University of Verona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

YLIOPISTO

Veronan yliopisto on sitoutunut innovaatioon ja ylläpitämään korkeatasoista opetusta ja tutkimusta. Laitoksella on 22 000 opiskelijaa ja 1 500 opetus- ja ei-opetushenkilöstöä, jotka kaikki ovat sitoutuneet jatkuvaan kasvuun ja inhimillisten, rakenteellisten ja taloudellisten resurssien kehittämiseen. Yliopistolla on vahvat yhteydet paikallisyhteisöön ja tarkastelee tulevaisuutta vahvistamalla jatkuvasti tarjottavien kurssien ja työelämän välistä yhteyttä. Lähitulevaisuudessa yksi yliopiston päätavoitteista on jatkaa rakentamisohjelmaansa paremman ja tervetulleen ympäristön luomiseksi.

YLIOPISTO-OHJELMAT

Academic senaatin

Yleisluonteisesti akateeminen senaatti tekee ehdotuksia ja toimii neuvoa-antavana elimenä opetukseen, tutkimukseen ja opiskelijahuoltoon liittyvissä asioissa. Akateemisen senaatin institutionaaliset velvollisuudet sisältävät ehdotuksia ja arviointeja, jotka liittyvät yliopiston kolmivuotiseen ohjelmasuunnitteluun ja kaikkiin muihin strategisen kehityksen asiakirjoihin; tarjottavien kurssien arviointi; antaa hallintoneuvostolle arviointinsa yliopiston tehtävistä, arvoista ja näkemyksistä; ja hyväksyy hallintoneuvoston hyväksynnän, yliopiston yleissääntöjen, osaston asetusten sekä opetus- ja tutkimussäädösten hyväksymisen.

Jotta voidaan tutkia tiettyjä asioita, akateeminen senaatti voi nimittää komiteat, joiden jollakin omalla jäsenellä on erityisasiantuntemusta alalla. Valiokunnan jäsenet voivat olla senaatin ulkopuolisia ja nimitettyjä ammatillisen pätevyyden mukaan. Akateeminen senaatti voi pyytää valiokuntia antamaan lausuntoja tai ehdotuksia ja vahvistamaan määräaikoja, joiden kuluessa ne on tehtävä. Valiokunnat voivat omasta aloitteestaan ​​tehdä ehdotuksia senaatille. Vararehtori, pääjohtaja ja arviointiyksikön johtaja voivat osallistua akateemisen senaatin kokouksiin, mutta ilman äänioikeutta.

Johtokunta

Kuvernöörit käsittelevät strategista suunnittelua ja valvontaa suhteessa kaikkiin hallinnon, rahoituksen ja yliopiston kiinteistöihin. Se on elin, joka hyväksyy tieteelliset ja opetuksen kehittämissuunnitelmat, takaa taloudellisen vakauden ja varmistaa, että riittävät taloudelliset, inhimilliset ja aineelliset resurssit ovat käytettävissä suunniteltujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Vararehtori ja pääjohtaja voivat osallistua pääjohtajien kokouksiin, mutta ilman äänioikeutta.

Arviointiryhmä

Arviointiryhmä toimii muiden yliopistoelinten kanssa tutkimusta, opetusta, hallintoa ja opiskelijoiden taloudellista tukea arvioitaessa. Ryhmä tarkistaa resurssien oikean käytön sekä kaikkien yliopiston toiminnan tehokkuuden, tehokkuuden ja laadun.

Tilintarkastuslautakunta

Student Council

Ylioppilaskunta on elin, jonka kautta koko yliopiston opiskelijat voivat ilmaista vaatimuksensa. Opetushallitusta uudistetaan joka toinen vuosi.

KANSAINVÄLINEN

Veronan yliopisto rohkaisee kansainvälistä liikkuvuutta integroidun palvelujärjestelmän kautta, jota tarjotaan professoreille, tutkijoille, post-docs, tohtoreille ja opiskelijoille ulkomailta.

Valitse profiili ja löydä kaikki sinulle omistetut tiedot ja palvelut.

Kansainvälinen opiskelijapöytä

Johtaja Anna Emilia Maria De Salvo

HENKILÖSTÖ Clizia Buniotto Alessandra Parisi

PALVELU HALLINNUT Operatiivisen yksikön kansainvälistyminen

AIKATAULU Lunedì, Mercoledì e VENERDI malmin 10,00-12,45 SU Appuntamento (prenotazione al linkki ”Vai al sito”) --- maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin 10:00-12:45 ajanvarauksella (varauslomake saatavilla ”Siirry sivusto”)

Ulkomailla asuville EU: n ulkopuolisille opiskelijoille International Student Desk voi auttaa yliopiston ennakkorekisteröinnissä lähetystöjen, rekisteröintien, ilmoittautumisten ja mahdollisten ohjelmien muutosten kautta.

Ennen ennakkoilmoittautumista Italian suurlähetystöön tai konsulaattiin ulkomailla asuville EU: n ulkopuolisille opiskelijoille tulisi tarkistaa käytettävissä olevat paikat niissä ohjelmissa, joille he ovat kiinnostuneita. Katso Manifesto degli Studi verkkosivuillamme.

Kansainvälisen opiskelijapankin kautta kaikille opiskelijoille (muille kuin EU: n, EU: n ja Italian kansalaisille), joilla on Italian ulkopuolella hankittu pätevyys , tiedot toimittavat sähköpostitse ja henkilökohtaisesti (tapauksesta riippuen) ja hallinnoivat pätevyysekvivalenttihakemuksia tarkistamalla toimitetut asiakirjat tutkintotodistukset, jotka on kääntänyt ja laillistanut Italian suurlähetystön todistuksen myöntäneessä maassa).

Kansainvälinen opiskelijapalvelu hyväksyy ja hallinnoi myös ulkomaisten tutkintojen ("equipollenza") vahvistamista koskevia pyyntöjä vuoden aikana tammikuusta huhtikuuhun.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Italialainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Kansainvälisen Taloustieteen Maisterin Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Verona

University of Verona tarjoaa Vicenzan konttorissa kahden vuoden maisterin Kansainvälisen taloustieteen ja liiketoiminnan johtamisen, joka on täysin opetettu englanniksi. Mastersillä on tavoitteena kouluttaa jatko-opiskelijoita kansainvälisen taloustieteen, kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen ja kansainvälisen oikeuden aloilla. [+]

Kansainvälisen taloustieteen maisterin tutkinto

University of Verona tarjoaa Vicenzan konttorissa kahden vuoden maisterin Kansainvälisen taloustieteen ja liiketoiminnan johtamisen, joka on täysin opetettu englanniksi.

Mastersillä on tavoitteena kouluttaa jatko-opiskelijoita kansainvälisen taloustieteen, kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen ja kansainvälisen oikeuden aloilla. Myös matemaattiset tekniikat yritysten hallinnan optimoimiseksi katetaan.

Masters on avoin kaikille taloustieteilijöille, jotka ovat kiinnostuneita taloudellisen toiminnan kansainvälisestä ulottuvuudesta sekä yrityksen tasolla että makro-näkökulmasta. Opiskelijoiden aktiivista osallistumista luentoseminaareihin ja projektityöhön kannustetaan voimakkaasti ja vuosittain kutsutaan useita ulkomaisia ​​opettajia luennoimaan Master-ohjelman kursseista.... [-]


Masters in Mathematics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Verona

[+]

.

.

Harjoittelupaikkoja Student tuki Lukukausimaksut Muut etuudet [-]

Masters In Molecular And Medical Biotechnology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Verona

Molekyylin ja lääketieteellisen bioteknologian maisteriohjelma kouluttaa asiantuntijoita, joilla on korkeatasoinen taito suunnitella ja johtaa analyyseja ja tutkimustoimia, kokeellista ja teknologista tutkimusta, tutkimusta ja kehittämistä biotekniikassa erityisesti biolääketieteen alalla. [+]

Masters in Molecular and Medical Biotechnology

Molekyylin ja lääketieteellisen bioteknologian maisteriohjelma kouluttaa asiantuntijoita, joilla on korkeatasoinen taito suunnitella ja johtaa analyyseja ja tutkimustoimia, kokeellista ja teknologista tutkimusta, tutkimusta ja kehittämistä biotekniikassa erityisesti biolääketieteen alalla. Erityistavoitteilla pyritään tarjoamaan opiskelijalle myös merkittävän laboratoriokäytännön avulla seuraavat:

• perusteellinen tietämys menetelmistä, joilla pyritään biologisten makromolekyylien ja niiden soluprosessien rakenteelliseen ja funktionaaliseen karakterisointiin;

• syvällinen tietämys ihmiseen vaikuttavista patologisista prosesseista molekyyli- ja solutasolla; biotekniikan nykyiset sovellukset ja näkökulmat ihmisen patologiassa;... [-]


Masters Kielitiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Verona

[+]

Kuinka hakea [-]

Masters TALOUSTIETEIDEN

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Verona

[+]

Kansainväliset kumppanit Ohjelma

Pakolliset kurssit:

[-]

Suoritukset Eurooppalaisissa Ja Ei-eurooppalaisissa Kielissä Ja Kirjallisuuksissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Verona

Vertaileva eurooppalainen ja ei-eurooppalainen kieli ja kirjallisuus (LM 37) päällikön tavoitteena on tarjota opiskelijoille korkeakoulututkinto vertailevassa näkökulmassa viiden opetetun kielen - ranskan, englannin, venäjän, espanjan, saksan - ja niiden kirjallisuudesta. [+]

Mestarit vertailevissa eurooppalaisissa ja ei-eurooppalaisissa kielissä ja kirjallisuudessa

Vertaileva eurooppalainen ja ei-eurooppalainen kieli ja kirjallisuus (LM 37) päällikön tavoitteena on tarjota opiskelijoille korkeakoulututkinto vertailevassa näkökulmassa viiden opetetun kielen - ranskan, englannin, venäjän, espanjan, saksan - ja niiden kirjallisuudesta. Lisäksi opiskelijoiden kielellinen ja kirjallinen tietämys laajennetaan näiden kielten ja kulttuurien (euro-Välimeri-, euro-amerikkalais- ja postkolonialistien) ulkopuolisiin eurooppalaisiin muunnelmiin. Kurssi on tarkoitus avata maailmanlaajuiselle yhteistyölle muodostumisen, tutkimuksen ja kulttuuritoiminnan aloilla. Tämän näkemyksen mukaan maisteriohjelma LM37 on vuodesta 2017/2018 lähtien valinnut kansainvälisen säädöksen, jossa opetusohjelma on kokonaan englanninkielinen. Tämä tutkinto täyttää kansainvälisesti suuntautuneen ohjelman, joka avautuu maailmaan ja edistää muiden kuin italialaisten opiskelijoiden ilmoittautumista.... [-]


Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Verona University, Via dell'Artigliere 8
37129 Verona, Italia