University of Verona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

YLIOPISTO

University of Verona on omistettu innovaatioille ja opetuksen ja tutkimuksen korkean laadun ylläpitämiselle. Laitoksella on 22 689 opiskelijaa ja 1 500 opetus- ja opetushenkilöstöä, jotka ovat omistautuneet jatkuvaan kasvuprosessiin ja inhimillisten, rakenteellisten ja taloudellisten resurssien kehittämiseen. Yliopistolla on vahvat yhteydet paikallisyhteisöön, ja se odottaa tulevaisuutta lujittamalla jatkuvasti tarjoamien kurssien ja työelämän välistä yhteyttä. Lähitulevaisuudessa yksi yliopiston tärkeimmistä tavoitteista on jatkaa rakentamisohjelmaa parantuneen ja viihtyisän ympäristön luomiseksi.

KANSAINVÄLINEN

University of Verona rohkaisee kansainvälistä liikkuvuutta integroidun palvelujärjestelmän kautta, jota tarjotaan professoreille, tutkijoille, post-docs, tohtoreille ja opiskelijoille ulkomailta.

Valitse profiili ja löydä kaikki sinulle omistetut tiedot ja palvelut.

Hakutoimisto

Ulkomailla asuville EU: n ulkopuolisille opiskelijoille International Student Desk voi auttaa yliopiston ennakkorekisteröinnissä lähetystöjen, rekisteröintien, ilmoittautumisten ja mahdollisten ohjelmien muutosten kautta.

Ennen ennakkoilmoittautumista Italian suurlähetystöön tai konsulaattiin ulkomailla asuville EU: n ulkopuolisille opiskelijoille tulisi tarkistaa käytettävissä olevat paikat niissä ohjelmissa, joihin he ovat kiinnostuneita. Katso Manifesto Degli Studi sivuillamme.

Kansainvälisen opiskelijapankin kautta kaikille opiskelijoille (muille kuin EU: n, EU: n ja Italian kansalaisille), joilla on Italian ulkopuolella hankittu pätevyys , tiedot toimittavat sähköpostitse ja henkilökohtaisesti (tapauksesta riippuen) ja hallinnoivat pätevyysekvivalenttihakemuksia tarkistamalla toimitetut asiakirjat tutkintotodistukset, jotka on kääntänyt ja laillistanut Italian suurlähetystön todistuksen myöntäneessä maassa).

Kansainvälinen opiskelijapalvelu hyväksyy ja hallinnoi myös ulkomaisten tutkintojen ("equipollenza") vahvistamista koskevia pyyntöjä vuoden aikana tammikuusta huhtikuuhun.

Sijainnit

Verona

Osoite
Verona University,
Via dell'Artigliere 8

37129 Verona, veneto, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin