University For Foreigners Dante Alighieri

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University ulkomaalaisille "Dante Alighieri"

University ulkomaalaisille "Dante Alighieri", jonka pääkonttori on Reggio Calabria, sponsoroi paikallinen komitea "Dante Alighieri" ja konsortio Universita 'kohti Stranieri "Dante Alighieri" Reggio Calabrian, perustettiin, oikeussääntöjen nojalla kuten ei-Statal oikeudellisten yliopistossa, korkeakoulussa erityisellä järjestyksessä, alkaen lukuvuonna 2007-2008.

Yliopisto on autonominen mukaisesti 33 artiklan perustuslain, se on juridinen henkilö, juridinen autonomia, ja suorittaa sen koulutus-, tiede-, organisatoriset, hallinnolliset ja kurinpidolliset itsehallinnon mukaisesti ohjesäännön ja kunnioittaa lakeja ja määräyksiä, jotka koskevat yliopiston organisaatio .

Yliopisto on keinot divulgate opetuksen ja tutkimustoiminnan Italian kielen, kirjallisuuden, taiteen ja kulttuurin sekä Italian poliittisia, sosiaalisia, juridinen ja taloudellisten instituutioiden kautta kaikki ilmaisumuotoja.

Erityisesti yliopiston ensisijaisesti yhteistyössä Italian ja ulkomaisten komiteoiden Society "Dante Alighieri", pyritään: - edistää ja helpottaa kauppaa ja monikulttuurisen vertailuja sivilisaation maailmassa ja peräisin Välimeren alueella kiinnittäen erityistä huomiota jotta ongelmat siirtokunnat alueella Italian maahanmuuttajia erityisesti Balkanin, Orient ja Afrikassa; - Pitää elossa, erityisiä aloitteita, perinteitä kielen ja historiallista muistia alkuperämaan yhteisöissä ja eri sukupolvien Italian siirtolaisia ​​ulkomailla; - Suojellaan ja parannetaan sosiokulttuurisia tapauksissa kielivähemmistöjen: albaaneja ja hellenistisen Occitans asettui Calabriassa, mukaan lukien niiden keksimisestä ja levitys alkuasukkaat, siirtää muualle, johon ne kuuluvat; - Edistää asianmukaisilla kansallinen ja kansainvälinen yhteistyö, perustaminen koulutuksen ja tieteellisten keskusten yhteydessä entistä tiiviimpää yhdentymistä Euroopan maiden kanssa Etelä- ja Itä-Välimeren.

Yliopisto tukee Calabrian alueella on oma lain (alueellinen laki n. 1. 32 päivänä joulukuuta 1988 muutoksineen) ja järjestelytoimikunta, maakunnan, Commune ja kauppakamari Reggio Calabrian, jotka tarjoavat pääomaa ja varmistaa normaalia toimintaa yliopistossa.

Muut organisaatiot tai yritykset ja yksityishenkilöt kiinnostunut täyttämisessä tarkoituksiin ohella aiheita siitä pilkuilla 1, samoin kuin säädetyt maksut 3 artiklassa lain n. 243 1991 ja, jossa on tarvittavat edellytykset, tarjoamia keinoja kehittämissuunnitelmia kansallisen yliopistolaitoksen tai julkaistujen kansallisten, EU: n ja kansainvälisen rahoituksen käytettäväksi yliopiston ohjelmat ja hankkeet, voi edistää ylläpito ja kehittäminen yliopiston.

Elinten University: - Rehtori - Hallitus - Johtoryhmä - Tiedekunta hallitus ja opettajat - Student Senaatti - Hallitus Tilintarkastajat - Arviointi Team - johtokunnan yliopiston ulkomaalaisten myös offeres kursseja Italian kieli ja kulttuuri, joka antaa sertifiointi tason tietoa Italian kieli:

elementary (A1 - A2) välituotteen (B1 - B2) kehittynyt (C1 - C2)

Yliopisto on valtuutettu keskus sertifiointi tentti toimivalta Italian Language (PLIDA). PLIDA sertifikaatti on virallinen tutkintotodistus yhtiön antamaa "Dante Alighieri" mukaan sopimus ulkoasiainministeriön. On mahdollista saada CEDILS Certification (Certification opetuksessa Italian ulkomaalaisille) yliopiston ulkomaalaisille joka todistaa teoreettisia ja käytännön taitoja alalla opetuksen italialaisen ulkomaalaisille yhteistyössä laboratorion Itals yliopiston Ca 'Foscari Venetsian.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Italialainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteri Suunnittelua Ja Hallintaa Koskevan Politiikan Ja Sosiaalipalvelujen Välimeren Alueella

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Reggio Calabria

Valmistunut koulutusohjelmien tämän erikoistuminen voi toimia riippumattoman ammattimaisen toiminnan ennaltaehkäisevässä myynninedistämiseen johtamis-, koulutus- ja tutkimusalat sekä yhteistyötä prosesseissa sosiaalinen osallisuus ja yhteenkuuluvuus, tunnustetaan sosiaalisten oikeuksien .. . [+]

Erityiset koulutus tavoitteet tutkintoa Tutkinnon jatko-tutkintoihin on: Talous- ja kauppatieteet (L-18) Myös niitä, jotka ovat hallussa tutkintoa vanhan järjestelmän yhtä luokkaa, jotka vastaavat edellä, voivat saada tutkinto. Valmistuneet koulutusohjelmien muiden luokkien etukäteishyväksyntä tiedekuntaneuvoston käyttää myös kurssin. Opiskelijat loppututkintoon rekisteröidään ilman velkoja, vaikka objektiivista näyttöä ymmärtämisen Teknisten tekstien (myös Englanti) vaaditaan ja todentaa; yksittäisin haastattelut hallussa loogiset rakenteet ja kulttuuri- ja kognitiivinen edellytyksiä, jotta puutteiden korjaamiseksi, jotka saattavat olla esteenä tehokkaalle osallistumiselle kurssi curried ulos. Akateemista määräykset tutkintoa määrittää varmennusmenettelyt opetussuunnitelman vaatimuksia ja tasoa henkilökohtaisen valmistelu (esimerkiksi: testejä, haastatteluja, jne ..). [-]