Bishop's University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja BU

Joka sijaitsee kauniilla Itä mustien alueella Quebecin maakunnan, Piispan on ainutlaatuinen Englanti-kieli yliopisto, joka tarjoaa opiskelijoille perustutkintoa yliopiston kokemus kuin mikään muu.

BU ero

 • Piispan on joitakin pienimpiä luokkakoot maassa, ja intohimoinen, tukea professorit jotka todella välittävät menestystä opiskelijoiden. Tuloksena on, että kaikki BU opiskelijat saavat henkilökohtaista huomiota ja arvokasta tukea koko opiskeluajan.
 • Piispan kytkee opiskelijoiden joukko erinomaisia ​​oppimisen mahdollisuuksia, myös harjoittelupaikkoja ja poikkeuksellinen koulutusta kokemuksia. Nämä mahdollisuudet jotta opiskelijat vahvistamaan taitojaan ja saada arvokasta työkokemusta, kaikki työskennellessään täydentää opintojaan.
 • Piispan luo ainutlaatuisen sosiaalisen ympäristön opiskelijoilleen, joka edistää henkilökohtaista kasvua ja kehitystä. Tämä huolehtiva ja kannustava ilmapiiri ruokkii opiskelijoita, ja auttaa muuntaa ne luottavainen ja ammattitaitoisen johtajia, jotka ovat valmiita tekemään ero tässä maailmassa.

Nämä tekijät, kun yhdistetään, muodostavat ydin ja sielu piispan yhteisössä.

BU yhdellä silmäyksellä

Sijainti

Piispan sijaitsee kaksikielisessä yhteisössä Lennoxville, esikaupunkialueella kaupungin Sherbrooke, Quebec, joka sijaitsee noin 1,5 tuntia kaakkoon Montreal. Itä kunnat alue on tunnettu tarjoaa turvallisen ja ystävällisen ilmapiirin, poikkeuksellinen ulkoilualueiden mahdollisuuksia, ja suuri elämänlaatua.

Kampus

Piispan yliopiston 550 kampusalueemme varustelu 25 rakennukset, joista seitsemän asuntoja, kaksi kirjastot, kaksi teatteria, erinomaista luokkahuoneet, laboratoriot, urheilutiloihin, urheilu- ja vapaa-ajan keskus, joka sisältää kolme kuntosaleja, uima-allas ja 800-paikkainen areena, historiallinen kappeli, konsertissa sali, ja päivähoidossa. Ankka lampi ja Wildlife Refuge, 10 tenniskenttää, uima-allas ulkona ja golfkenttä löytyy myös kampuksella.

historia

Piispan yliopisto perustettiin kuten Piispan College vuonna 1843, alle sponsorointia Oikea pastori GJ Mountain, anglikaanipiispa Quebecin avustuksella ryhmä papiston ja maallikoiden välillä Itä kunnat.

Vuonna 1853, yliopisto sai Royal Charter myöntänyt sille oikeutta antaa astetta. Piispan jäi johdolla Englannin kirkon vuoteen 1947, jolloin Corporation yliopiston oli saatettu kuin nondenominational elin. Siitä lähtien, Piispan yliopisto on tyytyväinen opiskelijoita taustasta, kulttuureista ja uskontunnustukset.

Tiedekunta

Piispan yliopisto ylpeilee joitakin Kanadan parhaista yliopiston professoreita. Meidän 115 kokopäiväistä tiedekunnan jäsenet osallistuvat laajan tutkimuksen ja julkaisu pyrkimyksiä. Kuitenkin he ovat päättäneet työskennellä piispan koska he rakastavat opetuksen ja työskentely opiskelijaa.

Me panostanut paljon henkilökohtaisia ​​kontakteja opiskelijoiden ja professorien, ja suosivat pieniä luokkia ja usein seminaareja, laboratoriot ja opetusohjelmia.

Alumni

Piispan alumnit ryhmät ovat kaikkein yhtenäinen ja tukeva Kanadassa. Meidän alumnit oksat ovat hajallaan ympäri maailmaa, ja isäntä tapahtumia ympäri vuoden valmistuneille ja ystäviä yliopistossa.

Academic profiili

Piispan on Englanti-kieli perustutkintoa yliopisto, joka tarjoaa valikoiman yli 100 ohjelmaa yli 3 tiedekuntien:

 • Humanistisen tiedekunnan ja tiede
 • Williams School of Business
 • School of Education

OHJELMAT

Piispan Yliopisto tarjoaa kandidaatin (BA, BBA, B.Ed., ja insinööri) ja maisterin (MA, KM, ja diplomi) ohjelmien kautta kolme tiedekuntaa.

luokkakoot

Keskikoko:

 • 1. vuosi luokat: 32
 • 2. vuosi luokat: 27
 • 3. vuosi luokat: 13
 • 4. vuosi luokat: 6.5

Mielenkiintoisia seikkoja

 • On opiskelijoiden jokaisesta Kanadan provinssissa ja alueelle, 22 valtiota, ja 52 maasta ympäri maailmaa.
 • Aiemmin 5 vuotta, yliopisto on nähnyt 40% lisäys ilmoittautuminen.
 • Keskimääräinen syöttämällä lukiolainen vuonna 2012 oli 84% keskimäärin.
 • Keskimääräinen syöttämällä Cegep opiskelija vuonna 2012 oli 26 R-pisteet.
 • Yli 84% opiskelijoista ovat aktiivisia klubeja, tai yliopisto tai sisäiset urheilua.
 • 96% opiskelijoista asuu kävelyetäisyydellä kampuksella.
 • 70% ensimmäisen vuoden opiskelijoiden asua kampuksella asuntoja.

Tiesitkö?

Yli 19000 henkilöt ympäri maailmaa ylpeänä Piispan University niiden alma mater. Go Piispan!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso Tutkintotodistukset » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Videot

You’re Going to LOVE it Here! - Bishop’s University

Bishop's University - If You Can Dream It, You Can Do It

Orientation Week Fall 2015 - Bishop's University