University of Siena

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sienan yliopisto palkintoja ensimmäisen jakson, toinen sykli ja yksi pitkä kierto astetta seuraavilla aloilla: Economics, apteekki, Laki, Engineering, humanististen, humanististen Arezzo, lääketieteen ja kirurgian, Matemaattinen, fysikaaliset ja luonnontieteiden ja valtio-oppi, samoin kuten useat interfaculty astetta. Näistä astetta, yksi kandidaatin ja yhdeksän Master opetetaan kokonaan Englanti.

Opetuksen toiminta Sienan yliopistoN ensimmäisen ja toisen tason kurssit suoritetaan yleensä yksi viidestätoista osastojen. Jatkokoulutusta Sienan yliopisto suoritetaan jatko kouluissa, maisteriohjelmaa, koulutuksen, koulutuksen ja jatkokoulutuksen ja kesäkursseja, kun jatko-tutkimus suoritetaan tohtorintutkintoja.

Opiskelu yliopistossa Siena

Opiskelijat Siena voi olla osa todellista ihmisten yhteisö motivoi tiedonjano ja oppimista, jossa huomaavainen ja lähestyttävissä akateemisen henkilöstön ja monet innovatiiviset palvelut käytössään.

Huolellinen järjestäminen opetuksen laatua opetukset (jota seurataan säännöllisesti), palvelut helpottaa opiskeluun kuten tehokkaat ja hyvin organisoitu kirjastot ja laboratoriot sekä kutsuva, suunta ja jatkuvaa ohjausta, tuki vammaisille opiskelijoille ja nämä vaikeuksissa ovat vain joitakin Sienan yliopisto vahvuuksista.

Sienan yliopisto kulkee 38 ensimmäisen syklin tutkinto-ohjelmia, 1 yhden syklin tutkinto-ohjelma, 4 yhden syklin tutkinto-ohjelmia lääketieteen ja farmasian säännellään Euroopan unionin direktiivien ja 29 toisen syklin tutkinto-ohjelmia.

Opiskelijat voivat myös valita laajasta valikoimasta jatko kursseja, kuten tohtorin tutkinto-ohjelmia, erikoistuminen koulujen ja maisteriohjelmien, jälkimmäinen suunniteltu tarjoamaan erityistä koulutusta innovatiivisimpia aloja.

Kansainvälinen ulottuvuus

  • 315 Euroopan yliopistot ovat yhteistyösopimukset alalla LLP / Erasmus-hankkeen
  • 300 Erasmus ulkomaisia ​​apurahoja ja noin 30 Erasmus sijoitus Apuraha myönnetään vuosittain
  • 239 Yliopistot Euroopassa, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Kanadan, Venäjän federaation, Japani, Lähi-idässä, USAand Vietnamhave ohje-tieteellistä yhteistyötä sopimukset
  • 72 ulkomaiset yliopistot ovat yhteistyösopimukset kansainvälisten tohtoritutkinnolle
  • 20 ulkomaiset yliopistot ovat yhteistyösopimukset kansainvälisten maisterintutkintoa
  • 40 stipendejä ulkomaisille tutkimusvälineiden undergraduates, valmistuneet, tutkijat ja jatko-opiskelijat yliopistoissa Australia, Brasilia, Kanada, Chile, Venäjä, Saksa, Japani, Meksiko, Peru, Iso Britainand USAare myönnetään vuosittain

Kymmenen syytä opiskella yliopistossa Sienan

1. ensimmäisten joukossa Italian yliopistoissa

Sienan yliopisto vuodelta 1240. Yksi vanhimmista yliopistoista Italiassa, se on myös yksi arvostetuimmista. Sienan yliopisto on vahva tuntemus liittyvä perinne ja sitoutuminen sekä tutkimukseen ja innovointiin. Mukaan 2012 luokittelu sanomalehti "Repubblica" (Censis opas), Siena ylpeilee paras yliopistossa Italiassa rakenteita, palveluja, opintoraha, verkkosivuilla ja kansainvälistymistä. Se on myös viides State University ja kolmas yleinen yliopisto mukaan 2012 luokittelu Italian yliopistojen julkaissut sanomalehti "Il Sole 24 Ore". Siena tarjoaa monenlaisia ​​kursseja 15 osastojen liittyviä alueita kokeelliset tieteet, Biolääketieteen ja lääketieteen, kirjallisuuden, historian, filosofian ja taiteiden, talouden, lain ja valtiotieteitä. Ensimmäinen, toinen, yhden pitkän ajan ja jatko kurssit opetetaan joko Italian tai Englanti. On myös kesäkursseja ja erikoistuminen kursseja kouluttaa ammattilaisia ​​eri liittyvillä aloilla italialaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan.

2. Tutki GRANT ja majoitus Kansainväliset opiskelijat voivat hakea opintotuen ja majoitusta yliopisto asuntolat. Apurahat vapauttaa opiskelijat maksavat kurssimaksut, majoitus, ateriat yliopistojen ruokaloissa ja antaa raha- panos elinkustannukset. Hakemuksen voi tehdä verkossa. Apurahat ja majoitus ei kohdisteta yliopiston itse, vaan DSU Toscana, alueellinen virasto Oikeus yliopiston tutkimus.

3. tukea opiskeluun Italian kieli ja kulttuuri Opiskelijat saapuvat muista maista ovat tervetulleita sarja kokouksia akklimatisoida ne Italian kulttuurin ja kielen. Nämä tilaisuudet ovat ilmaisia ​​ja tapahtuvat alussa alkupuoliskolla. Ne keskittyvät perus viestinnän Italian ja antaa käytännön tietoa kaupungissa asuvien Siena (kulttuuri, musiikki, museot, oleskeluluvan, pankit, posti) ja yliopiston itse.

4. TUKI INTERNATIONAL opiskelijatuutoreiden Perustuu ajatukseen, että "opiskelijat auttavat opiskelijaa", yliopiston Sienan nuorten ohjaajien eri puolilla maailmaa apua ja antaa ohjausta kansainvälisille opiskelijoille koskien yliopiston 2 palvelut ja Italian yliopistoissa yleensä. Kansainväliset opiskelijat tukea myös helpottaa uusien opiskelijoiden kulttuurista yhdentymistä Sienese akateemisessa yhteisössä.

5. Työkokemusta italialaisen yhtiön Sienan yliopisto asettaa kansainvälisiä opiskelijoita yhteydessä paikallisiin yrityksiin (kuten Novartis ja pankki Monte dei Paschi di Siena) ja kansallisten, mukaan heidän erityisiä etuja. Työkokemus on osa monia tutkintoihin ja tarjoaa ammatillinen kokemus italialainen yritys tai julkishallinto, joka voi olla hyötyä sekä oppia kieli ja nähdä luovuuden ja tuottavuuden italialaisten yritysten omakohtaisesti.

6. Eurooppalainen liikkujan Opintojen aikana yliopistossa Sienan kansainvälinen opiskelija voi viettää aikaa välillä 3 ja 12 kuukautta toisessa EU-maassa, kautta LLP / Erasmus-ohjelmaan. Näin he voivat saada syvällistä tietoa eurooppalaisen kulttuurin ja oppia toiselle eurooppalaiselle kielelle. Opiskelijat voivat osallistua eurooppalaisten yliopistojen kanssa joka Sienan yliopisto on kahdenvälisiä sopimuksia. Opiskelijat ovat avustaa niiden valinnassa kaupunki, majoitus ja opintosuunnitelma. Kokeista muissa eurooppalaisissa yliopistoissa on tunnustettu hyvityksiä, jotka edistävät opiskelijoiden yliopistossa Sienan.

7. ITALIAN kielitaitotodistusjärjestelmistä Opiskelijat voivat hyödyntää kieltenopiskelun palvelut Centro Linguistico di Ateneo. Centre tarjoaa ilmaisen kursseja Englanti, ranska, espanja, saksa, portugali, venäjä, sekä itsenäiseen käyttöön Labs, verkkokursseja ja mahdollisuus ottaa Englanti kielen kokeet tasolla B1 ja B2. Opiskelijat voivat myös istua kansainvälisesti tunnustettu Englanti kielellä tentit täällä järjestämä Cambridgen yliopiston (PET, FCE, CAE, CPE) ja British Councilin (IELTS).

8. 360 ° ASTEET URHEILUN Kansainväliset opiskelijat voivat osallistua aikana voimistelu, tennis, tanssi, jalkapallo (uros ja naaras), itsepuolustus, jousiammunta, uinti, jooga, pingistä. Italian Yliopistoliikunta Centre (CUSI) tarjoaa myös mahdollisuuden harjoitella eri urheilulajeja, kuten judo ja koripallo, lentopallo (uros ja naaras), rugby ja aidat. Opiskelijat voivat käyttää liikuntapaikkoja alennettuun hintaan.

9. MUSIIKKI JA TEATTERI Nuoret muusikot kiinnostuneet jazzia ja muuta musiikkia voi usein kursseja arvostetun Fondazione Siena Jazz, kansallinen jazz akatemia, joka tarjoaa useita johdanto ja mestarikursseja jazz ja niihin liittyvät nykymusiikkia, kuten fuusio, funky, latinalaisen musiikin, blues , jazz-rock, jne .. Opiskelijat on myös monia mahdollisuuksia osallistua tapahtumiin Siena ja Toscanan ansiosta yhteistyössä DSU Toscana - alueellinen virasto Oikeus yliopiston tutkimus.

10. SOSIAALI- JA vapaa-ajan toimintaa Ulkomaiset opiskelijat voivat osallistua opastettuja käyntejä, retkiä Toscanan maaseudulla ja kuuluisimpia nähtävyyksiä Italia, vierailut tiedemuseot ja ne, jotka liittyvät muoti (kuten Gucci museo), urheilu, keskustelu vaihtoa, ja kaikki sosiaalinen toiminta järjestetään yhteistyössä ESN Siena ryhmä (GES), jäsen IESN (kansainvälinen Erasmus Student Network). ESN Siena ryhmä edistää kulttuurivaihtoa välillä eri kansallisuuksiin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA » Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Maisterikurssin Kieli Ja Mieli: Kielitiede Ja Kognitiivinen Tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

Master-ohjelma on nivelletty opetussuunnitelmat: kielitieteen ja kognitio; Filosofia ja kognition. Kaksi muutokset käyttöön edellisen MA aktivoitu samassa luokassa. Ensimmäinen muutoksella pyritään korostamaan jo erittäin kansainvälistä luonnetta maisteriohjelman mikä suosii pääsyä kansainvälisten opiskelijoiden ja vuorovaikutusta Italian ja ulkomaalainen opiskelijoille; mahdollisuus saada kansainvälistä ... [+]

Kulttuuriperintö, KOULUTUS, kielten, historian ja filosofian ALUE 11:00-11:40 esittely Master tutkintoihin jonka opintojakson presidentit ja ammatillisen ohjaus- ja neuvontapalveluiden osasto Edustajainhuoneen: - Arkeologia - Taidehistoria - Historia ja filosofia 11:40-12:20 esittely Master tutkintoihin jonka opintojakson presidentit ja ammatillisen ohjaus- ja neuvontapalveluiden osasto edustajainhuoneen: - Classics - Modern kirjallisuus 12:20-13:00 esittely maisteriksi opintojaksot opintojakson presidentit ja ammatillisen ohjaus- ja neuvontapalveluiden osasto edustajainhuoneen: - historia ja filosofia - tiede opetus- ja pedagogisten konsultointi organisaatioissa Kieli: Englanti Erikoisalojen: kielitieteen ja kognition filosofia ja kognition Pääsykiintiöitä: o Kaksoistutkintoon: Université Paris 1 - Pantheon Sorbonnen Master-ohjelma on nivelletty opetussuunnitelmat: kielitieteen ja kognitio; Filosofia ja kognition. Kaksi muutokset käyttöön edellisen MA aktivoitu samassa luokassa. Ensimmäinen muutoksella pyritään korostamaan jo erittäin kansainvälistä luonnetta maisteriohjelman mikä suosii pääsyä kansainvälisten opiskelijoiden ja vuorovaikutusta Italian ja ulkomaalainen opiskelijoille; mahdollisuus saada kansainvälistä tohtoriohjelmien; kapasiteetti opiskelijat osallistumaan aktiivisesti kansainvälisiin konferensseihin ja seminaareihin; mahdollisuus Työmahdollisuuksien ulkomailta. Toinen muutos - myös ottaen huomioon muuttoa joitakin kursseja edellisen maisteriohjelman, jonka nykyinen on muutos tulee eri MA - tavoitteena on rakentaa muodostelma, joka on samaan aikaan yhtenäinen ja monipuolinen, jossa hallitseva useita yhteisiä kursseja ovat läsnä ensimmäisen vuoden ohjelman ja toinen vuosi on omistettu perusteellinen tutkimus yhdessä kahteen suuntaan. Opintosuunnitelma 2015/16 Erikoistuminen kielitieteen ja kognition opetetaan Englanti ensimmäinen vuosi Syntaktiset rakenteet ja koostumukseen semantiikka (Syntaktinen rakenne + koostumusanalyysi semantiikka) 12 op Logiikka ja teoria merkitys (Logic + teoria merkitys) 12 op Mielen filosofia (Mind ja aivot + mieli ja kieli) 12 op Teoria kieliopin ja kielen oppiminen 6 op Kieli, yhteiskunta ja ideologia 6 op Akateeminen... [-]

MSc

Biologian Maisteri - Opetussuunnitelma Biologinen Monimuotoisuus Ja Ympäristöterveys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

Biologinen monimuotoisuus ja ympäristöterveys on yksi Sienan yliopiston biologia-alan maisteriohjelman kahdesta koulutusohjelmasta. Kurssi pyrkii tarjoamaan tietoa luonnon monimuotoisuuden kentästä ja sen vuorovaikutussuhteista planetaarisen terveyden kanssa. [+]

Biologinen monimuotoisuus ja ympäristöterveys on yksi Sienan yliopiston biologia-ohjelman maisteriohjelman kahdesta koulutuspolusta. Kurssilla pyritään antamaan tietoa biologisen monimuotoisuuden kentästä ja sen vuorovaikutustavoista planeettojen terveyteen. Teemat aloilla mikrobien, sienten, kasvien ja eläinten monimuotoisuutta katetaan joko luentoja ja laboratorioiden tapahtuvaan toimintaan.

Suojelubiologiaan ja resurssienhallintaan keskittyvät moduulit on suunnattu kouluttamaan ympäristön kestävyyttä, määrittelemällä elävien organismien rooli ekosysteemeissä ja soveltamalla seuranta- ja valvontatekniikoita monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Myös kriittisiä kysymyksiä, jotka koskevat biologisen monimuotoisuuden vaikutusta lääkkeiden kehittämiseen ja elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden valvontaan, otetaan huomioon. Kokonaisuudessaan kurssi on suunniteltu valmistamaan uuden sukupolven asiantuntijoita, jotka pystyvät tutkimaan ja soveltamaan integroituja lähestymistapoja biologiseen monimuotoisuuteen ja terveystilanteeseen.... [-]


Maisterikurssin Elektroniikka Ja Tietoliikennetekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

Maisteri Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan osasto pyrkii muodostamaan jatko kehittyneitä taitoja käsittely ja tieto-siirtoverkot ja antamaan tarkempia tietoa laitteiden suunnittelussa ja elektronisten järjestelmien. Se tarjoaa taitoja ja menetelmiä tarvitaan suunnitella ja kehittää järjestelmiä signaalin ja kuvankäsittely, antennin suunnittelu, mikroaaltouuni järjestelmiä ja laitteita, analogisia ja digitaalisia sähköisiä muotoilu sovelluksia elektroniikan, tietoliikenteen. [+]

Fysiikan, tekniikan, matematiikan ALUE 5:00-19:00 esittely Master tutkintoihin jonka osaston johtaja tietotekniikan ja matemaattisten tieteiden professori Andrea Garulli sekä ammatillisen neuvonnan sijainen, prof Domenico Prattichizzo ja prof Luca Chiantini: - Tietokone ja automaatiosuunnittelu - ja viestintä - tekniikan hallinta - Sovellettu matematiikka Kieli: Englanti (taso B1 vaaditaan) Pääsykiintiöitä: o Kaksoistutkintoon: Universidad Carlos III - Madrid (Spagna) Maisteri Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan osasto pyrkii muodostamaan jatko kehittyneitä taitoja käsittely ja tieto-siirtoverkot ja antamaan tarkempia tietoa laitteiden suunnittelussa ja elektronisten järjestelmien. Se tarjoaa taitoja ja menetelmiä tarvitaan suunnitella ja kehittää järjestelmiä signaalin ja kuvankäsittely, antennin suunnittelu, mikroaaltouuni järjestelmiä ja laitteita, analogisia ja digitaalisia sähköisiä muotoilu sovelluksia elektroniikan, tietoliikenteen. Ohjelma tarjoaa menetelmiä matemaattisia calculus, erityisesti toiminnalliset ja monimutkainen analyysi, jotta voidaan ottaa käyttöön tarvittavat välineet mallintaa ja virallistaa ratkaisut monimutkaisia ​​tietoja teknisiin kysymyksiin. OPINTOSUUNNITELMA 2015/16 ensimmäinen vuosi Kehittynyt digitaalinen kuvankäsittely 9 ECTF Luotettavuus ja suunnittelu turvallisuus 6 ECTF Analoginen piiri suunnittelu 6 ECTF Mikroaaltouuni ja optinen suunnittelu 9 ECTF Verkottuminen 6 ECTF Matemaattisia menetelmiä Engineering 6 ECTF Tilastollinen signaalinkäsittely 6 ECTF Antennit ja eteneminen 9 ECTF Altre attività per ulteriori conoscenze linguistiche (Englanti livello B2) 3 ECTF toinen vuosi Digitaalinen viestintä 9 ECTF Informaatioteoria 6 ECTF Tirocinio 9 ECTF Prova finaali (Tesi) 18 ECTF Tre insegnamenti scelta Dal seguente Gruppo (per un totale di 18 ECTF): suunnittelu hakemuksen ja palvelujen 6, Sähköjärjestelmä ja energiamarkkinoiden 6, Teollisuuden mittaukset laboratorio 6, RFID-teknologian 6, tiedonanto teknologia energian 6, Matkaviestintä ja turvallisuus 6 , Multimedia turvallisuus 6, anturit ja mikrojärjestelmät Sovellus: Jotta sovelletaan 2016/17 lukuvuonna joudut lähettää kaikki... [-]

Master Computer Ja Automaatiosuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

MSC Computer ja automaatiotekniikka pyrkii tarjoamaan korkean tason osaamista suunnittelussa, johtamisen, kehittämisen ja innovaatiotoiminnan aloilla kehittynyt laitteisto ja ohjelmisto arkkitehtuurit, ja valvontajärjestelmien ja robotiikka. Erityisesti ohjelma keskittyy ihmisen ja koneen vuorovaikutusta laajasti, ulottuen aiheita kuten tekoäly, kone oppiminen, korkean suorituskyvyn käsittely massiivinen tietojen ... [+]

Fysiikan, tekniikan, matematiikan ALUE 5:00-19:00 esittely Master tutkintoihin jonka osaston johtaja tietotekniikan ja matemaattisten tieteiden professori Andrea Garulli sekä ammatillisen neuvonnan sijainen, prof Domenico Prattichizzo ja prof Luca Chiantini: - Tietokone ja automaatiosuunnittelu - ja viestintä - tekniikan hallinta - Sovellettu matematiikka Master Computer ja automaatiosuunnittelu LM-32-120 op · Kieli: Englanti (taso B1 vaaditaan) · Erikoistumisohjelmat: Tietojärjestelmät, robotiikan ja automaation · Vuodet: 2 · Pääsykiintiöitä: Ei MSC Computer ja automaatiotekniikka pyrkii tarjoamaan korkean tason osaamista suunnittelussa, johtamisen, kehittämisen ja innovoinnin aloilla kehittyneiden laitteiden ja ohjelmistojen arkkitehtuurit, ja valvontajärjestelmien ja robotiikka. Erityisesti ohjelma keskittyy humanmachine vuorovaikutusta laajassa merkityksessä, joka kattaa aiheet, kuten tekoälyn, koneoppimisen, korkean suorituskyvyn käsittelyä massiivinen tiedonkeruiden, ihmisen-robotti rajapinnat, ja järjestelmiä tuotantoautomaation. Ohjelma tarjoaa kehittyneitä osaamista alalla tietokone ja automaatiotekniikka. Saada pääsy tähän opintojen opiskelijoiden on oltava: tausta matematiikan, tilastotieteen ja fysiikka, vastaa saavutettua ensimmäisen tason (BA) insinööritutkintojen; perusteet periaatteet tietojenkäsittelytiede, valvonta, elektroniikka ja tietoliikenne; perustiedot ohjelmointitaitoja. Opintosuunnitelma 2015/16 Erikoistuminen Tietojärjestelmät opetetaan Englanti ensimmäisen vuoden · Automaatit ja jonotusta järjestelmät 6 ECTF · Kehittynyt digitaalinen kuvankäsittely 9 ECTF · Tehokas tietokone arkkitehtuuri 9 ECTF · Koneoppiminen 6 ECTF · Advanced tietokantajärjestelmiä 6 ECTF · Tekoäly 9 ECTF · Mallit ja kielet bioinformatiikan 6 ECTF · Verkon optimointi 6 ECTF · Muu toiminta edelleen kielitaito (Englanti B2 tasolla) 3 ECTF toinen vuosi · Suunnittelu sovellusten, palvelujen ja järjestelmien 9 ECTF · Työharjoittelu 9 ECTF · Lopullinen työ (Tesi) 18 ECTF · 3 ruokalajia seuraavasta ryhmästä (saavuttaa 24 ECTF): Bioinformatics 6, Kieli prosessointitekniikat 6, Ihmiskeskeinen robotiikka 6, Multivariable ja epälineaarinen ohjaus... [-]

MSC Kurssi Johtamisen Ja Hallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

MSc in Management ja hallintoa, opetussuunnitelmaa Laskentatoimen ja Management tarjoaa tietoa neljään aloilla - Business tutkimukset, taloustieteen, oikeustieteen, tilastotieteen ja matematiikan. [+]

TALOUS, LAW-oppi, yhteiskuntatieteiden ALUE 9:00-09:40 esittely Master tutkintoihin päämiehet laitoksen poliittisen taloustieteen ja tilastotieteen professori M. Vasta, ja Department of Business ja Legal Studies prof R. Di Pietra tai varajäsentä: - Rahoitus - Economics - Taloustieteen rahoituksen välittäjien - Management and Governance - tilastot otantatutkimuksissa - Graduate School of Economics and Management jakaa hänen / hänen kokemusta 09: 40 10:20 esittely Master tutkintoihin jonka johtaja Politiikan ja kansainvälisen Sciences, professori Stefano Maggi, ja ammatillisessa ohjausalan sijainen, prof Fabio Casini - Kansainvälinen Sciences - poliittisten ja hallinto Sciences 10 : 20 11:00 esittely Master tutkintoihin jonka opintojakson presidentit ja ammatillisen ohjaus- ja neuvontapalveluiden osasto edustajainhuoneen: - Julkinen ja Cultur al Diplomatia - Kieli ja mieli: kielitieteen ja kognitiivisen tutkimukset - Viestintä ja -tekniikat - antropologian ja kuva kieliä Kieli: Englanti (taso B2 vaaditaan) Pääsykiintiöitä: o Kaksoistutkintoon: European Business School International University Schloss Reichartshausen Rheingau / Wiesbaden (Germania) ja Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod (Venäjä) Yleiskatsaus MSc in Management ja hallintoa, opetussuunnitelmaa Laskentatoimen ja Management tarjoaa tietoa neljään aloilla seuraavasti: Business opinnot: kursseja tällä alueella koskevat pääasiassa aiheista hallinnasta, valvonnasta, ja suorituskyvyn mittaus sekä yksityisen ja julkisen yritysten. Lisäksi muutamia kursseja tarkoituksena on tarjota opiskelijoille tietoa ja osaamista ymmärtää kansainvälisen talouden ilmiöitä ja suunnitella ja kehittää strategioita sekä liike- ja konsernitasolla. Kurssit käyttävät interaktiivisia opetusmenetelmiä / opetusmenetelmiä, joilla pyritään lähettämään ammattitaitoa, kyvyt, ja asenteet jotka ovat käyttökelpoisia tehostaa oppimisprosessia, tiimityöskentely, konflikti vähentävä kykyjä, ja johtajuutta, jotta opiskelijoita tekemään tehokkaita johdon / yrittäjyyteen päätöksiä joukkueet sekä itsenäisesti. Economics: tämä alue sisältää kursseja... [-]

Soveltavan Matematiikan Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

Pääohjelmassa pyritään tarjoamaan korkeatasoisia kompetensseja sovellettavista tieteistä ja tekniikoista johtuvien ongelmien formalisoimiseksi ja sen seuraamiseksi matemaattiseksi analyysiksi keskittyen erityisesti suurien tietojärjestelmien ja monimutkaisten järjestelmien analyysiin. Ohjelma tarjoaa kursseja, jotka täydentävät perusmatemaattisia kompetensseja, jotka kattavat kaikki matematiikan pääalueet. Sitten opiskelija valitsee kursseja, jotka keskittyvät aloille, joilla kehittyneiden matemaattisten menetelmien tuki on perusta viimeaikaisille tieteellisille tutkimuksille ja kehittäville teknologioille. [+]

Soveltavan matematiikan maisterin tutkinto voi löytää työpaikkoja julkisissa laitoksissa, julkisissa ja yksityisissä yrityksissä ja tutkimuskeskuksissa, joissa käytetään kehittyneitä matemaattisia menetelmiä tietojärjestelmien ja verkkojen mallinnukseen ja analysointiin. Tarkemmin sanottuna matemaattisten asiantuntijoiden pätevyyttä paremmin soveltuvat alueet ovat sellaisia, jotka liittyvät taloustietojen analysointiin, biologisten tietojärjestelmien hallintaan ja optimointiin, verkkojen ja tietojärjestelmien analysointiin ja hallintaan, kuvankäsittelyyn ja salaukseen, yleisten mallien mallintamiseen tekoäly ja ihmisen ja koneen integroituja järjestelmiä varten.

TUTKIMUSOHJELMA 2017/2018 ... [-]

Maisteri

Julkisen Ja Kulttuurisen Diplomatian Päällikkö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2017 Italia Siena

Master in Public and Cultural Diplomacy [+]

Opetussuunnitelma Julkinen diplomaatti

ensimmäinen vuosi

Kansainväliset suhteet ja julkinen diplomaatti Ympäristötalous Oikeusvaltio ja ihmisoikeudet Strategiset suhdetoiminta Global vertaileva politiikka Kaksi kurssia valitaan joukkoon: kulttuuriperintö ja julkinen diplomaatti, kulttuuriperinnön antropologia, maantiede ja kestävyys Yksi kurssi, joka valitaan ranskan kielen ja kulttuurien, latinalaisamerikkalaisen kielen ja kulttuurien, kiinan kielen ja kulttuurien, arabien kielen ja kulttuurien

toinen vuosi

Uusi media ja globalisaatio Valitaan kaksi kurssia: teollinen arkeologia, julkinen diplomaatti ja kansainvälinen historia, kieli, yhteiskunta ja ideologia Soveltuvuus toinen kielitaso B2 Opiskelijavaihtoehdot Työharjoittelu ja opastus Muu osaaminen, joka tarvitaan työn maailmaan Viimeinen koe Opetussuunnitelma Kulttuuripedagogiikka ... [-]

Maisterikurssin Kemia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

Master Degree valmentaa kehittynyttä osaamista ja taitoja tärkeimmät alueet Kemian (fyysinen, epäorgaanisten, orgaanisten ja biokemia). Nämä tutkimukset valmistaa opiskelijaa monenlaisia ​​ammatillista toimintaa sekä jatkuvaa jatko-opintoihin. Oppitunnit täydennetään erityisiä luentoja aiheista kemia life science tai kestävän kehityksen. [+]

Master Degree valmentaa kehittynyttä osaamista ja taitoja tärkeimmät alueet Kemian (fyysinen, epäorgaanisten, orgaanisten ja biokemia). Nämä tutkimukset valmistaa opiskelijaa monenlaisia ​​ammatillista toimintaa sekä jatkuvaa jatko-opintoihin. Oppitunnit täydennetään erityisiä luentoja aiheista kemia life science tai kestävän kehityksen. Toisen vuoden toimintaan sisältyy 300 tuntia työharjoittelun yrityksissä työskentelevät kaikilla kemian. Opiskelija täydentää opintojaan osallistumalla korkean tason tutkimushanke (6-8 kuukautta) kansainvälisissä tutkimusryhmien yliopiston Sienan tai muiden julkisten tai yksityisten laitosten. Opiskelijoilla on mahdollisuus hakea kansainvälistä kaksoistutkintoon. Opintosuunnitelma 2015/16 ensimmäinen vuosi Advanced Fysikaalinen kemia (I e II mod.) 12 ECTF Advanced Epäorgaaninen kemia (I e II mod.) 12 ECTF Advanced Organic Chemistry (I e II mod.) 12 ECTF Advanced Analyyttinen kemia 6 ECTF Advanced Biological Chemistry 6 ECTF Johtuen insegnamenti (per un Tot di 12 ECTF) da scegliere all'interno del Gruppo 1 o del Gruppo 2: Gruppo 1 (Kemia elämän): Bioorganic Kemia 6; Metabolomiikka 6, proteiinikristallografia 6, Pintakemia ja nanomateriaalit 6, Elements of Computational Organic Spectroscopy 6 Gruppo 2 (Kemia kestävän kehityksen): Neutraceutical ja elintarvikekemian laitos 6; Teollinen bioteknologia 6; Ympäristön spektroskopia 6 toinen vuosi Attività scelta dello studente 12 ECTF Un Insegnamento da scegliere all'interno del Gruppo 1 o del gruppo 2: Gruppo 1 (kemian elämän): Metalli-pohjainen huumeiden 6, tietotekniikan kemian ja biologian 6, biofysikaalinen kemia 6 Gruppo 2 (Kemia kestävän kehityksen): Kestävä ja tehokasta energiaa 6, vihreän kemian ja Katalyysi 6, NMR hakemukset Food Chemistry 6, saastuneiden alueiden kunnostamiseen 6 Terveys ja turvallisuus Turvaa työympäristölakiin 1 ECTF Työharjoittelu Yritys / in research lab 11 ECTF Kokeellinen hanke lopullinen väitöskirja 30 ECTF Sovellus Jotta... [-]

Maisterin Tutkinto Kansainvälisissä Opinnoissa - Eurooppalainen Opinto-opas

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

Kansainvälisen tutkimuksen tohtorikoulutusohjelma (LM-52) tarjoaa opiskelijoille monitieteistä tietoa oikeus-, talous-, politiikka-, sosiologiasta, historiasta ja kielistä. [+]

Kansainvälisten tutkimusten

Kansainvälisen tutkimuksen tohtorikoulutusohjelma (LM-52) tarjoaa opiskelijoille monitieteistä tietoa oikeus-, talous-, politiikka-, sosiologiasta, historiasta ja kielistä. Hankittu osaaminen antaa tutkinnon suorittajille mahdollisuuden analysoida poliittisia, taloudellisia ja sosiaalisia ilmiöitä kansainvälisellä tasolla ja pohtia nykyajan maailman monimutkaisuutta. Valmistuneet sopivat hyvin korkean tason tehtäviin kansallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä, virastoissa, organisaatioissa ja laitoksissa, niin julkisesti kuin yksityisestikin.

Tutkinnon suorittaneilla on tarvittavat taidot ratkaista kriittisesti nykyajan maailman lukuisat poliittiset, taloudelliset ja juridiset kysymykset keskittyen yksittäisten ilmiöiden historiallisiin juurisiin ja maailmanlaajuiseen ulottuvuuteen. he pystyvät kehittämään ja valvomaan monimutkaisia ​​hankkeita ja strategioita kansainvälisten suhteiden, kehitysyhteistyön ja EU: n politiikan aloilla.... [-]


Master In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

MSc Finance-ohjelma on kahden vuoden kurssi, joka toimitetaan kokonaan englanniksi taloudellisista sovelluksista, malleista ja ratkaisuista yritys-, talous- ja määrällisistä näkökulmista. Ohjelma kattaa talouden tärkeimmät tekniset ja määrälliset näkökohdat rahoituslaitoksissa säännöllisesti. [+]

MSc in Finance

MSc Finance-ohjelma on kahden vuoden kurssi, joka toimitetaan kokonaan englanniksi taloudellisista sovelluksista, malleista ja ratkaisuista yritys-, talous- ja määrällisistä näkökulmista. Ohjelma kattaa talouden tärkeimmät tekniset ja määrälliset näkökohdat rahoituslaitoksissa säännöllisesti.

MSc in Finance-ohjelma on tarkoitettu valmistamaan opiskelijoita monenlaisia ​​uran sekä rahoitusalan sisällä ja sen ulkopuolella, mukaan lukien kehittynyt yritysrahoitus, rahoitussuunnittelu ja riskienhallinta, määrällinen varainhoito, makrotaloudellinen ja taloudellinen ennuste, kvantitatiivinen kauppaa ja soveltavaa tutkimusta .

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet ensimmäisen asteen (tai vastaavan) taloudessa tai kvantitatiivisia ja taloudellisia taitoja tarjoavissa aiheissa.... [-]


Master In Suunnitteluhallinnosta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

MSc in Engineering Management tarjoaa korkeatasoista osaamista mallintamiseen, optimointiin, päätöksentekoon ja organisaatioiden johtamiseen. Opinto-ohjelma keskittyy teollisuuden talouteen ja markkinointiin, innovaatioprosessien suunnitteluun ja projektinhallintaan. Kurssi tarjoaa myös matemaattisen mallintamisen, tiedon ja päätöksentekoanalyysin sekä monimutkaisten järjestelmien optimoinnin perusteet. [+]

MSc in Engineering Management tarjoaa korkeatasoista osaamista mallintamiseen, optimointiin, päätöksentekoon ja organisaatioiden johtamiseen. Opinto-ohjelma keskittyy teollisuuden talouteen ja markkinointiin, innovaatioprosessien suunnitteluun ja projektinhallintaan. Kurssi tarjoaa myös matemaattisen mallintamisen, tiedon ja päätöksentekoanalyysin sekä monimutkaisten järjestelmien optimoinnin perusteet.

Valintaperusteet: Hakemuksesi käsitellään vain, jos perustutkintosi GPA ylittää tässä ilmoitetut vähimmäisarvot: Luettelo vähimmäishankinnoista maittain Ammattikorkeakoulututkintoon vaadittavat pätevyydet ovat: matematiikan, tilastotieteen ja fysiikan tausta, joka vastaa ensimmäisen tason (BA) tekniikan tutkinnoissa saavutettua tasoa; tietotekniikan, valvonnan, elektroniikan ja televiestinnän perusteet; perusohjelmointitaitoja. Tekninen johtaminen - tavoitteet ... [-]

Taloustieteen Maisteri - Opetussuunnitelman Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Siena

MSc in Economics on kaksivuotinen jatko-ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota kehittyneitä koulutustaso taloustieteen. Ohjelma on rakennettu neljä keskeistä kursseja - matematiikan, mikro- ja makrotalous ja ekonometriaa - jotta opiskelijat voivat hankkia työkaluja taloudellisen analyysin, ja tarjoaa laajan valikoiman erikoistunut aiheita useimmilla aloilla modernin taloustieteen. Ohjelma on täysin englanninkielinen. [+]

Kansantaloustieteen opetussuunnitelma / kauppatieteiden maisteri

Kauppatieteiden maisteri on kaksi vuotta jatko-ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota kehittynyt koulutustaso taloustieteessä. Ohjelma on rakennettu neljä keskeistä kursseja - matematiikan, mikro- ja makrotalous ja ekonometriaa - jotta opiskelijat voivat hankkia työkaluja taloudellisen analyysin, ja tarjoaa laajan valikoiman erikoistunut aiheita useimmilla aloilla modernin taloustieteen. Ohjelma on täysin englanninkielinen.

MSc-ohjelma hyötyy kansainvälisestä tutkimusympäristöstä, joka on perinteisesti luonnehtinut osastomme. Osasto edistää useita vaihto-ohjelmia merkittävien kansainvälisten instituutioiden kanssa, joihin kuuluvat säännöllisesti sekä tutkijoiden että tutkijoiden vierailut yksikössä. Vieraillemme vieraillessamme olemme isännöineet Nobel-lajeja Robert Solow ja Ken Arrow sekä O. Williamson, P. Diamond ja muut Fulbright-professoreina. Aiempia tiedekunnan jäseniä ovat tunnetut tutkijat, kuten Richard Goodwin ja Frank Hahn, ja tällä hetkellä ovat Sam Bowles. Lisäksi kauppaministeriö on toiminut taloustieteiden doktorina 1980-luvun alusta lähtien. Meidän PhD-ohjelmamme kautta saatu kokemus, joka on opetettu englanniksi ja joka on aina herättänyt opiskelijoita eri puolilta maailmaa, on ollut ratkaisevaa kansainvälisten MSc-kurssin johtamiseen tarvittavien pätevyyksien luomisessa.... [-]


Videot

Università di Siena. Meet your life, build your future.

Ota yhteyttä

Università di Siena - Palazzo del Rettorato

Osoite, 1. rivi Università degli Studi di Siena - Rettorato, via Banchi di Sotto 55
53100 Siena, Italia
Puhelin +39 0577 232111