University of Turin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Turin on yksi vanhimmista ja arvokkaimmista italialaisista yliopistoista .

Hosting noin 70,000 opiskelijoita, 4,000 akateeminen, hallinnollisen ja teknisen henkilöstön, 1800 jatko-ja tohtorintutkinnon ja 120 rakennusten eri alueilla Turin ja keskeisillä paikoilla Piemontessa, The University of Turin voidaan pitää ”city-within- a-city ", edistää kulttuuria ja tuottaa tutkimusta, innovointia, koulutusta ja työllisyyttä.

University of Turin on tänään yksi suurimmista italialaisista yliopistoista, joka on avoin kansainväliselle tutkimukselle ja koulutukselle. Se suorittaa tieteellistä tutkimusta ja järjestää kursseja kaikilla tieteenaloilla, paitsi Engineering ja Architecture. Se on olennainen osa yhteisöä, joka toimii kaupunki- ja esikaupunkialueiden elvyttämisessä, kulttuurisen vuorovaikutuksen, sosiaalisen integraation ja kehityksen edistämisessä, rohkaisee vuoropuhelua ja näkemystä nykyisistä todellisuuksista.

Ilmoittautuminen on nyt auki

  1. Täytä online- esihakemus apply.unito.it seuraavien määräaikojen mukaisesti:
    • Ensimmäinen puhelu: 1.-28.2.2018
    • 2. kutsu: 15. maaliskuuta - 30. huhtikuuta 2018
  2. Kun hankit hyväksymisilmoituksen UniTOsta, lähetä ennakkoilmoitus sovellukselle maasi Italian suurlähetystöön (tai Italian pääkonsulaattiin).
  3. Kun tulet Torinolle, käy yliopiston Infopointissa saadaksesi tietoa ja tarkistaa tarvittavat asiakirjat ilmoittaakseen
  4. Hakea Italian oleskelulupaa opiskeluun (Permesso di soggiorno per motivi di studio)
  5. Anna vaaditut asiakirjat International Student Desk -ohjelmaan valitun kurssin määräaikojen mukaisesti.

Tiedot: en.unito.it/how-to-apply

Apurahat ovat saatavilla kansainvälisille opiskelijoille

Tietoa: en.unito.it/international-scholarships

Kurssit

University of Turin kattaa lähes kaikki osaamisalueen; sen lääketieteellisen diagnostiikan, biosensoriikan ja nanoteknologian tutkimuskeskukset ovat parhaita Italiassa.

Osa tarjolla olevista tutkinnoista on ainutlaatuisia Italiassa, kuten sotilastrategiassa, biotekniikassa, urheilutapahtumissa, restauroinnissa ja säilyttämisessä (Venaria).

University of Turin on merkittävä tutkimusperinne perinteisissä aiheissa, kuten historiassa, filosofiassa, laissa, taloustieteessä ja lääketieteessä, mutta se on tällä hetkellä hajautumassa tärkeisiin nykyaikaisiin aloihin, kuten elintarviketieteeseen, sosiaalipolitiikkaan, tietotekniikkaan, esittävän taiteen ja viestinnän tieteisiin .

Kirjastot ja museot

Yli 70 yliopistokirjastoa on noin kaksi miljoonaa kirjoja: 100 000 on antiikkimäärät. Kasvitieteellinen puutarha ja useita yliopistomuseoita, kuten "Cesare Lombroso" - rikostutkimusmuseo ja "Luigi Rolando" - ihmisen anatomian museo ovat hyvin tunnettuja.

Yliopisto kiinnostaa paikallisten museoiden verkostoa Egyptin ja nykytaiteen välillä, ja se hoitaa omia media-, radio-, televisio- ja elokuvatuotantoyksiköitä.

Vahva sitoutuminen

Yliopisto osallistuu aktiivisesti useisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin, kuten ympäristöön, huumeisiin, yhtäläisiin mahdollisuuksiin ja erityistarpeiden ihmisten oikeuksiin. Se toimii myös kansainvälisellä tasolla Intian, Kiinan, Aasian, Latinalaisen Amerikan, Itä-Euroopan, Välimeren alueen kehitysmaiden ja useiden kansainvälisten järjestöjen kanssa.

Piemonten alueellisen oppilaitoksen oikeusministeriö (EDISU) - opiskelijoille suunnattu apuraha - myöntää apurahoja korkeakouluopiskelijoille ansioiden ja tarpeiden perusteella: apurahojen määrä riippuu opiskelijan taloudellisesta tilanteesta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri » Katso OTK » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Englannin Ja Amerikkalaisten Opintojen Maisteri (eas)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Turin

Turin yliopiston englannin- ja amerikkalaistutkimuksen kaksivuotinen maisteriohjelma on Englannin ja Pohjois-Amerikan kielitaidon, kirjallisuuden ja kulttuurien tutkinto-ohjelma, joka on analysoitu monitieteelliseltä ja vertailevalta näkökulmalta. [+]

Turun yliopiston kaksivuotinen englannin- ja amerikkalaistutkimuksen maisteriohjelma on Englannin ja Pohjois-Amerikan kielten, kielitieteiden, kirjallisuuden ja kulttuurien jatko-ohjelma, joka on analysoitu monitieteelliseltä ja vertailevalta näkökulmalta.

Täysin englanniksi opettanut ohjelma valmistelee englannin kielen ammattitaitoisia tutkinnon suorittaneita ja hankki syvällisen käsityksen englanninkielisistä kirjallisuuksista ja kulttuureista - ts. Brittiläisistä, pohjoisamerikkalaisista ja postkolonialaisista - samoin kuin kulttuurien muotoilun historiaa .

Tämä ohjelma on osa Lingue e Literature Moderne (LM-37) -gradua.

Pääsyvaatimukset

Hakijoiden on täytynyt suorittaa - ennen maahantuloa - vähintään kolmivuotista korkeakoulututkintoa ("laurea o diploma universitario"). Ulkomailla julkaistavan tutkinnon on oltava peräisin akateemisesti tunnustetusta oppilaitoksesta, kuten nykyisten Italian yliopisto-opintoasetusten mukaan. Vähimmäisvaatimukset ovat:... [-]


Master Of Arts Filosofia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Turin

Torinon yliopisto tarjosi lokakuusta 2016 alkaen uuden filosofian maisteriohjelman, joka on täysin opetettu englanniksi: filosofian kansainvälinen opetussuunnitelma. Ohjelman tavoitteena on antaa perusteellinen käsitys kattavasta filosofisten ongelmien valikoimasta ja kehittää kehittyneestä filosofisesta koulutuksesta johtuvat erottamiskykyiset siirrettävät taidot. [+]

Torinon yliopisto tarjosi lokakuusta 2016 alkaen uuden filosofian maisteriohjelman, joka on täysin opetettu englanniksi: filosofian kansainvälinen opetussuunnitelma. Ohjelman tavoitteena on antaa perusteellinen käsitys kattavasta filosofisten ongelmien valikoimasta ja kehittää kehittyneestä filosofisesta koulutuksesta johtuvat erottamiskykyiset siirrettävät taidot. Keskeistä opetussuunnitelmaa klassisista teksteistä ja aiheista on saatavana sekä kursseja, jotka ulottuvat keskusteluihin etupäässä paitsi nykyisessä filosofiassa myös nykypolitiikassa, taiteessa ja tieteissä.

Filosofian kansainvälisen opetussuunnitelman tarkoituksena on edistää opiskelijoiden integroitumista kansainväliseen tutkimus- ja työympäristöön. Se tarjoaa opiskelijoille teoreettista osaamista sekä metafysiikan ja ontologian, filosofian kielen ja mielen, logiikan ja tieteenfilosofian, esteettisen ja filosofisen taiteen sekä käytännön filosofian aloilla, kuten - kuten Italian tradition tutkimuksista - filosofisen ja tieteellisen ajattelun historiasta. Opetussuunnitelma on tärkeä tilaisuus hankkia hyödyllisiä taitoja opetukseen, tutkimukseen ja työmahdollisuuksiin, jotka edellyttävät filosofisen koulutuksen tyypillistä argumentaatiota ja kriittistä analyysia sekä tietoa filosofian ja tieteen tieteiden välisestä risteyksestä.... [-]


MSc

Tieteen Maisteri Stokastisissa Ja Tietotieteissä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Turin

M.Sc. Stochastics and Data Science on kaksivuotinen jatkokurssi, jonka tavoitteena on valmistaa opiskelijat moderniin koulutukseen probabilistisilla, tilastollisilla ja laskennallisilla menetelmillä. [+]

M.Sc. Stochastics and Data Science on kaksivuotinen jatkokurssi, jonka tavoitteena on valmistaa opiskelijat moderniin koulutukseen probabilistisilla, tilastollisilla ja laskennallisilla menetelmillä.

Tietojenkäsittelytieteen parhaiden ohjelmien innoittamana, joka on äskettäin alkanut Yhdysvalloissa ja Euroopassa, tämä kurssi yhdistää Torinon yliopiston ja sen tutkimusryhmien asiantuntemuksen Probability, Statistics and Computer Science -ohjelmaan ja on tällä hetkellä ainoa tarjous tästä Kirjoita Italiassa palkinnon matematiikasta.

Ohjelma on täysin opetettu englanniksi ja tarjoaa opiskelijoille vankka tietämys keskeisistä aiheista Applied Mathematics, todennäköisyys, tilastot ja Machine Learning. Nämä ovat nykyään keskeisiä välineitä matemaattisen mallintamisen suorittamisessa epävarmuudessa ja monimutkaisten, suurimittaisten datasetelmien analysoimisessa syvällisellä matemaattisella ymmärryksellä alla olevista rakenteista. ... [-]


Maisteri

Eläinsuojeluopettaja

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Turin

Maisteri eläintutkimuksessa [+]

Tarjottu opetussuunnitelma:

Karjan tuotantoketju ja tuotteiden laatu (luennoidaan italiaksi) Eläinten ravitsemus ja rehuturvallisuus (luennoidaan englanniksi) Karjan tuotantoketju ja tuotteiden laatu

Eläinjalostustuotannon ja tuotteiden laadun opetussuunnitelman tavoitteet ovat kotieläintuotantoketjujen asiantuntijoiden kehittäminen, jonka taitoihin kuuluu vankka tausta ja käsitys eläintuotannosta ja eläinperäisten elintarvikkeiden tuottamisesta, yliopiston hankkimien tietojen täydentäminen ensimmäisen asteen. Jatko-opiskelijat voivat käyttää kansainvälistä kirjallisuutta, ja tämän kurssin aikana saadut taustat sisältävät useita innovatiivisia aiheita kotieläintuotannossa. Jatko-opiskelijat hankkivat syvällisiä tietämys- ja ymmärtämystaitoja kotieläintuotantoprosesseista, kotieläintuotannon kestävästä hallinnoinnista, eläinten geneettisestä monimuotoisuudesta ja eläinperäisten tuotteiden laadusta.... [-]


Kansainvälisen Yhteistyön Maisteriohjelma Ja Kansainväliset Opinnot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen October 2018 Italia Turin

Kansainvälisen yhteistyön alue- ja kansainvälistutkimuksen maisterikurssi pyrkii tarjoamaan tarvittavat taidot toimimaan tehokkaasti eri ammateissa, jotka muodostavat kansainvälisen yhteistyön ja aluesuunnitelman. [+]

Kansainvälisen yhteistyön alue- ja kansainvälistutkimuksen maisterikurssi pyrkii tarjoamaan tarvittavat taidot toimimaan tehokkaasti eri ammateissa, jotka muodostavat kansainvälisen yhteistyön ja aluesuunnitelman. Tätä varten maisteriohjelman opetussuunnitelma sisältää toimia, joilla pyritään:

kehittyneen osaamisen hankkiminen kansainvälisen yhteistyön ja politiikan aloilla; poliittisten, taloudellisten ja sosiaalisten organisaatioiden lisäksi myös maailmanlaajuisten prosessien ja ilmiöiden lisäksi erottelevat juridiset, historialliset ja antropologiset ulottuvuudet;sosiaalisten, taloudellisten, alueellisten, ympäristöllisten ja kulttuuristen muutosten tulkinta, myös niiden sukupuoliulottuvuuden näkökulmasta;kansainvälisten yhteistyöhankkeiden valmistelu ja tulosten arviointi.... [-]

Master In Business Administration

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Turin

Kauppatieteiden maisterin tutkinto (LM 77, nimetty italiaksi "Laurea Magistrale in Business Administration") on hallinnon laitoksen uusi kaksivuotinen jatkokurssi. Aiemman merkittävän kokemuksen ansiosta Busines & Managementin jatko-opinnot ja kansainvälisen laskentatoimen jatko-opetussuunnitelman laatiminen hallinnon laitos suunnittelee nyt todellisen englannin kielen peruskurssin ja täyttää täyden viisivuotisen polun tarjonnan täysin englanniksi. [+]

Kauppatieteiden maisterin tutkinto (LM 77, nimetty italiaksi "Laurea Magistrale in Business Administration") on hallinnon laitoksen uusi kaksivuotinen jatkokurssi. Aiemman merkittävän kokemuksen ansiosta Busines & Managementin jatko-opinnot ja kansainvälisen laskentatoimen jatko-opetussuunnitelman laatiminen hallinnon laitos suunnittelee nyt todellisen englannin kielen peruskurssin ja täyttää täyden viisivuotisen polun tarjonnan täysin englanniksi.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen koulutuksen liiketalouden alalla. Ensimmäisen vuoden opinnot syventävät ja laajentavat opiskelijoiden ymmärrystä suurissa, monimutkaisissa ja monikansallisissa yrityksissä. Raportoinnin, kansainvälisen oikeuden ja verotuksen integrointi, Laadun ja ympäristön johtaminen, Yritysten organisaatio, Kansainvälinen yritysrahoitus ja pääomamarkkinat pidetään peruskurssina sekä makrotalouden skenaarion tulkitseminen ja muutoksen ja innovoinnin hallinta. Toisena vuonna opiskelijat voivat valita valtavan valikoiman valinnaisia ​​kursseja, jotka parhaiten täyttävät heidän etunsa ja kykynsä. Ohjelma päättyy pakolliseen harjoitteluun ja lopputyöhön. Projektityön tulisi perustua tiukasti organisaation syvälliseen yhteydenpitoon, joka tarjoaa jälleen kaikille opiskelijoille mahdollisuuden lisätä akateemista osaamistaan ​​kenttätyössä. ... [-]


Master In Molekyylibiologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Turin

Sekä perus- että sovellettu biolääketieteellinen tutkimus vaatii nykyaikaisten monitieteisten lähestymistapojen kasvavaa kysyntää. Turin yliopiston Molekyylibiotekniikan Master-ohjelma täyttää nämä haasteet innovatiivisella tavalla yhdistämällä molekyylibiologian, molekyylikuvantamisen ja huumeiden löytämisen ja bioinformatiikan alat. Ohjelman monitieteinen luonne mahdollistaa opiskelijoiden erikoistumisen heidän etujensa mukaisesti ja valmistaa heidät tieteelliseen uraan Life Sciencesin monilla aloilla. [+]

Sekä perus- että sovellettu biolääketieteellinen tutkimus vaatii nykyaikaisten monitieteisten lähestymistapojen kasvavaa kysyntää. Turin yliopiston Molekyylibiotekniikan Master-ohjelma täyttää nämä haasteet innovatiivisella tavalla yhdistämällä molekyylibiologian, molekyylikuvantamisen ja huumeiden löytämisen ja bioinformatiikan alat. Ohjelman monitieteinen luonne mahdollistaa opiskelijoiden erikoistumisen heidän etujensa mukaisesti ja valmistaa heidät tieteelliseen uraan Life Sciencesin monilla aloilla.

Ohjelman pääpaino on käytännön kokemuksesta, jonka opiskelijat saavat useiden harjoittelujaksojen aikana. Opiskelijat viettävät suurimman osan muodostavasta opetussuunnitelmastaan ​​osallistumalla kokeelliseen tutkimustyöhön, joka voi johtaa tieteellisiin julkaisuihin. Turin yliopiston tarjoamia luentoja ja seminaareja on osa muodikkaita kappaleita.... [-]


Master Materiaalitieteissä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Turin

Materiaalitieteiden maisterin tutkinto pyrkii tukemaan perusteellisesti laajan materiaalikokeen kemiallista, fyysistä ja teknistä käyttäytymistä korostaen alan nykyaikaista kehitystä. Opiskelijat ovat koulutettuja ymmärtämään materiaalien ominaisuuksia nykyisessä käytössä ja kannustetaan kehittämään alkuperäisiä ideoita uusien materiaalien luomiseksi, jotka täyttävät yhteiskunnan ja maailmanmarkkinoiden vaatimukset (eli halvat, turvalliset, kierrätettävät ja vähimmäisvaikutukset ympäristöön). Kurssi tarjoaa kehittyneitä ja integroituja teoreettisia ja käytännöllisiä kursseja seuraavissa monialaisissa aloilla: kiintoaineiden kemia ja fysiikka, materiaalien tuotanto, valmistus ja testaus, kiinnittäen erityistä huomiota materiaalisten rakenteiden ja ominaisuuksien karakterisointiin ja mallintamiseen. Kaikki luennot ja tentit suoritetaan englanniksi. [+]

Materiaalitieteiden maisterin tutkinto pyrkii tukemaan perusteellisesti laajan materiaalikokeen kemiallista, fyysistä ja teknistä käyttäytymistä korostaen alan nykyaikaista kehitystä. Opiskelijat ovat koulutettuja ymmärtämään materiaalien ominaisuuksia nykyisessä käytössä ja kannustetaan kehittämään alkuperäisiä ideoita uusien materiaalien luomiseksi, jotka täyttävät yhteiskunnan ja maailmanmarkkinoiden vaatimukset (eli halvat, turvalliset, kierrätettävät ja vähimmäisvaikutukset ympäristöön). Kurssi tarjoaa kehittyneitä ja integroituja teoreettisia ja käytännöllisiä kursseja seuraavissa monialaisissa aloilla: kiintoaineiden kemia ja fysiikka, materiaalien tuotanto, valmistus ja testaus, kiinnittäen erityistä huomiota materiaalisten rakenteiden ja ominaisuuksien karakterisointiin ja mallintamiseen. Kaikki luennot ja tentit suoritetaan englanniksi.... [-]


Master Määrällisesti Rahoitus Ja Vakuutus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Turin

Kurssi sopii pankkien ja yritysten, rahoitusyritysten toiminnan nykyiseen lähentymiseen vakuutus-, jälleenvakuutus- ja sosiaaliturvajärjestelmien toiminnan kanssa. Nämä järjestöt käsittelevät liittyviä asioita toisiinsa, mikä tutkitaan täytäntöön työkaluja, tekniikoita ja malleja aivan samanlainen kun ei olennaisesti identtiset. [+]

Kurssi sopii pankkien ja yritysten, rahoitusyritysten toiminnan nykyiseen lähentymiseen vakuutus-, jälleenvakuutus- ja sosiaaliturvajärjestelmien toiminnan kanssa. Nämä järjestöt käsittelevät liittyviä asioita toisiinsa, mikä tutkitaan täytäntöön työkaluja, tekniikoita ja malleja aivan samanlainen kun ei olennaisesti identtiset.

Koulutustaso Kurssin tavoitteena yleensä on tarjota asianmukaisen valmistelun, ja tietoa näistä välineistä, tekniikoita ja malleja, he voivat löytää sopivan sovelluksen sekä rahoitus- ja vakuutusalalla ympäristössä, ja, että koko kurssin järjestetään Englanti, Italiassa ja lähes kaikkialla maailmassa.

Uskotaan, että kaikkien rahoitus- ja vakuutusyhtiöiden ammattitaitoa ja yritystoimintaa koskevien asetusten päivittäminen edellyttää sekä varojen että velkojen hallintaa ja todentamista. Huomaa, että tämä kaksinkertainen toimivalta on myös suunnitteilla oppimäärän valmistamiseksi valtion tutkimus pääsyä National Order of Actuaries, taulukko A, joka on varattu toimintaan, sekä pääsyn CFA Institute ohjelma saada Chartered Financial Accounts käyttäjätiedot.... [-]


Master Solu- Ja Molekyylibiologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Turin

Department of Life Sciences ja systeemibiologian ja bio- ja Kliiniset tieteet tarjoavat Master tutkinto Cellular ja molekyylibiologian (CMB). CMB on kaksivuotinen (S1-S4) toisen tason tutkinto (biologian luokassa) täysin opetetaan Englanti, ja on suunniteltu BA opiskelijoille, jotka etsivät syvällistä tietämystä Molecular and Cellular Biology, ja kyky hyödyntää tätä tietoa kehittynyt alueet Soveltavan biologian laitos, kuten biolääketieteen, bioteknologia, ja neurotieteiden. [+]

Department of Life Sciences ja systeemibiologian ja bio- ja Kliiniset tieteet tarjoavat Master tutkinto Cellular ja molekyylibiologian (CMB). CMB on kaksivuotinen (S1-S4) toisen tason tutkinto (biologian luokassa) täysin opetetaan Englanti, ja on suunniteltu BA opiskelijoille, jotka etsivät syvällistä tietämystä Molecular and Cellular Biology, ja kyky hyödyntää tätä tietoa kehittynyt alueet Soveltavan biologian laitos, kuten biolääketieteen, bioteknologia, ja neurotieteiden.

Tätä varten CMB koostuu yhteisestä osasta ja erityisistä opetussuunnitelmista:

biolääketieteen, biomolekyylitason, Neurobiologiset.

Yhteisessä osa (S1-S2), opiskelijat hankkivat state-of-the-art tietämystä kehittyneitä Biomolecular and Cellular Biology tieteenalojen. Erityisiä kurssit ovat: Advanced Cellular Biology ja bioteknologia, Advanced molekyylibiologian, Cell Physiology, bioinformatiikan, Molecular Pharmacology.... [-]


Master Taloustieteessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Turin

Konsulttiyritykset, sääntelyelimet, suuret teollisuusyritykset ja rahoitusalan yritykset luottavat toimintaan, joka perustuu sekä strategiseen ajatteluun että liiketoiminnan kehityksen järkevään mittaamiseen. Ohjelmassa yhdistyvät koulutus taloustieteen ja pitkälle kvantitatiivisia menetelmiä. Tutkimuksessa talousjärjestelmien ja talouspolitiikan, tulkintaa ja ennakointia makrotaloudelliset tiedot, ja analyysi markkinarakenteet ovat keskeisiä aiheita ohjelman. Valmistuneet tutkintotodistuksen Laurean Magistrale. [+]

Konsulttiyritykset, sääntelyelimet, suuret teollisuusyritykset ja rahoitusalan yritykset luottavat toimintaan, joka perustuu sekä strategiseen ajatteluun että liiketoiminnan kehityksen järkevään mittaamiseen. Ohjelmassa yhdistyvät koulutus taloustieteen ja pitkälle kvantitatiivisia menetelmiä. Tutkimuksessa talousjärjestelmien ja talouspolitiikan, tulkintaa ja ennakointia makrotaloudelliset tiedot, ja analyysi markkinarakenteet ovat keskeisiä aiheita ohjelman. Valmistuneet tutkintotodistuksen Laurean Magistrale.

Ensimmäinen vuosi Kvantitatiiviset menetelmät taloustieteelle Mikrotalouden analyysi Makrotalouden analyysi Pääomamarkkinat ja johdon yritysrahoitus Ekonometrian Yksi kurssi valitaan seuraavista:Numeeriset menetelmät taloustieteessä, Metodologia ja taloustieteen, käyttäytymis- ja kokeellisen talouden historia Toinen vuosi Julkinen taloustiede Valitaan neljä kurssia:rahatalouden Labour Economics Kasvu ja kehitys Teollisuustalous Kansainvälinen talous Julkinen talous ja rahoitus Taloudelliset sovellukset Game Theory Poliittinen taloustiede Säästöjen ja eläkkeiden talous Valinnaisia ​​kursseja Lopullinen väitöskirja Double Degree ... [-]

Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Via Verdi, 8
10124 Turin, Piedmont, Italia
Verkkosivu https://en.unito.it/
Puhelin +39 011 6706111