Telfer School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailma muuttuu. Ja niin on liike-elämässä. Tällä Telfer School of Management yliopiston Ottawan Olemme ymmärtäneet, että tärkeää ylittää sen, mikä voi laskea. Pyrimme pitämään verkoston korkealaatuisia yhteyksiä - ja tärkeintä meille on laittaa sinut kaiken keskus.

Mitä se on, että asiat teille tarjoamme sinulle kaikki keinot tehdä vaikutuksen.

Me teille läheiset yhteydet olemme taottu meidän alumnien ja liike-elämän, jotta voit oppia rinnalla johtajia, johtajat ja yrittäjät ovat niin loistava kuin ne inspiroivia.

Me teille asiantuntemusta meidän tutkijoiden laajaa verkkojen ja niiden kumppanuuksia järjestöjen paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen liiketoiminnan yhteisöjä.

Meidän ohjelmat on suunniteltu muotoilemaan vaikutusvaltainen johtajia, vastuulliset johtajat ja innovatiivisia tutkijoita, joilla on myönteinen vaikutus ihmisten elämään, järjestöjen ja yhteisöjen. Mikä tahansa tavoitteet, olemme aina lähellä auttaa saavuttamaan niitä.

Meidän professorit ovat kansainvälisesti tunnustettuja heidän huippututkimusta, niiden kättelyssä ajattelua, ja niiden johto keskeisten tutkimusverkostoissa. He ottavat tärkeimpiin kysymyksistä, joita nykypäivän yritysjohtajat, ennakointi ja löydetään ratkaisuja tuleviin haasteisiin, kaikilla aloilla hallinta, myös meidän kolme strategista alueet: liiketoiminta-analyysiin ja suorituskykyä, terveydenhuollon järjestelmien hallinnan, innovaation ja yrittäjyyden merkitystä.

Sydämessä sijaitseva Ottawa, meidän koulu on ylpeä akateeminen koti noin 4300 opiskelijoiden, 88 kokopäiväistä tiedekunnan jäseniä, ja yli 25000 alumni. Meidän akkreditoinnit kolmesta vaativin kansainvälisten järjestöjen (AACSB, AMBA ja EQUIS) korostamme tunnustusta yhtenä maailman parhaista kauppakorkeakouluissa.

Strategiset Osaamisalueet

Telfer School of Management määrittelee strategisen Osaamisalue (SAE) kuin erottuva, relevantti ja kestävän alustan saavuttamiseksi kansallisten ja kansainvälisten maineen tutkimuksessa, opetuksessa ja kattavuutta.

Tavoitteena on luoda "koko kirjon" koetuista jotka vaihtelevat perus- ja soveltavan tutkimuksen, pedagogiikkaa ohjelman toimitus ja kattavuutta.

Telfer School on tunnistanut seuraavat sen kolme strategista Asiantuntijatehtävät:

Innovaatio ja yrittäjyys Terveys Systems Management Business Analytics ja Performance

Tunnustuksia ja Sijoituksia

Telfer School of Management on yksi vain 2 kauppakorkeakouluissa Kanadassa ja yksi alle 70 kauppakorkeakouluissa maailmassa ovat saavuttaneet kolminkertainen kruunu akkreditointeihin.

International Business School akkreditoinnit varmistaa, että opiskelijat saavat laadukkaan koulutuksen. MBA houkuttelee paitsi laadukkaampia opiskelijat mutta se tarjoaa myös suuria mahdollisuuksia tutkimukseen, ja mahdollistaa maailmanlaajuista tunnustusta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Tohtorin tutkinnot » Katso Maisteri » Katso PhD » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science In Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Kanada Ottawa

Kaikki suuret löydöt on yksi yhteinen piirre: ne alkoivat yksi henkilö pyytää yhtä suuri kysymys. Me, Telfer School, tietää muutosvoimaa suurta kysymystä. Ne voivat vapauttaa mielensä, avaavat rajattomat mahdollisuudet ja ikuisesti muuttaa maailmaa. Siksi olemme luoneet Telfer Master of Science in Management. [+]

Mikä on sinun suuri kysymys?

Kaikki suuret löydöt on yksi yhteinen piirre: ne alkoivat yksi henkilö pyytää yhtä suuri kysymys. Me, Telfer School, tietää muutosvoimaa suurta kysymystä. Ne voivat vapauttaa mielensä, avaavat rajattomat mahdollisuudet ja ikuisesti muuttaa maailmaa. Siksi olemme luoneet Telfer Master of Science in Management.

ajatella toisin

Ohjelmamme on tarkoituksella suunniteltu, jotta voit hyödyntää täysimääräisesti vallankumouksellinen voima suuriin kysymyksiin:

Me valtuuttaa sinulle henkinen luottamus ja tietoisuus kysyä läpitunkeva, alkuperäinen kysymyksiä. Olemme varustaa sinulle tutkimuksen havainto ja taidot kerätä ja yhdistää tietoja, jotka liittyvät näihin kysymyksiin. Ja me auttaa keräämään lahjakkuutta tarvitaan tunnistamaan kuvioita Näiden tietojen paljastaa selkeä, looginen selityksiä ne mallit, ja lähentymään paljastamiseksi uranuurtajana vastauksia. ... [-]