jotka sisältävät opintovähennykset maisterintutkinnon ilmoittautumiseen ja työharjoitteluohjelmien helpottamiseen.

Mind-Täysin

UNIUD tarjoaa erilaisia palveluita opiskelijoidensa hyvinvoinnin varmistamiseksi auttaakseen niitä, joilla on ongelmia sopeutua yliopisto-elämään, tai niitä, joilla on vaikeuksia opintojen aikana. Ne koostuvat ilmaisista laboratorioista ahdistuksen hallintaan, opintomenetelmiin, tehokkaisiin viestintätaidoihin, tietoisuuteen ja meditaatioon.

Oppiminen Euroopan ytimessä

Udinen yliopisto, joka sijaitsee Udinessa, kaupungissa Koillis-Italiassa sijaitsevan Friuli Venezia Giulian alueella, on aivan Euroopan sydämessä. UNIUDissa ja Udinessa on rento opiskelijaystävällinen ilmapiiri, ja ne ovat helpon matkan päässä monista kiinnostavista paikoista Italiassa, Euroopassa ja sen ulkopuolella.

Living Spaces

Yliopistokokemuksesi ytimessä on hienot majoitukset, tilat, opiskelijatuki ja sosiaalinen elämä. Kaikki kampukset ovat tilavia, runsaalla puutarhalla ja viheralueilla.

Kirjastot ovat hyvin varusteltuja, joten voit istua ja opiskella rauhassa. Majoitusta on opiskelijahuoneissa asuinhuoneissa tai halutessasi voit vuokrata asunnon kaupungissa. Voit seurustella opiskelijoiden kanssa kahvinkeittimessä tai ruokasalissa.

Laboratoriot ja opettajat

UNIUDista löydät omistautuneiden, kokeneiden ja innostavien opettajien henkilökunnan, joka haastaa sinut saavuttamaan parhaasi. Työskentelet innostuneiden tutkijoiden ja luennoitsijoiden kanssa luennoissa, seminaareissa ja opetusohjelmissa, ja löydät myös aikaa itsenäiseen opiskeluun.

Kaikille opiskelijoille osoitetaan henkilökohtainen ohjaaja, joka auttaa sinua ratkaisemaan ongelmat. Tarjolla on laaja valikoima laboratorioita: huipputekniset tiedelaboratoriot, kielilaboratoriot ja It-huoneet.

Sijainnit

Udine

Osoite
via Palladio 8
33100 Udine, Friuli-Venezia Giulia, Italia

Pordenone

Osoite
Via Prasecco 3/a
33170 Pordenone, Friuli-Venezia Giulia, Italia

Gorizia

Osoite
Via Diaz, 5
34170 Gorizia, Friuli-Venezia Giulia, Italia

Gemona del Friuli

Osoite
p.le D. Simonetti, 2
33013 Gemona del Friuli, Friuli-Venezia Giulia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin