University College Of The Caribbean

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus

University College of Caribbean on yksityisessä omistuksessa University College tarjoaa kursseja Diploma, Associate, Bachelor ja Masters koulutustaso. Keskeiset painopistealueet ovat Business Studies, tietotekniikka ja laki.

historia

Vuonna 2002, Institute of Management Sciences (IMS - est Tammikuu 1992), osti Institute of Management ja tuotanto, (IMP - est Tammikuu 1976) muodostavat suurimman yksityisen korkeakoulujen yhteenliittymä Jamaikalla. Sulautumisen luotu University College of the Caribbean (UCC). UCC tuli emo-organisaation vuonna 2004. Uuden yksikön yhdessä Florida International University (FIU), University of Florida (UF), ja Florida State University (SM-U), sitten alkoi mittava aloitetta käynnistää useita uusia liiketoiminnan, tietotekniikan ja tekniikan koulutusohjelmien Jamaikalla , joka alkoi kesäkuussa 2005. Toukokuussa 2008 UCC sai luvan tarjota Diploma in Law yhteistyössä University of London. Tänään, Lontoon yliopiston kandidaatti, Bachelor of Science in Banking and Finance ja Bachelor of Science in Banking and Finance toimitetaan myös / tarjotaan UCC.

Päätavoitteena UCC keskittyy edelleen valmiutta lukion suorittaneiden ja puolivälin tason ammattilaisia, joilla on jonkinasteinen korkea-asteen koulutusta maahantulon tai urakehitystä liiketoiminnaksi tai teollisuudelle. Perustamisestaan ​​lähtien (UCC / IMS / IMP), noin 65000 henkilöä on onnistuneesti valmistunut sen useita ohjelmia. Tällä hetkellä järjestö on vuosittain osa-aika-ja kokopäiväinen opiskelija väestöstä (lähinnä työskentelevät ammattilaiset) noin 4000 ja erittäin pätevä ja kokenut hallinnollisen ja akateemisen henkilöstön 192 ja 250 vastaavasti tukemaan kaikkia edellä mainittuja ohjelmia.

Rekisteröinti

University College of the Caribbean on rekisteröity ja tunnustettu ja useita sen ohjelmat ovat hyväksymiä yliopiston neuvoston Jamaika (UCJ), virallisen akkreditointielin korkea-asteen osalta Jamaikalla ja on jäsen Commonwealth ja OAS korkeakoulujen yhteenliittymät, American neuvoston koulutus (ACE) ja International Association of University presidentit (IAUP).

Liiketoimintamalli

UCC pääkonttori klo 17 Worthington Avenue, satelliitti kampuksilla Old Hope Road ja Oxford Terrace paikkakunnalla Kingston ja viisi alueellista kampuksilla paikoissa Montego Bay, Mandeville, Ocho Rios, Savanna-la-Mar-toukokuussa Pen. UCC on alkanut laajentumistaan ​​Itä-Karibian alueella toimituksen kautta sen online-ohjelmia, erityisesti Antigua & Barbuda, Saint Vincent ja Grenadiinit, Grenada, Dominica ja Turks.

UCC tytäryhtiönsä kautta, IMS, on perustettu alueellisena keskuksena Karibian pääasiassa tuonnin ja viennin korkeakoulutuksen palvelujen ja ohjelmien (esim. perus-ja jatkotutkintoja vain) tarjosi kahden suurimman merentakaisten kumppaneiden, Florida International University ja University of London. UCC kautta IMP on elin, joka vastaa kehittämiseen ja toimittamiseen paikallisten alkuperäiskansojen ammatillinen todistukset, yhdistää ja kandidaatin tutkinnot paikallisille Jamaikan markkinoille.

hallintotapa

UCC toimii puheenjohtajan tohtori Winston Adams ja toimitusjohtaja, rouva Geraldine Adams ja hallinnoi sijaiselle joukkue varapuhemiesten, johtajat ja esimiehet, myös alan ammattilaisia, joilla tohtorin tutkinnot, jotka ovat päteviä eri alojen. UCC työllistää myös ja jatkuvasti kehittää järjestelmä tulosohjauksen sen varmistamiseksi, että laatu sen tuloksiin on parantunut toimielin kasvaa, jotta varmistetaan optimaalinen opiskelijoiden ja sidosryhmien tuloksia.

Kilpailuetu

University College käsite on vankasti kasvatusfilosofia perustuu joustavuuteen, ammatilliset vaatimukset ja työpaikalla altistumista. UCC on edelleen erottaa sen monenlaisia ​​ohjelmia ja tasoja, joustavuutta maahantulon pätevyys, selkeästi määriteltyjä exit standardeista, joiden vertailukohtana ammattikäytäntöjen, erottuva toimivaltaan suorittaneiden merkitystä, tasavertaisen saatavuuden, taloudellisen kannattavuuden; monimuotoisuus tiedekunnan henkilökunnan ja ohjelmat , korkea laatu paikalliset ja ulkomaiset ohjelmat, kansainvälinen kumppanuus järjestelyissä ja esimerkillistä hallintoa.

Sen asemaa University College, UCC tarjoaa opiskelijoille parhaat edut molempien järjestelmien valikoima tiukkaa ja ajoissa alkuperäiskansojen ylioppilastutkinnon tutkinto ja tutkinto-ohjelmia täydennetään yhtä asiaa liuskekivi ylioppilastutkinnon ja maisteriohjelmiin tarjotaan puolesta sen merentakaisten kumppaneiden, Florida International University ja University of London.

UCC on myös sen soveltamisalaan University College of the Caribbean-säätiön että tehtävänä on vastuu tarjota ja hallita stipendejä UCC. Näin se tarjoaa monenlaisia ​​stipendejä, maksimoidaan mahdollisuudet asteen koulutuksen opiskelijoille ympäri Jamaika.

UCC Säätiö on myös syytetty yrityksen varainkeruuaktiviteetteja UCC tukea paitsi sen stipendiohjelmien mutta myös toimintaa päivittää sen tilat ja laajentaa ohjelman tarjontaansa. UCC Foundation (USA) Incorporated on rekisteröity Floridan osavaltiossa, koska 502 c 3 julkisen hyväntekeväisyys.

Markkinoiden koko ja kuvaus

UCC: n ydin opiskelijoista vedetään monenlaisia ​​teollisuudenaloilla. Ne ovat tavallisesti ylimmälle kirjoitusvirheen, esimies-ja johtotehtävissä sekä tärkeimmät ovat iältään heidän 30s ja 40s. Sen laajentuminen tarjoaa kokopäiväisesti ohjelmien Worthington Avenue Campus New Kingston, UCC nyt myös palvelee tarpeita viime ylioppilaita pitkälti yritysten alueella, iältään lähinnä myöhään teens alussa ja puolivälissä kaksikymppisenä.

Vuoden 2012 puolivälissä, UCC perustettu kansainvälinen toimisto, joka tarjoaisi avain tukea yliopiston kansainvälistymistä aloitteesta. Tämä aloite liittyy muun muassa houkuttelemalla opiskelijoita ympäri maailmaa, jotka eivät ainoastaan ​​edistä tietonsa UCC yhteisössä, mutta myös kokea Jamaikan kulttuuriin UCC opetussuunnitelman.

Sijainnit

Kingston

Osoite
University College of the Caribbean,
17 Worthington Avenue

Kingston, St. Andrew seurakunta, Jamaika

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin