University of Trieste

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1924 perustettu University of Trieste -yliopisto on keskikokoinen yliopisto, jonka oppilasmäärä on noin 16 000. Se tarjoaa laajan valikoiman koulutusohjelmia kandidaatin, maisterin ja tohtorintutkinnon sekä lyhyitä ammatillisia päälliköitä, kehittyneitä master-ja erikoistumisohjelmia, joista suurin osa on lääketieteen alalla. Jotkut koulutusohjelmat opetetaan englanniksi .

Yliopistoon kuuluu tällä hetkellä 10 osastoa: talous- , liike-, matemaattiset ja tilastotieteet ; Tekniikka ja arkkitehtuuri ; Humanistiset tieteet; Oikeudelliset, kielelliset, tulkkaus- ja käännöstutkimukset ; Matematiikka ja geotieteet ; Lääketiede, kirurgia ja terveystieteet ; Life Sciences ; Farmaseuttiset ja kemialliset tieteet ; Fysiikka; Poliittiset ja yhteiskuntatieteet .

Yliopisto osallistuu moniin kansallisiin ja kansainvälisiin tutkimushankkeisiin. Se on mukana myös erilaisissa EU: n yliopistojen opiskelijoiden ja henkilöstön vaihto-ohjelmissa ja tekee yhteistyötä useiden yliopistojen kanssa Itä-Euroopasta ja muista EU: n ulkopuolisista maista.

Kansainvälinen liikenne University of Trieste

Yliopistot ovat tietopisteitä.

Lissabonin strategian, joka korostaa kilpailukykyisemmän ja dynaamisen tietoyhteiskunnan luomista, yliopistojen kansainvälinen liikkuvuus ja kansainvälistyminen voivat olla strateginen väline maan sosiaaliselle, kulttuuriselle ja taloudelliselle kehitykselle. Niitä voidaan pitää haasteena ja mahdollisuutena asianomaisille korkeille toimielimille laajentaa ja rikastuttaa tarjolla olevia kurssejaan.

University of Trieste jo pitkään aloittanut järjestelmän kansainvälistyminen on täysin sopusoinnussa näiden kohtien kanssa, ja se on myös Triesten kaupungin strategisessa asemassa ja historiallisessa kansainvälisessä ammatissa.

University of Trieste osallistuu aktiivisesti Euroopan laajuisiin ohjelmiin (LLP Erasmus, Leonardo da Vinci, Alpe Adria, Bovec Summer School) sekä laajemmissa eurooppalaisissa (Tempus) ja kansainvälisissä puitteissa (ISEP-ohjelma, Kansainvälinen liikkuvuusohjelma, Marco Polo hanke).

Sijainnit

Trieste

Osoite
Piazzale Europa, 1
34127 Trieste, Friuli-Venezia Giulia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin