The University of the West Indies, Sir Arthur Lewis Institute of Social and Economic Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Instituutin historia ulottuu Länsi-Intian yliopiston alkutaipaleihin. Sosiaalisen ja taloudellisen tutkimuksen instituutti (ISER) perustettiin vuonna 1948. ISER perustettiin ennen yhteiskuntatieteiden tiedekuntaan, Karibian alueen empiiristen tietojen vahva perusta ja toiminut hienosti tässä kapasiteetissa noin 50 vuoden ajan. Vuonna 2000 ISER fuusioitiin konsortioon kuuluvan yhteiskuntatieteellisen korkeakoulun (CGSS) kanssa, joka oli uusi, viisitoista vuotta kestävä aloite kouluttaa jatko-opiskelijoita monitieteelliseltä kannalta. SALISES pyrkii yhdistämään ISERin parhaat tutkimusperinteet korkealaatuiseen jatko-opetukseen ja valvontaan, joka oli CGSS: n tunnusmerkki.

SALISESilla on sivuliikkeitä Länsi-Intian yliopiston kolmella kampuksella:

  • Cave Hill, Barbados
  • Mona, Jamaika
  • St.Augustine, Trinidad ja Tobago

Jokaista haaraa johtaa johtaja.

Ainutlaatuisen jatko-opetuksen ja tutkimuksen rinnalla SALISES tarjoaa kaksi erinomaista ohjelmaa MSc: ssä ja MPhil / Ph.D. tasoilla. Kursseja ovat lähinnä tutkijat, joilla on vahva tutkimushistoria ja erinomainen opetus.

Visio

Ollakseen kansainvälisesti tunnettu laitos jatkokoulutukseen ja tutkimukseen perustuviin ratkaisuihin kehityksessä.

Tehtävänanto

Vaikuttaa akateemisiin, julkisiin ja poliittisiin keskusteluihin; tutkimus- ja jatko-opetusta Karibian näkökulmasta monitieteellisessä, pienimuotoisessa ja vertailevassa yhteydessä.

Sijainnit

Kingston

Osoite
Office of the Vice Chancellor
The University of the West Indies
Regional Headquarters
Kingston 7

Kingston, St. Andrew seurakunta, Jamaika

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin