Northeastern Univeristy —Toronto

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1898 perustettu Northeastern on 50 parhaan tutkimuksen yliopisto, joka on tunnustettu kokemuksellisen oppimisen johtajaksi, ankkuroituna maailman suurimpaan ja innovatiivisimpaan yhteistyökoulutusohjelmaan. Yhdistämme luokkaopinnot ammatillisen työn, tutkimuksen, palvelun ja globaalin oppimisen mahdollisuuksiin 128 maassa.

Perusarvot

panos

Koillis pyrkii osallistumaan kampuksen jokaisen jäsenen yksilölliseen toteutumiseen, ympäröivien yhteisöjen hyvinvointiin ja ratkaisuihin, jotka vastaavat globaaleihin ja yhteiskunnallisiin tarpeisiin.

monimuotoisuus

Koillis juhlii monimuotoisuutta kaikissa muodoissaan ja edistää kunniointikulttuuria, joka vahvistaa ryhmien välisiä suhteita ja rakentaa yhteisöä.

eheys

Northeastern harjoittaa jokaista toimintaansa ja vuorovaikutustaan rehellisesti ylläpitäen korkeimpia eettisiä standardeja.

Sitoumus

Northeastern edistää aktiivista sitoutumista opettamiseen ja oppimiseen, stipendeihin ja tutkimukseen, kaupunkiyhteisöjen elämään sekä alumnien ja ystävien kanssa.

Tilaisuus

Koillis tarjoaa mahdollisuuksia niille, jotka pyrkivät selviytymään haitoista ja osoittavat suurta lupausta menestykseen tulevaisuudessa.

Johtamisen perinne

Northeastern aloitti uudella idealla: korkea-asteen koulutusta rikastuttaisiin integroimalla opiskelijoiden kurssityöt mahdollisuuksilla kokemukselle opiskelualallaan; että yliopisto voisi parhaiten palvella opiskelijoitaan ja johtaa innovaatioita tekemällä yhteyksiä suoraan yhteisöönsä kumppanuuksien kautta työnantajien kanssa.

Yliopiston kasvaessa vuosikymmenien ajan on myös yhteisömme leveys ja sitoutumisaste. Nykyään optio-oikeus on ydin maailman suurimmasta kokemuksellisesta oppimisohjelmasta, joka kattaa yli 3 300 työnantajaa 128 maassa.

Koillisen johtajuus kokemuksellisessa oppimisessa on perustana johtajuudelle kehitettäessä maailmanlaajuisia koulutus- ja tutkimuskumppanuuksia ympäri maailmaa - ja tutkinnon suorittaneet kampukset Seattlessa ja Charlottessa, Pohjois-Carolinassa, sekä keskusta Piilaaksossa ovat viimeisin esimerkki tästä johtajuudesta. Kuten vuonna 1898, Koillis-Suomi on tekemässä yhteisöjä kumppanuussuhteissa, jotka on omistettu koulutuksen ja talouskasvun edistämiselle.127373_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Koe maailmanlaajuinen verkostomme

Koillis-alueen yritysjohtajien, alumnien ja opiskelijoiden verkosto kattaa tuhansia organisaatioita yli 150 maassa. Liittyminen on yksinkertaista: Ilmoittautuminen opiskelijaksi tai yliopiston kumppaniksi ja olet osa Koillis-verkkoa. Sinut yhdistetään ammattilaisten ja ikätovereiden joukkoon, jotka avaavat oikeat ovet riippumatta siitä, aloitatko uran vai edetä yrityksesi edessä.

Kokemukselliseen oppimiseen perustuvat toimialakohtaiset ohjelmat

Koillisen online-kurssit eivät ole vain luokkahuonepohjaisia kursseja, jotka on liitetty verkkoympäristöön. Yhteistyössä oppimisasiantuntijoiden ja teollisuuskumppaneiden kanssa olemme ensimmäinen yliopisto, joka on luonut verkkokoulutusmallin, jota ohjaa kognitiivinen tiede, työnantajien tiedottama ja kokemuksellisen oppimisen tukema. Ohjelma sisältää ylimääräisen kokemuksellisen ulottuvuuden yhteistyössä kehitettyjen opetussuunnitelmien, yhteistoiminnallisten koulutuspaikkojen ja yritysresidenssien, tapaustutkimusten ja erityishankkeiden kautta.

Alueellisten kampusten, keskusten ja 3 300 globaalin kumppanin verkosto

Toronto on viimeisin lisäys yliopiston maailmanlaajuiseen verkkoon, joka sisältää lippulaivakampuksen Bostonissa sekä alueelliset kampukset Charlottessa, Pohjois-Carolinassa, Seattlessa ja San Franciscon lahden alueella. Tämä ainutlaatuinen ja voimakas koulutuksen ja tutkimuksen yhdistelmä, joka on sovitettu alueellisen ja globaalin työvoiman sekä kehitystarpeiden kanssa, siirtää korkea-asteen koulutuksen mallin ulkopuolelle, joka on muuttunut vähän vuosisatojen ajan.

Yliopiston kumppanuuksiin kuuluu perus- ja jatko-ohjelmien sekä tiedekuntien tutkimusyhteistyön kautta yli 3 300 yritystä ja voittoa tavoittelematonta organisaatiota yli 150 maassa kuudessa maanosassa.

Global Alumni Network

Northeasternin 255 000 plus alumni muodostavat maailmanlaajuisen ammattilaisten ja sitoutuneiden kansalaisten yhteisön. Yliopiston 25 Yhdysvaltain alumniosastoa, kahdeksan kansainvälistä lukua ja yli 80 maan alumneiden edustajat pitävät alumneja yhteydessä ja toimivat resurssina nykyisille opiskelijoille kansainvälisissä yhteistyöohjelmissa.

Uran edistäminen

Urapalvelumme - jotka Princeton Review on luokitellut maan neljän parhaan joukkoon seitsemän peräkkäisen vuoden ajan - tarjoavat opiskelijoille ja alumneille verkostomme kautta nämä resurssit ja muut: yhteydet tuhansiin työnantajiin, uranneuvonta, työnhaku ja haastattelujen valmistelu ja linkkejä moniin online- ja henkilökohtaisiin urapalveluihin.

Koillis-etu

Bostoniin vuonna 1898 perustettu Northeastern on maailmanlaajuinen tutkimusyliopisto ja maailman johtava kokemuksellisen oppimisen johtaja kampuksilla Bostonissa, Charlottessa, San Franciscon lahden alueella, Seattlessa ja nyt Torontossa. Tiedämme, että nopean teknologisen muutoksen aikana sinun on jatkettava oppimista pysyäksesi ajan tasalla.

Innovatiiviset ohjelmat

Maisteriohjelmamme ovat linjassa joidenkin Toronton nopeimmin kasvavien alojen kanssa. Kaikkia ohjelmiamme tarjotaan täysin verkossa tai joustavassa hybridi-muodossa (yhdistämällä verkko- ja luokkaohjeet). Ota luokat, joita Northeasternin maailmanluokan tiedekunta opettaa omalla aikataululla.

Globaali verkosto

Kasvavan kampusverkostomme myötä Northeastern tuo ainutlaatuisen näkökulman joidenkin maailman dynaamisimpien kaupunkien kykyjen ja innovaatioiden tarpeisiin.

Kokemukselliset mahdollisuudet

Koillis-infuusio tuo alan ammattilaisille suunnatun kokemuksen jokaiseen jatko- ja ammattitutkinto-ohjelmaan tunnetun yhteistyöohjelman ja innovatiivisen XN-oppimisalustomme kautta, jossa opiskelijat työskentelevät suoraan alan sponsorin kanssa lyhytaikaisessa yritysprojektissa.

Toimitusmallimme

Koillis-tiedekunnan jäsenet online- ja hybridi-pohjaisissa ohjelmissa integroivat syvän teoreettisen tietonsa vahvan ammattikokemuksen kanssa. Verkkokoulutuksesta rikkaana oppimisympäristönä tehneiden teknologisten työkalujen avulla he hyödyntävät monenlaisia resursseja, joiden avulla opiskelijat voivat soveltaa uutta tietoa suoraan työpaikan ongelmanratkaisutarpeisiin.

Tutkinto-ohjelmasi on suunniteltu antamaan jokaiselle opiskelijalle mahdollisuus valita verkko- ja hybridi-oppimisvaihtoehdoista. Pyrimme tarjoamaan kursseja eri muodoissa; ilmoittautumiset kuitenkin määräävät kurssin tarjonnan aikaväliltä.

Hybridi-muoto - verkko- ja luokkaoppimisen sekoittaminen - tarjoaa opiskelijoille molempien maailmojen parhaat puolet: verkkokoulutuksen joustavuus ja mukavuus sekä luokkahuonepohjaisten ohjelmien henkilökohtainen, tiedekunnan ja vertaisvuorovaikutus.

Toronton kampus

Northeastern University, ykkösluokkainen voittoa tavoittelematon Yhdysvaltain yliopisto, on perustanut erityisiä alueellisia kampuksia valituissa kaupungeissa. Tarjoaa toimialakohtaisia jatko-ohjelmia, joiden tarkoituksena on auttaa työskenteleviä ammattilaisia saavuttamaan uratavoitteensa. Koillisen Toronton kampuksella avataan kolme maisteriohjelmaa, jotka ovat alueen työnantajien keskuudessa erittäin kysyttyjä - projektijohtaminen, kyberturvallisuus ja lääkkeitä, biologia ja lääkinnällisiä laitteita koskevat sääntelyasiat. Räätälöitynä Toronton tarpeisiin maailmantalouden keskuksena, nämä tutkinto-ohjelmat tarjoavat työskenteleville ammattilaisille selkeän tien uran etenemiseen pysyessään nykyisissä organisaatioissa: verkkokoulutuksen aikataulun joustavuus yhdistettynä erinomaisiin tiedekuntien, akateemisten resurssien ja ohjelman tuen johtava Yhdysvaltain tutkimuslaitos.

Vancouverin sijainti

Koillis-yliopisto Vancouverissa on ensimmäinen sijaintimme British Columbiassa ja toinen Kanadassa. Olemme innostuneita liittyämme Cascadia Innovation Corridor -nimisen kansainvälisen superhubin nopeaan nousuun Northeasternin sijaintipaikan Seattlessa ja sellaisten yritysten kuten Amazon, Microsoft, SAP, Sony, Copperleaf, Unbounce, Traction on Demand, Finger Food Advanced Technology Group, Fortinet kanssa. , ja enemmän.

Vancouverin vetoomus tunnustetaan toistuvasti tutkimuksilla ja raporteilla, jotka keskittyvät ensisijaiseen prioriteettiin - jatkaakseen meteorista nousuaan maailmanluokan teknologiakeskuksena Vancouver tarvitsee maailmanluokan kykyjä. Vancouver ja British Columbia pyrkivät vauhdittamaan innovaatioita ja talouden kasvuaan yhä paremmin ja kunnianhimoisimpia opiskelijoita opiskelemaan asiaankuuluvia ohjelmia, joilla varmistetaan korkeasti koulutettu ura. Ja onnistuneille palkitaan mahdollisuudesta tasapainottaa rikas ja monipuolinen ura vertaansa vailla olevalla elämäntavalla, Vancouverin erinomaisella luonnonkauneudella ja maineellaan turvallisena ja erittäin monimuotoisena kaupunkina.

Sijainnit

Toronto

Osoite
Northeastern University Canada, First Canadian Place 100 King Street West, Suite 4620, Box 400
Toronto, Ontario, Kanada

Vancouver

Osoite
Northeastern University Canada, 333 Seymour St,
Vancouver, Brittiläinen Kolumbia, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin