University of Siena

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sienan yliopisto palkintoja ensimmäisen jakson, toinen sykli ja yksi pitkä kierto astetta seuraavilla aloilla: Economics, apteekki, Laki, Engineering, humanististen, humanististen Arezzo, lääketieteen ja kirurgian, Matemaattinen, fysikaaliset ja luonnontieteiden ja valtio-oppi, samoin kuten useat interfaculty astetta. Näistä astetta, yksi kandidaatin ja yhdeksän Master opetetaan kokonaan Englanti.

Opetuksen toiminta Sienan yliopistoN ensimmäisen ja toisen tason kurssit suoritetaan yleensä yksi viidestätoista osastojen. Jatkokoulutusta Sienan yliopisto suoritetaan jatko kouluissa, maisteriohjelmaa, koulutuksen, koulutuksen ja jatkokoulutuksen ja kesäkursseja, kun jatko-tutkimus suoritetaan tohtorintutkintoja.

Opiskelu yliopistossa Siena

Opiskelijat Siena voi olla osa todellista ihmisten yhteisö motivoi tiedonjano ja oppimista, jossa huomaavainen ja lähestyttävissä akateemisen henkilöstön ja monet innovatiiviset palvelut käytössään.

Huolellinen järjestäminen opetuksen laatua opetukset (jota seurataan säännöllisesti), palvelut helpottaa opiskeluun kuten tehokkaat ja hyvin organisoitu kirjastot ja laboratoriot sekä kutsuva, suunta ja jatkuvaa ohjausta, tuki vammaisille opiskelijoille ja nämä vaikeuksissa ovat vain joitakin Sienan yliopisto vahvuuksista.

Sienan yliopisto kulkee 38 ensimmäisen syklin tutkinto-ohjelmia, 1 yhden syklin tutkinto-ohjelma, 4 yhden syklin tutkinto-ohjelmia lääketieteen ja farmasian säännellään Euroopan unionin direktiivien ja 29 toisen syklin tutkinto-ohjelmia.

Opiskelijat voivat myös valita laajasta valikoimasta jatko kursseja, kuten tohtorin tutkinto-ohjelmia, erikoistuminen koulujen ja maisteriohjelmien, jälkimmäinen suunniteltu tarjoamaan erityistä koulutusta innovatiivisimpia aloja.

Kansainvälinen ulottuvuus

  • 315 Euroopan yliopistot ovat yhteistyösopimukset alalla LLP / Erasmus-hankkeen
  • 300 Erasmus ulkomaisia ​​apurahoja ja noin 30 Erasmus sijoitus Apuraha myönnetään vuosittain
  • 239 Yliopistot Euroopassa, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Kanadan, Venäjän federaation, Japani, Lähi-idässä, USAand Vietnamhave ohje-tieteellistä yhteistyötä sopimukset
  • 72 ulkomaiset yliopistot ovat yhteistyösopimukset kansainvälisten tohtoritutkinnolle
  • 20 ulkomaiset yliopistot ovat yhteistyösopimukset kansainvälisten maisterintutkintoa
  • 40 stipendejä ulkomaisille tutkimusvälineiden undergraduates, valmistuneet, tutkijat ja jatko-opiskelijat yliopistoissa Australia, Brasilia, Kanada, Chile, Venäjä, Saksa, Japani, Meksiko, Peru, Iso Britainand USAare myönnetään vuosittain

Kymmenen syytä opiskella yliopistossa Sienan

1. ensimmäisten joukossa Italian yliopistoissa

Sienan yliopisto vuodelta 1240. Yksi vanhimmista yliopistoista Italiassa, se on myös yksi arvostetuimmista. Sienan yliopisto on vahva tuntemus liittyvä perinne ja sitoutuminen sekä tutkimukseen ja innovointiin. Mukaan 2012 luokittelu sanomalehti "Repubblica" (Censis opas), Siena ylpeilee paras yliopistossa Italiassa rakenteita, palveluja, opintoraha, verkkosivuilla ja kansainvälistymistä. Se on myös viides State University ja kolmas yleinen yliopisto mukaan 2012 luokittelu Italian yliopistojen julkaissut sanomalehti "Il Sole 24 Ore". Siena tarjoaa monenlaisia ​​kursseja 15 osastojen liittyviä alueita kokeelliset tieteet, Biolääketieteen ja lääketieteen, kirjallisuuden, historian, filosofian ja taiteiden, talouden, lain ja valtiotieteitä. Ensimmäinen, toinen, yhden pitkän ajan ja jatko kurssit opetetaan joko Italian tai Englanti. On myös kesäkursseja ja erikoistuminen kursseja kouluttaa ammattilaisia ​​eri liittyvillä aloilla italialaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan.

2. Tutki GRANT ja majoitus Kansainväliset opiskelijat voivat hakea opintotuen ja majoitusta yliopisto asuntolat. Apurahat vapauttaa opiskelijat maksavat kurssimaksut, majoitus, ateriat yliopistojen ruokaloissa ja antaa raha- panos elinkustannukset. Hakemuksen voi tehdä verkossa. Apurahat ja majoitus ei kohdisteta yliopiston itse, vaan DSU Toscana, alueellinen virasto Oikeus yliopiston tutkimus.

3. tukea opiskeluun Italian kieli ja kulttuuri Opiskelijat saapuvat muista maista ovat tervetulleita sarja kokouksia akklimatisoida ne Italian kulttuurin ja kielen. Nämä tilaisuudet ovat ilmaisia ​​ja tapahtuvat alussa alkupuoliskolla. Ne keskittyvät perus viestinnän Italian ja antaa käytännön tietoa kaupungissa asuvien Siena (kulttuuri, musiikki, museot, oleskeluluvan, pankit, posti) ja yliopiston itse.

4. TUKI INTERNATIONAL opiskelijatuutoreiden Perustuu ajatukseen, että "opiskelijat auttavat opiskelijaa", yliopiston Sienan nuorten ohjaajien eri puolilla maailmaa apua ja antaa ohjausta kansainvälisille opiskelijoille koskien yliopiston 2 palvelut ja Italian yliopistoissa yleensä. Kansainväliset opiskelijat tukea myös helpottaa uusien opiskelijoiden kulttuurista yhdentymistä Sienese akateemisessa yhteisössä.

5. Työkokemusta italialaisen yhtiön Sienan yliopisto asettaa kansainvälisiä opiskelijoita yhteydessä paikallisiin yrityksiin (kuten Novartis ja pankki Monte dei Paschi di Siena) ja kansallisten, mukaan heidän erityisiä etuja. Työkokemus on osa monia tutkintoihin ja tarjoaa ammatillinen kokemus italialainen yritys tai julkishallinto, joka voi olla hyötyä sekä oppia kieli ja nähdä luovuuden ja tuottavuuden italialaisten yritysten omakohtaisesti.

6. Eurooppalainen liikkujan Opintojen aikana yliopistossa Sienan kansainvälinen opiskelija voi viettää aikaa välillä 3 ja 12 kuukautta toisessa EU-maassa, kautta LLP / Erasmus-ohjelmaan. Näin he voivat saada syvällistä tietoa eurooppalaisen kulttuurin ja oppia toiselle eurooppalaiselle kielelle. Opiskelijat voivat osallistua eurooppalaisten yliopistojen kanssa joka Sienan yliopisto on kahdenvälisiä sopimuksia. Opiskelijat ovat avustaa niiden valinnassa kaupunki, majoitus ja opintosuunnitelma. Kokeista muissa eurooppalaisissa yliopistoissa on tunnustettu hyvityksiä, jotka edistävät opiskelijoiden yliopistossa Sienan.

7. ITALIAN kielitaitotodistusjärjestelmistä Opiskelijat voivat hyödyntää kieltenopiskelun palvelut Centro Linguistico di Ateneo. Centre tarjoaa ilmaisen kursseja Englanti, ranska, espanja, saksa, portugali, venäjä, sekä itsenäiseen käyttöön Labs, verkkokursseja ja mahdollisuus ottaa Englanti kielen kokeet tasolla B1 ja B2. Opiskelijat voivat myös istua kansainvälisesti tunnustettu Englanti kielellä tentit täällä järjestämä Cambridgen yliopiston (PET, FCE, CAE, CPE) ja British Councilin (IELTS).

8. 360 ° ASTEET URHEILUN Kansainväliset opiskelijat voivat osallistua aikana voimistelu, tennis, tanssi, jalkapallo (uros ja naaras), itsepuolustus, jousiammunta, uinti, jooga, pingistä. Italian Yliopistoliikunta Centre (CUSI) tarjoaa myös mahdollisuuden harjoitella eri urheilulajeja, kuten judo ja koripallo, lentopallo (uros ja naaras), rugby ja aidat. Opiskelijat voivat käyttää liikuntapaikkoja alennettuun hintaan.

9. MUSIIKKI JA TEATTERI Nuoret muusikot kiinnostuneet jazzia ja muuta musiikkia voi usein kursseja arvostetun Fondazione Siena Jazz, kansallinen jazz akatemia, joka tarjoaa useita johdanto ja mestarikursseja jazz ja niihin liittyvät nykymusiikkia, kuten fuusio, funky, latinalaisen musiikin, blues , jazz-rock, jne .. Opiskelijat on myös monia mahdollisuuksia osallistua tapahtumiin Siena ja Toscanan ansiosta yhteistyössä DSU Toscana - alueellinen virasto Oikeus yliopiston tutkimus.

10. SOSIAALI- JA vapaa-ajan toimintaa Ulkomaiset opiskelijat voivat osallistua opastettuja käyntejä, retkiä Toscanan maaseudulla ja kuuluisimpia nähtävyyksiä Italia, vierailut tiedemuseot ja ne, jotka liittyvät muoti (kuten Gucci museo), urheilu, keskustelu vaihtoa, ja kaikki sosiaalinen toiminta järjestetään yhteistyössä ESN Siena ryhmä (GES), jäsen IESN (kansainvälinen Erasmus Student Network). ESN Siena ryhmä edistää kulttuurivaihtoa välillä eri kansallisuuksiin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso MSc » Katso Maisteri » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Kielitaito Ja Kognitiiviset Opinnot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Siena

Master-ohjelma "Kieli ja mieli. Kielitieteet ja kognitiiviset opinnot "on muotoiltu kahteen opetussuunnitelmaan: kielitiede ja kognitio; Filosofia ja kognitio. Ohjelma keskittyy sekä opetussuunnitelmiin että kielen opiskeluun kognitiivisten tutkimusten ja kielen ja mielen filosofian näkökulmasta. [+]

Kieli ja mieli: kielitiede ja kognitiiviset opinnot (erikoistumisen kielitiede ja kognitio, erikoistumisfilosofia ja kognitio)

Master-ohjelma "Kieli ja mieli. Kielitiede ja kognitiiviset opinnot "on muotoiltu kahteen opetussuunnitelmaan:

Kielitiede ja kognitio Filosofia ja kognition

Ohjelma keskittyy sekä opetussuunnitelmiin että kielen opiskeluun kognitiivisten tutkimusten ja kielen ja mielen filosofian näkökulmasta. Se on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita:

inhimillisten kielten perusteellinen kuvaus niiden eri lajikkeissa, mukaan lukien eri murteet; kielen opiskelu kognitiivisena kapasiteettina ja sen merkitys ensimmäisen ja toisen kielen hankinnan ja kielipatologian alalla; filosofisten, psykologisten, biologisten ja sosiaalisten perustelujen tutkiminen; tutkimusta ihmiskielen analyysin merkityksellisyydestä filosofisissa tutkimuksissa. ... [-]

MSc

Biologian Maisteri - Opetussuunnitelma Biologinen Monimuotoisuus Ja Ympäristöterveys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Siena

Biologian maisterikurssi tarjoaa korkeakoulututkintoon erikoistuneen koulutuksen, joka mahdollistaa korkeakoulututkinnon ja tieteellisen tutkimuksen yliopistoissa tai julkisissa tai yksityisissä tutkimuslaboratorioissa, bioteknologian projektioperaatiossa, farmaseuttisissa ja agro-elintarvikeyrityksissä sekä julkiset ja yksityiset organisaatiot ja työpaikat ympäristövaikutusten, biologisen monimuotoisuuden ja terveyden alalla. [+]

Biologia (erikoistuminen biologiseen monimuotoisuuteen ja ympäristöterveys)

Biologian maisterin tutkinto tarjoaa korkeakoulututkintoa korkeakoulututkintoon ja tieteelliseen tutkimukseen korkeakouluissa tai julkisissa tai yksityisissä tutkimuslaboratorioissa, bioteknologian projekteissa, farmaseuttisissa ja agro-elintarvikeyrityksissä sekä julkisissa tutkimuksissa ja yksityiset organisaatiot ja työpaikat ympäristövaikutusten, biologisen monimuotoisuuden ja terveyden alalla.

Pääsy kandidaatin tutkintoon biologia, biotekniikka ja luonnontieteellinen tiedekunta ja ympäristö.

Opetussuunnitelma : Molekyyli- ja solubibiologia (italiaksi), Biologinen monimuotoisuus ja ympäristöterveys (englanniksi)... [-]


Johtaminen Ja Hallinto - Opetussuunnitelman Kirjanpito Ja Johtaminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Siena

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille ymmärrys tärkeimmistä teoreettisista ja soveltavista käsitteistä kirjanpidon ja johtamisen edistyneellä tasolla. [+]

Hallinta ja hallinto (erikoistuminen kirjanpitoon ja johtamiseen)

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille ymmärrys tärkeimmistä teoreettisista ja soveltavista käsitteistä kirjanpidon ja johtamisen edistyneellä tasolla.

Opiskelija perehtyy nykyaikaisiin talous- ja johtamisteorioihin, käsitteisiin, tekniikoihin ja niiden sovelluksiin. Tärkeitä tavoitteita ovat antaa opiskelijoille kehittyneitä työkaluja, jotka ovat tarpeen taloudellisten, sosiaalisten, oikeudellisten, kulttuuristen ja teknologisten kysymysten tutkimiseksi, jotta he voivat soveltaa teoreettista osaamistaan ​​analysoimaan ja ratkaisemaan tiettyjä tutkimuskysymyksiä.

Kurssi tarjoaa koulutusta kehittää korkeasti koulutettuja ammattilaisia, pystyvät toimimaan tehokkaasti dynaamisessa globaalissa ympäristössä. Erityistä huomiota kiinnitetään viimeaikaisesta kehityksestä ja suuria muutoksia yritysten toimintaympäristö, jotta antaa opiskelijalle riittävät toimivaltuudet liittyvät hallituksen, johdon ja organisaation prosesseja erilaisissa yritysten, monipuolisesti toimiva yritysten (julkisen ja yksityisen sektorin ), sekä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.... [-]


Master Computer Ja Automaatiosuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Siena

Tietotekniikan ja automaatiotekniikan MSc pyrkii tarjoamaan korkeatasoisia osaamista kehittyneiden laitteisto- ja ohjelmistoarkkitehtuurien sekä ohjausjärjestelmien ja robotiikan suunnittelussa, hallinnoinnissa, kehittämisessä ja innovaatiossa. [+]

Tietojenkäsittely- ja automaatiotekniikka (erikoistumisjärjestelmät, erikoistumisrobotit ja automaatio)

Tietotekniikan ja automaatiotekniikan MSc pyrkii tarjoamaan korkeatasoisia osaamista kehittyneiden laitteisto- ja ohjelmistoarkkitehtuurien sekä ohjausjärjestelmien ja robotiikan suunnittelussa, hallinnoinnissa, kehittämisessä ja innovaatiossa. Erityisesti ohjelma keskittyy ihmisen ja koneen vuorovaikutusta laajasti, ulottuen aiheita kuten tekoäly, kone oppiminen, korkean suorituskyvyn käsittely massiivinen tietojen kokoelmista, ihmisen ja robotin rajapinnat, ja järjestelmiä tuotannon automatisointiin.

Tavoitteet

Tämä on kaksivuotinen jatko-ohjelma, joka on täysin englanninkielinen, tarjotaan sekä kansallisille että kansainvälisille opiskelijoille. Tietotekniikan ja automaatiotekniikan MSc pyrkii tarjoamaan korkeatasoisia osaamista kehittyneiden laitteisto- ja ohjelmistoarkkitehtuurien sekä ohjausjärjestelmien ja robotiikan suunnittelussa, hallinnoinnissa, kehittämisessä ja innovaatiossa. Erityisesti ohjelma keskittyy ihmisen ja koneen vuorovaikutusta laajasti, ulottuen aiheita kuten tekoäly, kone oppiminen, korkean suorituskyvyn käsittely massiivinen tietojen kokoelmista, ihmisen ja robotin rajapinnat, ja järjestelmiä tuotannon automatisointiin. ... [-]


Msc Elektroniikan Ja Viestintätekniikan Alalla

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Siena

Elektroniikan viestintätekniikan MSc tavoitteena on muodostaa jatko-opiskelija, jolla on edistyksellinen tietämys nykyisistä tietoliikenne- ja sähköjärjestelmistä sekä viimeisimmistä osaamistaan ​​suunnittelusta, kehittämisestä ja ylläpidosta. Ohjelma tarjoaa tutkimuksia keskeisillä teknisillä aloilla, kuten digitaalisen viestinnän tekniikoissa, informaatioteorian, sähköisen suunnittelun ja korkean taajuuden tekniikoissa. [+]

Elektroniikka ja tietoliikennetekniikka

Elektroniikan viestintätekniikan MSc tavoitteena on muodostaa jatko-opiskelija, jolla on edistyksellinen tietämys nykyisistä tietoliikenne- ja sähköjärjestelmistä sekä viimeisimmistä osaamistaan ​​suunnittelusta, kehittämisestä ja ylläpidosta. Ohjelma tarjoaa tutkimuksia keskeisillä teknisillä aloilla, kuten digitaalisen viestinnän tekniikoissa, informaatioteorian, sähköisen suunnittelun ja korkean taajuuden tekniikoissa. Kiinteän matematiikan tiede / insinöörikoulutuksen lisäksi opiskelija pystyy parantamaan taitojaan räätälöimällä opintojaksonsa tarpeisiinsa valitsemalla useita vaihtoehtoisia moduuleja sovellusaloilta kuten turvallisuus, turvallisuus, energia ja ympäristö.... [-]


Soveltavan Matematiikan Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Siena

Tämä on kaksivuotinen jatko-ohjelma, joka on täysin englanninkielinen, tarjotaan sekä kansallisille että kansainvälisille opiskelijoille. [+]

Sovellettu matematiikka

Tämä on kaksivuotinen jatko-ohjelma, joka on täysin englanninkielinen, tarjotaan sekä kansallisille että kansainvälisille opiskelijoille.

Sovelletun matematiikan MSc pyrkii tarjoamaan korkeatasoisia kompetensseja sovellettavista tieteistä ja tekniikoista johtuvien ongelmien formalisoimiseksi ja sen seuraamiseksi matemaattiseksi analyysiksi keskittyen erityisesti suurien tietojärjestelmien ja monimutkaisten järjestelmien analyysiin.

Ohjelma tarjoaa kursseja, jotka täydentävät matemaattisen perusosaamisen, joka kattaa kaikki matematiikan keskeiset alueet (matemaattinen logiikka, algebra, geometria, matemaattinen analyysi, matemaattinen fysiikka, tilastot, numeerinen analyysi, optimointi, matematiikan perusteet). Sitten opiskelija valitsee kursseja, jotka keskittyvät aloihin, joilla kehittyneiden matemaattisten menetelmien tuki on perustavanlaatuista viimeaikaisissa tieteellisissä tutkimuksissa ja kehittäessä teknologiaa. Nämä kurssit käsittelevät aiheita, kuten virallisten kielten teorian, matemaattisten menetelmien soveltaminen, tietojen analysoinnin sovellukset, bioinformatiikka ja tietojärjestelmät rakenteiden ymmärtämiseen suurissa tietojärjestelmissä ja verkostoissa, kompleksisten dynaamisten järjestelmien mallintamiseen, analysointiin ja simulointiin tarkoitetut tekniikat tapahtumajärjestelmiä ja epälineaarisia valvontajärjestelmiä. Opiskelija harjoittuu vuorovaikutukseen tieteellisten ja teknologisten alojen asiantuntijoiden kanssa, joissa tarvitaan kehittyneitä matemaattisia työkaluja. Hankitut taidot sisältävät kykyä hakea metodologisia tietoja kehittyneestä matemaattisesta kirjallisuudesta. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita koulutuksesta, voivat suorittaa ohjelman kurssit, jotka keskittyvät matemaattisen perustan ja koulutuksen näkökohtiin.... [-]


Maisteri

Maisterin Tutkinto Kansainvälisissä Opinnoissa - Eurooppalainen Opinto-opas

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Siena

Kansainvälisen tutkimuksen tohtorikoulutusohjelma (LM-52) tarjoaa opiskelijoille monitieteistä tietoa oikeus-, talous-, politiikka-, sosiologiasta, historiasta ja kielistä. [+]

Kansainväliset opinnot (erikoistumisopinnot)

Kansainvälisen tutkimuksen tohtorikoulutusohjelma (LM-52) tarjoaa opiskelijoille monitieteistä tietoa oikeus-, talous-, politiikka-, sosiologiasta, historiasta ja kielistä. Hankittu osaaminen antaa tutkinnon suorittajille mahdollisuuden analysoida poliittisia, taloudellisia ja sosiaalisia ilmiöitä kansainvälisellä tasolla ja pohtia nykyajan maailman monimutkaisuutta. Valmistuneet sopivat hyvin korkean tason tehtäviin kansallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä, virastoissa, organisaatioissa ja laitoksissa, niin julkisesti kuin yksityisestikin.

Tutkinnon suorittaneilla on tarvittavat taidot ratkaista kriittisesti nykyajan maailman lukuisat poliittiset, taloudelliset ja juridiset kysymykset keskittyen yksittäisten ilmiöiden historiallisiin juurisiin ja maailmanlaajuiseen ulottuvuuteen. he pystyvät kehittämään ja valvomaan monimutkaisia ​​hankkeita ja strategioita kansainvälisten suhteiden, kehitysyhteistyön ja EU: n politiikan aloilla.... [-]


Master In Chemistry

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Siena

Chemistry Masters on korkeatasoinen tutkinto johtavien professorien kanssa ympäri maailmaa. Se tarjoaa ainutlaatuisen koulutusmahdollisuuden kansainvälisessä opiskelijaympäristössä. [+]

kemia

Chemistry Masters on korkeatasoinen tutkinto johtavien professorien kanssa ympäri maailmaa. Se tarjoaa ainutlaatuisen koulutusmahdollisuuden kansainvälisessä opiskelijaympäristössä.

Ohjelmaan sisältyvät keskeiset ja valinnaiset kurssit mahdollistavat lukuisia oppimis- ja koulutusmahdollisuuksia, jotka mahdollistavat laajan työllisyys- ja tutkimusmahdollisuuden, jotka syntyvät läheisistä yhteyksistä paikallisten ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

[-]

Master In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Siena

MSc Finance-ohjelma on kahden vuoden kurssi, joka toimitetaan kokonaan englanniksi taloudellisista sovelluksista, malleista ja ratkaisuista yritys-, talous- ja määrällisistä näkökulmista. Ohjelma kattaa talouden tärkeimmät tekniset ja määrälliset näkökohdat rahoituslaitoksissa säännöllisesti. [+]

rahoittaa

MSc Finance-ohjelma on kahden vuoden kurssi, joka toimitetaan kokonaan englanniksi taloudellisista sovelluksista, malleista ja ratkaisuista yritys-, talous- ja määrällisistä näkökulmista. Ohjelma kattaa talouden tärkeimmät tekniset ja määrälliset näkökohdat rahoituslaitoksissa säännöllisesti.

MSc in Finance-ohjelma on tarkoitettu valmistamaan opiskelijoita monenlaisia ​​uran sekä rahoitusalan sisällä ja sen ulkopuolella, mukaan lukien kehittynyt yritysrahoitus, rahoitussuunnittelu ja riskienhallinta, määrällinen varainhoito, makrotaloudellinen ja taloudellinen ennuste, kvantitatiivinen kauppaa ja soveltavaa tutkimusta .

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet ensimmäisen asteen (tai vastaavan) taloudessa tai kvantitatiivisia ja taloudellisia taitoja tarjoavissa aiheissa.... [-]


Master In Public And Cultural Diplomacy

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Italia Siena

Julkisen ja kulttuuripedagogiikan maisteriohjelma koostuu eri tiedekunnan jäsenten kokemuksista, jotka ovat osallistuneet ja osallistuvat kulttuuripidematiikkaan ja tieteellisiin projekteihin. Opiskelija koostuu erilaisista taustoista, yhteiskuntatieteistä humanistisiin tieteisiin ja pyrkii parantamaan opiskelijan tietämystä uusien kansainvälisten suhteiden ja yhteistyön ala. Ohjelman keskipisteessä on kaksi teemaa: kulttuurienvälisten neuvottelujen rooli, instituutioiden rakentaminen ja kulttuuripolitiikka kansainvälisellä tasolla. [+]

Julkinen ja kulttuuripedagogiikka (Erikoistumisopinnot)

Julkisen ja kulttuuripedagogiikan maisteriohjelma koostuu eri tiedekunnan jäsenten kokemuksista, jotka ovat osallistuneet ja osallistuvat kulttuuripidematiikkaan ja tieteellisiin projekteihin. Opiskelija koostuu erilaisista taustoista, yhteiskuntatieteistä humanistisiin tieteisiin ja pyrkii parantamaan opiskelijan tietämystä uusien kansainvälisten suhteiden ja yhteistyön ala. Ohjelman keskipisteessä on kaksi teemaa: kulttuurienvälisten neuvottelujen rooli, instituutioiden rakentaminen ja kulttuuripolitiikka kansainvälisellä tasolla.

Tärkeimmät tieteenalat ovat historia, poliittinen tiede, kulttuuriperintö tietyillä aloilla, kuten Välimeri, maantiede, talouskehitys ja kansainvälinen oikeus. Nämä ilmaisohjelmat kannustavat monipuolisia koulutuskokemuksia: toisaalta julkisen diplomatian ja konfliktien ratkaisemisen asiantuntijoiden tuntemus ja taidot ja toisaalta kulttuurilaitosten ammatillinen koulutus kansainvälisellä tasolla.... [-]


Master In Suunnitteluhallinnosta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Siena

MSc in Engineering Management tarjoaa korkeatasoista osaamista mallintamiseen, optimointiin, päätöksentekoon ja organisaatioiden johtamiseen. Opinto-ohjelma keskittyy teollisuuden talouteen ja markkinointiin, innovaatioprosessien suunnitteluun ja projektinhallintaan. [+]

Insinöörijohtaminen

MSc in Engineering Management tarjoaa korkeatasoista osaamista mallintamiseen, optimointiin, päätöksentekoon ja organisaatioiden johtamiseen. Opinto-ohjelma keskittyy teollisuuden talouteen ja markkinointiin, innovaatioprosessien suunnitteluun ja projektinhallintaan. Kurssi tarjoaa myös matemaattisen mallintamisen, tiedon ja päätöksentekoanalyysin sekä monimutkaisten järjestelmien optimoinnin perusteet.

Tavoitteet

Tämä on kaksivuotinen jatko-ohjelma, joka on täysin englanninkielinen, tarjotaan sekä kansallisille että kansainvälisille opiskelijoille.

MSc in Engineering Management tarjoaa korkeatasoista osaamista mallintamiseen, optimointiin, päätöksentekoon ja organisaatioiden johtamiseen. Opinto-ohjelma keskittyy teollisuuden talouteen ja markkinointiin, innovaatioprosessien suunnitteluun ja projektinhallintaan. Kurssi tarjoaa myös matemaattisen mallintamisen, tiedon ja päätöksentekoanalyysin sekä monimutkaisten järjestelmien optimoinnin perusteet.... [-]


Taloustieteen Maisteri - Opetussuunnitelman Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Siena

MSc in Economics on kaksivuotinen jatko-ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota kehittyneitä koulutustaso taloustieteen. Ohjelma on rakennettu neljä keskeistä kursseja - matematiikan, mikro- ja makrotalous ja ekonometriaa - jotta opiskelijat voivat hankkia työkaluja taloudellisen analyysin, ja tarjoaa laajan valikoiman erikoistunut aiheita useimmilla aloilla modernin taloustieteen. Ohjelma on täysin englanninkielinen. [+]

Taloustiede (erikoistaloustiede) Kauppatieteiden maisteri on kaksi vuotta jatko-ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota kehittynyt koulutustaso taloustieteessä. Ohjelma on rakennettu neljä keskeistä kursseja - matematiikan, mikro- ja makrotalous ja ekonometriaa - jotta opiskelijat voivat hankkia työkaluja taloudellisen analyysin, ja tarjoaa laajan valikoiman erikoistunut aiheita useimmilla aloilla modernin taloustieteen. Ohjelma on täysin englanninkielinen.

MSc-ohjelma hyötyy kansainvälisestä tutkimusympäristöstä, joka on perinteisesti luonnehtinut osastomme. Osasto edistää useita vaihto-ohjelmia merkittävien kansainvälisten instituutioiden kanssa, joihin kuuluvat säännöllisesti sekä tutkijoiden että tutkijoiden vierailut yksikössä. Vieraillemme vieraillessamme olemme isännöineet Nobel-lajeja Robert Solow ja Ken Arrow sekä O. Williamson, P. Diamond ja muut Fulbright-professoreina. Aiempia tiedekunnan jäseniä ovat tunnetut tutkijat, kuten Richard Goodwin ja Frank Hahn, ja tällä hetkellä ovat Sam Bowles. Lisäksi kauppaministeriö on toiminut taloustieteiden doktorina 1980-luvun alusta lähtien. Meidän PhD-ohjelmamme kautta saatu kokemus, joka on opetettu englanniksi ja joka on aina herättänyt opiskelijoita eri puolilta maailmaa, on ollut ratkaisevaa kansainvälisten MSc-kurssin johtamiseen tarvittavien pätevyyksien luomisessa.... [-]


Videot

Università di Siena. Meet your life, build your future.