Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Peter B. Gustavson School of Business

Perustettiin vuonna 1990, Gustavson School of Business on tunnettu sen ainutlaatuinen pedagoginen lähestymistapa innoittamana opetus sekä huippuosaamista. Johtajana joukossa maailman 12000 kauppakorkeakouluissa, olemme yksi vain 97 saavuttamiseksi akkreditointi sekä AACSB International (Association Advance Collegiate Schools of Business) ja Euroopan Foundation for Management Development kautta European Quality Improvement System (EQUIS).

Tarjoamme astetta:

· Bachelor of Commerce (BCom)

· Master of Business Administration (MBA)

· Master of Global Business (KTK)

· PhD in International Management & Organization

Tarjoamme lyhyen aikavälin kesäopintojen Yrittäjyys, Service Management, International Business ja Business Communications.

Toimittamisessa näitä ohjelmia, olemme sitoutuneet kehittämään maailmanlaajuisia yritysjohtajia. Kansainvälinen, integroiva, innovatiivinen ja sosiaalisesti kestävä lähestymistapa varmistaa meidän opiskelijat oppivat ajattelemaan eri nykypäivän nopeasti muuttuvilla maailmanlaajuisilla markkinoilla.

The University of Victoria

Tasaisen rankattu yhdeksi Kanadan johtavista tutkimusyliopistoista ulkoisten tutkimusten ja UVic oppilaille, olemme myös rankattu alkuun 200 maailman vuotuinen Times Higher Education tutkimus. The University of Victoria osoittaa poikkeuksellisen syvyys huipputason useilla valikoimaan akateemisen ohjelmia ja jatko tasolla. Yliopisto on ansainnut maineensa sitoutunut tutkimus-, apuraha ja co-op koulutus, ja on laajalti tunnustettu sen innovatiivisia ja reagoiva ohjelmia, tieteidenvälistä ja kansainvälisiä aloitteita, ja monipuolinen ja kutsuva oppimisyhteisö. Yli 19000 opiskelijaa Kanadasta ja ympäri maailmaa ja lähes 5000 tiedekunnan ja henkilökunnan, University of Victoria on perustanut tavattoman kollegiaalista johtamiskulttuuri konkreettisia ryhmähenkeä eri kampuksella.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Summer courses » Katso Osa-aikainen MBA » Katso PhD » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:


Master Globaalin Liiketoiminnan (KTK)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 16 kuukautta September 2018 Kanada Victoria

Master of Global Business (KTK) tutkinto on tiukka vuoden ohjelma, joka tarjoaa niille, joilla kintojen-kaupan, liiketoiminnan, hallinnon, tai johto-... [+]

Master of Global Business (KTK)

&nbsp

Master of Global Business (KTK) tutkinto on tiukka vuoden ohjelma, joka tarjoaa niille, joilla kintojen-kaupan, liiketoiminnan, hallinnon, tai johto-mahdollisuus erikoistua kansainvälisen liikkeenjohdon ja johtajuutta jatko-opinnoissa. Opiskelijat opiskelevat kolmella kampuksella ympäri maailmaa: Victorian yliopistosta Kanadasta, National Sun Yat-Senin yliopistossa Taiwanissa, ja Johannes Kepler-yliopistossa Itävallassa. Lisäksi opetuksen menetelmiä käytetään tässä ohjelmassa, joka sisältää tapauksessa analyysejä, luentoja, luokka keskustelut, liike simulaatioita, Kenttäkäyntien tiimipohjainen opiskelu, yritys konsultointi hankkeita, ja itsetutkiskeluun (kirjaaminen); opetussuunnitelmaan sisältyy runsas upottamalla kahden erilaisen kulttuurin lisäksi kotiin kulttuuriin. ... [-]


Videot

Studying Business at the University of Victoria

About Gustavson School of Business