The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of New Brunswick Saint John tiedekunnan of Business on jossa professorit todella tietää nimesi.


Meidän opettaja - opiskelija suhde 01:17 olet enemmän kuin vain numero. Pyrimme tutustua meidän opiskelijoiden ja heidät ainutlaatuisia mahdollisuuksia, jotka ovat oikeassa urakehitykseen. Olemme pieni, ystävällinen ja palvelualtis tiedekunta, jonka tehtävänä on parantaa ymmärrystä maailmasta, jossa asut ja työtä, ja jotta voit tehdä merkittävä ero paikkakunnalla. Haluamme opiskelijoiden menestyä missä tahansa pyrkii he päättävät työskennellä.


Meidän opiskelijat ovat mahdollisuuksia tehdä ja kokeilla asioita täällä, että he voi koskaan saada mahdollisuus tehdä laajemmassa kampuksella. Opiskelijat ovat esitelmiä konferensseissa niiden professorit, isännöi paikallinen radio, kirjoitettu opiskelijalehden, tarjoillaan Saint John hallituksen kauppa- ja vuorovaikutuksessa joitakin kaikkein vaikutusvaltaisin ja innostavia ihmisiä kaupungissamme ja maakunnassa.


Tuomme reaalimaailman kokemus suoraan meidän luokkahuoneet


Tietenkin meidän tiedekunnan jäsenet ovat älykkäitä, mutta ne ovat myös todellisia ihmisiä, jotka tuovat runsaasti käytännön tietoa opetuksen tyyli. Selata läpi tiedekunnan profiileja ja nähdä lahjakkuus, joka on olemassa keskuudessa joukkue.


Meillä on yrittäjä, joka opettaa Pienet strategia, lakimies / tilintarkastaja, joka opettaa Finance and Business Law ja ICT-asiantuntija, joka haastaa opiskelijat ottaa mukaan uudet teknologiat työtehtävänsä kautta blogi oppimisen lehdissä ja käyttämällä Google Docs kertomuksissaan.

Sijainnit

Saint John

University of New Brunswick - Saint John

Osoite
UNB Saint John
100 Tucker Park Road
P.O. Box 5050

E2L 4L5 Saint John, New Brunswick, Kanada
Puhelin
(506) 648-5500

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: