University of Milan, Department of Social & Political Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Milanon yliopisto on julkisen opetuksen ja tutkimuksen yliopisto, Joka - kanssa 8 tiedekunnat ja 2 koulut ja opetushenkilöstön 2000 professorit - Erottuu monenlaisia ​​oppialoihin. Johtava instituutti Italiassa ja Euroopassa tieteellinen tuottavuus, Milanon yliopisto on suurin yliopisto alueella, noin 64000 opiskelijaa; se on myös tärkeä voimavara sosioekonomiseen tilanteeseen, josta se on osa.

Milano on itse asiassa pääoman Lombardian, yksi dynaaminen ja kansainvälinen alueiden Euroopan unionissa, johtava kansantaloudessa joka seisoo Italian kärjessä tutkimuksen ja kehityksen investointien ja sitoutumista teknologisia innovaatioita. Milanon yliopisto on myös hallussaan merkittävä taide- ja kulttuuriperintö joka sisältää tärkeitä historiallisia rakennuksia, perinnöllinen ja osti kokoelmat, arkistot, kasvitieteellinen puutarha ja vanha Brera observatorion tilaama Maria Teresa Itävallan.

Yliopiston yksiköt sijaitsevat tärkeitä historiallisia rakennuksia keskustassa Milanon ja moderneja rakennuksia alueella tunnetaan Città Studi (kaupunki Studies).

Niistä palatsien että talon yliopiston tilat ovat vanhoja Ca 'Granda (Suuri talo) - monumentaalinen monimutkainen peräisin 15-luvulta sydämessä historiallisessa keskustassa - 18-luvun Palazzo Greppi luoma Giuseppe Piermarini - joka rakensi Scala Milanossa - ja 17-luvun Sant'Alessandro College tilaama Arcimboldi perhe. kirjakokoelma, Joka on yksi maailman rikkaimmista alueella, on säilynyt 52 kirjastot, Kun taas APICE Centre kerää harvinaisia ​​ja arvokkaita kirja varastot ja arkistot. Yliopisto on myös Kuoro ja omat Orkesteri, Joka osallistuu aktiivisesti kulttuurielämään kaupungin ja vastaanottaa kansainvälisiä tunnustuksia on yhä säännöllisesti.

Department of Social ja poliittisia Sciences

Department of Social ja poliittisia laitos (SPS) on sijoittunut ykköseksi suuri osastojen yhteiskuntatieteiden 2004-2010 tutkimuksen arviointi. SPS tekee ja koordinoi tutkimusta ja opetusta ohjelmia yhteiskunnallisen ja poliittisen teorian, julkisen politiikan analysointiin, politiikka työn ja hyvinvoinnin ja kulttuurin tutkimuksen ja sosiaalisten suhteiden.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSC Hallinta Henkilöresurssien & Työvoiman Opinnot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Italia Milano

MLS Ohjelma tarjoaa erittäin monitieteinen perusta henkilöresursseja ja työvoiman tutkimuksia, vahvan liiketoiminnan ja johdon suunta. [+]

MSc Management of Human Resources & Labour Studies MSc Management of Human Resources ja Labour Studies (MLS) ohjelma on innovatiivinen ja erittäin haastava kahden vuoden opinto, joka tarjoaa erittäin monitieteinen perusta henkilöresursseja ja työvoiman tutkimuksia, vahvan liiketoiminnan ja johdon suunta. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman aiheita moniarvoinen näkökulmasta vahva kansainvälinen ja vertaileva suuntautuminen ja yhdennetty kehys yritysten ja johdon päätöksiin ja työmarkkinoiden instituutioiden ja dynamiikka, vuonna vakaasti, että johtajien on tunnustettava institutionaalinen ja poliittinen dynamiikka, ja sääntelyviranomaisten on tunnustettava liiketoiminnan tarpeisiin ja puitteita. Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella henkilöstöhallintoa ja työvoiman tutkimukset Etelä-Euroopassa, altistuvat eri kulttuurin ja kielen opiskellessaan luokat Englanti. Globaalissa maailmassa liiketoiminnan rikkaus tämän kokemuksen on selkeä kilpailuetu. Tärkeimmät ominaisuudet Kahden vuoden tutkinto suunniteltu mahdollistamaan täydellinen ja käytännöllinen osaaminen Eri toimialueiden henkilöstöhallinnon ja työvoiman tutkimukset Monitieteinen koulutus, jolla on vahva integraatio aiheita, ja omistettu nuori ja kehittyvä maailman johtava tiedekunnan laajaa liiketoimintaa kokemus Ongelma-keskittynyt ja ongelmalähtöinen, tekemällä oppiminen työtapaa Pakolliset keskeisiä kursseja keskittyä Tietojen analysointi ja tilastot, vertaileva ja European Labour Law, Advanced Työn taloustiede, taloudellisen ja sosiaalisen sääntelyn työvoiman, Henkilöstöjohtaminen, Työmarkkinat, koulutus Määrällinen ja menetelmiin tausta, ja ainutlaatuinen suuntautuminen HR mittarit Valitut opiskelijat on mahdollisuus viettää lukukauden yksi 12 ensimmäisen luokan Euroopan yliopistot verkoston Labour Studies täydentämiseksi European Master Labour Studies (EMLS-MEST) Oppiminen tarkennus Painopiste monialainen ja yhdistetty oppimiskokemuksia eri kurssien Ongelma oppiminen, esimerkkejä, kokemuksia, tapaustutkimuksia, aktiivinen oppiminen tekniikat Intense osallistuminen ammattilaisten ja liike-elämän järjestöt Painopiste näyttöön perustuvien menetelmien ja HR mittarit [-]