Up Level School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perusti Fabrizio Serafini, hän kokenut ammattilainen, jolla on monia saavutuksia alalla vuonna johdon alalla. up taso vuodesta 1995 hän on ansiokkaasti mielenkiintoisin talot ihmisen historian kannalta koulutuksen ja hyper-erikoistumista. Vuonna 2004 hän hankki ISO 9001: 200Settore / EA Activity: 37 suunnittelu ja maksujen Master Jatko, eikä sekä koulutus ja kertauskursseja Professional. Vuonna 2009 Akkreditointi Lazion alueen. Vuonna 2011 Akkreditointi Lombardian alueen.

Perehdyttämistoiminnasta joka heijastuu markkinoilla ja siitä tulee arvokas viitekohta yrityksille, jotka haluavat sisällyttää orgaaniset korkeasti koulutettuja ammattilaisia ​​pystyy täyttämään johtotehtävissä ja vastuut itsenäisesti.

Paras ammattilaiset kasvaa täällä

Tason ylöspäin, kirjaimellisesti kasvaa, parantaa, saada jopa tasolle. Up taso, School of Management, edelleen sitä eniten, se on tulla. Up tasolla, koska se keskittyy koulutukseen, täyttää tehtävänsä kaikkein syvällinen ja jalo merkityksessä: muotoilla uudella tavalla olennon, siirtää teoreettista ja empiiristä tietoa luoda uusi tapa toimia. Liikunta että jumalallinen hyve informatiivinen Dante varattu oppinut ja viisas Masters antiikin Kreikassa.

Up taso se tekee sen kolmannen vuosituhannen tarkka samassa järjestyksessä. Juna yksilöt kykenevät valmiiksi oppimisen polku ja käytännössä opetuksia vastaan.

Vedoten ylätason tarkoittaa sijoittavat ammatillisen kehittymisen

Miksi Up taso, koulu perustuu modernein opetuksen malleja ja erikoisalojen, se on keskipiste ja kokemuksellisen oppimisen korkeimman tason, jonka tarkoituksena on tietty tavoite ja vaativa. Opiskelijaa, valmistuneet ja ammattilaiset jo käynnissä pyritään Jopa tasolla antaa lisäarvoa heidän ammattitaitonsa. Yritykset pyrkivät Up tasolla, koska he tietävät ajettavaksi koulun nimissä koko laadun, tehokkuuden ja tulokset.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Italialainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:


Maisteri Ravitsemisalan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 136 - 136 tuntia April 2019 Italia Milano Rooma Napoli + 2 lisää

Master Hospitality Management Up taso on jatkokurssin hallintaan hotellialan taattu harjoittelupaikkoja suuria hotelleja. [+]

Master Hospitality Management Up taso on jatkokurssin hallintaan hotellialan taattu harjoittelupaikkoja suuria hotelleja. Sinun tulee johtajien suuria hotelliketjut, lomakohteet, Konferenssialueet ja tapahtumien järjestäminen, tai pääsyä johtotehtäviin seuraavissa yksiköissä hotellin todellisuudessa:

Operations Myynti ja markkinointi Human Resources taloudellinen Miksi valita Master Hospitality Management?

Master Hospitality Management on suunniteltu tarjoamaan opetussuunnitelman huippuosaamisen: innovatiivinen kaava ammatillinen arvo.

Yksi tärkeimmistä tavoitteista on tarjota mahdollisille Manager vieraanvaraisuus kaikki teoreettista ja käytännöllistä ennen kaikkea tulla ylivoimainen osaaminen kiehtovaan maailmaan hotellien ja tehdä taidetta ammattiaan kaikkein halutuimmista markkinoilla .... [-]


Maisterin Tutkinto Viestinnän, Sosiaalisen Median Ja Web-markkinointiin

Opetus kampuksella Osa-aikainen 100 - 100 tuntia April 2019 Italia Milano Rooma Napoli + 2 lisää

Master tiedonannossa, Social Media ja Web Marketing on moderni ja innovatiivista koulutusta, joka valmistelee alan ammattilaiset Online Marketing ja verkkoviestinnän. Toisin kuin muut verkkokurssit klassinen Marketing haluaa olla kattavampi väline: se on erityinen mestari Social Media Marketing Strategies Verkkomainonta ja Web Copywriting perustukset, joiden mukaan kaikkein nykyaikaisia ​​viestintätekniikoita ja viimeisin kehitys alan. Facebook, Google Plus, YouTube, Twitter, Google Adwords tulee jokapäiväistä välineitä työhösi. [+]

Master tiedonannossa, Social Media ja Web Marketing on moderni ja innovatiivista koulutusta, joka valmistelee alan ammattilaiset Online Marketing ja verkkoviestinnän. Toisin kuin muut verkkokurssit klassinen Marketing haluaa olla kattavampi väline: se on erityinen mestari Social Media Marketing Strategies Verkkomainonta ja Web Copywriting perustukset, joiden mukaan kaikkein nykyaikaisia ​​viestintätekniikoita ja viimeisin kehitys alan. Facebook, Google Plus, YouTube, Twitter, Google Adwords tulee jokapäiväistä välineitä työhösi.

Miksi valita Masters Viestintä, Social Media ja Online Marketing?

Uusi Master Communication, Social Media ja Web Marketing Up taso muodostaa valmistaa sinua toimimaan erittäin kilpailukykyinen teollisuus koulutuksen kautta 360 astetta markkinoinnin ja viestinnän.... [-]


Maisteri Tapahtumien Hallintaan

Opetus kampuksella Osa-aikainen 124 - 124  April 2019 Italia Milano Rooma Napoli + 2 lisää

Master in Event Management on moderni ja innovatiivista koulutusta, joka valmistaa alan ammattilaisten luomisen ja tapahtumien hallinta. Toisin kuin muut perinteisemmät kurssien Event Management pyrkii olemaan kattavampi väline: se on erityinen Master MICE sektorilla suunnittelustrategioihin ja perustekijöistä integroidun viestinnän suunniteltu sopimaan organisaation ja viestintätekniikoita. [+]

Master in Event Management on moderni ja innovatiivista koulutusta, joka valmistaa alan ammattilaisten luomisen ja tapahtumien hallinta. Toisin kuin muut perinteisemmät kurssien Event Management pyrkii olemaan kattavampi väline: se on erityinen Master MICE sektorilla suunnittelustrategioihin ja perustekijöistä integroidun viestinnän suunniteltu sopimaan organisaation ja viestintätekniikoita.

Miksi valita Master in Event Management?

Uusi Master Event Management Up taso valmistelee itse sovi teitä toimimaan erittäin kilpailukykyinen teollisuus koulutuksen kautta 360 astetta tapahtumissa ja MICE sektorilla.

Mitä Event Manager?

Master valmistelee kattavasti ammattilaiset Event Manager pystyä toimimaan tapahtumien markkinoilla "kansallisia ja kansainvälisiä", ammattilainen, joka suunnittelee ja kehittää tapahtuman, ottaa vastuun valinnasta mainosaineistoelementtejä, tekniset ja logistiikka. Hän tajuaa ja huolehtii koko tapahtuman suunnitteluun, brändin rakentamiseen, markkinointi- ja viestintästrategiaa, audio-video tuotanto, käsikirjoittaminen, logistiikka, budjetointi, neuvottelu ja globaali asiakaspalvelua.... [-]


Maisteri Matkailun Hallinta

Opetus kampuksella Osa-aikainen 128 - 128 tuntia April 2019 Italia Milano Rooma Napoli + 2 lisää

Tämä Master on yksi matkailun koulutusta huippuosaamisen matkailun tulla ammattilaisten matkailualalla. Tulet työskentelemään manageri Matkatoimistot ja matkanjärjestäjät, Expert markkinointi ja viestintä varten, Matkailu Promotion Manager, tekninen johtaja matkatoimisto, Tour Guide. Mikään muu Master Matkailun valmentaa samoin maailmaan työtä! [+]

Tämä Master on yksi matkailun koulutusta huippuosaamisen matkailun tulla ammattilaisten matkailualalla. Tulet työskentelemään manageri Matkatoimistot ja matkanjärjestäjät, Expert markkinointi ja viestintä varten, Matkailu Promotion Manager, tekninen johtaja matkatoimisto, Tour Guide. Mikään muu Master Matkailun valmentaa samoin maailmaan työtä!

Miksi valita Master in Tourism Management?

Master Matkailupalvelujen liikkeenjohdon Up taso on koulutusohjelma, teoreettista ja käytännöllistä, erittäin ammattitaitoista työtä matkailun ja tulla ammattilaisten matkailualalla. Tämä Master on paras, koska:

Se tarjoaa vakava koulutus, betoni ja tuloshakuista. Opettajat ovat erittäin päteviä ja on laaja kokemus teollisuuden. Harjoittelu on taattu asianomaisten yritysten matkailualalla. Your matkailu koulutus on niin täydellinen ja valmistautua teitä hyvin eri työmahdollisuuksia joka Master Matkailupalvelujen liikkeenjohdon on luotu. Ammatillinen myyntipisteistä Johtaja Matkatoimisto teknikko Tour Leader Johtaja Matkatoimisto ja matkanjärjestäjä Markkinoinnin asiantuntija ja viestintä Matkailualan Kurssit matkailun markkinointi matkailu tekniikka matkareitit matkailu lainsäädäntö matkailu tilit Web 3.0 matkailun markkinointi Valinta sosiaalisen median ja integrointi matkailuun markkinointistrategia sijainnit ... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Piazza Carità 32
Napoli, 80134 IT
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Piazzale Flaminio 9
Rome, 00196 IT
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Via Fabio Filzi 2
Milan, 20124 IT
Sosiaalinen media