University of L'Aquila

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopisto on perustettu vuonna 1952 Abruzzon alueen hallintokeskuksessa L'Aquilassa , joka on julkinen opetus- ja tutkimuslaitos, joka tarjoaa täyden valikoiman akateemisia ohjelmia, kuten bioteknologiaa, luonnontieteitä, taloustieteitä, tekniikkaa, koulutusta, humanistisia tieteitä, lääketieteitä, psykologiaa , ja urheilutieteet. Seitsemän osastoa tarjoava L'Aquilan yliopisto tarjoaa yli 18 000 opiskelijalle 64 astetta (ensimmäisen ja toisen asteen tutkintoihin jaettu), kahdeksan tutkielmaohjelmaa, erikoistumiskoulutusta, erikoistumisopintoja ja ammatillisia kursseja. Monet jäsenet sen erottaa tiedekunnan noin 600 professoria ja tutkijat ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta ja pidetään oman alansa tutkimusta.

L'Aquilan yliopisto on asettanut yhdeksi strategisista tavoitteistaan ​​opetuksen kansainvälistymisen, joka perustuu pääasiassa opettajien ja opiskelijoiden liikkuvuuteen sekä kansainvälisten tutkintojen järjestämiseen yhteistyössä ulkomaisten yliopistojen kanssa. Nämä kurssit tarjoavat integroidut opetussuunnitelmat ja opiskelijoiden liikkuvuusstrategiat, jotka mahdollistavat kurssin ansaimien opintosuoritusten vastavuoroisen tunnustamisen. Näihin opintojaksoihin ilmoittautuneet opiskelijat toteuttavat vahvistettuja vaihtoehtoisia opintojaksoja L'Aquilan yliopistossa ja sen ulkomaisessa yliopistokumppanissa.

Kansainväliset tutkinto-ohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden saada kaksinkertainen, moninkertainen tai yhteinen tutkinto. Kaksois- ja monivaiheisella asteella tarkoitamme, että kurssin suoritettuaan opiskelija saa tutkinnon L'Aquilan yliopistosta ja ulkomaisen yliopiston tutkinnon, jossa hän on suorittanut vaaditut opintopistemäärät. Sen sijaan yhteinen tutkintotodistus on yliopistojen, jotka ovat virallisesti sopineet ja ovat perustaneet yhteisen kansainvälisen tutkinnon.

Osa kursseistamme on kokonaan englanniksi, kun taas toiset tarjoavat tietyt kurssit englanniksi, jos ulkomaalaiset opiskelijat ovat ilmoittautuneet.

Sijainnit

L'Aquila

University of L'Aquila

Osoite
Via Giovanni di Vincenzo, 16/B
67100 L'Aquila, Abruzzo, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin