Keystone logo
University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

Johdanto

Kestävä kehitys, innovaatio, yrittäjyys, ruoka ja juoma-kulttuuri ohjaavat tätä ainutlaatuista maisterin tutkintoa intohimoisten opiskelijoiden kouluttamiseksi ja tarjoamalla heille liiketoiminnan työkaluja ja tietoa menestymiseen kestävien yrittäjien ja / tai liiketoimintamallien kehittäjinä ja innovoijina elintarvike- ja juomateollisuudessa. Painopiste on kestävyydessä kansainvälisestä näkökulmasta kehittämällä teoreettista ja kriittistä ajattelua sekä käytännön sovelluksia.

Lopullinen tavoite on muuttaa ajattelutapaa yrittäjyysasenteen luomiseen, joka toimii sekä uusissa että perustetuissa yrityksissä ja antaa tuleville yrittäjille mahdollisuuden käsitellä monimutkaisuutta kestävien prosessien ja käytäntöjen avulla elintarvikkeissa ja juomissa yhteydessä.

Kestävä yrittäjämme saa korkealaatuista tietoa ja kehittää taitoja innovoida ja muuttaa ideoita menestyviksi ja pitkällä aikavälillä kestäviksi yrityksiksi ja / tai osallistuu nykyisiin yrityksiin uusien liiketoimintamallien luomisessa.

Luokat pidetään SAA School of Managementissa, joka sijaitsee Torinossa (Italia), ja Abat Oliba CEU: ssa, joka sijaitsee Barcelonassa (Espanja), tavoitteena koota yhteen arvokas opetustausta, yritysten parhaat käytännöt ja ymmärrys paikallista F & B-kulttuuria ainutlaatuisen kenttäkokemuksen kautta.

Sijainnit

  • Turin

    Via Giuseppe Verdi,8, 10124, Turin

    Kysymyksiä