Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli sadan vuoden perinteen ja historian ansiosta Ritsumeikan Akatemia avasi APU: n huhtikuussa 2000 Japanin ensimmäiseksi aidosti kansainväliseksi yliopistoksi. Valmistuneet kouluistamme opiskelijat tervetulleiksi täysin englantilaiseen opetussuunnitelmaan ainutlaatuisen monikulttuurisessa ympäristössä. APU: n tutkijakoulut keskittyvät Aasian ja Tyynenmeren opintoihin, joissa on opinnäytetöitä, joilla pyritään ratkaisemaan Aasian ja Tyynenmeren alueen yhteiskuntien ja ympäristöjen monimutkaiset kysymykset sekä hallinto keskittyen japanilaiseen liiketoimintaympäristöön ja dynaamiseen maailmaan kansainvälistä bisnestä. Japanin opetus-, kulttuuri-, urheilu-, tiede- ja teknologiaministeriö (MEXT) hyväksyy APU: n tutkijakoulut.

Maailmanluokan koulutus

APU: n jatko-ohjelmat on valittu useisiin arvostettuihin apurahahankkeisiin viime vuosina, mukaan lukien Japanin ja Maailmanpankin tutkijakoulutusohjelmat sekä Aasian kehityspankki-Japanin apurahaohjelma. Jotkut muut organisaatiot, jotka ovat sponsoroineet jatko-opiskelijoistamme, ovat Indonesian valtiovarainministeriö, japanilaiset yritykset, kunnat ja Japanin kansainvälinen yhteistyövirasto (JICA).

Todella kansainvälinen ympäristö

Kampus on ainutlaatuinen oviaukko maailmalle, joka houkuttelee opiskelijoita ja tiedekuntaa ympäri maailmaa. Meidän japanilaisten tiedekunnan jäsenet tulevat meille myös erilaisilla kansainvälisillä uralla ja akateemisilla kokemuksilla. Tämä äärimmäisen monipuolinen kielen ja kulttuurin sekoitus on ansainnut APU: n maineen Japanin "maailmanlaajuiseksi kyläksi".

Japanin kokemus

Koska jatko-oppitunnit suoritetaan kokonaan englanniksi, japanilaista kieltä ei tarvita. Kuitenkin niille, joilla on kiinnostusta oppia japanilaisia, alkeistason tason luokissa pidetään erityisesti jatko-opiskelijoille ilman lisäkustannuksia. Japanin kulttuuriin upotetut opiskelijat voivat käyttää uusia kielitaitojaan päivittäin.

Kansainvälinen akkreditointi

- Elokuuhun 2016 mennessä - Ritsumeikan Aasian Tyynenmeren Yliopisto on AACSB International -järjestön akkreditoitu jäsen - Association of Advance Collegiate School of Business ( http://AACSB.edu/ ) Ritsumeikan Aasian ja Tyynenmeren yliopisto on yksi Japanin kolmesta yksiköstä, tämä akkreditointi. Näistä laitoksista me olemme ainoa, joka tarjoaa englannin ja japanilaisen peruskoulutuksen opetussuunnitelman ja jolla on ainoa AACSB-akkreditoitu englannin kielen MBA-ohjelma Japanissa.

Sijainnit

Beppu

Ritsumeikan Asia Pacific University

Osoite
1-1 Jumonjibaru, Beppu, Oita
874-8577 Beppu, Ōita prefektuuri, Japani
Puhelin
+81-977-78-1119

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin