Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Rocket Sky -tiimiin liittyminen on elämää muuttavaa kokemusta ja 96% valmistuneista on ammattimaisia animaattoreita.

MIKSI LIITÄ ROCKET SKY TEAMiin?

Olemme erilaisia. Rocket Sky hyödyntää "simuloitua tuotantoympäristöä" koskevaa lähestymistapaa oppimiseen, joka jäljittelee todellisen maailman animaatiostudiota. Tämä prosessi kehittää taitoja korkeimmilla tasoilla, kun taas opiskelijat ovat valmiita työskentelemään todellisessa maailmassa.

ROCKET SKY LÄHESTYMISTAPA

Rocket Sky Learning System syntyi vuosien ammatillisen tuotannon kokemuksen ja vuosien ammatillisen koulutuksen kokemuksen perusteella. Keskitymme klassisiin animaatioperiaatteisiin ja perustekijöihin ja soveltamme niitä 3D-ohjelmistoon. Tämä yksinkertainen lähestymistapa kehittää taidetta ja taiteilijaa. Toisto on taitojen äiti, ja hyödyntämällä ainutlaatuista, yksisuuntaista, mentorityylistä oppimisen lähestymistapaa ja keskittymistä perustekijöihin kuin ohjelmistoon, Rocket Sky -opiskelijat tulevat ammattitaitoisiksi kaikissa tämän allusive-taiteen muodoissa, ja pystyy viime kädessä tuottamaan korkealaatuisen portfolio- työn näiden taitojen esittelyyn.

MENTORS

Ohjaajien tiimimme työskentelee joidenkin maailman johtavien studioiden parissa. Yhteinen työkokemuksemme peli-, tv- ja elokuvateollisuudessa sekä koulutuksellinen tausta ja perustavanlaatuinen lähestymistapa kehityskoulutukseen on se, mikä erottaa meidät muista. Animaatioluottoihin kuuluu pilvistä, jossa on mahdollisuus lihapullia I

Jäsenemme on elämää

Animaatio on loputon pyrkimys parannukseen, ja opiskelijat voivat jatkaa oppimista ja parantamista käyttämällä sisältöämme ja opettajamme pääsyä tulevina vuosina. Olemme onnellinen perhe ja verkostomme on suuri ja kasvaa edelleen.

KUSTANNUKSET

Rocket Skyin opintokustannukset ovat maailman alhaisimpia huippuluokan animaatiokoulutuksia. Opiskelijamme salkut ovat verrattavissa 100 000 dollarin 4-vuotisiin koulutusohjelmiin. Meidän opetuksemme on tällä hetkellä asetettu 5 500 dollarin USD: n käyttöönottokurssille, ja se säilyy tällä tasolla vasta vuoden 2019 alkupuolella.

Tarjoamme myös opintosuoritusten suunnitelmia, joiden tarkoituksena on auttaa oppilaitamme maksamaan opetusta koulutuksen aikana. Kysy meiltä rahoitusohjelmamme.

Sijainnit

Edmonton

Osoite
ONLINE


Edmonton, Alberta, Kanada

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: