Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1902 perustettu Università Bocconi oli ensimmäinen italialainen yliopisto, joka myönsi taloudellista tutkintoa.

Jo vuosisadalla Bocconi on ollut johtava rooli Italian sosiaalisessa ja taloudellisessa uudistamisessa. Se on pysynyt totta, että sen perusarvot ovat merkittävä tutkimusyliopisto, jolla on demokraattiset arvot ja jotka ovat avoimia maailmalle sekä taloudellisesti ja poliittisesti riippumattomia.

Università Bocconi uskoo, että huippuosaaminen voi perustua vain henkilön akateemiseen profiiliin sekä hänen arvoihinsa ja kulttuuriseen ja eettiseen taustaansa. Siksi yliopisto tarjoaa lukuisia aktiviteetteja, erityisiä tilaisuuksia ihmisten rikastuttaa tietonsa.

Sukupolvien puolesta yrittävät oppilaat ovat tulleet Bocconiin jotain suuremmaksi. Tarjoamme perusopiskelijoita, jatko-opiskelijoita, Ph.D. ja toimeenpanovirastot tuleville johtajille ja yrittäjille, jotka haluavat vahvan perustan ja muuntajaverkoston.

Miksi Bocconi

Bocconi ei ole vain koulutusta. Se on ponnahduslauta kunnianhimoille.

Sukupolvien puolesta olemme muokanneet innovaatioiden ja tulevien johtajien tietämystä ja arvoja. Ymmärrämme, että huomisen suuret saavutukset tarvitsevat enemmän kuin pätevyyden. He tarvitsevat luottamusta, näkemystä ja vahvaa joukkoa arvoja.

Meidät perustettiin vuonna 1902 edistämään sosiaalista ja taloudellista edistystä Euroopassa ja sen ulkopuolella. Se on tehtävä, jonka yhteisömme jakaa yli 100 000 alumniä eri puolilla maailmaa.

Monet koulut yrittävät muokata sinua sopivaksi maailmaan. Bocconi valmistautuu sinut muuttamaan sitä.

Talous-, johtamis- ja rahoitusohjelmamme ovat maailman parhaita. QS World University -listat listattiin meille kymmenen Euroopan parhaiden instituutioiden joukossa näillä aloilla, kun taas Financial Times on maailman kymmenen maailman parhaimmistoa.

Koulutuksen laatu rankingissa maailmassa

Kansainvälisen korkeakoulutuksen alueella julkaistaan ​​lukuisia luokituksia, jotka vaihtelevat suuresti laadullisesti, metodologisella tarkkuudella ja auktoriteetilla. Bocconi-yliopisto esiintyy säännöllisesti merkittävimmissä rankingissa, jotka kattavat sen taloustieteiden ja johtamisen osaamisalueet ja yleisemmin yhteiskuntatieteet.
Erikoistuneen instituution luonteensa vuoksi Bocconi ei näy "yleisesti" - eli QS, THE: n ja Shanghain rankingissa - luokituksissa, joihin kuuluvat korkeakoulut, jotka kattavat laajan kirjon aiheita ja kenttiä.

Tässä esitämme joidenkin tärkeimpien ja laajalti tunnustettujen tulosten päivitetyt tulokset. Lisätietoa seisomisesta muissa erikoistuneissa tai alakohtaisissa rankingissa julkaistaan ​​yksittäisissä ohjelmissa.

1. QS (Quacquarelli Symonds)

Lontoossa toimivan QS: n julkaisema QS World University Ranking -liiketoiminta Bocconin maailmanlaajuinen tulos Social Science -segmentissä viimeisen kolmen vuoden aikana oli seuraava:

  • 2018, yhteiskuntatieteet
  • 2017, Yhteiskuntatieteet
  • 2016, yhteiskuntatieteet

QS itse mainitsevat Bocconin sijoitustuotesivuilla, selittäen, miksi Bocconi ei ole listattu kattavassa luokassa, vaan vain tarkemmin määritellyllä "yhteiskuntatieteiden" alaryhmällä. Katso lisätietoja artikkelista.

Bocconi on mukana myös QS: n erikseen julkaisemissa aihepiireissä :

Huomaa: "Työnantajan maine" on yksi ranking-indikaattoreista ja mittaa yritysten mielipiteitä yksittäisten yliopistojen tutkinnon suorittaneista. Yläosassa on tavanomainen pistemäärä 100.

2. Financial Times

Bocconi on myös mukana useissa Financial Timesin rankingissa. Tarkemmin sanoen SDA Bocconin kauppakorkeakoulu (Bocconi's Business School) on seuraavissa rankingissa: MBA, Executive MBA (EMBA), Executive Education Custom -ohjelmat, Executive Education Open Programs ja European Business Schools. Bocconin Graduate Schoolin tarjoamat MSc-kurssit on listattu Master in Management and Finance -luettelossa. Tässä ovat päivitetyt kannat eurooppalaisella ja maailmanlaajuisella tasolla.

3. U-Multirank

Hiljattain lanseerattu U-Multirank-projekti, kuten muiden ranking-ohjelmien, tarkoituksena on auttaa valitsemaan yliopisto, mutta melko erilaisella lähestymistavalla. Kun olet määrittänyt halutut kriteerit, käyttäjä saa yliopistoluettelon jokaisen korkeakoulun suorituskykyä kohti kunkin ryhmän valitsemalla parametrilla verrattuna ryhmän keskiarvoon. U-Multirank siirtää siten pääpainon yksinkertaisesta sijainnista rankingissa yhteen tietyn yliopiston ominaisuuksiin.

4. Shanghai Ranking

ShanghaiRanking Consultancy -yrityksen julkaisema Global Ranking of Academic Subjects julkaisee maailman parhaimmat yliopistot tietyillä tutkimusalueilla. Akateemiset aineet jaetaan viiteen makroalueeseen (luonnontieteet, tekniikka, biotieteet, lääketieteet ja yhteiskuntatieteet). Yhteiskuntatieteiden alalla Bocconi on läsnä viidessä akateemisessa aineistossa:Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

University Bocconi

Hallitus kaikilla tasoilla, paikallisista maailmanlaajuisesti, on välttämätön yhteiskunnan kehityksen kannalta. Se on yksi monimutkaisimmista nykyisistä ammatillisista as ... [+]

Hallitus kaikilla tasoilla, paikallisista maailmanlaajuisesti, on välttämätön yhteiskunnan kehityksen kannalta. Se on yksi monimutkaisimmista nykyisistä ammatillisista asetelmista johtuen erilaisista toiminnoista ja aloista, niiden keskinäisistä riippuvuuksista sekä politiikan, politiikan ja johdon välisestä vuorovaikutuksesta.

Tämä MSc tarjoaa hakijoille kovaa ja pehmeää osaamista he tarvitsevat menestyksekkäästi johtaa ja työskennellä tässä ympäristössä.

Ohjelma on järjestetty kahteen keskeiseen oppimislohkoon:

Ensinnäkin oppilaat ovat valmiita tekemään politiikan analyysin ja arvioinnin kautta kehittyneitä analyyttisiä tekniikoita, suunnitella strategioita ja hallita hankkeitaToiseksi heitä tuetaan kehittämällä ainutlaatuista ammatillista profiiliaan valinnaisen valikoiman valinnalla ja monilla kansainvälisillä mahdollisuuksilla. Valinnaisvalikoima on suunniteltu vastaamaan opiskelijoiden erityistarpeita ja työmarkkinoiden tarpeita.... [-]
Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Valmistuneet voivat integroida taloudellisten ja hallintatekniikoiden ja työkalujen käytön ymmärtämällä luovien alojen erityistä dynamiikkaa ja monimutkaisuutta. ... [+]

Tämä ohjelma perustuu kolmeen pääomaa:

Bocconin kansainvälinen maine taloustieteen, hallinnon ja oikeuden alallaMilano, sen taloudellinen elinvoimaisuus ja elinvoimainen luovuuttaItalia, sen taiteellinen ja kulttuurinen perinne.

Nämä elementit edustavat ihanteellisia puitteita oppilaiden valmistamiseksi kansainvälisen uran rakentamiseksi johtajiksi tai yrittäjille ja ammattilaisille aloilla, joita yleisesti kutsutaan luoviksi toimialoiksi, mukaan lukien kuvataide, esittävät taiteet, elokuva, media, julkaisu, viihde, matkailu, muoti , muotoilu ja ylellisyys.

Viime vuosikymmeninä näillä aloilla on ollut ja on edelleen keskeinen rooli monien maiden taloudellisessa kehityksessä: tämä rooli liittyy niiden kykyyn tuottaa taloudellista arvoa ja parantaa niiden vetovoimaa, lisätä sosiaalista hyvinvointia ja parantaa elämään.... [-]

Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Tämä Master of Science on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille analyyttisiä valmiuksia ja ongelmanratkaisutaitoja ymmärtämään mekanismeja ja hallitsemaan prosesseja, joi ... [+]

Tämä Master of Science on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille analyyttisiä valmiuksia ja ongelmanratkaisutaitoja ymmärtämään mekanismeja ja hallitsemaan prosesseja, joiden avulla innovatiivisia ideoita kehitetään ja muutetaan markkinasovelluksiksi.

Opiskelijat osallistuvat haastavaan tieteidenväliseen ohjelmaan, joka yhdistää strategisia, johtavia, organisatorisia ja taloudellisia lähestymistapoja innovaation ja teknologian analysoimiseksi sekä yritys- että markkinatasolla (mukaan lukien oikeudellisten seurausten arviointi).

Pyrimme kehittämään analyyttisiä taitoja ymmärtämään teknologian dynamiikkaa organisaatioissa ja eri organisaatioissa. päätöksenteon kyvyt muuttaa teknologiset mahdollisuudet uusiksi ajatuksiksi; ja ongelmanratkaisun asenne onnistuneiden innovaatioiden tekemiseksi uusista ideoista.... [-]

Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Tämä haastava opintosuunnitelma antaa opiskelijoille työkalut, joita tarvitaan maailmanlaajuisen maailman ymmärtämiseen, mahdollisten johtajien ja yrittäjien kouluttamise ... [+]

Tämä haastava opintosuunnitelma antaa opiskelijoille työkalut, joita tarvitaan maailmanlaajuisen maailman ymmärtämiseen, mahdollisten johtajien ja yrittäjien kouluttamiseen, jotta he voisivat osallistua merkittävästi kaikentyyppisten organisaatioiden toimintaan kaikkialla maailmassa soveltamalla vastuullisten ja kestävien futuurien ideoita liiketoiminnassa käytännössä.

Opiskelija hankkii seuraavat taidot:

tuntemus

Kriittinen tietoisuus kurinalaisista käsitteistä ja lähestymistavoista ymmärtää organisaation hallinnan monimutkaisuus globaalissa liiketoimintaympäristössäYmmärtäminen siitä, miten hankitut teoreettiset tiedot voidaan soveltaa käytännön kansainvälisissä liiketoiminta-tilanteissa... [-]
Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Tietojenkäsittelytieteen syventävä riskienhallintastrategia ja -ohjaus antaa opiskelijoille välineet, joita tarvitaan ymmärtää, arvioida ja hallita yhteiskunnassamme käyt ... [+]

Bocconin yliopisto ja Politecnico di Milano ovat koonneet dynaamisen ja monitieteisen yhteisöön tutkijoita, asiantuntijoita ja professoreita, jotka tutkivat, analysoivat ja soveltavat tietotekniikkariskin strategioita, hallintoa ja arviointivälineitä. Haastava koulutusohjelma, jossa he ovat kehittäneet, käsittelee tärkeimpiä tietoverkkohyödykkeitä, joita kaikki organisaatiot kohtaavat joka päivä.

Tietojenkäsittelytieteen syventävä riskienhallintastrategia ja -ohjaus antaa opiskelijoille välineet, joita tarvitaan ymmärtää, arvioida ja hallita yhteiskunnassamme käytettävien nykyisten ja kehittyvien tekniikoiden mahdollisuuksia ja uhkia. Innovatiivisten tekniikoiden hyväksymisen myötä syntyy uusia kysymyksiä, joten oppilaat oppivat katsomaan eteenpäin, arvioimaan ja viestimään uhkia ennen niiden avaamista. Nämä mahdolliset ammattilaiset voivat näin ollen pystyä merkittävästi tarttumaan tietoverkkoriskeihin ja estämään kielteisiä vaikutuksia sekä yksityisten että julkisten organisaatioiden toimintaan.... [-]

Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Lokakuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Tämä MSc pyrkii auttamaan opiskelijoita kehittämään ongelmanratkaisutaitoja, hankkimalla osaamista, kykyjä ja kykyjä, jotka vaaditaan johtamaan yrityksiä ja konsulttiyrit ... [+]

Tämä MSc pyrkii auttamaan opiskelijoita kehittämään ongelmanratkaisutaitoja, hankkimalla osaamista, kykyjä ja kykyjä, jotka vaaditaan johtamaan yrityksiä ja konsulttiyrityksiä tai yrittäjiä.

Se tarjoaa oppimispolun, jossa perusteellinen tutkimus keskeisten yritysten toiminnoista ja prosesseista valmistaa valmistuneita ottamaan johdon rooleja.

Oppimisprosessia täydentää säännöllinen läsnäolo vierailla puhujilla, yritysvierailu, keskustelu ad hoc -liiketoiminta-asioista, tapaamiset yritysten kanssa erityiskysymyksissä ja luennoitsijat ammattilaisten ja erikoistuneen ammattitaidon omaavien ohjaajien kanssa.

Tämän diplomi-insinöörin tutkinnon suorittaneet tyypillisesti harjoittavat johtamistaitoja erikokoisissa yrityksissä, jotka toimivat eri aloilla paikallisella tai maailmanlaajuisella tasolla.... [-]

Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Tämä MSc pyrkii tarjoamaan jatkotutkintoa valtiotieteessä ja aiheita julkisen politiikan analyysi. Opiskelija ymmärtää modernin maailman monimutkaisen poliittisen, taloud ... [+]

Tämä MSc pyrkii tarjoamaan jatkotutkintoa valtiotieteessä ja aiheita julkisen politiikan analyysi. Opiskelija ymmärtää modernin maailman monimutkaisen poliittisen, taloudellisen ja sosiaalisen dynamiikan, miten kansalliset ja kansainväliset instituutiot käsittelevät niitä ja miten toimia tällaisissa yhteyksissä. He hankkivat jatkokoulutusta sekä julkisen politiikan analyysi- ja tutkimusmenetelmistä että päätöksentekoprosessin johtajista.

Erityisesti ohjelma:

Antaa opiskelijoille täydellisen valmistelun politiikan valtakunnallisiksi painopistealueiksi (vertaileva politiikka ja kansainväliset suhteet) yhdistettynä tietämykseen lainsäädännön roolista ja väestörakenteen kehityksestä poliittisissa yhteyksissäTarjoaa täydellisen valmistelun, jossa on edistyksellisiä määrällisiä taitoja sekä teoreettisissa että empiirisissä menetelmissä, joita sovelletaan julkisen politiikan, julkisen sektorin, politiikan päätöksentekoprosessin ja poliittisen dynamiikan arviointiinKehittää osaamista, joka edistää pehmeitä taitoja, kuten tiimityötä, kykyä esittää ja keskustella tehokkaasti, kykyä ajatella kriittisesti ja ymmärtää suuria poliittisia ja poliittisia kysymyksiäKehittää taitoja monitieteellisellä opetustoiminnalla, joka järjestetään työpajoiksi, jotka edistävät poliittisten ja sosiaalisten ongelmien ymmärtämistä eri näkökulmista. Opetusmenetelmät tukevat tiedekunnan ja opiskelijoiden vuorovaikutusta opiskelijoiden keskuudessa.... [-]
Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille kaikki osaamisen ja taidot liittyvät talousjohtaja (CFO) ammatti, valmistautuu analysoimaan ongelmia ja tehdä johtopäätöksiä useista näköku ... [+]

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille kaikki osaamisen ja taidot liittyvät talousjohtaja (CFO) ammatti, valmistautuu analysoimaan ongelmia ja tehdä johtopäätöksiä useista näkökulmista. Samaa osaamista, osaamista ja taitoja voitaisiin myös soveltaa onnistuneesti auditointiyrityksiin, konsulttiyrityksiin ja rahoituslaitoksiin.

CFO: lla on monenlaisia ​​keskeisiä ja haastavia rooleja kaikissa yrityksissä:

varainhoitosääntöjen noudattamisen varmistaminen, tilinpäätösten laatiminen sekä arvojen ja riskien ilmoittaminen sijoittajille ja hallituksilletaloudellisen johtajuuden tarjoaminen ja liiketoiminnan ja rahoitusstrategian suuntaaminen liiketoiminnan laajentamiseksi ja investointien tekemiseksi sekä yhtiön pääomarakenteen valvomiseksikehittää ja toteuttaa sisäisiä ja johtamisjärjestelmiä, jotka on suunniteltu suojaamaan yrityksen varoja ja raportoimaan liiketoiminnan tuloksista.... [-]
Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Markkinointi on tullut merkittävä osa organisaation suorituskyvyn ja organisaation päätöksiä. Ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää laaja-alaista ammattita ... [+]

Markkinointi on tullut merkittävä osa organisaation suorituskyvyn ja organisaation päätöksiä. Ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää laaja-alaista ammattitaitoa markkinoinnin johtamisen alalla ainutlaatuisen yhdistelmän sisällöstä.

Se integroi pitkälle kehitetyt valmistelut välttämättömiin markkinointivälineisiin ja aloihin, kuten kvantitatiivisiin menetelmiin, oikeudellisiin kysymyksiin ja digitaalisiin markkinointistrategioihin, joilla on erittäin innovatiivisia lähestymistapoja ja osaamista eri akateemisista aloista, kuten neurotieteistä tai antropologisista tutkimuksista ja niiden vaikutuksesta markkinointiin liittyviin aloihin kuten kuluttajien käyttäytymiseen.... [-]

Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Tämä on erittäin täydellinen ohjelma, joka tarjoaa haastavia kursseja kaikilla rahoitusaloilla, investointipankkitoiminnassa, yritysrahoituksessa ja neuvonnassa, määrälli ... [+]

Tämä on erittäin täydellinen ohjelma, joka tarjoaa haastavia kursseja kaikilla rahoitusaloilla, investointipankkitoiminnassa, yritysrahoituksessa ja neuvonnassa, määrällisessä rahoituksessa, riskienhallinnassa, johdannaisissa ja varojen hinnoittelussa.

Opetus perustuu useisiin vaihtoehtoisiin strategioihin ja menetelmiin, joissa yhdistetään:

Tapaustutkimukset, joita sovelletaan yritysten käytännön arvostusongelmiin ja investointihankkeisiinRyhmätoimeksiannot yksittäisten tutkimusten ja tehtävien lisäksi kirjanpidon, arvostuksen ja rahoituksen teoriakohtien lisäksiHands-on lab-istunnot perustuvat nykyaikaiseen ohjelmistoon kehittää taitoja hallita tietoja ja kuvata tyypillisiä tuloksia soveltamisesta tilastollisten menetelmien econometria järjestyksessäSimuloituja kaupankäyntiä johdannaissekvenssissäKokoukset ja vieraat tapaamiset parhaiden rahoituslaitosten toimijoiden kanssa. Nämä käden todistukset, jotka on integroitu monille aihealueille, ovat hyvä tilaisuus opiskelijoillemme. Niitä helpotetaan sillä, että Bocconi on Milanon kaltaisen finanssikeskuksen ydin, joka on luonnollinen kansainvälinen vaihtopuhelu ja suhteet.... [-]
Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Tämä ohjelma tarjoaa vankan perustan kvantitatiivisille menetelmille ja talousteorian: valmistuneet kehittävät kykyä tulkita taloudellisia ja sosiaalisia prosesseja, jotk ... [+]

Tämä ohjelma tarjoaa vankan perustan kvantitatiivisille menetelmille ja talousteorian: valmistuneet kehittävät kykyä tulkita taloudellisia ja sosiaalisia prosesseja, jotka ovat tyypillisiä kaikissa kehitysvaiheissa.

Sen tärkein vahvuus on laaja-alainen tieteidenvälisyys, joka on saavutettu joustavuuden ansiosta valittavien valinnassa ja ad-hoc-tapahtumien järjestämisessä. Opiskelija osaa mukauttaa opintojaksoaan huomattavasti niiden etujen ja tieteellisten tutkimusalueiden mukaan.

Opiskelijat hyötyvät myös läheisestä vuorovaikutuksesta Bocconin tiedekunnan ja tutkimuskeskusten kanssa, ja mahdollisuus osallistua taloustieteen tai muiden yhteiskuntatieteiden tutkimushankkeisiin. Heillä on myös mahdollisuus valita useista PhD-tason Bocconi-kursseista valinnaisina.... [-]

Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Tämä MSc on suunniteltu opiskelijoille, joilla on vahva taivutettu laskennallisiin, tilastollisiin ja matemaattisiin tieteisiin ja aidosti kiinnostunut tietojen käsittely ... [+]

Tämä MSc on suunniteltu opiskelijoille, joilla on vahva taivutettu laskennallisiin, tilastollisiin ja matemaattisiin tieteisiin ja aidosti kiinnostunut tietojen käsittelystä. Opiskelijoille opetetaan huipputekniikkaa tehokkaiden tietojen poistamiseksi suurista tietojoukkoista ja tehokkaasta viestinnästä, jotta he voisivat vaikuttaa organisaatioiden strategisiin päätöksiin, joissa he työskentelevät.

Ohjelma koostuu kahdesta kappaleesta, jotka jakavat nykyaikaisen kvantitatiivisen ytimen: Data Science ja Business Analytics . He pyrkivät erityisesti noudattamaan seuraavia tavoitteita:

Tarjoa vahva pohja teoreettiselle ja soveltaville tilastoille ja koneen oppimiselle, joka on välttämätöntä tehokkaiden mallien ja menetelmien tunnistamiseksi tietojen analysoimiseksi ja ennustamiseksiKehittää tietotekniikan kehittyneitä taitoja, jotka ovat ratkaisevia algoritmien rakentamisessa ja ohjelmointityökaluissa, jotka soveltuvat tilastollisten menetelmien toteuttamiseenKehittää profiili, joka yhdistää vankat kvantitatiiviset taidot ja syvällisen yrityksen dynamiikan tuntemus tukemaan johtamista strategisten päätösten tekemisessä, jotka perustuvat tietojen analysointiinOsaamisen kehittäminen oppimateriaalin sisällä ja sen ulkopuolella, jotka edistävät tiimityöosaamista, kykyä esittää ja keskustella tehokkaasti oman työn tuloksista sekä edistää ymmärrystä eettisistä ja lainsäädännöllisistä rajoista, jotka liittyvät laajojen tietokantojen käyttöön... [-]
Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi