McGill University, Desautels Faculty of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

McGill Fast Facts

  • 1821 McGill Universityn perustamisen päivämäärä
  • Ensimmäinen Kanadassa lääketieteen tohtoriohjelmien joukossa yhdentoista peräkkäisen vuoden ajan (Maclean's 2016)
  • 24. maailmassa (QS World University Rankings 2015/16)
  • 300 opiskeluohjelmaa
  • 25% kansainvälisiä opiskelijoita
  • 23% jatko-opiskelijoista
  • Suurin prosenttiosuus Ph.D. Kanadan tutkimusyliopiston opiskelijat
  • 180 maata, joissa alumnit elävät ja työskentelevät
  • 139 Rhodes Scholars - korkein kanadalaisten yliopistojen kesken
  • 12 Nobelin palkinnon saajaa - korkein kanadalaisten yliopistojen kesken

Keitä olemme

McGill University on yksi Kanadan tunnetuimmista korkea-asteen oppilaitoksista ja yksi maailman johtavista yliopistoista. Kun oppilaat tulevat McGilliin noin 150 maasta, meidän opiskelijaelämä on maan kansainvälisesti monipuolinen tutkimusvaltainen yliopisto. McGill perustettiin vuonna 1821 James McGillin anteliaan ansioitumisen ansiosta ja siitä lähtien olemme kasvaneet pienestä yliopistosta kiehtovaan yliopistoon, jossa on kaksi kampusta, 11 tiedekuntaa, noin 300 opiskeluohjelmaa ja 40 000 opiskelijaa. Yliopisto on myös yhteistyössä neljän liitännäisopetuksen sairaalan kanssa, jotka suorittavat vuosittain yli 1000 terveydenhuollon ammattilaista.

Menestyksen perinne

McGill tunnetaan ympäri maailmaa sen opetus- ja tutkimusohjelmien huippuosaamista varten. Ernest Rutherfordin Nobel-palkittu tutkimus radioaktiivisuuden luonteesta tehtiin McGillissä, joka on osa pitkää innovaation perinnettä meidän kampuksissamme, johon kuuluu keinotekoisen verisolun ja pleksilasien keksiminen. Nykyään professorit rakentavat uutta epigeneettikenttää, kehittävät vaihtoehtoisia energialähteitä viljelylaitoksista ja johtavat ihmisen saavutuksia kaikilla mahdollisilla kentillä. Meidän 250 000 tutkinnon muodostavat laajan maailmanlaajuisen verkoston, jossa monet alumnit pääsevät korkeimpien ammattialojen huippukokoukseen korkeimpien tuomareiden, palkittujen kirjoittajien ja muusikoiden, astronauttien ja paljon muuta.

Kirkkaimmat opiskelijat

Sen lisäksi, että tähtitieteellinen tiedekunta, McGill tunnetaan houkuttelemasta kirkkaimmat opiskelijat eri puolilta Kanadasta, Yhdysvalloista ja muualta maailmasta. McGill-opiskelijoilla on korkein keskimääräinen palkkaluokkaan kuuluminen Kanadassa, ja sitoutumme parantamaan parhainta on auttanut oppilaitamme saavuttamaan keskimäärin enemmän kansallisia ja kansainvälisiä palkintoja kuin muillakin Kanadan yliopistoilla. Arvostettu Rhodes-apuraha on mennyt kansakunnan johtaviin 138 McGill -oppilaaseen. Mahdollisuus tasapainottaa akateemista huippuosaamista extracurricular on toinen tunnusmerkki McGill opiskelija. Runsaan urheilullisen perinteen lisäksi monia olympialaisia ​​ja jääkiekko- ja jalkapalloliiton syntymää tuhannet McGill-opiskelijat osallistuvat satoihin klubeihin, yhdistyksiin ja yhteisöryhmiin, jotka rikastuttavat Montrealia ja edistävät elävää kampus-elämää.

Tehtävä

McGill Universityn tehtävänä on oppimisen edistäminen ja tietämyksen luominen ja levittäminen tarjoamalla parasta mahdollista koulutusta tekemällä tutkimusta ja tieteellistä toimintaa, jonka on arvioitu olevan erinomainen korkeimpien kansainvälisten standardien mukaisesti ja tarjoamalla yhteiskunnan palvelua. Motto Grandescunt Aucta Labore (Työ, kaikki kasvaa ja kasvaa.)

10 ylpeyttä

1. RAJOITTAMINEN PEER-LAITOSTEN KANSSA 1. sija Kanadassa lääketieteen tohtoriyliopistojen joukossa 11 peräkkäisen vuoden ajan (Maclean's University Rankings 2016) 24. maailmassa (QS World University Rankings 2015) 39. maailmassa (Times Higher Education World University Rankings 2014/15) 1. tai sidottu 1. sijalle Kanadan suurten yliopistojen joukossa tietotekniikassa, kaupunkien tyytyväisyydessä, maineessa työnantajien ja kirjastojen kanssa (Globe and Mail's Canadian University Report)

2. PARHAAT OPISKELIJAT McGill tunnetaan maailmanlaajuisesti taivaasta nousevista palkkaluokistaan, ja opiskelijamme ovat laskeneet hämmästyttävän 139 Rodoksen tutkijaa joukkoonsa - enemmän kuin mikään muu kanadalainen yliopisto. Joka vuosi he ansaitsevat joukoittain arvostettuja palkintoja ja palkintoja akateemisista ja urheilullisista saavutuksista, ja Kanadassa toukokuussa 2011 järjestetyissä vaaleissa viisi opiskelijamme kukisti vakiintuneet toimijat tullakseen joihinkin maan kaikkien aikojen nuorimpiin parlamentin jäseniin.

3. McGill ENSIMMÄN Löytö atomien jakamisesta. Ensimmäinen kartta aivojen motorisesta aivokuoresta. Pleksilasin, kolmen pääurheilun ja keinotekoisen verisolun keksinnöt. Yli 190 vuoden ajan McGillians ja heidän Eureka-hetkensä ovat muuttaneet maailmaa parempaan suuntaan.

4. MAAILMAN VOITTANUT ALUMNIT He asuvat noin 180 maassa. Heidän joukkoonsa kuuluvat maailman johtajat, astronautit, Nobelin palkinnonsaajat ja joukko edelläkävijöitä taiteen, tieteen, liike-elämän ja julkisen palvelun maailmassa. Vuonna 2013 tehdyssä tutkimuksessa työnantajat luokittivat McGillin tutkinnot maailman 37. arvostetuimmaksi. Yli rajojen ja tieteenalojen, McGillin yli 250 000 elävää alumnia hyödyntävät koulutustaan ja kokemuksiaan muuttaakseen maailmaa.

5. TUTKIMUKSEN MAINOS Keskitymällä voimakkaasti poikkitieteelliseen työhön olemme maailman hienoimpia tutkimusintensiivisiä yliopistoja ja jatkamme huippuosaamisen perinnettä, johon kuuluvat Sir Ernest Rutherford, Wilder Penfield, Charles Taylor ja monet muut. Nykyään tutkijamme ovat edistyneet hyvin monilla aloilla, vihreästä kemiasta nanoteknologiaan, elintarviketieteestä genomiikan ja proteomiikan salaisuuksiin.

6. KANADAN KANSAINVÄLISIN YLIOPISTO McGill on yksi Kanadan tunnetuimmista korkeakouluista ja yksi johtavista tutkimusintensiivisistä yliopistoista maailmassa. Koska 24% opiskelijoistamme tulee McGillille yli 150 maasta, opiskelijakuntamme on maan kansainvälisesti monipuolisin lääketieteellinen tohtoriyliopisto. Huippuluokan harjoitteluohjelmamme sijoittavat opiskelijoita ympäri maailmaa, ja alumniimme asuu yli 180 maassa ympäri maailmaa.

7. VIBRANTTI METROPOLI Montreal istuu vanhan ja uuden maailman kohtaamispaikassa. Se on mukulakivikaupunki ja kansainvälinen keskus ilmailu-, lääke-, ohjelmistosuunnittelu- ja muulle. Se on turvallinen, elinvoimainen paikka, joka on täynnä kulttuuria, joka kuuluu jatkuvasti maailman elinkelpoisimpiin kaupunkeihin. Montrealissa asuu noin 220 000 toisen asteen opiskelijaa, runsaasti viheralueita ja satoja kahviloita ja restoja, joista Montreal on kuuluisa. Itse asiassa kaupunki on maailman 8. paras opiskelijakaupunki.

8. SITOUMUS KESTÄVYYTEEN McGillin Vision 2020 -vastuustrategia asettaa kunnianhimoisen suunnitelman vihreämmälle, oikeudenmukaisemmalle ja terveellisemmälle tulevaisuudelle, ja kestävän kehityksen projektirahastomme tarjoaa vuosittain 840 000 dollaria siemenrahoitusta projekteille, jotka auttavat meitä pääsemään sinne. Vuodesta 2009 lähtien olemme rahoittaneet monenlaisia aloitteita, mukaan lukien kaupunkien puutarhanhoitoprojektit, polkupyöräkollektiivi, vihreän jätteen käsittelyjärjestelmät ja paljon muuta.

9. NOBELIN PALKITTUJEN VOITTAJAT McGill laskee kaksitoista Nobelin palkinnon voittajaa tiedekuntiensa ja alumnien joukosta - suurin osa kaikista Kanadan yliopistoista - joiden panokseen sisältyy digitaalikameroiden takana oleva tekniikka, löytö siitä, kuinka ihmiskeho suojaa geneettistä koodiaan, teoria elektronin siirto, uraauurtava työtä näköhavainnon, hormonit ja hiukkasten vuorovaikutus ja löytö dendriittisolujen ja niiden immuunijärjestelmän signalointi Pathways , että valvonta- ja ajaa immuunivasteen.

10. SUURI TYÖPAIKKA McGillillä tiedämme tärkeyden houkutella parhaita ja kirkkaimpia: opiskelijoistamme tutkijoihimme työntekijöihimme. Siksi teemme kaikkemme varmistaaksemme, että McGill on paikka, jossa kaikki menestyvät, ja olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että ponnistelumme eivät ole jääneet huomaamatta. Olemme jälleen nimetty yhdeksi Montrealin parhaista työnantajista vuodelle 2015.

Sijainnit

Montreal

Osoite
Bronfman Building
1001 Sherbrooke Street West

H3A 1G5 Montreal, Quebec, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited