Canadian Southern Baptist Seminary & College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Kanadan eteläisen baptistien seminaarista ja korkeakoulusta

82308_CSBS-Banner-Picture.jpg

Yli kolme vuosikymmentä meille on uskottu pastoreiden ja muiden kirkon työntekijöiden koulutusta ja teologista koulutusta, jotta he noudattaisivat meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen suurta komissiota ja paikallisten kirkkojen kautta koko maailmassa. Tätä varten pyrimme tarjoamaan opiskelijoillemme ministeriön koulutusta, joka on sekä biblikallisesti tarkka että asiayhteys. Uskomme, että me emme riitä vain antamaan tietoa.

Visiomme on kouluttaa Jumalan kutsuttuja miehiä ja naisia ​​kaksikymmentä vuosisadan johtoon vaikeissa paikoissa. Haluamme vauhdittaa johtajien seuraavassa sukupolvessa halu mennä vaikeisiin paikkoihin ja vastata rohkeasti haasteisiin, jotka kohtaavat meitä siellä.

Kun ryhdymme tuleviin vuosikymmenien ministeriöön, uskomme, että koulun työ ei ole koskaan ollut kriittisempi. Koulun aloittanut pieni kirkkoryhmä on kasvanut nykyään yli 350 kirkkoon, ja se on pysyvä näkemys tulemasta 1000 kirkkoon alle viiden vuoden aikana. Koulumme on keskeinen rooli tämän vision toteuttamisessa. Vuosi vuodelta Jumala lähettää entistä alumniä Kanadan alueille Tyynenmeren rannikolta Atlantin rannikolle ja pohjoiseen kohti laajoja alueitamme.

Kanadalaisen kansallisen baptistikonvention seurakunnan istutusnäkymä on saanut runsaasti monien opiskelijoiden mielikuvitusta, ja he uskaltavat päästä Kanadan vaikeisiin paikkoihin Kristuksen tähden ja Hänen kuningaskunnansa laajentamiseksi. Kanadassa palvelevien alumnien lisäksi meillä on muitakin alumniryhmiä, jotka ovat levinneet maapallon alueille ja palvelevat lähetyssaarnaajia. Lähetyssaarnaaja, joka oli infuusio meidän kouluun alusta asti, on johtanut tutkinnon suorittaneisiin, jotka ovat päättäneet jättää Kanadan menemään paikkoihin, jotka ovat tiukempia.

CSBS: ssä

Koska koulumme pyrkii tarttumaan katastrofiin Kanadassa, opiskelijoille tarjotaan monia mahdollisuuksia osallistua ministeriöön osana koulutusta.

Alhainen opiskelija-to-tiedekunnan suhde CSBS

Tule katsomaan, mitä Jumala voi olla hänen sydämessään kanssasi Kanadan eteläisellä baptistiseminaarilla

Uskomme ja uskonpuhdistuksensa ovat tiiviisti sidoksissa CNBC: hen.

Neuvoa-antava toimikunta

James Teel aloitti koulun neuvoa-antavan neuvoston. Tämä kanadalaisista ja amerikkalaisista koostuva ryhmä on ollut seminaarien arvokas ystävä rukouksen, edistämisen, varainhankinnan ja läheisyyden kautta. Ryhmä on vaihtunut jäsenyyden kautta vuosien keskikokoon 30.

edunvalvojat

Seminaarirahoittajat ovat tärkeä yhteys Etelä-Baptistien Kanadan yleissopimuksen seminaarin ja kirkkojen välillä. Kirkkohallitukset valitsevat kirkon lähettiläät vuosikokouksissa. Heitä valitaan neljäksi vuodeksi, ja heillä on vastuu auttaa koulua saavuttamaan tavoitteensa, politiikkansa ja visionsa. Hallintoneuvosto koostuu seitsemästä miestä ja naisesta. Ne kokoontuvat kahdesti vuodessa ja raportoivat suoraan eteläisten baptistien Kanadan yleissopimuksen kansalliselle johtokunnalle. Kuusi seminaaria valmistuneesta on toiminut koulun vartijana.

Historia

Pysyvän kukkulalla, josta on näkymät Cochranelle, Alberta on hevosella cowboy-patsas. Patsas on nimeltään "Vision miehet", ja se on pystytetty muistoihin niille varhaisille pioneereille, jotka loivat alueen kasvatusoperaatioksi 1880-luvulla, joka jatkuu nykypäivään asti.

Toisella kukkulalla, josta on näkymät Cochranelle, sijaitsee Canadian Southern Baptist Seminary

Sijainnit

Cochrane

Osoite
200 Seminary View
T4C 2G1 Cochrane, Alberta, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin