University Bocconi

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1902 perustettu Università Bocconi oli ensimmäinen italialainen yliopisto, joka myönsi taloudellista tutkintoa.

Jo vuosisadalla Bocconi on ollut johtava rooli Italian sosiaalisessa ja taloudellisessa uudistamisessa. Se on pysynyt totta, että sen perusarvot ovat merkittävä tutkimusyliopisto, jolla on demokraattiset arvot ja jotka ovat avoimia maailmalle sekä taloudellisesti ja poliittisesti riippumattomia.

Università Bocconi uskoo, että huippuosaaminen voi perustua vain henkilön akateemiseen profiiliin sekä hänen arvoihinsa ja kulttuuriseen ja eettiseen taustaansa. Siksi yliopisto tarjoaa lukuisia aktiviteetteja, erityisiä tilaisuuksia ihmisten rikastuttaa tietonsa.

Sukupolvien puolesta yrittävät oppilaat ovat tulleet Bocconiin jotain suuremmaksi. Tarjoamme perusopiskelijoita, jatko-opiskelijoita, Ph.D. ja toimeenpanovirastot tuleville johtajille ja yrittäjille, jotka haluavat vahvan perustan ja muuntajaverkoston.

Miksi Bocconi

Bocconi ei ole vain koulutusta. Se on ponnahduslauta kunnianhimoille.

Sukupolvien puolesta olemme muokanneet innovaatioiden ja tulevien johtajien tietämystä ja arvoja. Ymmärrämme, että huomisen suuret saavutukset tarvitsevat enemmän kuin pätevyyden. He tarvitsevat luottamusta, näkemystä ja vahvaa joukkoa arvoja.

Meidät perustettiin vuonna 1902 edistämään sosiaalista ja taloudellista edistystä Euroopassa ja sen ulkopuolella. Se on tehtävä, jonka yhteisömme jakaa yli 100 000 alumniä eri puolilla maailmaa.

Monet koulut yrittävät muokata sinua sopivaksi maailmaan. Bocconi valmistautuu sinut muuttamaan sitä.

Talous-, johtamis- ja rahoitusohjelmamme ovat maailman parhaita. QS World University -listat listattiin meille kymmenen Euroopan parhaiden instituutioiden joukossa näillä aloilla, kun taas Financial Times on maailman kymmenen maailman parhaimmistoa.

Koulutuksen laatu rankingissa maailmassa

Kansainvälisen korkeakoulutuksen alueella julkaistaan ​​lukuisia luokituksia, jotka vaihtelevat suuresti laadullisesti, metodologisella tarkkuudella ja auktoriteetilla. Bocconi-yliopisto esiintyy säännöllisesti merkittävimmissä rankingissa, jotka kattavat sen taloustieteiden ja johtamisen osaamisalueet ja yleisemmin yhteiskuntatieteet.
Erikoistuneen instituution luonteensa vuoksi Bocconi ei näy "yleisesti" - eli QS, THE: n ja Shanghain rankingissa - luokituksissa, joihin kuuluvat korkeakoulut, jotka kattavat laajan kirjon aiheita ja kenttiä.

Tässä esitämme joidenkin tärkeimpien ja laajalti tunnustettujen tulosten päivitetyt tulokset. Lisätietoa seisomisesta muissa erikoistuneissa tai alakohtaisissa rankingissa julkaistaan ​​yksittäisissä ohjelmissa.

1. QS (Quacquarelli Symonds)

Lontoossa toimivan QS: n julkaisema QS World University Ranking -liiketoiminta Bocconin maailmanlaajuinen tulos Social Science -segmentissä viimeisen kolmen vuoden aikana oli seuraava:

  • 2018, yhteiskuntatieteet
  • 2017, Yhteiskuntatieteet
  • 2016, yhteiskuntatieteet

QS itse mainitsevat Bocconin sijoitustuotesivuilla, selittäen, miksi Bocconi ei ole listattu kattavassa luokassa, vaan vain tarkemmin määritellyllä "yhteiskuntatieteiden" alaryhmällä. Katso lisätietoja artikkelista.

Bocconi on mukana myös QS: n erikseen julkaisemissa aihepiireissä :

Huomaa: "Työnantajan maine" on yksi ranking-indikaattoreista ja mittaa yritysten mielipiteitä yksittäisten yliopistojen tutkinnon suorittaneista. Yläosassa on tavanomainen pistemäärä 100.

2. Financial Times

Bocconi on myös mukana useissa Financial Timesin rankingissa. Tarkemmin sanoen SDA Bocconin kauppakorkeakoulu (Bocconi's Business School) on seuraavissa rankingissa: MBA, Executive MBA (EMBA), Executive Education Custom -ohjelmat, Executive Education Open Programs ja European Business Schools. Bocconin Graduate Schoolin tarjoamat MSc-kurssit on listattu Master in Management and Finance -luettelossa. Tässä ovat päivitetyt kannat eurooppalaisella ja maailmanlaajuisella tasolla.

3. U-Multirank

Hiljattain lanseerattu U-Multirank-projekti, kuten muiden ranking-ohjelmien, tarkoituksena on auttaa valitsemaan yliopisto, mutta melko erilaisella lähestymistavalla. Kun olet määrittänyt halutut kriteerit, käyttäjä saa yliopistoluettelon jokaisen korkeakoulun suorituskykyä kohti kunkin ryhmän valitsemalla parametrilla verrattuna ryhmän keskiarvoon. U-Multirank siirtää siten pääpainon yksinkertaisesta sijainnista rankingissa yhteen tietyn yliopiston ominaisuuksiin.

4. Shanghai Ranking

ShanghaiRanking Consultancy -yrityksen julkaisema Global Ranking of Academic Subjects julkaisee maailman parhaimmat yliopistot tietyillä tutkimusalueilla. Akateemiset aineet jaetaan viiteen makroalueeseen (luonnontieteet, tekniikka, biotieteet, lääketieteet ja yhteiskuntatieteet). Yhteiskuntatieteiden alalla Bocconi on läsnä viidessä akateemisessa aineistossa:Sijainnit

Milano

Osoite
Via Roberto Sarfatti,25
20100 Milano, Lombardia, Italia

Los Angeles

Osoite
Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin