Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Humber, Jäsen Ammattikorkeakoulut Kanada, On sitoutunut opiskelija menestystä opetuksen ja oppimisen. HumberN laajan ura keskittyi käyttäjätiedot ovat: kandidaatin tutkinnot, tutkintotodistukset, todistukset, ja jatko-todistukset. Tarjoamme myös oppisopimuskoulutusta. 160 kokopäiväistä ohjelmat ja 200 jatkuvasta koulutuksia ohjelmia valita, 27000 kokopäiväistä ja 56000 osa-aikaisten opiskelijoiden Humber saada monia mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen.

Visio

Johtajuus ammattikorkeakoulukoulutuksessa

Humber Mission

Humber kehittyvät laajalti koulutettuja, korkeasti koulutettuja ja mukautuva kansalaiset menestyä uraa, jotka merkittävästi edistävät yhteisöt ne palvelevat paikallisesti, kansallisesti ja globaalisti.

Arvot

Opiskelija-Centred - Pidämme nykyisen ja tulevan menestyksen meidän opiskelijoiden meille erittäin tärkeää. Excellence - Olemme sitoutuneet erinomaista palvelua, opetusohjelmia ja opetuksen. Innovaatio - Ennakoimme ja vastata uusia suuntauksia vastaamaan muuttuvia tarpeita paikallisia, kansallisia ja maailmanlaajuisia yhteisöjä. Kunnioitus - Tuemme korkeimpia eettisiä normeja, ja vahvistaa ja suojella oikeuksiaan, ihmisarvoa ja koskemattomuutta jokaisen jäsenen meidän monipuolinen yhteisö. Inclusion - Me viljellä työ- ja oppimisympäristö, jossa monimuotoisuutta pidetään keskeisenä menestykseemme. Kestävä kehitys - Me säilyttämään yhteisen tulevaisuutensa omaksumalla sosiaaliset, ekologiset ja taloudelliset vaikutukset päätöksemme.

Sijainnit

Toronto

Osoite
Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
205 Humber College Blvd

M9W 5L7 Toronto, Ontario, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin