Saint Mary’s University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Valitse Saint Mary's University!

Saint Mary's University on perustettu vuonna 1802 ja sijaitsee Halifaxissa, Nova Scotiassa, Kanadassa. Yliopistolla on pitkä akateeminen huippuosaaminen opetuksessa ja tutkimuksessa. Kampuksella on yli 7000 opiskelijaa yli 115 maasta. Saint Mary's University on tunnustettu olevan yksi Kanadan kansainvälisimmistä opiskelijoista.

Yhdessä mottoamme, Age Quod Agis - Tee mitä teette, olemme saavuttaneet huippuosaamista Liberal Artsissa, Environmental Studiesissa, Business, Science and Engineeringissa. Tarjoamme myös jatko-ohjelmia erityisen vahvoilla alueilla. Kaikki akateemiset ohjelmamme ovat akkreditoituja ja tunnustettuja kansainvälisesti, jotta opiskelijat saavat maailmanlaajuisen pääsyn työ- ja jatko-opintoihin.

Kaikki Sobey Business Schoolin ohjelmat ovat saaneet korkeimman kansainvälisen akkreditoinnin. AACSB-akkreditointi ulottuu kauppatieteiden kandidaatistamme liiketoimintajohtamisen tohtoriksi.

Meillä on Bachelor of Science -ohjelma, joka tunnetaan perustutkinto-opiskelijoille tarjolla olevista tutkimusmahdollisuuksista. Ne, jotka opiskelevat vihreän kemian aloja, voivat hyödyntää uuden Atriumin ja Global Learning Commonsin vihreän katon tutkimuslaitoksia, kun taas astrofysiikan opiskelijat viettävät aikaa Burke Gaffneyn observatoriossa kampuksella.

Saint Maryn taiteiden kandidaatin tutkinto tunnetaan joustavuudestaan ja monipuolisesta kurssitarjontaansa mukaan lukien erittäin ainutlaatuiset suuret yhtiöt, kuten kansainväliset kehitysopinnot, kriminologia, aasialaiset tutkimukset ja Atlantin Kanadan opinnot.

View of downtown Halifax from Dartmouth with the waterfront and the Purdy's Wharf. Halifax, Nova Scotia, Canada.

Top 5 syytä valita Saint Mary's University

1. Rikas tukeva yhteisö

Kampus sijaitsee yhdellä kauniilla kaupunkilohkolla. Muodostat nopeasti mielekkäitä yhteyksiä muihin opiskelijoihin ja tuntea olosi lämpimästi uuteen kotiin. Kun sinusta tuntuu huolta, voit tehdä enemmän.

2. Teitä tuntevat professorit

Keskimäärin vain 40: n esittelyluokan koot eivät tunnu vain muiden opiskelijoiden kanssa, mutta voit tutustua professoreihisi. Pääsy opettajille, jotka välittävät akateemista suorituskykyäsi ja tulevaisuuttasi, sinulla on sellainen henkilökohtainen tuki, joka vaikuttaa.

3. Oppiminen tekemällä

Saint Mary'sissa uskomme, että opiskelijat oppivat paremmin ja nopeammin, kun he asettavat teoriaa reaalimaailmaan. Tätä varten tarjoamme kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia, labs, co-op, (harjoittelupaikkoja kaikilla tiedekunnilla), ulkomaille ja todellisia tutkimusmahdollisuuksia.

4. runsaasti tutkimusmahdollisuuksia

Jos olet edelleen akateemisen urasi parissa, selaa monia tarjoamiamme mahdollisuuksia (joista monet ovat alueella ainutlaatuisia).

5. Akateemisen huippuosaamisen perinne

Noin 98% kokopäivätoimisista professoreistamme on tohtorintutkinto, joka on enemmän kuin mikään muu maakunnan yliopisto. Nämä suoritetut professorit tuovat heidän kokemuksensa luokkahuoneeseen, hyödyksi, ja rikas alumnien yhteisö tuo todellisen maailman sinulle. Jos tarvitset koskaan apua auttava käsi, akateeminen tuki, terveys, uran ja maahanpääsyn apu ovat palveluksessasi.

Sijainnit

Halifaxin kunta

Osoite
Robie Street, 923
B3H 3C3 Halifaxin kunta, Nova Scotia, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit