University of Tor Vergata

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TorVergata101

University of Rome Tor Vergata perustettiin vuonna 1982: se on siis suhteellisen nuori yliopisto. Se suunniteltiin mallin anglosaksisen kampuksilla: se venyy 600 hehtaaria ja isännät tärkeä tutkimuslaitokset, kuten CNR ja Italian avaruusjärjestö - ASI.

Monet muut keskukset sijaitsevat lähellä tätä University, esim ENEA, ESA-ESRIN, National Institute of astrofysiikan, Monte Porzio Catone Observatory ja National Institute of Nuclear Physics. Alusta alkaen niiden läsnäolo on osaltaan kääntämällä "Tor Vergata" dynaaminen tutkimus napa.

Lisäksi Campus isännöi yksi modernin sairaaloissa Italiassa eli yliopistollisen sairaalan Tor Vergata, hoidon ja tutkimuksen keskus, joka on vertailukohtana koko Lazion alueen ja missä Medical School on aktiivinen myös.

Yliopisto sijaitsee lähellä Exit 19-20 Rooman Grande Raccordo Anulare, se on hyvät yhteydet ja helposti tavoitettavissa. Lisäksi julkisen liikenteen yhteydet (metro, bussit), ilmainen bussikuljetus Tor Vergata rautatieasemalle perustettiin liikaa.

TorVergata102

University of Rome Tor Vergata lyhyessä

  • The University of Rome Tor Vergata rakentuu 6 Schools (Economics, Law, Engineering, humanistiset ja filosofian, lääketieteen ja kirurgian, matematiikan, fysiikan ja luonnontieteiden), jotka järjestetään 18 osastot.
  • Lukuvuodelle 2016-2017 Tor Vergata tarjoaa läsnä 39000 asteen ja post lauream opiskelijoille 108 asteen kursseja (kandidaatin, maisterin ja yhden kierron aste) ja 31 PhD kursseja.
  • Lisäksi Tor Vergata opetus sisältää 150 post lauream kurssien (jatkokursseja, 1. ja 2. LevelVocational Master) ja 50 erikoistumista kouluissa.
  • Tarjottu koulutus kattaa yli 200 ammatti-lukuja ja mahdollisia uramahdollisuuksia
TorVergata103

Missio ja visio

Tehtävä

Tehtävänä yliopiston Rooman Tor Vergata on edistää ihmisten koulutukseen, tieteelliseen tutkimukseen ja teknologisiin, organisatorisia ja sosiaalisia innovaatioita saavuttamiseksi tarvitaan todella kestävän kehityksen Italiassa, Euroopassa ja muualla maailmassa mukaisesti kestävän kehityksen tavoitteet hyväksytty Yhdistyneiden Kansakuntien syyskuu 2015. Koska toteutus loppuunsaattamiseksi tarvittavat nämä kunnianhimoiset vuoksi oltava korkea ammattitaito ja hallita monimutkaisia ​​prosesseja, ei vain on Rooman yliopisto Tor Vergata vakaasti sitoutunut erinomaisen koulutuksen ja tieteellisen tutkimuksen, mutta se myös tekee tiivistä yhteistyötä yksityisen sektorin, julkisen laitokset ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tämä pyritään edistämään sellaisia ​​politiikkoja ja käyttäytymismalleja keskittymällä kestävyyttä olipa kyse hyvinvointia ihmisille ja ekosysteemin olosuhteissa.

Visio

Rooman yliopisto Tor Vergata tavoitteena johtava asema tutkimuksen ja koulutuksen sekä tekniikan, talouden, organisaation ja sosiaalisen kehityksen tullakseen paitsi kestävän yliopiston vaan myös yksi parhaista Euroopan yliopistojen 2025 .

The University of Rome Tor Vergata on sitoutunut toimimaan avoin tila on kehittää edistyneitä ja laadukkaan tiedon, elinikäisen oppimisen ja koulutuksen nuorille ja aikuisille, ajatella ja kokeilla innovatiivisia ratkaisuja siten kestävän kehityksen saavuttamiseksi. Lisäksi se omistaa suuressa arvossa ammattitaito ja rehellisyys näytetään tiedekunnan sekä hallinnolliset, tekniset ja kirjaston henkilökunta, myöntää asianmukaista työolosuhteet ja minimoida sen vaikutukset ympäristöön.

Rooman yliopisto Tor Vergata yhteistyötä sekä vastaavat kansalliset ja kansainväliset elimet ja julkisten ja yksityisten tutkimuslaitosten kansainvälistymistä edistävä opetuksen ja tutkimuksen, panostamalla elinikäiseen oppimiseen opetus- ja hallintohenkilökuntaa, kehittää myös olemassa olevia resursseja voidaan hyödyntää tehokkain tapa. Tämä voidaan tehdä myös ansiosta jatkuva arviointi saavutettujen (mitataan tulosindikaattorit perustuvat parhaiden kansainvälisten käytäntöjen) ja hyväksymisen uraauurtava organisaatiorakenteiden ja teknisiä laitteita.

The University of Rome Tor Vergata on sitoutunut osoittavat sen arvon lisäämiseksi sen maine Italian kansalaisia ​​ja mahdollisia ulkomaisia ​​opiskelijoita, kansallinen ja kansainvälinen tiedeyhteisössä sekä voittoa ja voittoa tavoittelemattomat yhteisöt ja yritykset. Rooman yliopisto Tor Vergata kiinnittää erityistä huomiota sen suhdetta Rooman ja sen alueelle, jotta parantaa elämänlaatua kansalaisten ja tulevaisuudennäkymistä yritysten ja laitosten elin- ja toimii siellä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science In Biotechnology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2017 Italia Rooma

Rooman yliopisto Tor Vergata tarjoaa jännittävän M.Sc biotekniikan ohjelma, joka yhdistää biokemian, molekyylibiologian, genetiikan, farmakologian ja mikrobiologian liiketoiminnan perusta ja ekologian - olennaisten taustan ja syvyys biotekniikan alan rajapinta tutkimusta ja kehitystä, liikkeenjohdon ja eettinen valmistus. [+]

Master of Science in Biotechnology University of Rome Tor Vergata tarjoaa jännittävän M.Sc Biotekniikan ohjelma, joka yhdistää biokemian, molekyylibiologian, genetiikan, farmakologian ja mikrobiologian liiketoiminnan perusta ja ekologian - olennaisten taustan ja syvyys biotekniikan alan rajapinta tutkimusta ja kehitystä, liikkeenjohdon ja eettisiä valmistus. M.Sc biotekniikan ohjelma Tor Vergata: Yhdistää peruselementtejä tieteen, teknologian ja liiketoiminnan valmistella toisen tason tutkinnon eri työpaikkojen bioteollisuuden. Tarjoaa ydin jatko opettanut tutkimuslaitoksella rinnalla valinnaisia ​​kursseja opetti näkyvästi oman alansa asiantuntijoita, kaikilla aloilla biotekniikan (valkoinen, punainen, vihreä, harmaa ja sininen). Sisältää työharjoitteluun vaatimus, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada arvokasta käytännön kokemusta ja mahdollisuuksia rakentaa henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia verkostoja, jotka asemoi ne hyvin saamiseksi pysyvää työtä Valmistuttuaan. On alhainen opiskelija opettaja-suhde, jossa ohjausta ja urakehityksen tukeminen. Hyötyy ainutlaatuisella paikalla laitamilla yksi kaunis, historia-rikas kaupungit maailmassa. Ohjelma Tavoitteet Tämän ohjelman avulla opiskelijat voivat kehittää syvä tuntemus teoriaa ja perusteet biotekniikan ja kehittää biotekniikan laboratorio taitoja, joiden ymmärtäminen reaalimaailman biotekniikan liiketoimintaa. Valmistuneet hankkia tarvittavaa osaamista työskennellä alalla: Research in geenimanipulaation ja proteiinien tuotantoa Luominen ja seuranta muuntogeenisiä organismeja (GMO) farmakologia Elintarviketeollisuus ja elintarvikevalvonta Teollisuuden ja ympäristön laadun valvonta Molecular diagnostiikka Opetus (Italiassa, luokka 60 / A - lukioissa) He myös saada Ph.D. ohjelmat ja muut toissijaiset erikoistumista kouluissa. Tutkintovaatimukset Voit suorittaa ohjelman, yhteensä 120 opintopistettä (CFU) on hankittava. 1 CFU perinteisesti asetettu vastaten 8 oppituntia plus 16 tuntia henkilökohtaisen opintosuunnitelman, tai 12 tuntia laboratorion kokemus. 120 CFU, 77 hyvitykset ovat peräisin Core Kurssit ja 9 op ovat valinnaisia ​​kursseja. Lopullinen 34 pmy on hankittava opiskelijoiden täyttää tutkintovaatimukset eli suorittaa kokeellista laboratoriokokeita... [-]

Master Of Science In Business Administration

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Italia Rooma

Master of Science in Business Administration (Laurea Magistrale- LM 77) on kaksivuotinen ohjelma opetetaan kokonaan Englanti, kansainvälisesti avoin, käytännönläheisiä ja työpaikkojen markkinavetoista. Siinä säädetään vankka johto tausta ja mahdollistaa opiskelijoiden valita seitsemästä eri erikoisaloja jaettu osaamisalastaan ​​voimakkaasti täyttäviä opiskelijoita uran ne kohdistuvat. [+]

Master of Science in Business Administration Master of Science in Business Administration (Laurea Magistrale- LM 77) on kaksivuotinen ohjelma opetetaan kokonaan Englanti, kansainvälisesti avoin, käytännönläheisiä ja työpaikkojen markkinavetoista. Siinä säädetään vankka johto tausta ja mahdollistaa opiskelijoiden valita seitsemästä eri erikoisaloja jaettu osaamisalastaan ​​voimakkaasti täyttäviä opiskelijoita uran ne kohdistuvat. Useita kursseja yhdessä kehitetty yhdessä yritysten ja yhdistysten hosting yrittäjiä ja johtajia johtavien Management konsulttitoimistojen ja kansainvälisiä yrityksiä. Lisäksi opiskelijoille annetaan mahdollisuus saada ammatillista todistukset kuten SAP ja ISIPM-Projektinhallinta. Voimakas keskittyminen kansainvälisillä markkinoilla tarjoaa necessay työkaluja ymmärtää ja kohdata maailmanlaajuinen dynaaminen kilpailluilla markkinoilla tänään. Ohjelmamme yhteydessä dynaamisen oppimisympäristön, auttaa opiskelijoiden rakentaa vahvan ja kansainvälisesti avoin uran. Pääsy Valinta perustuu akateemista seisoo, CV, motivaatiokirje, viittaus kirje, taso tuntemus Englanti kieli. Italian hakija voi päätti olla toimittamatta suosituskirje. -hyväksymiskriteerit Ylempää tutkintoa aloilla Business Administration and Management, Economics, Finance, Engineering, matematiikan, fysiikan, opin Statistics, Law (arvosanalla yli 70% kansainvälisille astetta arvosanaksi yli 90/110 italialaisille astetta); B2 yhteisen eurooppalaisen viitekehyksen (CEF) Todistus Englanti on esittämän 30 syyskuu 2017 Lue lisää ... Vaaditut dokumentit Opiskelija arvioi Admission hallituksen vasta, kun he ovat täyttäneet online-hakulomake ja ladataan kaikki vaaditut asiakirjat alla: Tekstitystiedostojen Student Record * (käännetty Englanti) sisältäen listan valmiiksi tentit ja tavaramerkit suorittaville tutkinto sekä muita jatko-ohjelma. Liitä mukaan taulukko selittää luokitusjärjestelmä jota koti-yliopisto, joka osoittaa pienin ja suurin saavutettavissa tulokset; Ansioluettelon Englanti (missä tahansa muodossa). Pääsymaksu Hallitus arvioi tiedot sisältyvät CV ja tarkistaa hakijan yleinen profiili, kokemusta ja tietämystä; Motivaatiokirje (Englanti, tahansa muodossa); Viite kirje yksi tuomari. Kun yhteystiedot erotuomari lisätään, järjestelmä automaattisesti lähettää pyynnön tuomarille... [-]

Master Of Science In Economics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2017 Italia Rooma

Master of Science in Economics (LM-56) on kaksivuotinen ohjelma, täysin opetetaan Englanti. Se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kouluttaa ammattiekonomisteja ja uran taloudellisen tutkimuksen tai julkisissa politiikan kansallisten ja kansainvälisten laitosten, yliopistojen ja konsulttiyritysten. [+]

Master of Science in Economics Master of Science in Economics (LM-56) on kaksivuotinen ohjelma, täysin opetetaan Englanti. Se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kouluttaa ammattiekonomisteja ja jatkaa uran taloudellisen tutkimuksen tai yleisen järjestyksen kansallisella ja kansainvälisellä laitokset, yliopistot ja konsulttiyritysten. MSc Economics on erinomainen maine ilmoittautumalla opiskelijoiden Ph.D. ohjelmat huippukunnossa Euroopan ja Yhdysvaltain yliopistojen, ja se tarjoaa koko joukon uusi kurssien ja mahdollisuudet opiskelijoille kiinnostunut myös soveltavaa julkisen politiikan. Kurssin ohjelma sisältää sovellettu kursseja kehitystalouden, terveystaloustiede, työn taloustiede, hankinta ja sääntely, oikeus ja talous, julkinen talous ja julkinen valinta, yli perustavanlaatuinen kursseja mikro- ja peliteoria ja kannustimia, makrotalouden ja suhdanteet, ekonometrian Stata, Matlab ja aikasarja. Master of Science in Economics on ohjelma tieteellisen huippuosaamisen. Sen opettajat ovat tutkijoita, joilla on pitkä kokemus julkaisujen kansainvälisissä lehdissä taloustieteen, matematiikan ja tilastoja, ja vakiintunut kansainvälinen maine (katso yksittäisten verkkosivujen). Mukaan virallisen 2013 Research Evaluation (VQR), Department of Economics and Finance riveissä Ensimmäinen in Economics (Yli 52). Taloustieteilijät haluavat tehdä maailmasta paremman paikan. Pääsy Italian hakijoiden on oltava kolmen vuoden perustutkintoa määrin 31 joulukuu 2016 (mukaan uuden yliopiston asetus) tai jatkotutkinto (vecchio ordinamento - ennen DEM 509/99). Asetukset annetaan opiskelijoille tutkinnon Economics, Business, matematiikan, fysiikan, tilastotieteen, ja Engineering, mutta muut tausta tullaan myös otettava huomioon, lähinnä sen pohjalta opiskelijan motivaatio. Kansainvälinen hakijoiden on oltava kolmen vuoden perustutkintoa astetta. Asetukset annetaan opiskelijoille tutkinnon Economics, Business, matematiikan, fysiikan, tilastotieteen, ja Engineering, mutta muut tausta tullaan myös otettava huomioon, lähinnä sen pohjalta opiskelijan motivaatio. Hakijoita täytettävä on-line muodossa ja lähettää seuraavat asiakirjat: Ansioluettelo, missä tahansa muodossa pdf... [-]

Master Of Science Rahoitus Ja Pankkitoiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Italia Rooma

Master of Science in Finance ja Banking (LM-16) on kaksivuotinen ohjelma on suunniteltu tarjoamaan teoreettisia ja käytännön taitoja tarvitaan menestyksekkään uran rahoitusta. Kauppakorkeakoulussa yliopiston Rooman "Tor Vergata" on sijoittunut top 10% maailmanlaajuisesti keskuudessa kansantalousosasto by RePec / Ideas (tammikuu 2016). [+]

Maisteri Finance and Banking Maisteri Finance and Banking (LM-16) on kaksivuotinen ohjelma on suunniteltu tarjoamaan teoreettisia ja käytännön taitoja tarvitaan menestyksekkään uran rahoitusta. Kauppakorkeakoulussa yliopiston Rooman "Tor Vergata" on sijoittunut top 10% maailmanlaajuisesti keskuudessa kansantalousosasto by RePec / Ideas (tammikuu 2016). Integroida teoriaa ja käytäntöä, teemme laajaa käyttöä MATLAB (korkean tason laskennan kieli kehittämä MathWorks), analysoimme uutiset ja markkinatietojen Thomson Reuters Datastream ja Eikon ja vertaa sijoitusrahastot kanssa Morningstar laajasta tietokannasta. Suurin osa opiskelijoiden opintojen loppuun ajoissa ja saavat ensimmäisen ammatti pankkeihin, kauppahuoneita, vakuutusyhtiöt, virastot ja laitokset. Osa heistä jatkaa opintojaan pätevien Ph.D. ohjelmat (käynti alumnien sivulta lisätietoja). Erillisen toimisto seuraa meidän opiskelijoiden ennen ja valmistumisen jälkeen ja tapaamisia rahoituksen ammattilaisten järjestetään säännöllisesti tarjota opiskelijoille hyödyllisiä constacts ja neuvoja päästä työmarkkinoille. Erasmus Plus ja Erasmus Mundus -ohjelmat salli opiskelija viettää yksi tai kaksi lukukautta ulkomailla kumppanimme oppilaitoksissa eri puolilla maailmaa. On myös mahdollista saada Dual Degree antama School of Business, Economics and Law yliopiston Göteborgissa. Erillisen opintotoimistoon auttaa opiskelijoita byrokratiaan kysymyksiä, sovelluksia apurahan huoneissa ja Italian kielikursseja. Kurssin rakenne vuonna Fall Term (Syyskuu-tammikuu) ensimmäisen vuoden opiskelijat suorittavat alustavan kursseja matematiikan ja tilastotieteen, ja ydin kursseja ekonometrian, Johdannaiset ja Tilastollinen tietojenkäsittely. vuonna kevätlukukausi (Helmi-kesäkuu) ensimmäisen vuoden opiskelijat suorittavat ydin kursseja Corporate Finance, Financial ekonometria, Theory of Banking, Theory of Finance ja aikasarja. vuonna toinen vuosi opiskelijat suorittavat kursseja Asset Management, Asset hinnoittelu ja Legal Theory and Ethics of Business, ja keskittyä tutkielma. Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan harjoittelupaikkoja tai kesäkursseja, joille MSc komitea voi antaa ylimääräistä opintopistettä. Esimerkkejä toiminnoista seurasi meidän opiskelijoiden aiemmin... [-]

Maisteri

Maisteri Ict Ja Internet Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2017 Italia Rooma

Olemme liittyneet vahva fundaments Engineering joukon uusia aiheita koskevien nykyisten ja tarvittavat teemoja työelämän ja sen lisäarvon, aiheet Maisterintutkinnon ovat täysin opetetaan Englanti. Hiljattain vahvistettu Koulutusohjelma ja käyttöönotto Englanti kieli ovat vastaus muuttuvassa maailmassa. [+]

Maisteriksi tietotekniikan ja Internet Engineering Intohimosta ... To ammatti Vuonna 2020 yli 20000000000 päätelaitteiden odotetaan yhteydessä Internetiin Internet on muuttanut työskentelytapa ja vastakkain, ymmärtämättä suurin vallankumous meidän iässä. Internet on älykäs infrastruktuuri, joka tekee sähköä, rakennukset ja kaupungit älykkään (Smart Grid, Smart rakennus, Smart City). Toisiinsa koneet ja ihmiset mullistaa kaikilla aloilla elämän. Internet Engineering tutkii tekniikoita, jotka mahdollistavat tekemään asioita, jotka piti olla mahdotonta, vain muutama vuosi sitten. Degree in Internet Engineering tarjoaa teknistä osaamista olla aktiivinen osa tätä muutosta. Millainen maailma odottaa sinua jälkeen Degree? On vain yksi keino: Your Way Kehittäminen tieteen ja teknologian ottaa kohti kasvava tarve ammattilaisille. Siksi olemme ottaneet käyttöön enemmän vapautta valita sinulle aiheita: se on jopa voit valita kurssin 41% vaihtoehdon op Maisterintutkinnon, täysin opetetaan Englanti! Olemme liittyneet vahva fundaments Engineering joukon uusia aiheita koskevien nykyisten ja tarvittavat teemoja työelämän ja sen lisäarvon, aiheet Maisterintutkinnon ovat täysin opetetaan Englanti. Hiljattain vahvistettu Koulutusohjelma ja käyttöönotto Englanti kieli ovat vastaus muuttuvassa maailmassa. Master of Science in ICT (Information and Communication Technologies) ja Internet Engineering tarjoaa taitoja, menetelmiä ja teknistä osaamista tarvitaan hallitsemaan ja hyödyntämään monia mahdollisuuksia, joita digitaaliajan ja syntyminen "älykkäitä" verkottunut infrastruktuurin monet sovelluskohteissa (energia, liikenne, yhteiskunta, turvallisuus jne). Opiskelija oppii ja kokeilla eri puolia nykyaikaisen internet-teknologioita, kuten, mutta ei rajoittaen: sensori-, valvonta- ja cyber-fyysisissä järjestelmissä; tietoliikenteen ja verkottumisen; ohjelmistoja ja palveluita; tietoverkkoturvallisuus; kehittyneitä tekniikoita (iso) data-analytiikka ja hahmontunnistuksen jne Muistatko? Smarphones ei ollut ennen vuotta 2006 ja ennen 2000 web oli todellinen vieras monille ihmisille! Tässä muutamia uutisia aiheista: Internet Architecture Arkkitehtuurit,... [-]