Lue virallinen kuvaus

Fanshawe College on suuri, julkisesti rahoitettu College, joka sijaitsee Lontoossa, Ontariossa, Kanadassa - noin kahden tunnin ajomatkan päässä Torontosta ja Niagaran putouksista. On 21 000 kokopäiväistä opiskelijaa, joista yli 6000 opiskelijaa 97 eri maasta.109858_109779_T-Building_01_06_017_Panorama1.jpg

Lontoo, Ontario, Kanada

Lontoon kaupunki on noin 400 000 asukasta ja pääkaupunkiseudulla yli 500 000 asukasta. Se on sekä Fanshawe College että Western University. Lontoossa on hämmästyttävä taide, markkinat, teatterit ja yöelämä. Se tunnetaan nimellä "Forest City", jossa on yli 200 puistoa ja maailman suurimpien makeanveden järvien ympäröimä alue. Lontoossa on kansainvälinen lentokenttä, ja se on myös autolla, Greyhound Bus tai VIA -junalla.

ohjelmat

Fanshawe tarjoaa yli 200 akateemista ohjelmaa, jotka vaihtelevat kaksivuotisista tutkintotodistuksista ja kolmen vuoden kehittyneistä tutkintotodistuksista jatko-ohjelmiin (yksi vuosi) ja kunnioittaa kandidaatin tutkintoja (neljä vuotta).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Pääsyvaatimukset

Tutustu ottamisvaatimuksiin täällä: href = "https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students109859_109778_M-Building_01_06_017-92.jpg

EAP - Englanti akateemisiin tarkoituksiin

Opiskelijoille, jotka haluavat opiskella englantia ensin, Fanshawe tarjoaa EAP-ohjelman (englanniksi akateemiseen tarkoitukseen). EAP-ohjelmassa on kymmenen tasoa, jotka kestävät kahdeksan viikkoa kerrallaan. Vapaa käytännön testi on käytettävissä, joten opiskelijat voivat arvioida, mikä taso on kaikkein järkevin.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads saa työpaikkoja

Viimeisimpien KPI (Key Performance Indicators) -tutkimustulosten mukaan Fanshawen 87,6 prosentin tutkinnon suorittaneiden työllisyysaste ylittää maakunnan keskiarvon kahdella prosentilla. Kun tutkittiin kuusi kuukautta valmistumisen jälkeen, 80,2% Fanshawen alumni-raportista on tyytyväinen korkeakouluopetukseensa - ja 94,2% työnantajista on tyytyväisiä Fanshawe-tutkinnon suorittaneiden taitoihin ja panokseen.

Fanshawe Cares

Fanshawe tarjoaa saapumispalvelupaketin nimeltä Fanshawe Cares kaikille uusille kansainvälisille opiskelijoille. Fanshawe Cares sisältää:

  • Lentoaseman tervehdyspalvelu, jota hoitavat opiskelija-suurlähettiläät;
  • Kuljetus kuljetuspalveluun Pearsonin lentokentältä Torontossa Lontooseen, Ontarioon;
  • Kahden yön majoitus tarjotaan (tarvittaessa);
  • Apua asuinpaikan ja pankkitilin avaamiseen (tarvittaessa).

Osana Fanshawe Cares -ohjelmaa kansainvälinen keskus järjestää myös seminaarin tervetuliaisistunnon, jossa tutustutaan kollegioon ja sen palveluihin sekä yhdistää sinut muiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa.109860_109777_Gates_01_06_017-61.jpg

Apurahat

Fanshawe tarjoaa vuosittain 5 miljoonaa dollaria apurahoja, palkintoja ja apurahoja. Kansainvälisille opiskelijoille on olemassa mahdollisuuksia, kuten sisäänpääsyn apurahoja.

href = "https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

Ekstrat

Kaikki Lontoon Oxford Streetin kampuksen kokopäivätoimiset opiskelijat saavat täysipäiväisen LTC-väylän, osallistuvat opiskelija-hyvinvointikeskukseen sekä terveys- ja hammaslääketieteelliseen kattavuuteen Morcarein kautta. Fanshawessa on monia klubeja ja urheilujoukkueita - pelaajille ja faneille!

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Fanshawe College

Students Testimonials 2018 | Fanshawe International