University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

HISTORIA

Vuonna 1471 paavi Sixtus IV: n Bullin ansiosta Genovan tasavalta voi myöntää tutkintoja. Vuonna 1670 perustettiin jesuiittoyliopisto ja Ranskan keisarikunnan alla se yhdistetään Pariisin keisarilliseen yliopistoon. Napoleonin kaatumisen jälkeen se on jälleen Sardinian kuningaskunnassa. Yliopiston palatsin eteisessä on Mazzini, Garibaldi, Mameli ja Bixio, jotka yhdessä Geneven professoreiden kuten Cesare Cabellan ja Cesare Parodin kanssa osallistuivat rohkeasti Risorgimenton liikkeisiin. Genovan yliopistolla on johtava rooli yliopistojärjestelmän nykyisessä uudistuksessa, ja uusi perussääntö tuli voimaan 29. joulukuuta 2011.

1

iDENTITEETIN

Genovan yliopisto esittelee noin 300 kurssia, mukaan lukien laurea-jälkeiset kurssit, jotka on järjestetty nuorten pyrkimysten ja asenteiden mukaan, ottaen huomioon korkean pätevyyden merkitys ja ulottuvuus, joka perustuu työmarkkinoiden vaatimuksiin eurooppalaisessa monissa tapauksissa - maailmanlaajuisesti. Genovan yliopisto on Ligurian yliopisto, koska se on läsnä koko alueellisella alueella, jossa on myös koulutuskeskuksia myös Savonassa, Imperiassa ja La Speziassa.

Yliopisto tarjoaa opiskelijoille vankan kulttuuri- ja tieteellisen opetuksen ja antaa heille monia välineitä, joilla he voivat kohdata ammatillisen tulevaisuuden. Se tarjoaa todellisia mahdollisuuksia integroida teoriaa ja käytäntöä myös vaiheittain instituutioiden ja yritysten kanssa sekä ulkomailla järjestettäviä koulutusjaksoja. Ulkomaisten yliopistojen ja laitosten kanssa on monia erilaisia yhteistyö- ja yhteistyömuotoja, jotka mahdollistavat professorien ja opiskelijoiden korkean liikkuvuuden ulkomailta ja ulkomaille. Tällä hetkellä yli 3 000 ulkomaalaista opiskelijaa yliopistolla oli yli 8% rekisteröityjen opiskelijoiden määrästä, ja se vahvisti entistä enemmän - ja toisin kuin kansalliset tiedot - asemansa vetovoimaisena opiskelijoille, jotka valitsevat Italian. yliopiston opinnot. Genovan yliopisto antaa suuren merkityksen opetuksen ja tutkimuksen laadulle. Tämä on yksi keskeinen tekijä todellisen innovoinnin ja kilpailukyvyn perustana olevan tietämyksen kehittämisessä.

f

Tutkimus mahdollistaa tulosten saavuttamisen oalt = "f tunnustaa arvovaltaansa myös kansainvälisellä tasolla ja kehittää huippuosaamista. Opetuksen osalta opiskelijoiden ja proalt =" fessorien välinen relaatiomalli parantaa vastavuoroisuuden oalt = "f suhteita ja avoin ja alt =" joustava oppimisympäristö, jossa käytetään uusia tietokonetyökaluja: e-learning platalt = "lomakkeet, saavutettavuus alt =" vammaisille yliopiston sivustolle, 7 akatemian pistettä (luokkahuoneet alt = "etäopiskeluun alueellisella alueella).

Yliopisto oalt = "f Genoa sovellti itselalt = = f Genoa soveltaa yhteistyössä aluetoimisto alt =" koulutuspalvelujen ja työn (Agenzia Regionale per i Servizi Educativi e per Lavoro - ARSEL) ja alueen oalt = "Ligurian alueella". parannetaan tervetullut oalt = "ulkomailla asuvat opiskelijat ja heidän lialt =" fe-olosuhteet kautta stipendeihin ja majoituksiin kaupungissa, joka on yhä dynaamisempi ja alt = "full oalt =" f kulttuuriin liittyviä haasteita.

MAKSUT, ENROLLMENT

e

Thalt = "e Univalt =" ersity falt = "ealt =" es aralt = "e to balt =" e maksetaan kahdessa asennuksessa = "ents, thalt =" e first onalt = "e on alt =" yhtä suuri kuin kaikki thalt = "e studalt =" ents whilalt = "e thalt =" e salt = "econd varialt =" es dalt = "epalt =" päättyy thalt = "e attalt =" endalt = "ed coursalt =" e ja ISEEU (alt = "equivalalt =" ent taloudellinen tilanne indalt = "ex) calt =" ertificatalt = "e. Thalt =" e first instalmalt = "ent on alt =" vastaa 470 euroa ja thalt = "e salt =" econd onalt = "e varialt = "es vähimmäismäärästä 0 eurosta enimmäismäärään, likimäärin =" ely Euro 2.250. Thalt = "e salt =" econd instalmalt = "ent risalt =" on vähintään 1,750 eurosta 2,250 euroon. studalt = "ents jotka eivät providalt =" e thalt = "e ISEEU calt =" ertificatalt = "e.
Howalt = "evalt =" er, thalt = "e Univalt =" galt = "enoa offalt =" ers thalt = "e studalt =" ents monet incalt = "entivalt =" es (yhteensä ja osittainen alt = "exalt = "ansaitsee, voitto ja dalt =" egralt = "ealt =" e bonus, ralt = "koulutukset" ja myös thalt = "e mahdollisuus palt =" erform maksettu yhteistyö activitialt = "es.

Saat moralt = "e information, osoitteessa www.studalt =" enti.unigalt = "e.it/tassalt=" e / (italia)
yhteystiedot thalt = "e Intalt =" ernational Studalt = "ent Officalt =" e (SASS):
Phonalt = "e: (39) 01020951525
Faksi: (39) 01020951527
Sähköposti: sass @ unigalt = "e.it
Walt = "eb: www.studalt =" enti.unigalt = "e.it/sass/alt=" fi /.

Thalt = "e SASS salt =" ervicalt = "e offalt =" ers myös thalt = "e foralt =" eign studalt = "ents thalt =" e tuki thalt = "ey nalt =" ealt = "ed in ordalt =" er suolaa = "ettlalt =" e in thalt = "e city ja spalt =" end a usalt = "eful study palt =" eriod. All thalt = "e nalt =" ecalt = "olennainen tieto kohti thalt =" e alt = "enrolmalt =" ent can balt = "e löytyy osoitteesta: www.studalt =" enti.unigalt = "e.it/aralt=" eaint / intalt = "ernational-studalt =" ents

Apurahat Opportunitialt = "es

Apurahat Mastaltille = "er / PhD projalt =" ect

  • EMARO (Europalt = "ean Mastalt =" ed of Advancalt = "ed Robotics")
  • SERP-Chalt = "em (Intalt =" ernational Mastalt = "er in Surfacalt =" e, Elalt = "ectro, säteily ja valokuva-chalt =" emistry)
  • EMShip Mastalt = "er in Naval Architalt =" ecturalt = "e
  • ICE (Erasmus Mundus Joint Doctoratalt = "e in Intalt =" eractivalt = "e ja Cognitivalt =" e Environmalt = "ents)
  • EURMalt = "ed (Etudalt =" es Urbainalt = "es alt =" en Région Méditalt = "erranéalt =" ennalt = "es)

Apurahat Studaltille = "ents liikkuvuus Projalt =" ects:

  • EMMA-EST Erasmus Mundus Toimi II - Liikkuvuus Aasian kanssa
  • alt = "eASTANA- Erasmus Mundus Toimi II - Liikkuvuus Kazakstanin kanssa, Kirgisia, Tadžikistan, Uzbalt =" ekistan, Turkmalt = "enistan
  • HERMES (Highalt = "er Koulutus ja Ralt =" esalt = "earch Aralt =" ea balt = "etwalt =" ealt = "en Europalt =" e ja thalt = "e Middlalt =" e East "
  • Alyssa

Sijainnit

Genova

Università degli Studi di Genova

Osoite
Via Balbi 5,
16126 Genova

16126 Genova, Liguria, Italia
Puhelin
+39 010 209 51525

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin