OCAD University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa OCAD University

OCAD U on Kanadan kuvantamisen yliopisto

Vuonna 1876 perustettu OCAD U on omistettu taiteen ja suunnittelun koulutukselle, käytännölle ja tutkimukselle sekä osaamiselle ja keksinnölle monilla eri aloilla. OCAD U perustuu jatkuvasti perinteisiin, studioihin perustuviin vahvuuksiinsa, lisäämällä uusia lähestymistapoja oppimiseen, jotka tukevat monialaista käytäntöä, yhteistyötä ja uusien teknologioiden integrointia. Mielikuvituksen aikakaudella OCAD U -yhteisön jäsenet ovat ainutlaatuisen päteviä toimimaan katalysaattoreina seuraavan kanadalaisen edistyksen kannalta kaikilla kanadalaisilla.

Ohjelmamme ja tutkimussillamme ovat digitaalisen median ja suunnittelun, kestävyyden, terveyden ja hyvinvoinnin, kulttuurisen monimuotoisuuden ja alkuperäiskulttuurien alat.

Opiskelijamme osallistuvat luovaan studioon perustuvaan, esteettiseen ja tekniseen oppimiseen sekä kriittisiin, teoreettisiin, tieteellisiin ja historiallisiin tietoihin ja menetelmiin.

Lopuksi sijaintimme inspiroi. OCAD U sijaitsee kansan taiteen, muotoilun, liiketoiminnan ja uuden mediakapitalin ytimessä New Creditin Mississaugasin, Haudenosauneen, Anishinaaben ja Huron-Wendatin esivanhemmilla ja perinteisillä alueilla. sen maan säilyttäjät, johon seisomme.

116258_116196_cityshot-topchoice9.jpg

Meidän nimemme

 • 1876: Ontario-taidekoulu
 • 1886: Toronton taidekoulu
 • 1890: Keski-Ontario-taidekoulu
 • 1912: Ontario College of Art
 • 1996: Ontario College of Art
 • 2010: Ontario-taidekorkeakoulu (OCAD U)

OCAD University sijaitsee Toronton sydämessä, Ontario-taidegallerian ja historiallisen Grange-puiston vieressä. Sen kasvava eteläkampus on viiden minuutin päässä kaupungin kukoistavasta Arts and Entertainment Districtista.

Sharp-suunnittelukeskus

Nyt Toronton arkkitehtoninen maamerkki, ikoninen Sharp Center for Design avattiin vuonna 2004 osana suurta 42,5 miljoonan dollarin kampuksen kunnostusta. Palkittu, mustavalkoinen ”pöytä” -rakenne on OCAD University pääkampuksen yläpuolella 12 moniväristä teräsjalkaa. Keskus on nimetty hyväntekijöistä Rosalie ja Isadore Sharp, ja siellä asuu OCAD U: n muotoilutieteellinen tiedekunta. Sen suunnitteli arvostettu brittiläinen arkkitehti Will Alsop yhteistyössä Toronto-pohjaisen Robbie / Young Wright Architects Inc: n kanssa yhdessä Carruthersin rakennesuunnittelijoiden kanssa

Palkinnot

 • Royal Institute of British Architects Worldwide -palkinto, 2004
 • Palkintopalkinto, Toronton arkkitehtuuri ja kaupunkisuunnittelupalkinnot, 2005
 • Suurin tekninen hanke, Canadian Consulting Engineering Awards, 2005
 • Benjamin Moore Contract Exterior -palkinto, 2006 (palkittu Will Alsopille)

116257_116197_A-AGOtopchoice2.jpg

Visio ja lähetyslausunnot

Näkemys

Muunnetut kuvituksilla

OCAD University haastaa teidät ajattelemaan ja vastuullisesti ajastamme kysymyksiin taiteen, muotoilun, yhteiskuntatieteiden, humanististen tieteiden ja tieteen voimakkaan vuorovaikutuksen kautta.

Tehtävänanto

Sinä

 • Kutsumme sinut rakentamaan tietoisia, anteliaita ja iloisia yhteisöjä, jotka yhdistävät useita näkökulmia ja kriittisiä käytäntöjä.

Audacious ja Responsible Pursuit

 • Huolehdimme monimuotoisuudesta ja joustavuudesta ja käytämme tasapuolisuutta, osallisuutta, kestävyyttä ja alkuperäiskansojen äänien ja kulttuurien kunnioittamista.

Ajan kysymykset

 • Pyrimme ja vastaamme kysymyksiimme, jotka liittyvät aikamme rikastuttamaan tieteenaloja ja toimimaan transformatiivisina sosiaalisina, taloudellisina, ympäristöön ja kulttuurina.

Taiteen, suunnittelun, yhteiskuntatieteiden, humanististen tieteiden ja tieteiden voimakas vuorovaikutus

 • Toteutamme materiaaleja, tietoja, teknologioita, ideoita ja pedagogiikkaa sekä erilaisia alkuperäiskansoja, jotka tukevat ainutlaatuista tutkimusta, studiotoimintaa ja oppimista, luodaan monialaisia ja kehittyviä tiedon muotoja.

116259_116194_campus.jpg

Sijainnit

Toronto

Osoite
100 McCaul Street
M5T 1W1 Toronto, Ontario, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin