University of Siena

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sienan yliopisto palkintoja ensimmäisen jakson, toinen sykli ja yksi pitkä kierto astetta seuraavilla aloilla: Economics, apteekki, Laki, Engineering, humanististen, humanististen Arezzo, lääketieteen ja kirurgian, Matemaattinen, fysikaaliset ja luonnontieteiden ja valtio-oppi, samoin kuten useat interfaculty astetta. Näistä astetta, yksi kandidaatin ja yhdeksän Master opetetaan kokonaan Englanti.

Opetuksen toiminta Sienan yliopistoN ensimmäisen ja toisen tason kurssit suoritetaan yleensä yksi viidestätoista osastojen. Jatkokoulutusta Sienan yliopisto suoritetaan jatko kouluissa, maisteriohjelmaa, koulutuksen, koulutuksen ja jatkokoulutuksen ja kesäkursseja, kun jatko-tutkimus suoritetaan tohtorintutkintoja.

Opiskelu yliopistossa Siena

Opiskelijat Siena voi olla osa todellista ihmisten yhteisö motivoi tiedonjano ja oppimista, jossa huomaavainen ja lähestyttävissä akateemisen henkilöstön ja monet innovatiiviset palvelut käytössään.

Huolellinen järjestäminen opetuksen laatua opetukset (jota seurataan säännöllisesti), palvelut helpottaa opiskeluun kuten tehokkaat ja hyvin organisoitu kirjastot ja laboratoriot sekä kutsuva, suunta ja jatkuvaa ohjausta, tuki vammaisille opiskelijoille ja nämä vaikeuksissa ovat vain joitakin Sienan yliopisto vahvuuksista.

Sienan yliopisto kulkee 38 ensimmäisen syklin tutkinto-ohjelmia, 1 yhden syklin tutkinto-ohjelma, 4 yhden syklin tutkinto-ohjelmia lääketieteen ja farmasian säännellään Euroopan unionin direktiivien ja 29 toisen syklin tutkinto-ohjelmia.

Opiskelijat voivat myös valita laajasta valikoimasta jatko kursseja, kuten tohtorin tutkinto-ohjelmia, erikoistuminen koulujen ja maisteriohjelmien, jälkimmäinen suunniteltu tarjoamaan erityistä koulutusta innovatiivisimpia aloja.

Kansainvälinen ulottuvuus

  • 315 Euroopan yliopistot ovat yhteistyösopimukset alalla LLP / Erasmus-hankkeen
  • 300 Erasmus ulkomaisia ​​apurahoja ja noin 30 Erasmus sijoitus Apuraha myönnetään vuosittain
  • 239 Yliopistot Euroopassa, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Kanadan, Venäjän federaation, Japani, Lähi-idässä, USAand Vietnamhave ohje-tieteellistä yhteistyötä sopimukset
  • 72 ulkomaiset yliopistot ovat yhteistyösopimukset kansainvälisten tohtoritutkinnolle
  • 20 ulkomaiset yliopistot ovat yhteistyösopimukset kansainvälisten maisterintutkintoa
  • 40 stipendejä ulkomaisille tutkimusvälineiden undergraduates, valmistuneet, tutkijat ja jatko-opiskelijat yliopistoissa Australia, Brasilia, Kanada, Chile, Venäjä, Saksa, Japani, Meksiko, Peru, Iso Britainand USAare myönnetään vuosittain

Kymmenen syytä opiskella yliopistossa Sienan

1. ensimmäisten joukossa Italian yliopistoissa

Sienan yliopisto vuodelta 1240. Yksi vanhimmista yliopistoista Italiassa, se on myös yksi arvostetuimmista. Sienan yliopisto on vahva tuntemus liittyvä perinne ja sitoutuminen sekä tutkimukseen ja innovointiin. Mukaan 2012 luokittelu sanomalehti "Repubblica" (Censis opas), Siena ylpeilee paras yliopistossa Italiassa rakenteita, palveluja, opintoraha, verkkosivuilla ja kansainvälistymistä. Se on myös viides State University ja kolmas yleinen yliopisto mukaan 2012 luokittelu Italian yliopistojen julkaissut sanomalehti "Il Sole 24 Ore". Siena tarjoaa monenlaisia ​​kursseja 15 osastojen liittyviä alueita kokeelliset tieteet, Biolääketieteen ja lääketieteen, kirjallisuuden, historian, filosofian ja taiteiden, talouden, lain ja valtiotieteitä. Ensimmäinen, toinen, yhden pitkän ajan ja jatko kurssit opetetaan joko Italian tai Englanti. On myös kesäkursseja ja erikoistuminen kursseja kouluttaa ammattilaisia ​​eri liittyvillä aloilla italialaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan.

2. Tutki GRANT ja majoitus Kansainväliset opiskelijat voivat hakea opintotuen ja majoitusta yliopisto asuntolat. Apurahat vapauttaa opiskelijat maksavat kurssimaksut, majoitus, ateriat yliopistojen ruokaloissa ja antaa raha- panos elinkustannukset. Hakemuksen voi tehdä verkossa. Apurahat ja majoitus ei kohdisteta yliopiston itse, vaan DSU Toscana, alueellinen virasto Oikeus yliopiston tutkimus.

3. tukea opiskeluun Italian kieli ja kulttuuri Opiskelijat saapuvat muista maista ovat tervetulleita sarja kokouksia akklimatisoida ne Italian kulttuurin ja kielen. Nämä tilaisuudet ovat ilmaisia ​​ja tapahtuvat alussa alkupuoliskolla. Ne keskittyvät perus viestinnän Italian ja antaa käytännön tietoa kaupungissa asuvien Siena (kulttuuri, musiikki, museot, oleskeluluvan, pankit, posti) ja yliopiston itse.

4. TUKI INTERNATIONAL opiskelijatuutoreiden Perustuu ajatukseen, että "opiskelijat auttavat opiskelijaa", yliopiston Sienan nuorten ohjaajien eri puolilla maailmaa apua ja antaa ohjausta kansainvälisille opiskelijoille koskien yliopiston 2 palvelut ja Italian yliopistoissa yleensä. Kansainväliset opiskelijat tukea myös helpottaa uusien opiskelijoiden kulttuurista yhdentymistä Sienese akateemisessa yhteisössä.

5. Työkokemusta italialaisen yhtiön Sienan yliopisto asettaa kansainvälisiä opiskelijoita yhteydessä paikallisiin yrityksiin (kuten Novartis ja pankki Monte dei Paschi di Siena) ja kansallisten, mukaan heidän erityisiä etuja. Työkokemus on osa monia tutkintoihin ja tarjoaa ammatillinen kokemus italialainen yritys tai julkishallinto, joka voi olla hyötyä sekä oppia kieli ja nähdä luovuuden ja tuottavuuden italialaisten yritysten omakohtaisesti.

6. Eurooppalainen liikkujan Opintojen aikana yliopistossa Sienan kansainvälinen opiskelija voi viettää aikaa välillä 3 ja 12 kuukautta toisessa EU-maassa, kautta LLP / Erasmus-ohjelmaan. Näin he voivat saada syvällistä tietoa eurooppalaisen kulttuurin ja oppia toiselle eurooppalaiselle kielelle. Opiskelijat voivat osallistua eurooppalaisten yliopistojen kanssa joka Sienan yliopisto on kahdenvälisiä sopimuksia. Opiskelijat ovat avustaa niiden valinnassa kaupunki, majoitus ja opintosuunnitelma. Kokeista muissa eurooppalaisissa yliopistoissa on tunnustettu hyvityksiä, jotka edistävät opiskelijoiden yliopistossa Sienan.

7. ITALIAN kielitaitotodistusjärjestelmistä Opiskelijat voivat hyödyntää kieltenopiskelun palvelut Centro Linguistico di Ateneo. Centre tarjoaa ilmaisen kursseja Englanti, ranska, espanja, saksa, portugali, venäjä, sekä itsenäiseen käyttöön Labs, verkkokursseja ja mahdollisuus ottaa Englanti kielen kokeet tasolla B1 ja B2. Opiskelijat voivat myös istua kansainvälisesti tunnustettu Englanti kielellä tentit täällä järjestämä Cambridgen yliopiston (PET, FCE, CAE, CPE) ja British Councilin (IELTS).

8. 360 ° ASTEET URHEILUN Kansainväliset opiskelijat voivat osallistua aikana voimistelu, tennis, tanssi, jalkapallo (uros ja naaras), itsepuolustus, jousiammunta, uinti, jooga, pingistä. Italian Yliopistoliikunta Centre (CUSI) tarjoaa myös mahdollisuuden harjoitella eri urheilulajeja, kuten judo ja koripallo, lentopallo (uros ja naaras), rugby ja aidat. Opiskelijat voivat käyttää liikuntapaikkoja alennettuun hintaan.

9. MUSIIKKI JA TEATTERI Nuoret muusikot kiinnostuneet jazzia ja muuta musiikkia voi usein kursseja arvostetun Fondazione Siena Jazz, kansallinen jazz akatemia, joka tarjoaa useita johdanto ja mestarikursseja jazz ja niihin liittyvät nykymusiikkia, kuten fuusio, funky, latinalaisen musiikin, blues , jazz-rock, jne .. Opiskelijat on myös monia mahdollisuuksia osallistua tapahtumiin Siena ja Toscanan ansiosta yhteistyössä DSU Toscana - alueellinen virasto Oikeus yliopiston tutkimus.

10. SOSIAALI- JA vapaa-ajan toimintaa Ulkomaiset opiskelijat voivat osallistua opastettuja käyntejä, retkiä Toscanan maaseudulla ja kuuluisimpia nähtävyyksiä Italia, vierailut tiedemuseot ja ne, jotka liittyvät muoti (kuten Gucci museo), urheilu, keskustelu vaihtoa, ja kaikki sosiaalinen toiminta järjestetään yhteistyössä ESN Siena ryhmä (GES), jäsen IESN (kansainvälinen Erasmus Student Network). ESN Siena ryhmä edistää kulttuurivaihtoa välillä eri kansallisuuksiin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Kauppatieteiden Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

MSc in Economics on kaksivuotinen jatko-ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota edistyneen tason koulutuksen taloustieteen. [+]

TALOUS, LAW-oppi, yhteiskuntatieteiden ALUE 9:00-09:40 esittely Master tutkintoihin päämiehet laitoksen poliittisen taloustieteen ja tilastotieteen professori M. Vasta, ja Department of Business ja Legal Studies prof R. Di Pietra tai varajäsentä: - Rahoitus - Economics - Taloustieteen rahoituksen välittäjien - Management and Governance - tilastot otantatutkimuksissa - Graduate School of Economics and Management jakaa hänen / hänen kokemusta 09: 40 10:20 esittely Master tutkintoihin jonka johtaja Politiikan ja kansainvälisen Sciences, professori Stefano Maggi, ja ammatillisessa ohjausalan sijainen, prof Fabio Casini - Kansainvälinen Sciences - poliittisten ja hallinto Sciences 10 : 20 11:00 esittely Master tutkintoihin jonka opintojakson presidentit ja ammatillisen ohjaus- ja neuvontapalveluiden osasto edustajainhuoneen: - Julkinen ja Cultur al Diplomatia - Kieli ja mieli: kielitieteen ja kognitiivisen tutkimukset - Viestintä ja -tekniikat - antropologian ja kuva kieliä Kieli: italia tai Englanti (taso B2 vaaditaan) Erikoisalojen: Economics ympäristö ja kehitys (opetetaan italia), Taloustiede (opetetaan Englanti); kaksoistutkintoon: University of Ljubljana (Slovenia) tai yliopisto Uppsala (Ruotsi) Vuotta: 2 Pääsykiintiöitä: o MSc in Economics on kaksivuotinen jatko-ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota edistyneen tason koulutuksen taloustieteen. Ohjelma on rakennettu neljä keskeistä kursseja - matematiikan, Mikrotaloustiede, makrotaloustiede ja ekonometrian - jotta opiskelijat voivat hankkia kehittyneitä työkaluja taloudellisen analyysin, ja tarjoaa laajan valikoiman erikoistunut aiheita useimmilla aloilla modernin taloustieteen. Ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijoillemme mahdollisuuden lähestyä erilaisia ​​taloudellisia ja yhteiskunnallisia kysymyksiä. Lisäksi kulttuuriperinne Kansantaloustieteen laitos Siena on aina suosinut moniarvoinen lähestymistapa analyysin taloudellisia ongelmia, siinä uskossa, että altistuminen kilpailevat teoreettisista näkökulmista auttaa ymmärtämään talouden ilmiöitä. Samassa hengessä, Siena on aina kannustanut "saastuminen" taloudellisen lähestymistavan kanssa muiden tieteenalojen,... [-]

Maisterikurssin Elektroniikka Ja Tietoliikennetekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

Maisteri Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan osasto pyrkii muodostamaan jatko kehittyneitä taitoja käsittely ja tieto-siirtoverkot ja antamaan tarkempia tietoa laitteiden suunnittelussa ja elektronisten järjestelmien. Se tarjoaa taitoja ja menetelmiä tarvitaan suunnitella ja kehittää järjestelmiä signaalin ja kuvankäsittely, antennin suunnittelu, mikroaaltouuni järjestelmiä ja laitteita, analogisia ja digitaalisia sähköisiä muotoilu sovelluksia elektroniikan, tietoliikenteen. [+]

Fysiikan, tekniikan, matematiikan ALUE 5:00-19:00 esittely Master tutkintoihin jonka osaston johtaja tietotekniikan ja matemaattisten tieteiden professori Andrea Garulli sekä ammatillisen neuvonnan sijainen, prof Domenico Prattichizzo ja prof Luca Chiantini: - Tietokone ja automaatiosuunnittelu - ja viestintä - tekniikan hallinta - Sovellettu matematiikka Kieli: Englanti (taso B1 vaaditaan) Pääsykiintiöitä: o Kaksoistutkintoon: Universidad Carlos III - Madrid (Spagna) Maisteri Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan osasto pyrkii muodostamaan jatko kehittyneitä taitoja käsittely ja tieto-siirtoverkot ja antamaan tarkempia tietoa laitteiden suunnittelussa ja elektronisten järjestelmien. Se tarjoaa taitoja ja menetelmiä tarvitaan suunnitella ja kehittää järjestelmiä signaalin ja kuvankäsittely, antennin suunnittelu, mikroaaltouuni järjestelmiä ja laitteita, analogisia ja digitaalisia sähköisiä muotoilu sovelluksia elektroniikan, tietoliikenteen. Ohjelma tarjoaa menetelmiä matemaattisia calculus, erityisesti toiminnalliset ja monimutkainen analyysi, jotta voidaan ottaa käyttöön tarvittavat välineet mallintaa ja virallistaa ratkaisut monimutkaisia ​​tietoja teknisiin kysymyksiin. OPINTOSUUNNITELMA 2015/16 ensimmäinen vuosi Kehittynyt digitaalinen kuvankäsittely 9 ECTF Luotettavuus ja suunnittelu turvallisuus 6 ECTF Analoginen piiri suunnittelu 6 ECTF Mikroaaltouuni ja optinen suunnittelu 9 ECTF Verkottuminen 6 ECTF Matemaattisia menetelmiä Engineering 6 ECTF Tilastollinen signaalinkäsittely 6 ECTF Antennit ja eteneminen 9 ECTF Altre attività per ulteriori conoscenze linguistiche (Englanti livello B2) 3 ECTF toinen vuosi Digitaalinen viestintä 9 ECTF Informaatioteoria 6 ECTF Tirocinio 9 ECTF Prova finaali (Tesi) 18 ECTF Tre insegnamenti scelta Dal seguente Gruppo (per un totale di 18 ECTF): suunnittelu hakemuksen ja palvelujen 6, Sähköjärjestelmä ja energiamarkkinoiden 6, Teollisuuden mittaukset laboratorio 6, RFID-teknologian 6, tiedonanto teknologia energian 6, Matkaviestintä ja turvallisuus 6 , Multimedia turvallisuus 6, anturit ja mikrojärjestelmät Sovellus: Jotta sovelletaan 2016/17 lukuvuonna joudut lähettää kaikki... [-]

Maisterikurssin Kieli Ja Mieli: Kielitiede Ja Kognitiivinen Tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

Master-ohjelma on nivelletty opetussuunnitelmat: kielitieteen ja kognitio; Filosofia ja kognition. Kaksi muutokset käyttöön edellisen MA aktivoitu samassa luokassa. Ensimmäinen muutoksella pyritään korostamaan jo erittäin kansainvälistä luonnetta maisteriohjelman mikä suosii pääsyä kansainvälisten opiskelijoiden ja vuorovaikutusta Italian ja ulkomaalainen opiskelijoille; mahdollisuus saada kansainvälistä ... [+]

Kulttuuriperintö, KOULUTUS, kielten, historian ja filosofian ALUE 11:00-11:40 esittely Master tutkintoihin jonka opintojakson presidentit ja ammatillisen ohjaus- ja neuvontapalveluiden osasto Edustajainhuoneen: - Arkeologia - Taidehistoria - Historia ja filosofia 11:40-12:20 esittely Master tutkintoihin jonka opintojakson presidentit ja ammatillisen ohjaus- ja neuvontapalveluiden osasto edustajainhuoneen: - Classics - Modern kirjallisuus 12:20-13:00 esittely maisteriksi opintojaksot opintojakson presidentit ja ammatillisen ohjaus- ja neuvontapalveluiden osasto edustajainhuoneen: - historia ja filosofia - tiede opetus- ja pedagogisten konsultointi organisaatioissa Kieli: Englanti Erikoisalojen: kielitieteen ja kognition filosofia ja kognition Pääsykiintiöitä: o Kaksoistutkintoon: Université Paris 1 - Pantheon Sorbonnen Master-ohjelma on nivelletty opetussuunnitelmat: kielitieteen ja kognitio; Filosofia ja kognition. Kaksi muutokset käyttöön edellisen MA aktivoitu samassa luokassa. Ensimmäinen muutoksella pyritään korostamaan jo erittäin kansainvälistä luonnetta maisteriohjelman mikä suosii pääsyä kansainvälisten opiskelijoiden ja vuorovaikutusta Italian ja ulkomaalainen opiskelijoille; mahdollisuus saada kansainvälistä tohtoriohjelmien; kapasiteetti opiskelijat osallistumaan aktiivisesti kansainvälisiin konferensseihin ja seminaareihin; mahdollisuus Työmahdollisuuksien ulkomailta. Toinen muutos - myös ottaen huomioon muuttoa joitakin kursseja edellisen maisteriohjelman, jonka nykyinen on muutos tulee eri MA - tavoitteena on rakentaa muodostelma, joka on samaan aikaan yhtenäinen ja monipuolinen, jossa hallitseva useita yhteisiä kursseja ovat läsnä ensimmäisen vuoden ohjelman ja toinen vuosi on omistettu perusteellinen tutkimus yhdessä kahteen suuntaan. Opintosuunnitelma 2015/16 Erikoistuminen kielitieteen ja kognition opetetaan Englanti ensimmäinen vuosi Syntaktiset rakenteet ja koostumukseen semantiikka (Syntaktinen rakenne + koostumusanalyysi semantiikka) 12 op Logiikka ja teoria merkitys (Logic + teoria merkitys) 12 op Mielen filosofia (Mind ja aivot + mieli ja kieli) 12 op Teoria kieliopin ja kielen oppiminen 6 op Kieli, yhteiskunta ja ideologia 6 op Akateeminen... [-]

MSc In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

MSc in Finance tarjoaa tietoa kolmella tasolla: Määrällinen Area. Opiskelevat syvässä käytettyjen menetelmien rahoitusmarkkinoilla hinnoitella rahoitusarvopaperit: [+]

MSc in Finance tarjoaa tietoa kolmella tasolla: Määrällinen Area. Opiskelijat opiskelevat syvässä menetelmiin rahoitusmarkkinoilla hinnoitella rahoitusarvopaperit: perusperiaatteet stokastinen, ei-arbitraasi periaate ja riskineutraalista (martingaali) hinnoittelu, johdannaiset hinnoittelu, korkojohdannaiset, stokastinen volatiliteetti mallit, taloudellinen econometrics. Talousaluetta. Opiskelijat altistuvat teoreettinen viitekehys on modernin finanssihallinnon: mikrotalouden malleja liiketoiminnan ja rahoituksen, mallit, joissa epäsymmetrisen informaation ja päätös epävarmuuden vallitessa, rahatalouden ja keskuspankkiin lähestymistapoja; Management Area. Perimmäinen kurssit tarjoavat tietoa opiskelemaan taloudellista käyttäytymistä taloudellisten ja ei-rahoitusalan yrityksissä ja rahoitusmarkkinoilla. Otettavaksi MSc in Finance, ehdokkaiden tulisi olla vankka akateeminen tausta seuraavilla Tutkimuskohteita: talouden, hallinnon ja liiketoiminnan, matematiikan ja tilastotieteen. Tietojen on katettava taloustieteen rahoitusmarkkinoiden ja periaatteiden taloudellinen matematiikka. Hakijoilla on oltava perus atk-taitoja, vastaavat vähintään ECDL ydin. Normaalisti opiskelijoista pitää kolmen vuoden korkeakoulututkinto (kandidaatti). Pääsyvaatimukset riippuu ensimmäisen tason asteen opiskelijan saama: Tutkinto Business tai taloustieteen: vähintään 12 op (tai vastaava) matematiikan talous ja rahoitus ja vähintään 8 op (tai vastaava) rahoitus tai corporate finance. Tutkinto tieteet (mukaan luettuna matematiikka) tai engineering: vähintään 18 op (tai vastaava) matemaattisia menetelmiä ja vähintään 8 op (tai vastaava) rahoitus tai corporate finance tai vaihtoehtoisesti vähintään 8 op (tai vastaava) rahoitus- matemaattinen mallinnus. Muut tutkinnot: vähintään 30 ECST (tai vastaava) taloustieteen, vähintään 8 op rahoituksen tai corporate finance, vähintään 30 op matematiikan menetelmiä. Lopullinen ensimmäisen tason tutkinnon vähintään arvosana 100/110 (tai vastaava) on myös tarpeen. Kaikkien hakijoiden on oltava Englanti kielitaito vähintään tasolla B2 yhteisen eurooppalaisen viitekehyksen kielten (CEFR), sekä atk-taidot vastaavat vähintään ECDL ydin. Kielitaito Englanti kielitaito vähintään tasolla B2 yhteisen eurooppalaisen viitekehyksen kielten (CEFR) on välttämätön edellytys ottamista. Pätevyyden arviointia ja... [-]

MSc International Tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

Master of Science in International Relations pyrkii tarjoamaan tietoa menetelmistä ja sisältöä kulttuurin, tieteen ja ammatillista koulutusta seuraavilla aloilla oppimisen: Historiallinen, taloudelliset, laki, valtiotiede, kielellinen. [+]

TALOUS, LAW-oppi, yhteiskuntatieteiden ALUE 9:00-09:40 esittely Master tutkintoihin päämiehet laitoksen poliittisen taloustieteen ja tilastotieteen professori M. Vasta, ja Department of Business ja Legal Studies prof R. Di Pietra tai varajäsentä: - Rahoitus - Economics - Taloustieteen rahoituksen välittäjien - Management and Governance - tilastot otantatutkimuksissa - Graduate School of Economics and Management jakaa hänen / hänen kokemusta 09: 40 10:20 esittely Master tutkintoihin jonka johtaja Politiikan ja kansainvälisen Sciences, professori Stefano Maggi, ja ammatillisessa ohjausalan sijainen, prof Fabio Casini - Kansainvälinen Sciences - poliittisten ja hallinto Sciences 10 : 20 11:00 esittely Master tutkintoihin jonka opintojakson presidentit ja ammatillisen ohjaus- ja neuvontapalveluiden osasto edustajainhuoneen: - Julkinen ja Cultur al Diplomatia - Kieli ja mieli: kielitieteen ja kognitiivisen tutkimukset - Viestintä ja -tekniikat - antropologian ja kuva kieliä Kieli: italia tai Englanti (Englanti taso B2 vaaditaan) Erikoisalojen: Kehitys ja kansainvälinen yhteistyö (opetetaan italiaksi), Kansainvälinen ja diplomaattinen tieteiden (opetetaan italia), Eurooppa-opintojen (opetetaan Englanti) kaksoistutkintoon: Jagiellonian yliopisto - Krakova (Polonia) Vuotta: 2 Pääsykiintiöitä: o Master of Science in International Relations pyrkii tarjoamaan tietoa menetelmistä ja sisältöä kulttuurin, tieteen ja ammatillista koulutusta seuraavilla aloilla oppimisen: Historiallinen, taloudelliset, laki, valtiotiede, kielellinen. Nämä taidot ovat suunniteltu auttamaan opiskelijoita kehittämään kykyä ymmärtää ja analysoida kysymyksiä kansainvälisen ulottuvuuden poliittisten, taloudellisten ja yhteiskunnallisten ilmiöiden. Erityiset tavoitteet ohjelmassa ovat: analyyttisiä välineitä ja institutionaalista tietoa Tavoitteena on ymmärtää, arvioida ja hallita liittyviä kysymyksiä nykyajan yhteiskunnissa, monimutkaisia ​​suhteita valtioiden joukossa, demokratisoitumista ja ihmisoikeuksien suojelua; tarjota, keskittyen työkaluja ja vertailevan analyysin menetelmä, tietoa dynamiikkaa prosessien rakennemuutoksen esiintyy kansainvälisellä areenalla sekä perustiedot käyttämiä menetelmiä... [-]

MSC Kurssi Johtamisen Ja Hallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

MSc in Management ja hallintoa, opetussuunnitelmaa Laskentatoimen ja Management tarjoaa tietoa neljään aloilla - Business tutkimukset, taloustieteen, oikeustieteen, tilastotieteen ja matematiikan. [+]

TALOUS, LAW-oppi, yhteiskuntatieteiden ALUE 9:00-09:40 esittely Master tutkintoihin päämiehet laitoksen poliittisen taloustieteen ja tilastotieteen professori M. Vasta, ja Department of Business ja Legal Studies prof R. Di Pietra tai varajäsentä: - Rahoitus - Economics - Taloustieteen rahoituksen välittäjien - Management and Governance - tilastot otantatutkimuksissa - Graduate School of Economics and Management jakaa hänen / hänen kokemusta 09: 40 10:20 esittely Master tutkintoihin jonka johtaja Politiikan ja kansainvälisen Sciences, professori Stefano Maggi, ja ammatillisessa ohjausalan sijainen, prof Fabio Casini - Kansainvälinen Sciences - poliittisten ja hallinto Sciences 10 : 20 11:00 esittely Master tutkintoihin jonka opintojakson presidentit ja ammatillisen ohjaus- ja neuvontapalveluiden osasto edustajainhuoneen: - Julkinen ja Cultur al Diplomatia - Kieli ja mieli: kielitieteen ja kognitiivisen tutkimukset - Viestintä ja -tekniikat - antropologian ja kuva kieliä Kieli: Englanti (taso B2 vaaditaan) Pääsykiintiöitä: o Kaksoistutkintoon: European Business School International University Schloss Reichartshausen Rheingau / Wiesbaden (Germania) ja Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod (Venäjä) Yleiskatsaus MSc in Management ja hallintoa, opetussuunnitelmaa Laskentatoimen ja Management tarjoaa tietoa neljään aloilla seuraavasti: Business opinnot: kursseja tällä alueella koskevat pääasiassa aiheista hallinnasta, valvonnasta, ja suorituskyvyn mittaus sekä yksityisen ja julkisen yritysten. Lisäksi muutamia kursseja tarkoituksena on tarjota opiskelijoille tietoa ja osaamista ymmärtää kansainvälisen talouden ilmiöitä ja suunnitella ja kehittää strategioita sekä liike- ja konsernitasolla. Kurssit käyttävät interaktiivisia opetusmenetelmiä / opetusmenetelmiä, joilla pyritään lähettämään ammattitaitoa, kyvyt, ja asenteet jotka ovat käyttökelpoisia tehostaa oppimisprosessia, tiimityöskentely, konflikti vähentävä kykyjä, ja johtajuutta, jotta opiskelijoita tekemään tehokkaita johdon / yrittäjyyteen päätöksiä joukkueet sekä itsenäisesti. Economics: tämä alue sisältää kursseja... [-]

Maisteri

Maisterikurssin Kemia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

Master Degree valmentaa kehittynyttä osaamista ja taitoja tärkeimmät alueet Kemian (fyysinen, epäorgaanisten, orgaanisten ja biokemia). Nämä tutkimukset valmistaa opiskelijaa monenlaisia ​​ammatillista toimintaa sekä jatkuvaa jatko-opintoihin. Oppitunnit täydennetään erityisiä luentoja aiheista kemia life science tai kestävän kehityksen. [+]

Master Degree valmentaa kehittynyttä osaamista ja taitoja tärkeimmät alueet Kemian (fyysinen, epäorgaanisten, orgaanisten ja biokemia). Nämä tutkimukset valmistaa opiskelijaa monenlaisia ​​ammatillista toimintaa sekä jatkuvaa jatko-opintoihin. Oppitunnit täydennetään erityisiä luentoja aiheista kemia life science tai kestävän kehityksen. Toisen vuoden toimintaan sisältyy 300 tuntia työharjoittelun yrityksissä työskentelevät kaikilla kemian. Opiskelija täydentää opintojaan osallistumalla korkean tason tutkimushanke (6-8 kuukautta) kansainvälisissä tutkimusryhmien yliopiston Sienan tai muiden julkisten tai yksityisten laitosten. Opiskelijoilla on mahdollisuus hakea kansainvälistä kaksoistutkintoon. Opintosuunnitelma 2015/16 ensimmäinen vuosi Advanced Fysikaalinen kemia (I e II mod.) 12 ECTF Advanced Epäorgaaninen kemia (I e II mod.) 12 ECTF Advanced Organic Chemistry (I e II mod.) 12 ECTF Advanced Analyyttinen kemia 6 ECTF Advanced Biological Chemistry 6 ECTF Johtuen insegnamenti (per un Tot di 12 ECTF) da scegliere all'interno del Gruppo 1 o del Gruppo 2: Gruppo 1 (Kemia elämän): Bioorganic Kemia 6; Metabolomiikka 6, proteiinikristallografia 6, Pintakemia ja nanomateriaalit 6, Elements of Computational Organic Spectroscopy 6 Gruppo 2 (Kemia kestävän kehityksen): Neutraceutical ja elintarvikekemian laitos 6; Teollinen bioteknologia 6; Ympäristön spektroskopia 6 toinen vuosi Attività scelta dello studente 12 ECTF Un Insegnamento da scegliere all'interno del Gruppo 1 o del gruppo 2: Gruppo 1 (kemian elämän): Metalli-pohjainen huumeiden 6, tietotekniikan kemian ja biologian 6, biofysikaalinen kemia 6 Gruppo 2 (Kemia kestävän kehityksen): Kestävä ja tehokasta energiaa 6, vihreän kemian ja Katalyysi 6, NMR hakemukset Food Chemistry 6, saastuneiden alueiden kunnostamiseen 6 Terveys ja turvallisuus Turvaa työympäristölakiin 1 ECTF Työharjoittelu Yritys / in research lab 11 ECTF Kokeellinen hanke lopullinen väitöskirja 30 ECTF Sovellus Jotta... [-]

Master Computer Ja Automaatiosuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

MSC Computer ja automaatiotekniikka pyrkii tarjoamaan korkean tason osaamista suunnittelussa, johtamisen, kehittämisen ja innovaatiotoiminnan aloilla kehittynyt laitteisto ja ohjelmisto arkkitehtuurit, ja valvontajärjestelmien ja robotiikka. Erityisesti ohjelma keskittyy ihmisen ja koneen vuorovaikutusta laajasti, ulottuen aiheita kuten tekoäly, kone oppiminen, korkean suorituskyvyn käsittely massiivinen tietojen ... [+]

Fysiikan, tekniikan, matematiikan ALUE 5:00-19:00 esittely Master tutkintoihin jonka osaston johtaja tietotekniikan ja matemaattisten tieteiden professori Andrea Garulli sekä ammatillisen neuvonnan sijainen, prof Domenico Prattichizzo ja prof Luca Chiantini: - Tietokone ja automaatiosuunnittelu - ja viestintä - tekniikan hallinta - Sovellettu matematiikka Master Computer ja automaatiosuunnittelu LM-32-120 op · Kieli: Englanti (taso B1 vaaditaan) · Erikoistumisohjelmat: Tietojärjestelmät, robotiikan ja automaation · Vuodet: 2 · Pääsykiintiöitä: Ei MSC Computer ja automaatiotekniikka pyrkii tarjoamaan korkean tason osaamista suunnittelussa, johtamisen, kehittämisen ja innovoinnin aloilla kehittyneiden laitteiden ja ohjelmistojen arkkitehtuurit, ja valvontajärjestelmien ja robotiikka. Erityisesti ohjelma keskittyy humanmachine vuorovaikutusta laajassa merkityksessä, joka kattaa aiheet, kuten tekoälyn, koneoppimisen, korkean suorituskyvyn käsittelyä massiivinen tiedonkeruiden, ihmisen-robotti rajapinnat, ja järjestelmiä tuotantoautomaation. Ohjelma tarjoaa kehittyneitä osaamista alalla tietokone ja automaatiotekniikka. Saada pääsy tähän opintojen opiskelijoiden on oltava: tausta matematiikan, tilastotieteen ja fysiikka, vastaa saavutettua ensimmäisen tason (BA) insinööritutkintojen; perusteet periaatteet tietojenkäsittelytiede, valvonta, elektroniikka ja tietoliikenne; perustiedot ohjelmointitaitoja. Opintosuunnitelma 2015/16 Erikoistuminen Tietojärjestelmät opetetaan Englanti ensimmäisen vuoden · Automaatit ja jonotusta järjestelmät 6 ECTF · Kehittynyt digitaalinen kuvankäsittely 9 ECTF · Tehokas tietokone arkkitehtuuri 9 ECTF · Koneoppiminen 6 ECTF · Advanced tietokantajärjestelmiä 6 ECTF · Tekoäly 9 ECTF · Mallit ja kielet bioinformatiikan 6 ECTF · Verkon optimointi 6 ECTF · Muu toiminta edelleen kielitaito (Englanti B2 tasolla) 3 ECTF toinen vuosi · Suunnittelu sovellusten, palvelujen ja järjestelmien 9 ECTF · Työharjoittelu 9 ECTF · Lopullinen työ (Tesi) 18 ECTF · 3 ruokalajia seuraavasta ryhmästä (saavuttaa 24 ECTF): Bioinformatics 6, Kieli prosessointitekniikat 6, Ihmiskeskeinen robotiikka 6, Multivariable ja epälineaarinen ohjaus... [-]

Videot

Università di Siena. Meet your life, build your future.

Ota yhteyttä

Università di Siena - Palazzo del Rettorato

Osoite, 1. rivi Università degli Studi di Siena - Rettorato, via Banchi di Sotto 55
53100 Siena, Italia
Puhelin +39 0577 232111