International University of the Caribbean

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kansainvälinen Karibianyliopisto (IUC) on instituutti, joka perustuu pitkään perinneasemaan koulutuksen alalla ja on yksi Karibian todellisuuden ja haasteisiin vaikuttavimmista vastauksista.

Karibianmeren kansainvälinen yliopisto perustettiin Jamaikan ja Caymansaarten yhdistyneessä kirkossa marraskuussa 2005. Se koostuu kahdesta koulutusyksiköstä: Leadership and Theological Development (CLTD) [aiemmin Teologian ja Johtajan Kehittämisen Instituutti] ja Mel Nathan College. Nämä yhteisöt tuovat Yliopistoon rikas historia koulutuksellisista innovaatioista, korkeista akateemisista ja tutkimustasoista sekä sitoutumisesta yhteisön sitoutumiseen. Näiden kahden yksikön liitto palvelee konkreettisesti jo olemassa olevia vahvuuksiaan ja tarjoaa samalla alustan laajentamiseen ja lisääntyneeseen vaikutukseen Karibialla ja muualla.

Yliopisto on luvannut tarjota kohtuuhintaista, akkreditoitua korkeakoulututkintoa ihmisille, joilla on tahto vastata kilpailukykyisen maailmanlaajuisen työympäristön vaatimuksiin.

Karibian kansainväliselle yliopistolle on ominaista sitoutuminen:

  • Johtajakoulutus
  • saavutettavuus
  • Opiskelija-ystävällinen ja opiskelija-suuntautunut suunta
  • Kulttuurikohtaiset ohjelmat
  • Laatututkimus ja julkaisu
  • Hyvin pätevä henkilökunta

Rauhanraportit -ohjelma

Yliopiston henki ja luonne liittyvät intensiivisesti rauhanneuudistussuunnitelman laatimiseen. Näin yliopisto sitoutuu vahvistamaan äänen ja arvojen, jotka kunnioittavat vaikutusvaltaansa kuuluvien ihmisten korkeinta hyvää. Yliopisto toimii "shalom" -tietämyksen taakalla, että tämä, rauha - teologisesti voimakas ja kaikenkattava terminologia. Rauhan kohottaminen on terveyden perustavanlaatuinen periaate ja terveellisen ja tarkoituksenmukaisen elämisen epitome. Rauhaa opettaa, kokee ja oppii energianlähteenä, joka on elämää. Rauhanpyrkimysohjelma kutsuu ihmisiä kaikilta elämänaloilta taistelemaan ja käyttämään elämäntapaa rauhan puolesta. Lähitulevaisuudessa kaikki IUC: n tarjoamat ohjelmat sisältävät rauhaan liittyvän kurssin osana toimielimen sitoutumista rauhanrakentamisen edistämiseen opiskelijoissaan.

Näkemys

Karibian kansainvälisen yliopiston visiona on vaikuttaa laadukkaiden henkilöiden vaikutusmahdollisuuksiin, jotka viljelevät ja edistävät perheen, yhteisön ja kansakunnan hyvinvointia. "

Tehtävänanto

"Yhteistyökumppanit ovat erinomaiset mahdollisuudet elinikäiseen oppimiseen, koulutuksen valtaamiseen, vaurauteen, rauhaan ja kokonaisuuteen."

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science In Neuvonta Ja Konsultointi Psykologia (MSc)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Jamaika Kingston

Tavoitteena Master of Science in Counseling [+]

Master of Science in Neuvonta ja konsultointi psykologia (MSc)

Tavoitteena Master of Science in Counseling

Core kurssitNeuvontaNeuvontaAmmattietiikkaLifespan PsychologyNeuvonta teoriat IpsykopatologiaOrganisaation kehittyminenStrateginen suunnitteluPsychometrics, markkinointiorganisaatioValinnaisia ​​kurssejaOhjelman ja hankkeen arviointiHarjoittelun valvontaSuoritusneuvontaYhteisön psykologiaOikeuslääketieteellinen psykologiaArt TherapySisäänpääsyvaatimukset

Perustutkinto liittyvälle kentälle. Opiskelijoilta, joilla ei ole vaadittua taustaa, voidaan vaatia täyttäviä kursseja.

UramahdollisuudetOrganisatorinen psykologiKoulupsykologiHR-asiantuntijaOikeuslääketieteellinen psykologiKehityspsykologiOpettajaPublic Affairs SpecialistUrheilupsykologiPsykologinen konsulttiLehtoripalkkiotUS $ 220 per luottoUS $ 660 per 3 op [-]

Master Of Science In Psykologian (MSc)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Jamaika Kingston

MSc. Psykologian ohjelma on erikoistumisoppi psykologiassa, neuvonnassa, yhteisöpsykologiassa ja pastoraalipsykoterapiassa. Se on suunniteltu tarjoamaan opiskelijalle vankka perusta psykologian jatko-opinnoissa. Perusopetuksen suorittamisen jälkeen opiskelija täyttää jäljellä olevat tutkintovaatimukset erikoistumalla tietylle kiinnostuksen kohteelle. [+]

Master of Science in Psykologian (MSc)

MSc. Psykologian ohjelma on erikoistumisoppi psykologiassa, neuvonnassa, yhteisöpsykologiassa ja pastoraalipsykoterapiassa. Se on suunniteltu tarjoamaan opiskelijalle vankka perusta psykologian jatko-opinnoissa. Perusopetuksen suorittamisen jälkeen opiskelija täyttää jäljellä olevat tutkintovaatimukset erikoistumalla tietylle kiinnostuksen kohteelle. Ohjelma tarjoaa joustavuutta sellaisten opintojen joustavuuteen, jotka perustuvat mahdollisuuksiin valita monista kursseista, jotka heijastavat opiskelijoiden henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia etuja.

Core kurssitJohdatus psykologiaanLifespan PsychologyKehittyneet tutkimusmenetelmät IKehittyneet tutkimusmenetelmät IIAdvanced PsychometricsAmmattietiikkatilastoerikoisalatKonsultointipsykologiaPastoraalinen psykoterapiaNeuvontapsykologiaYhteisön psykologiaSisäänpääsyvaatimukset... [-]

Maisteri

Master Of Education In Opetushallinnon Ja Johtaminen (m.ed)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Jamaika Kingston

Masters in Educational Administration ja johtaminen on suunniteltu opettajille, jotka haluavat olla varustettu tarvittavat tiedot ja taidot tulla EFF ective johtajia / ylläpitäjät oppilaitoksissa. Valmistuneet tästä 2-vuotinen ohjelma koulutetaan antamaan johtajuutta, joka on kontekstuaalista, asianmukaisten ja vertailukelpoisten kansainvälisten standardien ... [+]

Master of Education in Educational Administration ja johtaminen (M.Ed)

Masters in Educational Administration ja johtaminen on suunniteltu opettajille, jotka haluavat olla varustettu tarvittavat tiedot ja taidot tulla EFF ective johtajia / ylläpitäjät oppilaitoksissa. Valmistuneet tästä 2-vuotinen ohjelma koulutetaan antamaan johtajuutta, joka on kontekstuaalista, asianmukaisia ​​ja vertailukelpoisia kansainvälisiä standardeja.

Ohjelma koostuu akateemisen tietenkin työtä, luokkahuone seminaareja ja opetusohjelmia, sidonnaisuuksia luokkatoverit ja merkittävä tutkielma. Modulaarinen kurssit ovat o ffered pidemmän viikko, kerran kuukaudessa (perjantaisin sunnuntaisin), ja opetusohjelma lauantaina jälkeen jokainen moduuli, jossa opiskelija soveltaa uusia opit. Hakijoiden olisi oltava akkreditoitu kandidaatin tutkinto Education. Muitakin sovelluksia pidetään.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
47 Old Hope Road
Kingston 5

Kingston, JM