Université du Québec à Rimouski UQAR

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopistot kaikkialla Itä-du-Québec ja Chaudière-Appalaches

Université du Québec à Rimouski (UQAR) on myöntänyt lähes 42000 astetta sen perustamisen jälkeen vuonna 1969. Sen lisäksi kampuksen Rimouski ja Lévis, UQAR tarjoaa yliopistokoulutusjärjestelmän Itä-du-Québec, Chaudière-Appalaches alue on Gaspésie-Iles-de-la Madeleine kautta Haute-Côte-Nord ja Manicouagan. Se on myös pysyvä toimistot Gaspé ja Rivière-du-Loup.

UQAR numeroina

UQAR on osa verkostoa yliopiston Quebec, Kanadan suurin yliopiston verkossa, lähes 100 000 opiskelijaa. UQAR tyytyväinen yli 7200 opiskelijoita, mukaan lukien 400 kansainvälistä opiskelijaa yli 30 maasta.

Suuri yliopisto pieni

Valitse UQAR on valinnut yliopistossa, jossa opiskelija menestys on etusijalla. UQAR on tunnettu poikkeuksellisen johtoon sen professorit ja luennoitsijoita.

Luokilla on keskimäärin 30 opiskelijaa per luokka, joka helpottaa edelleen uusien tulokkaiden, ja siten menestys opintojaan.

Unohda suuret luentosalit, jotka sisältävät 100, 200 tai jopa 500 opiskelijaa kerrallaan!

UQAR jopa tarjoaa ainutlaatuisen palvelun, menestys Assistance Centre (RAC), joka on avoin opiskelijoille kaikkien syklien tilapäisissä vaikeuksissa opiskelussaan tai jotka haluavat parantaa. CAR ennen, ennaltaehkäisevästi, asianmukaisen kulun akateemisen työn, jotta antaa kaikille parhaat onnistumismahdollisuudet.

Erinomaisen Research University

UQAR erottuu muista yliopistoista sen ohjausta tutkimukseen ja kehitykseen että telakka ominaisuuksien kanssa alueellaan.

Kaupungissa alue, joka rajoittuu St. Lawrencen lahden, UQAR on pohjoisin Quebecin yliopistojen. Siksi meritieteen, aluekehitykseen ja nordicity ovat akselit huippututkimuksen että väri erityisellä tavalla monet ohjelmia tarjotaan UQAR.

Innovatiivinen aloilla, kuten koneenrakennuksessa, tuuliturbiinien Pohjois ympäristöissä, entinen alueellinen kirjallisuus, kulttuuriperintö ja terveystieteiden ovat nopeutunut viime vuosina.

Lévis kampus, kuten Rimouski kampuksen tutkimustoimintaa aloilla sitkeyttä nuorten koulu, erityisopetus, hoitotyön ja hallinta on kehittymässä.

Yksi parhaista tutkimusta yliopistoissa maassa, UQAR on nimetty viisi peräkkäistä vuotta vuodesta 2011 Top 3 yliopistojen vuoden tutkimuksen Kanadassa keskuudessa kattava yliopistojen että ensisijaisesti tarjoavat perustutkintoa ohjelmia riippumaton yritys RE $ earch InfoSource Inc.

Vuosina 1999 ja 2009, tutkimusrahoitus kasvoi $ 3.8 miljoonaa $ 17,4 miljoonaa euroa - kasvua yli 350%. Vuodesta 2010 avustukset saadaan UQAR tukemaan tutkimusta pysyi yli $ 20 miljoonaa euroa.

UQAR on tutkimus kumppanuus käyttöönottoa moottori, tiedon siirto teollisuusympäristössä ja innovaatiotoiminnan kehittämistä ja parhaiden käytäntöjen keskellä voiton.

Koulutus perustuu käytäntöön

Sen etuoikeutettu sijainti, UQAR avulla opiskelijat voivat tutkia ja tutkia poikkeuksellinen luonnon lähelle kampuksen. Kun keskitytään opiskelija menestys, koulutusohjelmiin tarjoamia UQAR erottuvat huippuosaamiseen ja ainutlaatuisuutta.

Monet ohjelmat sisältävät suuren osan käytännön kenttätyöhön tai harjoitteluja työpaikalla.

Opiskelijan elämä avoin maailmalle

UQAR on yli 50 yhteistyötä ja vaihto-ohjelmia yli kahdessakymmenessä maassa ympäri maailman.

Vuosittain UQAR tyytyväinen yli 400 kansainvälistä opiskelijaa värisemään seinät rytmejä ja aksentteja maailman rikastuttaa päivä samaan aikaan klo UQAR.

Inhimillinen ulottuvuus UQAR helpottaa integrointia ja menestys ulkomaisten opiskelijoiden. UQAR tarjoaa myös twinning ohjelma vastasaapuneille opiskelijoille opiskelijoiden jo kampuksella, ja heidän saapuessaan yliopistossa.

Rimouski opiskelija kaupunki

Pääkaupunki Bas-Saint-Laurent, kaupalliset ja merenkulun kaupunki, Rimouski on todellinen opiskelija kaupunki, joka sykkii vuosittain animaatio on yli 15000 opiskelijoita kaikilla tasoilla. Termi "opiskelija kaupunki" ei ole liioiteltu, kun otetaan huomioon, että väestötutkimuksissa edustaa lähes yksi kolmesta ihmistä tässä kaupungissa on noin 50 000 asukasta.

Edistää akateemista menestystä ja tasapaino koulutuksen ja työn, yli 200 alueen työnantajien ovat sitoutuneet pohtimaan lukujärjestyksen, olla joustava aikana tentti ja olla vaatimatta yli 15 tuntia viikossa opiskelijoille.

Oppilaitosten yhteistyötä kumppaneiden kulttuuriin, urheiluun ja yhteiskuntajärjestys tarjoamaan laajan valikoiman palveluita ja virkistystoimintaa opiskelijoille, jotka valitsevat Rimouski kuin opiskelupaikkana.

Technopole merenkulun du Québec

Varrella suurin suistoalueen maailmassa, St. Lawrence-joen, Rimouski tarjoaa poikkeuksellisen luonnon helmassa edistänyt tieteen merelle. Alueella on ainutlaatuinen pitoisuus tutkijoiden neljässä kansainvälisessä toimielimissä:

Institute of Marine Sciences Rimouski (ISMER) UQAR, tutkimuskeskuksen Marine Biotechnology (MSRC) sidoksissa UQAR jotka ovat kaikkein monipuolisin tutkimuskeskusten Quebecissa ja Kanadassa; Institut merenkulun du Quebec, suurin merenkulun koulutuskeskus Kanadassa; Maurice Lamontagne Institute, johtava tutkimuskeskusten meritieteitä maailmassa.

Ulkoilu kaupungin keskustassa

vatilassa eränkävijöiden puistot, ulkoilureittejä ja pyörätiet, Rimouski tarjoaa laajan valikoiman urheilutoimintaa paikallinen värit:

Bic kansallispuisto näkymät henkeäsalpaava, ei pyörätiet kesällä ja maastojuoksu laskettelurinteet talvella; Canyon on Gates of Hell, jossa löydämme riippusilta korkein Quebec; retkiä Saint-Barnabé Island, upeat näkymät kaupunkiin; St. Lawrence, paratiisi melojille, purjehdusta ja leija surfing; Hockey Club Oceanic, joka isännöi sen riveissä kymmeniä NHL kuten kuuluisan Sidney Crosby; Tour International peräkkäin Rimouski, pyöräily rotu, joka pitää urheilijat Kanadasta, Yhdysvalloista ja ympäri maailmaa; metsä vaellus, pilkkiminen, maastojuoksussa ja sisätiloissa, jne.

Health tarkoittaa myös vapaa. Alueen asukkaiden pääsy monia palveluita:

13 30 kuntosaleja ja leikkikentillä; 2 sisä ja 3 ulkouima-allasta; 3 areenoilla, 2 jäinen kulkutiet ja 10 ulkona kaukalot; 6 sisätenniskenttää ja 8 ulkotenniskentät; 7 pallo kentät ja 3 tennis baseball; 16 jalkapallokentät ja puistojen nousta 3 rullalaudat; 4 golfmailat, 5 maastojuoksu polkuja ja kaksi Ski Hills; 12 nuorisotalo, lähettää 6 huonetta ja 4 kuntien kirjastot jne

Kulttuurinen napa Itä-du-Québec

Tällä Rimouski, viikoittain tuo paljon toimintaa ja tapahtumia: teatterit, osoittaa, kahvilat, teatterit, museot, galleriat, näyttelyitä, konsertteja, festivaaleja, jne. Alueella on useita taiteellisen toiminnan, joita niiden luovuutta, elävöittää monipuolinen kulttuurielämään ja kukoistava.

Rimouski tarjoaa erilaisia ​​hyvin erottuva sosiokulttuurinen toiminta:

Maritime historiallinen alue Pointe-au-Père, joka tarjoaa kävijöille mahdollisuuden nousta yhden käytettävissä sukellusvene väestön Quebec, Onondaga, ja löytää tarina uppoamisen keisarinna Irlannin; International Youth Film Festival; Kansainvälinen FestiJazz; Musée Regional de Rimouski, sijaitsee vanhin kivikirkko Itä du Quebec; Symphony suiston; Spect'Art Rimouski ja Théâtre du Bic, jotka tarjoavat merkittäviä esityksiä koko vuoden; Access Centre mediataiteen Paraloeil; osuuskunnan Paradise, työtila, luominen ja kulttuuritarjonta; Historiallinen Walks of Rimouski, mukava tapa tutustua Rakennusperintö ja historian Rimouski; Winter Festival Rimouski RikiFest tarjoten suuri jäätä kanootti rotu, hänen elektroninen osapuolet lumessa, sen pienet markkinat talven ja jääveistoksia.

Directory vapaa-ajan ja kulttuurin resursseja ehdottaa kulttuuri- ja urheilutoimintaa monipuolistuessa jotka ovat todistajia poikkeuksellisen dynamiikkaa, jotka luonnehtivat Rimouski alueella.

Liikenne

Société des kuljetukset de Rimouski tarjoaa palvelua kokoaa yhteen edut kaksi toisiaan täydentävää liikennemuotojen Citébus (kaupunkien minibussi tiettyinä aikoina) ja TAXIBUS (jaettu taksit kiertävä periferiassa). UQAR on merkittäviä institutionaalisia kumppaneita aloitteen, antaa kulkee opiskelijoille edulliseen hintaan.

Lévis, kaupunki poikkeuksellinen dynamiikka

Facing Quebec City, Lévis tarjoaa sekä läheisyys joen ja poikkeukselliset näkymät. Lévis on tärkein kaupunkikeskus, kaupallinen ja valmistuksen Chaudière-Appalaches alue. Joiden asukasluku on yli 140 000 ihmistä, Lévis on tunnettu dynaamisia taloudellisia ja sosiaalisia suunnitelmia.

Kehto Desjardins Group, jonka pääkonttori on yksi suurimmista työnantajista alueella, Lévis talot neljäkymmentä osuuskuntien joka asemoi sen "kaupunki yhteistyö". Lévis on ennennäkemätön kehittämistä alueellaan ja sen väestöstä. Sen taloudellinen vaikutus on kannustanut kauppapaikkojen kehittäminen ja läsnäolo teknologiakeskuksen.

Opiskelijat ovat myös keskeinen elinvoimaisuutta yhteisöä. Joka vuosi yli 30 000 opiskelijaa kaikilla tasoilla ovat osa koulutusohjelmia Lévis. Läsnä Lévis vuonna 1980, UQAR on tyytyväinen yli 3500 opiskelijoiden kolmen tutkimuksen sykliä.

Kaupunki täynnä luonnon alueita käytännön harrasteita

Parc des kourut-de-la-Chaudière ja pyöräily käytävä, joka on Parcours des Anses pitkin St. Lawrence-joen, ovat kaunopuheinen esimerkkejä lähellä kaupungin keskustaa. Useat sivustot tarjoavat poikkeukselliset näkymät linnoitusten Quebec, sataman ja merenkulun viihdettä, on siltoja joen ja saarella Orleans.

Lévis luonto on:

255 puistojen ja viheralueiden; 5 suuret puistot omistettu säilyttämiseen luonnonympäristöjen; 68 lähipuistot varustettu pelejä lapsille; 195 km pyöräteitä, 69 km, josta liittyvien Route Verte;

Lisäksi asukkaat voivat nauttia kolmesta piirit Lévis (kourut-de-la-Chaudière-Ouest, kourut-de-la-Chaudière-Est ja Desjardins), mukaan lukien:

11 ulko- ja 2 sisäuima-allasta; 11 tenniskenttää; 7 golfmailat; 11 sivustoja harjoitella rullalautailu ja BMX; 1 Alpine hiihtokoulu keskustasta ja 5 hiihto keskukset; 3 synteettiset jalkapallokentät ja 56 luonnonalueille; 5 areenoilla ja useita ulkona kaukalot, jne

Ympäristössä, jossa taide ja kulttuuri kukoistaa

Tärkeimpiä arkkitehtoninen nähtävyyksiä, Old Lévis sektori asuu pitoisuuteen rakennuksia ja paikkoja perintöä kiinnostusta. Kuvataiteen ja erilaisten suoritusten laajasti korostettu:

loto-Québec; Orchestre symphonique de Lévis; Teatterin Anglikaanisen; Festival Jazz Etcetera Lévis; Balloon Festival Festivent; Hit The Floor Dance Competition, Village of Arts; Francofête; Konsertit hämärässä; Kanadan kansallinen historiallinen alue Lévis Forts; jne.

Liikenne

Quebec-Lévis lauttayhteys ja Société de transport de Lévis helpottaa kansalaisten liikkumista ja opiskelijoiden Lévis ja ympäristössä. Ne edistävät nopean pääsyn eri palveluja kaupungin Lévis ja nähtävyyksistä Quebec City.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Ranskalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Erikoistunut Opintojaan Aluekehityksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in aluekehityksen analyytikot pystyvät ymmärtämään monimutkaisten tilanteiden kohtaamista sidosryhmät osallistuvat sosiaalisia, taloudellisia ja kulttuurisia toimia eri aluetasoilla ja laatia diagnoosi ja ratkaisut ohjata sosiaalista muutosta. [+]

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in aluekehityksen analyytikot pystyvät ymmärtämään monimutkaisten tilanteiden kohtaamista sidosryhmät osallistuvat sosiaalisia, taloudellisia ja kulttuurisia toimia eri aluetasoilla ja laatia diagnoosi ja ratkaisut ohjata sosiaalista muutosta. Se korjaa ongelmat ottaen huomioon kulttuuriset, historialliset, identiteetti, taloudellisia, poliittisia ja ekologisia vaatimuksia kestävyydeltään ja ympäristöystävällisyys. Ohjelman rakenne Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in aluekehityksen on monitieteinen ohjelma käsitellään sekä taloudellisia ja sosiaalisia ulottuvuuksia, kulttuuriset, historialliset ja maantieteelliset kehitystä. Opiskelijan on tunnettava tärkeimmät teoriat ja mallit aluekehityksen ja alueellisen, erityisesti niistä, jotka luonnehtivat viimeaikainen edistys tällä alalla tiedon sekä opiskelijoiden Masters aluekehitysvaliokunnan. Tämä koulutus on täydennettävä toimilla valmius toimia paikan päällä. Tämä toiminta tyyppinen analyysi - interventio osallistujat voivat paremmin hoitaa tehtäviään laitosten ja järjestöjen omistettu edistämiseen aluekehitys. passage Masters Kaikki kurssit on erikoistunut jatko tutkintotodistus (DESS) in aluekehityksen ovat olennainen valvoa alueellisessa kehityksessä. Hänen mestaruus, opiskelija toteuttaa tutkimus paperi 21 opintopistettä ja pakollinen 3-opintoviikon. On siis mahdollista, että opiskelija aloittaa matkaansa Master ja edelleen hallita. Täydennä Masters, hän on: on vähintään GPA 3,2-4,3; täyttävät pääsyvaatimukset Master; uuden hakemuksen. tutkimusalueet Sosiaaliset kysymykset tutkivat opettajat haluavat tehoavat uutinen: vaikutukset Kehityspolitiikkojen aluetalouteen; innovaatio ja alueellinen ankkuroiminen yritysten maaseutu- ja kaupunkialueilla; sosiaalista hyväksyttävyyttä projektien hyödyntää luonnonvaroja; maaseudun monitoimisuuden ja maataloudessa; mukauttaminen paikallisten yhteisöjen ilmastonmuutokseen. Alueellinen kehitys, akseli huippuosaamisen tutkimuksen UQAR UQAR pyrkii paremmin ymmärtämään kysymyksiä ja ongelmia alueiden kohtaavat koska nykyajan taloudellisia ja sosiaalisia muutoksia. Tutkijat liittyy tähän tutkimukseen analysoidaan dynaamisen Socioterritorial kyseisten alueiden ja kehittää kehitysavun välineitä. Alueellinen kehitys on institutionaalinen hallitseva napa tutkimukseen, sekä perus- ja soveltava tutkimus rakenteellisen yksikköä. Tämä kenttä on... [-]

Erikoistunut Opintojaan Analyysi Ja Luonnonkatastrofien Ehkäiseminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) analysoinnissa ja luonnonkatastrofien ehkäisemistä on maantiede koulutus kehittämiseen tietämyksen pinnanmuodot ympäristönhuoltoon sekä riskien luonnonilmiöiden generaattorit tunnistaa, määritellä ja spatialize alueet ja haavoittuva infrastruktuuri. [+]

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) analysoinnissa ja luonnonkatastrofien ehkäisemistä on maantiede koulutus kehittämiseen tietämyksen pinnanmuodot ympäristönhuoltoon sekä riskien luonnonilmiöiden generaattorit tunnistaa, määritellä ja spatialize alueet ja haavoittuva infrastruktuuri. Se tarjoaa pääasiassa hankittu käytännön alan koulutusta ja valjastaminen hyödyllisiä työkaluja ja instrumentoinnin analysointiin vaaroja ja haavoittuvuuksia sekä arviointi ja riskien kartoitukseen. passage Masters Neljä kursseja erikoistunut jatko tutkintotodistus (DESS) analysoinnissa ja luonnonkatastrofien ehkäisemistä ovat osa MA maantiede. Hänen mestaruus, opiskelija toteuttaa tutkimus väitöskirja 27 opintopistettä ja kaksi pakollista koulutusta 3 op. On siis mahdollista, että opiskelija aloittaa matkaansa Master ja edelleen hallita. Täydennä Masters, hän on: on vähintään GPA 3,2-4,3; täyttävät pääsyvaatimukset Master; uuden hakemuksen. Mikä on maantiede? Maantiede yhdistää luonnontieteet ja humanistiset tieteet. Sen tavoitteena on ymmärtää, miten luonnonympäristöihin vaikuttavat ihmisen toiminnasta, mutta myös miten yhteiskunnat sopeutua, käyttää ja muokata näitä asetuksia. Ympäristöasiat ovat siten ytimessä alan tutkimus maantiede. Kurinalaisuus on myös kiinnostunut kaikessa yhdennettyä alueiden ja niiden resurssit. Tätä varten se käyttää menetelmiä ja tehokkaat välineet keräämistä, käsittelyä ja analysointia paikkatiedon (GIS, kaukokartoitus, kuvatulkinta, kenttäkampanjat jne). Tällä UQAR, kulttuurimaantiede ja fyysinen maantiede kokoontuvat koskevia kysymyksiä, esimerkiksi Luonnonuhat, aluesuunnittelu ja kestävä kehitys. Nordicity akseli huippuosaamista tutkimuksen UQAR UQAR on omistettu tutkimuksen kaukana pohjoisessa ja alhainen kylmä leveysasteilla, tunnetaan nordicity. Tämä tutkimus kokoaa yhteen tutkijoita kiinnostaa Pohjois ympäristöihin monitieteinen näkökulmasta ympärille tiiviisti toisiaan täydentäviä aloja, kuten biologiaa, ekologian, kemian ja maantieteen, ihmisen tai fyysistä, kylmissä olosuhteissa. Niiden tutkimus pyrkii ymmärtämään toimintaa Manner ympäristöjen kylmässä ilmastossa, jotta voidaan vastata suuriin haasteisiin alalla suojelun ja kestävän hoidon. Kehitys Manner Pohjois ympäristöissä globaalimuutoksen ja suhteita... [-]

Erikoistunut Opintoja Etiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) etiikan aikoo hankkia kattavaa tietoa teorioita, käsitteitä ja työkaluja etiikan ja filosofian ajatella kriittisesti ja jäsennelty ajankohtaisista asioista ja puuttua sosiaalinen, ammatillista tai organisaation. [+]

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) etiikan aikoo hankkia kattavaa tietoa teorioita, käsitteitä ja työkaluja etiikan ja filosofian ajatella kriittisesti ja jäsennelty ajankohtaisista asioista ja puuttua sosiaalinen, ammatillista tai organisaation. yleisö vanhempi etiikka syklit ohjelmia palvelemaan laaja asiakaskunta, erityisesti opiskelijoille, jotka ovat juuri valmistunut kandidaatin henkilöille jo mukana työssä ja jotka ovat kiinnostuneita eettisiä pohdintaa. Ne ovat avoin hakijoille kandidaatin tutkinto, riippumatta kuria. Työpaikat suuria työnantajia Jotkut työnantajat jonka toimikausi on suoraan keskittynyt etiikasta nimenomaan rekrytoida eettisiä valmistuneet. Tämä on yksi tapaus: Komission etiikan tieteen ja teknologian alalla; eettisen yksikkö terveysministeriön sosiaali- ja; National Research Ethics neuvoston ihmisillä; Office of Arvot ja eettiset julkisen palvelun. Kasvava merkitys eettisten kysymysten ja leviämisen eettisten komiteoiden yrityksissä ja organisaatioissa edistää sijoittamista valmistuneiden. Monilla työpaikoilla, ne toimivat ammattilaiset tai neuvonantajia. Tämä koskee: valtiollisten ja lähes kansalaisjärjestöt; terveydenhoitopalvelujen ja sosiaalipalvelujen; keskiasteen kouluissa ja oppilaitoksissa; oikeudellisten tietojen keskuksissa; yhdistysten ja kansainvälisten järjestöjen ammattijärjestöt; toimivien organisaatioiden ympäristö- ja kulttuuriin. Yleensä laaja henkisten kykyjen analyysin ja synteesin hankitut etiikan koulutusta arvostetaan suuri määrä työnantajia. miehitetyn ammateissa Monet organisaatiot voivat hyötyä etiikan erikoistuneissa valmistuneet palveluja. Teoreettisesti tutkijana tai käytännössä esimerkiksi animaation ja kuulemiseen. Todellakin, valmistuneet ovat päteviä keskustella vaikuttavia asioita eri aloilla inhimillisen toiminnan ja käsitellä tiukka analyysimenetelmä ja synteesi. Useita mahdollisuuksia vielä voitiin aavistaakaan eri julkisia palveluja, tutkimaan perheen asioita, siirtäminen ilmiö, jossa väkivallan purkaukset, järjestäminen vapaa, hyvinvoinnin uudistus, siviililainsäädännöissä rikollinen, tai edistäminen käytännesäännöt. Jotkut valmistuneet toimivat myös itse konsultteina. Niiden käyttö liittyy usein koulutuksensa ensimmäinen sykli. passage Masters Kahdeksan yhdeksästä aikana erikoistunut jatko tutkintotodistus (DESS) etiikan ovat olennainen osa... [-]

Erikoistunut Opintoja Ihmisten Johtaminen Työpaikalla

Opetus kampuksella 6 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in ihmisten johtaminen työpaikalla on henkilöstöhallinnon DESS. Sen tavoitteena on kouluttaa tulevia johtajia hallintaan työntekijöille tarjoamalla erikoistuminen ihmisen tekijä yrityksen. [+]

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in ihmisten johtaminen työpaikalla on henkilöstöhallinnon DESS. Sen tavoitteena on kouluttaa tulevia johtajia hallintaan työntekijöille tarjoamalla erikoistuminen ihmisen tekijä yrityksen. Se käsittelee teemoja siellä liikkeelle, motivaatio, konfliktien hallinta, etiikka, konsolidointi työryhmille, neuvottelu, johtaminen, hallinta eri sukupolvien jne passage Masters Kaikki kurssit on erikoistunut jatko tutkintotodistus (DESS) in ihmisten johtaminen työpaikalla ovat osa Master of ihmisten johtamisen työpaikalla. Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet Master voi saada ohjaus suorittamalla ylimääräisiä kursseja ja testaus 12 op. Tämä on kuitenkin, ovat seuraavat kurssit valittavien DESS: GPE6409 monimutkaisuus ihmisen: teoriat ja mallit ja GPE65004 Tutkimusmenetelmät. On siis mahdollista, että opiskelija aloittaa hänen DESS polku ja edelleen hallita. Täydennä Masters, hän on: on vähintään GPA 3,2-4,3; täyttävät pääsyvaatimukset Master; uuden hakemuksen. yleisö Jatko-ohjelmia ihmiset hallinta ovat avoinna valmistuneille kaikki tieteenalat. Ne ovat tekijä työllistymisen kolme kohderyhmille: Johtajien toimistossa etsivät kehitys (uusi johtavassa asemassa johtaa ehdokas hallita työtiimi), liike-tai julkiseen tai puolijulkiset; työskentelevät ammattilaiset, jotka haluavat käyttää johtavassa asemassa; valmistuneet poikamies etsii erikoistumista. Nämä ohjelmat tarjoavat aktiivista ja monipuolista opetusmenetelmät helpottaminen: siirto oppimisen osallistujien työtilanteissa heijastus omasta työkokemuksen ja johtamiskäytännöt; omistus työkaluja ja lähestymistapoja parantaa henkilökohtaista tehokkuutta ihmisten johtamisen tilanteissa ja joukkueet. Työpaikat Jatko-ohjelmia ihmisten johtaminen työpaikalla voi hankkia osaamista sovellettavia monenlaisia ​​organisaation konteksteissa ja jos kyseessä on valvoa, tutkimus tällä alueella. Johtotehtävät, väli- ja vanhempi, että julkisella tai yksityisellä sektorilla, ovat saatavilla valmistuneet tällä alalla. Mitä ihmiset hallinta työpaikoilla? Inhimillinen ulottuvuus hallinta edellyttää tunnustetaan ero henkilöresursseja tekijänä tuotanto- ja muita resursseja. Siinä otetaan huomioon tarve ja hyödyllisyyttä ihmisen ilmaisun kaikki yrityksen koossa. Se... [-]

Erikoistunut Opintoja Insinööri (malli Kurssi)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Graduate Diploma in Engineering parantaa sen asiantuntemusta eri aloilla tekniikan ja projektinhallinnan. [+]

Graduate Diploma in Engineering parantaa sen asiantuntemusta eri aloilla tekniikan ja projektinhallinnan. Opiskelijalla on mahdollisuus syventää tietojaan yksi kuudesta tasot ohjelma: suunnittelu ja tietokoneavusteinen valmistus; sähkötekniikka; koneenrakennus; tuuli engineering; Elektroniikan mekaniikan; signaalinkäsittely ja tietoliikenne. Sen avulla voidaan integroida ja soveltaa saamaansa tietoa aikana osana hankkeen innovaatio, kehitys, teknologian siirtoa tai puuttuminen liiketoimintaa. polut Erikoistunut opintojaan Engineering (hanke tyyppi) Tämä ohjelma on jaettu seuraavasti: Perustiedot engineering: 3 kurssia (9 op) projektinhallinnan tietopohjan: 2 kurssia (6 op) Erikoistuminen Engineering: 2 kurssia (6 op), pitoisuudesta riippuen synteesi ja integraatioaktiviteetit: Application Project (9 op) Yhteensä: 30 ov Erikoistunut opintojaan Engineering (malli kurssi) Tämä ohjelma on jaettu seuraavasti: Perustiedot engineering: 3 kurssia (9 op) projektinhallinnan tietopohjaa: 3 kurssia (9 op) Erikoistuminen Engineering: 2 kurssia (6 op), pitoisuudesta riippuen synteesi ja integraatioaktiviteetit: Technical Project (3 op) Yhteensä: 30 ov yleisö Tämä ohjelma on avoin hakijoille koulutusta alan tekniikan, jotka haluavat syventää tieteellisen ja teknisen tietämyksen insinööri. Ehdokkaiden tilalla koulutusta perustutkimuksessa tai ammattikorkeakouluissa ovat myös oikeutettuja. Kuitenkin ne arvioidaan koeajalla opetusta perustutkintoa engineering. TAVOITTEET Salli ehdokkaiden tieteellisen ensimmäisen syklin määrin täydentää koulutustaan ​​ja lisäämään heidän taitojaan eri aloilla tekniikan ja projektinhallinnan kanssa jatko. Tarkemmin sanoen opiskelija olisi päätyttyä sen koulutusohjelman: ovat saaneet laajaa osaamista yhden tai useamman erikoisuuksia liittyvät suunnittelu ja projektinhallinta; voitava soveltaa tätä tietoa asioita ja tilanteita tai erilaisia ​​projekteja jotka liittyvät sen erikoistumista. ovat kehittäneet taitoja ja kykyjä tarpeen tehtäessä teollisuuden innovaatiohankkeiden tai teollisuuden alalla hänen erikoistumista. [-]

Erikoistunut Opintoja Insinöörin (hanke Tyyppi)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Graduate Diploma in Engineering parantaa sen asiantuntemusta eri aloilla tekniikan ja projektinhallinnan. [+]

Graduate Diploma in Engineering parantaa sen asiantuntemusta eri aloilla tekniikan ja projektinhallinnan. Opiskelijalla on mahdollisuus syventää tietojaan yksi kuudesta tasot ohjelma: suunnittelu ja tietokoneavusteinen valmistus; sähkötekniikka; koneenrakennus; tuuli engineering; Elektroniikan mekaniikan; signaalinkäsittely ja tietoliikenne. Sen avulla voidaan integroida ja soveltaa saamaansa tietoa aikana osana hankkeen innovaatio, kehitys, teknologian siirtoa tai puuttuminen liiketoimintaa. polut Erikoistunut opintojaan Engineering (hanke tyyppi) Tämä ohjelma on jaettu seuraavasti: Perustiedot engineering: 3 kurssia (9 op) projektinhallinnan tietopohjan: 2 kurssia (6 op) Erikoistuminen Engineering: 2 kurssia (6 op), pitoisuudesta riippuen synteesi ja integraatioaktiviteetit: Application Project (9 op) Yhteensä: 30 ov Erikoistunut opintojaan Engineering (malli kurssi) Tämä ohjelma on jaettu seuraavasti: Perustiedot engineering: 3 kurssia (9 op) projektinhallinnan tietopohjaa: 3 kurssia (9 op) Erikoistuminen Engineering: 2 kurssia (6 op), pitoisuudesta riippuen synteesi ja integraatioaktiviteetit: Technical Project (3 op) Yhteensä: 30 ov yleisö Tämä ohjelma on avoin hakijoille koulutusta alan tekniikan, jotka haluavat syventää tieteellisen ja teknisen tietämyksen insinööri. Ehdokkaiden tilalla koulutusta perustutkimuksessa tai ammattikorkeakouluissa ovat myös oikeutettuja. Kuitenkin ne arvioidaan koeajalla opetusta perustutkintoa engineering. TAVOITTEET Salli ehdokkaiden tieteellisen ensimmäisen syklin määrin täydentää koulutustaan ​​ja lisäämään heidän taitojaan eri aloilla tekniikan ja projektinhallinnan kanssa jatko. Ota ammatillista kehitystä lyhyt hakijoille, joilla perustutkintoa astetta täydentää koulutustaan ​​ja lisäämään heidän taitojaan eri alueilla tekniikan kanssa jatko. Tarkemmin sanoen opiskelija olisi päätyttyä sen opetussuunnitelman: ovat saaneet laajaa osaamista yhden tai useamman erikoisuuksia liittyvät engineering; voitava soveltaa tätä tietoa asioita ja tilanteita tai erilaisia ​​projekteja jotka liittyvät sen erikoistumista. ovat kehittäneet tarvittavat taidot ja kyvyt osallistumiseen teolliseen innovaatiohankkeisiin. [-]

Erikoistunut Opintoja Merien Resurssienhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) meren luonnonvarojen hallinta sisältyy koulutusta johtajien kanssa kokonaisnäkemys, monialaista ja yhdennettyä merialueella. [+]

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) meren luonnonvarojen hallinta sisältyy koulutusta johtajien kanssa kokonaisnäkemys, monialaista ja yhdennettyä merialueella. Se kouluttaa ammattilaisia ​​osaa käyttää menetelmiä, työkaluja ja hallinnan tekniikoita edistää tehokkaasti päätöksentekoon merenkulkualalla sekä toiminnallisesti että strategisesti. Opiskelijalla on mahdollisuus syventää tietojaan yksi kolmesta purojen ohjelman: kalastus (kalastus ja vesiviljely), hallinta rannikko- ja meriympäristön ja meriliikenteeseen. yleisö Ohjelmat Toisen syklin meren resurssienhallintaa osoitettu ehdokkaita koulutukseen: Ympäristötieteet (biologia, kemia, maantiede, jne.), Jotka haluavat hankkia johtamiskoulutukseen levitetään alan meriympäristön; johdon tieteen tai oikeudellisesti jotka haluavat erikoistua merenkulkualalla. passage Masters Kaikki kurssit on erikoistunut jatko tutkintotodistus (DESS) hallinnan meren luonnonvarojen ovat olennainen osa MA meren resurssien hallinnan. On siis mahdollista, että opiskelija aloittaa hänen DESS polku ja edelleen hallita. Täydennä Masters, hän on: on vähintään GPA 3,2-4,3; täyttävät pääsyvaatimukset Master; uuden hakemuksen. Työpaikat Tutkinnon meren resurssienhallinnan UQAR vuonna johtotehtävissä, tutkijoita ja konsultteja julkisen tai yksityisen domain. Merenkulkualalla on erityisen ominaista läsnäolo useita julkisia, julkiset ja yksityiset, sekä Kanadassa ja ulkomailla: maakunnallisten ja liittovaltion osastojen (kalastus, ympäristö, liikenne, jne.); ZIP komiteoissa, vesistöalueiden järjestöjä; kaupungit ja kunnat; kansalaisjärjestöt (Maailmanpankki, Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD), Organization for Conservation of Nature, WWF, jne); tutkimuskeskusten ja yliopistojen; yksityiset yritykset. Mikä on meren luonnonvarojen? Monimuotoisuus ja monimutkaisuus ihmisen väliintuloa merenkulkualalla edellyttää vakavaa ajattelua ja ilmoittivat päätöksentekoa säilyttääkseen voimavarojen kestävyys ja välttämätöntä toimintaa selviytymiselle suuri osa maailman väestöstä. Säilyttää tämä jatkuvuus on tärkeää saada käsitys paitsi luontoa myös sosiaalisia, poliittisia, taloudellisia ja oikeudellisia, jotka vaikuttavat päätöksentekoon. Marine resurssienhallinta ohjelmat rakentuvat ajatukseen, että niille, jotka haluavat edistää johdon ja päätöksentekoprosesseja on opittava oikein... [-]

Erikoistunut Opintoja Riistanhoidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in riistanhoidon on biologiassa, joka mahdollistaa erikoistua hallintaan villieläinten resursseja, jotta voidaan mitata interventioiden luonnonympäristöön ja valmistelemaan suunnitelmia hallinta ja suunnittelu otetaan huomioon sosiaaliset ja taloudelliset prioriteetit. [+]

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in riistanhoidon on biologiassa, joka mahdollistaa erikoistua hallintaan villieläinten resursseja, jotta voidaan mitata interventioiden luonnonympäristöön ja valmistelemaan suunnitelmia hallinta ja suunnittelu otetaan huomioon sosiaaliset ja taloudelliset prioriteetit. Se mahdollistaa työskentelyn tulosta keskeisillä aloilla kuten genetiikan eläinpopulaatioissa, mukautuva biologia, metsäekologian dynamiikka villieläinpopulaatioiden ja evoluutiobiologian. Ohjelman rakenne Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in Wildlife Management sisältää seitsemän luentoja ja kaksi tutkimustoiminta toisiinsa: kurssin tutkimusmenetelmät (3 op syksyllä) yksi oppii hyvä kirjallisuuskatsaus, käyttöönotto ja menetelmiä, ja talvella ohjasi harjoitustyö (6 op) on suorittaa analyysi, kirjoittaa tulokset ja keskustelu. Jokainen opiskelija annetaan hankkeen ohjaajan tämän raportin essee muodossa. Jokainen tutkimusprojekti on ainutlaatuinen ja vaatii vähemmän investointeja kuin kontrolli, mutta suurempi kuin lopullinen opinnäytetyö kuten useissa yliopistoissa. Monille opiskelijoille, Master on hyvä tapa selvittää kiinnostuksensa Master vai ei, ja jos he haluavat työskennellä tutkimukseen myöhemmin. yleisö Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in Wildlife Management on suunnattu opiskelijoille, jotka tulevat saamaan tutkinnostaan ​​biologian biologit jo työmarkkinoilla ja haluavat parantaa hallintaa villieläimet. passage Masters Viisi kurssia erikoistuneita jatko tutkintotodistus (DESS) in riistanhoidon ovat olennainen osa Masters hallinnan luontoa ja sen elinympäristön. Hänen mestaruus, opiskelija toteuttaa tutkimus väitöskirja 27 opintopistettä ja pakollinen 3-opintoviikon. On siis mahdollista, että opiskelija aloittaa matkaansa Master ja edelleen hallita. Täydennä Masters, hän on: on vähintään GPA 3,2-4,3; täyttävät pääsyvaatimukset Master; uuden hakemuksen. Nordicity akseli huippuosaamista tutkimuksen UQAR UQAR on omistettu tutkimuksen kaukana pohjoisessa ja alhainen kylmä leveysasteilla, tunnetaan nordicity. Tämä tutkimus kokoaa yhteen tutkijoita kiinnostaa Pohjois ympäristöihin monitieteinen näkökulmasta ympärille tiiviisti toisiaan täydentäviä aloja, kuten biologiaa, ekologian, kemian ja maantieteen, ihmisen... [-]

MA In Ethics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

MA Ethics tavoitteena on hankkia kokonaisvaltainen käsitys teorioita, käsitteitä ja työkaluja etiikan ja filosofian valtuuttaa heidät ajattelemaan kriittisesti ja jäsennelty ajankohtaisista asioista, jotta valaisee yksilöllisiä ja kollektiivisia valintoja . [+]

MA Ethics tavoitteena on hankkia kokonaisvaltainen käsitys teorioita, käsitteitä ja työkaluja etiikan ja filosofian valtuuttaa heidät ajattelemaan kriittisesti ja jäsennelty ajankohtaisista asioista, jotta valaisee yksilöllisiä ja kollektiivisia valintoja . Tutkimusaiheet tällä alalla on määritelty seuraavia aiheita: maahanmuutto ja kansalaisuus; kansainväliset ja kulttuurien väliset suhteet; ihmisoikeudet; tekniikan, tieteen ja biolääketieteen kehitystä; hallinnointi julkisen ja yksityisen hallinnon; kritiikin ideologia. Ohjelman rakenne MA Ethics laatii sekä työpaikalla ja tutkimusta. Koska se on tyytyväinen opiskelijoille kaikille tieteenaloille, se sisältää merkittävän opetusta (21 op), jotta hankkia olennaisen tiedon etiikka. MA Ethics mahdollistaa myös tutkimusprojektin monitieteinen suuntautumiseen (24 ov muisti) on kirjailija, teoria tai teoreettista tai käytännön ongelmia. Tämä ohjelma auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. tutkimusalueet Etiikka professoreita tutkimuksen kysymyksiä määritellään ympärille seuraavia aiheita: historian siveysoppi; sosiaalinen ja poliittinen filosofia; ihmisoikeudet; väkivaltaa ja totalitaaristen ideologioiden; kulttuurinen monimuotoisuus ja maahanmuutto; Kansainväliset ja kulttuurienvälistä vuoropuhelua siirtymävaiheen oikeuteen, restoratiivisen oikeuden maissa konfliktien jälkeisissä; suhde etiikan, tieteen ja yhteiskunnan; Tutkimus Etiikka ja genomiikka; kliininen etiikka ja bioetiikka; etiikka ja uskontoon. Muut professorit UQAR jäsenet institutionaalisten tutkimusryhmän Ethos voi myös ohjata muistoja, joka moninkertaistaa mahdollisuuksia aiheista, jotka voidaan hoitaa opiskelijoiden: organisaation etiikka ja hallinta; Yritysetiikka ja yrityksiltä; ammattietiikan opettajien; ympäristöetiikan; jne. Ethos kokoaa yhteen tutkijoita useista laitosten tai järjestöjen joista useimmat tulevat Quebec yliopiston verkossa. Nämä tutkijat työskentelevät sellaisilla aloilla kuin filosofian, lainsäädännön, talouden, johto tieteen, lääketieteen, valtio-oppi, hoitotyön, sosiologian ja teologia. yleisö vanhempi etiikka syklit ohjelmia palvelemaan laaja asiakaskunta, erityisesti opiskelijoille, jotka ovat juuri valmistunut kandidaatin henkilöille jo mukana työssä ja jotka ovat kiinnostuneita eettisiä pohdintaa. Ne ovat... [-]

MA In History

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

MA in History tavoitteena on kouluttaa tutkijoita ja asiantuntijoita pohtimaan nyky-yhteiskunnan historiallisesta näkökulmasta ja ymmärtää läheiset suhteet nykyisen ja menneisyyden. [+]

MA in History tavoitteena on kouluttaa tutkijoita ja asiantuntijoita pohtimaan nyky-yhteiskunnan historiallisesta näkökulmasta ja ymmärtää läheiset suhteet nykyisen ja menneisyyden. Tämä koulutus on avoin muille humanististen ja yhteistyötä ovat mahdollisia muita ohjelmia tarjoamia UQAR (kirjeet, maantiede, etiikka ja aluekehitys). Ohjelman rakenne Erittäin joustavasti, MA historiassa on koulu ja 12 ov mahdollistaa tutkimushanke (30 ov muisti) syventää tietojaan erikoisuus alueella käytännössä historioitsija. Tämä ohjelma auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. tutkimusalueet historia tutkimustoimintaa avautua sosiaalinen, kulttuurihistoria, poliittinen historia, aatehistoriallisia ja materiaalia historiaa. Nämä akselit kehittyvien suuntaviivoja suosiman opettajat: historia nuoret; historian naisia; Aboriginaalien historiaa; historiassa siirtomaa yhteiskunnissa; historia paikallisten ja maaseudun yhteiskunnissa; sosiaalisen uusintamisen ja korkea kulttuuri; teho ja identiteettien historia ideologiat; perintöä ja paikkoja muistin; sosiaalisen arkkitehtuurin historia; aineellisen kulttuurin; arkeologia; suullinen historia; kirjallisuuden historia; alueellinen historia; historiankirjoituksen; epistemology. Työpaikat suuria työnantajia Valmistelun lisäksi jatko-opinto historian, MA historiaan opettajat korkeakoulutasoisen, sekä tutkijat, jotka voivat työskennellä ammattipiireissä monipuolinen ja stimuloiva ympäristöissä: museot; julkisen palvelun ja diplomatian; media; kulttuurin ja kulttuuriperinnön organisaatioiden matkailutoimistot; kehitys virastot; yliopistot ja korkeakoulut; viestintä virastojen ja luomiseen; julkaisijat; yksityiset yritykset tai media-arkeologiaa; jne. miehitetyn ammateissa Hankitut taidot avulla tutkinnon MA historian miehittää hyvin eri asemassa: Kulttuurin kehittäminen upseeri; Tutkija; projektipäällikkö; mukana perintöä ja museologia; tutkija ja kirjastonhoitaja; kulttuurinen resurssienhallinta; arkeologi; Lehdistöavustaja; toimittaja; opettaja; jne. TAVOITTEET Maisteriohjelma historiassa tarkoituksena on kouluttaa asiantuntijoita historiassa, jotka osoittavat tehokas johtaminen: kuria sen tuotannon ja tulkintoja; tekniikoita ja menetelmiä tuotannon ja viestinnän historiallista tutkimusta. Hän haluaa myös opettajien. Lopuksi hän valmistelee jatko-opinto historian. Tämä koulutus on osa näkökulmasta avoimuus muihin yhteiskuntatieteisiin.... [-]

MA Maantiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

MA maantiede pyritään selvittämään suhteen yhtiö on tilaa. [+]

MA maantiede pyritään selvittämään suhteen yhtiö on tilaa. Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa tutkijoita ja asiantuntijoita maantiede oikeus: analysoidaan luonnollinen tila, että geomorfologiasta, hydrologia, eliömaantiede ja ilmasto edistää sen ymmärtämistä; perinteisin menetelmin ja tekniikoita ja kehittyneitä systemaattiseen ja automaattiseen käsittelyyn paikkatiedon (GIS ja kaukokartoitus); neuvoa ja suunnitella ulkoasu ja järjestämisestä alueella. Ohjelman rakenne Joustavuutta, MA maantiede on opetusta 18 opintopistettä koostuu kolmesta pakollisia kursseja kuten luku- seminaarin ja kolme valinnaisia ​​kursseja, joista kaksi voidaan valita kursseja toisessa jatko-ohjelma UQAR tai muu oppilaitos. Ohjelma mahdollistaa tutkimushanke (27 ov muisti) syventää tietojaan erikoisuus alueella maantiede. MA maantiede auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. tutkimuskohteita Geomorfologia ja maantiede rannikkoalueiden Kvantifiointi ja mallinnus rannikon vaaroista (rannikoiden eroosion, tulvien, maanvyöryjen) Jälleenrakennus ja projektio merenpinnan nousu ja analyysi sen vaikutuksista rannikkoalueilla Ohjelma mittausten ja mallinnuksen rannikon jääpeitteen, vedenkorkeudet ja aallot ja analyysi niiden vaikutuksista kehittymisestä rannikoiden haavoittuvuus tutkimus yhteisöjen ja rannikkoinfrastruktuuria vaaroille muuttuvassa ilmastossa Analyysi sopeutumistoimia rannikkoyhteisöille rannikon riskejä Kehitetään välineitä sietokyvyn rannikkoyhteisöjen on yhteydessä rannikkoalueiden yhdennetyn hoidon ympäristön seurantaa verkkojen Québec merenkulun rannikoiden Geomorfologia ja dynamiikka rinteitä Tutkimus rinne prosessit: rockfall, maanvyörymän, roskat virtaus, rankempia aktiivisuus, lumivyöryt, jäälohkareet fall Analyysi ja luonnonuhkien ehkäisemiseksi vuoristoalueilla Vaikutus ilmastomuuttujista ja hydrogeologiset virrat (vaiheen muutos, kuten sulaminen ikirouta) vakauteen ja eroosio rock massoja Geomorfologia ja fluvial dynamiikka Tutkimus dynaamisen jäätä jokien Arviointi sedimentary ja puutavaran saldot vesistöjen pinta- ja pohjavesien vuorovaikutusten analyysi tulvatasanteilla Kehittäminen käsite vapaan tilan vesistöihin Määrällinen vuorovaikutukset rakenteen virtausten, sedimentin kuljetus ja muotojen kehittämistä, sängyllä jokien Geokemia rannikon hydrogéosystèmes Tutkimus välisen yhteyden pohjaveden ja rannikon meressä... [-]

Master Of Education (tutkimusprofiilin)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

Master of Education tarjoaa tietoja eri tutkimuksen lähestymistavoista koulutukseen, ymmärtää niiden tärkeimmät perusteet ja syventää osaamista alueen erikoistumista. [+]

Master of Education tarjoaa tietoa eri lähestymistapoja koulutustutkimuksen, ymmärtää niiden tärkeimmät perusteet ja syventää tietojaan erikoistuneella liittyy yhteen kolmesta pitoisuudet: * Opetushallinnon; oppimisen ja sosiaalisen (korjaavat); opetusta ja oppimista. * Varattu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tutkinto opetushallinto. Sen tavoitteena on myös löytää ratkaisuja ongelmiin sekä teoreettisia että käytännön sekä niihin liittyvät työkokemusta alan koulutus tietoa. polut KM, tutkimusprofiili (muistilla) MA koulutus-, tutkimus- polku (muistilla) mahdollistaa tutkimushanke (21 ov muisti) syventää tietojaan erikoistuneella liittyvä kasvatustieteen. Tämä toteutustapa auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. KM, ammatillinen profiili (testaus) MA koulutukseen, uran (testaus) avulla: syventää taitoja kuten puhuminen koulussa ja sosiaalisen sopeutumisen, opetus-oppiminen tai koulun hallinnon; perehtyy tiede tutkimusprosessin koulutuksen; saavuttaakseen tietyn interventiohankkeen liittyy todellisuuteen kohdataan ammattikäytännön osana essee 9 op. Akateeminen ja sosiaalinen sopeuttaminen keskittyminen antaa pääsyn Association korjaavia Quebec (ADOQ). yleisö Master of Education on suunnattu: opettajien kouluhallinnolle; psychoeducators; koulutus konsultit; opiskelijoille kiinnostunut työskentelemään koulutuksessa sekä koulussa kuin yläkoulun sidosryhmät tai tutkijoita. tutkimusalueet Teemat yhteydessä korkeakoulutuksen opintoja voi olla hyvin vaihteleva. Aiheet suoritukset voivat ilmoittautua tahansa seuraavista: koulu ja sosiaaliset sopeuttamiseen, korjaamiseen; kouluhallinto, hallintoa ja rahoitusta koulutukseen; opiskelija kehitys ja kognition; didaktiikka (Ranska, matematiikka, tieteen, yhteiskuntaoppi, etiikka, musiikki jne); opetuksen ja oppimisen; Käytännön harjoittelu (työharjoittelu); lukemiseen, laskemiseen; sitkeyttä ja akateemista menestystä; opetus ammatti; psykologian, filosofian tai kasvatussosiologia; tietotekniikan ja viestinnän koulutukseen; jne. Työpaikat Sen lisäksi, että syventämiseen verkkotunnuksen tai hankkimalla tutkimuksen taitoja, korkeakoulujen jatko-ohjelmia tehdä saataville tai helpottamaan pääsyä tiettyihin työpaikkoihin: edistysaskeleen hänen opetus uransa tai jotka osallistuvat Education; Rehtorit (jos aste tai Master of Education, kouluhallinto pitoisuus); resurssi opettaja... [-]

Master Of Engineering (muistilla)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Master of Engineering on parantaa tieteellisen ja teknisen tiedon tekniikan, [+]

Master of Engineering on parantaa tieteellisen ja teknisen tiedon tekniikan, aloittaa tutkimuksen ja teknologisen innovaation ja muodostamaan itsenäisiä ja toimivaltaisia ​​asiantuntijat pystyvät suorittamaan ammattikäytännön korkean tason eri aloilla engineering ja soveltavan tieteen. polut Master of Engineering, kurssityyppi profiili projekti Master of Engineering, projekti kurssityyppi muisti ilman profiili edistää ammatillisen koulutuksen kehittämistä komponentin ehdokkaan syventämisen tiedon ja hankinnan erikoisuus. Master of Engineering, jossa profiilimuisti Master of Engineering, jossa profiilin muisti kannustaa kehittämään tutkimuksen komponentin syventämällä tietämystä kentässä erikoistumista. Tämä toteutustapa auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. yleisö Tämä ohjelma on avoin hakijoille koulutusta alan tekniikan, jotka haluavat syventää tieteellisen ja teknisen tietämyksen insinööri. Ehdokkaiden tilalla koulutusta perustutkimuksessa tai ammattikorkeakouluissa ovat myös oikeutettuja. Kuitenkin ne arvioidaan koeajalla opetusta perustutkintoa engineering. tutkimusalueet Edut ja asiantuntemusta engineering tiedekunnan keskittyvät eri koulutusaloilla ryhmitelty neljään pilariin. uusiutuvan energian ja Bioresources Kestävä kehitys tuulivoima Hyödyntämiseen ja kehittämiseen turpeen sähkö- ja hybridiautot Jne. PRODUCTIQUE Tuotteiden, prosessien ja järjestelmien Suorituskyvyn optimointi Prosessien ja teollisuuden laitteiden Advanced Industrial järjestelmät Suunnittelu, hallinnointi ja valvonta tuotantoprosessien Jne. sähkömekaanisten järjestelmien Mallinnus, simulointi, suunnittelu, optimointi, ohjaus, ylläpito ja hallinta teollisten järjestelmien Tietoliikenne ja tiedonkäsittely fotoniikan kaukokartoitus Signal Processing Tietoliikenne ja satelliitti viestintä ja langaton Jne. Työpaikat Valmistuneet vanhempi tekniikan jatko-ohjelmia miehittää asemat useilla teollisuuden aloilla kuten: elektroniikka; instrumentointi ja valvonta; tietoliikenne; ilmailu; suunnittelu; valmistus; automaatio; tuotantotekniikka; energia; ilmailu; sellu ja paperi; metallin jalostukseen; liikenne; Computer Engineering; tuuli engineering; laivanrakennus; R ja D. Tärkeimmät toiminnot Valmistuneet ovat: projektipäällikkö; Johtaja T & K; tutkija tai osakkuusyritys tutkija; järjestelmät insinööri; projekti-insinööri; järjestelmät suunnittelija; vastaavat kokeilut; tuotekehitysinsinöörimme;... [-]

Master Of Engineering (tyyppi Tietenkin Hanke)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Master of Engineering on parantaa tieteellisen ja teknisen tiedon tekniikan, aloittaa tutkimuksen ja teknologisen innovaation ja muodostamaan itsenäisiä ja toimivaltaisia ​​asiantuntijat pystyvät suorittamaan ammattikäytännön korkean tason eri aloilla engineering ja soveltavan tieteen. [+]

Master of Engineering on parantaa tieteellisen ja teknisen tiedon tekniikan, aloittaa tutkimuksen ja teknologisen innovaation ja muodostamaan itsenäisiä ja toimivaltaisia ​​asiantuntijat pystyvät suorittamaan ammattikäytännön korkean tason eri aloilla engineering ja soveltavan tieteen. polut Master of Engineering, kurssityyppi profiili projekti Master of Engineering, projekti kurssityyppi muisti ilman profiili edistää ammatillisen koulutuksen kehittämistä komponentin ehdokkaan syventämisen tiedon ja hankinnan erikoisuus. Master of Engineering, jossa profiilimuisti Master of Engineering, jossa profiilin muisti kannustaa kehittämään tutkimuksen komponentin syventämällä tietämystä kentässä erikoistumista. Tämä toteutustapa auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. yleisö Tämä ohjelma on avoin hakijoille koulutusta alan tekniikan, jotka haluavat syventää tieteellisen ja teknisen tietämyksen insinööri. Ehdokkaiden tilalla koulutusta perustutkimuksessa tai ammattikorkeakouluissa ovat myös oikeutettuja. Kuitenkin ne arvioidaan koeajalla opetusta perustutkintoa engineering. tutkimusalueet Edut ja asiantuntemusta engineering tiedekunnan keskittyvät eri koulutusaloilla ryhmitelty neljään pilariin. uusiutuvan energian ja Bioresources Kestävä kehitys tuulivoima Hyödyntämiseen ja kehittämiseen turpeen sähkö- ja hybridiautot Jne. PRODUCTIQUE Tuotteiden, prosessien ja järjestelmien Suorituskyvyn optimointi Prosessien ja teollisuuden laitteiden Advanced Industrial järjestelmät Suunnittelu, hallinnointi ja valvonta tuotantoprosessien Jne. sähkömekaanisten järjestelmien Mallinnus, simulointi, suunnittelu, optimointi, ohjaus, ylläpito ja hallinta teollisten järjestelmien Tietoliikenne ja tiedonkäsittely fotoniikan kaukokartoitus Signal Processing Tietoliikenne ja satelliitti viestintä ja langaton Jne. Työpaikat Valmistuneet vanhempi tekniikan jatko-ohjelmia miehittää asemat useilla teollisuuden aloilla kuten: elektroniikka; instrumentointi ja valvonta; tietoliikenne; ilmailu; suunnittelu; valmistus; automaatio; tuotantotekniikka; energia; ilmailu; sellu ja paperi; metallin jalostukseen; liikenne; Computer Engineering; tuuli engineering; laivanrakennus; R ja D. Tärkeimmät toiminnot Valmistuneet ovat: projektipäällikkö; Johtaja T & K; tutkija tai osakkuusyritys tutkija; järjestelmät insinööri; projekti-insinööri; järjestelmät suunnittelija; vastaavat kokeilut; tuotekehitysinsinöörimme;... [-]

Master Of Ihmisten Johtamisen Työpaikalla (ilman Muistia)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

Osaamista ihmisten johtamisen työpaikalla on Masters henkilöstöhallintoa. [+]

Osaamista ihmisten johtamisen työpaikalla on Masters henkilöstöhallintoa. Haasteet sukupolvien ja kulttuurien suhteet, motivaatiota, työn hallinta suhteet ja konfliktien hallinta ovat kaikki aiheet, jotka ansaitsevat edelleen tämän ohjelman. polut Master ihmisten johtamisen työpaikoilla, seuranta tutkimus (muistilla) Samalla tiedon ja keskeisten taitojen ihmisten johtaminen, tämä polku perehdyttää tutkimusmenetelmiin alan. Se mahdollistaa tutkimushanke (muisti 21 op) syventää tietojaan tiettyyn aiheeseen liittyvä kysymys inhimillisen ulottuvuuden hallintaa. Tämä toteutustapa auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. Master ihmisten johtamisen työpaikalla, uran (ilman muistia) Tämä tie on keskittynyt kehittämään tiedon ja keskeisten taitojen ihmisten johtamista. Sen tavoitteena on kouluttaa tulevia johtajia hallintaan työntekijää. Siksi on erikoistuminen ihmisen tekijä yrityksen. Se käsittelee teemoja siellä liikkeelle, motivaatio, konfliktien hallinta, etiikka, konsolidointi työryhmille, neuvottelu, johtaminen, hallinta eri sukupolvien jne Opiskelijoiden pitäisi syventää tietoa tietystä aiheesta aikana kirjallinen koe 12 op. tutkimusalueet Tutkimus toimia tällä alalla on määritelty neljä pääaluetta: yritysten sosiaalista vastuuta; kriisinhallinta ja organisaatiomuutoksen; uusien työorganisaatioiden; Osaamisen kehittämiseen ja urakehitykseen. Niistä asiantuntemusta opetuksen joukkue kuuluu: Yksittäisten kohtaan hänen yhtiön sitoutumista; eettinen hallinta; henkilöstöjohtaminen; johtaminen; hallinta ja organisaation strategian; työn organisointi; vetovoima ja säilyttäminen työntekijöiden; terveys ja hyvinvointi työntekijöiden. yleisö Jatko-ohjelmia ihmiset hallinta ovat avoinna valmistuneille kaikki tieteenalat. Ne ovat tekijä työllistymisen kolme kohderyhmille: Johtajien toimistossa etsivät kehitys (uusi johtavassa asemassa johtaa ehdokas hallita työtiimi), liike-tai julkiseen tai puolijulkiset; työskentelevät ammattilaiset, jotka haluavat käyttää johtavassa asemassa; valmistuneet poikamies etsii erikoistumista. Nämä ohjelmat tarjoavat aktiivista ja monipuolista opetusmenetelmät helpottaminen: siirto oppimisen osallistujien työtilanteissa heijastus omasta työkokemuksen ja johtamiskäytännöt; omistus työkaluja ja lähestymistapoja parantaa henkilökohtaista tehokkuutta ihmisten johtamisen tilanteissa ja joukkueet.... [-]

Master Of Ihmisten Johtamisen Työpaikalla (muistilla)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

Osaamista ihmisten johtamisen työpaikalla on Masters henkilöstöhallintoa. [+]

Osaamista ihmisten johtamisen työpaikalla on Masters henkilöstöhallintoa. Haasteet sukupolvien ja kulttuurien suhteet, motivaatiota, työn hallinta suhteet ja konfliktien hallinta ovat kaikki aiheet, jotka ansaitsevat edelleen tämän ohjelman. polut Master ihmisten johtamisen työpaikoilla, seuranta tutkimus (muistilla) Samalla tiedon ja keskeisten taitojen ihmisten johtaminen, tämä polku perehdyttää tutkimusmenetelmiin alan. Se mahdollistaa tutkimushanke (muisti 21 op) syventää tietojaan tiettyyn aiheeseen liittyvä kysymys inhimillisen ulottuvuuden hallintaa. Tämä toteutustapa auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. Master ihmisten johtamisen työpaikalla, uran (ilman muistia) Tämä tie on keskittynyt kehittämään tiedon ja keskeisten taitojen ihmisten johtamista. Sen tavoitteena on kouluttaa tulevia johtajia hallintaan työntekijää. Siksi on erikoistuminen ihmisen tekijä yrityksen. Se käsittelee teemoja siellä liikkeelle, motivaatio, konfliktien hallinta, etiikka, konsolidointi työryhmille, neuvottelu, johtaminen, hallinta eri sukupolvien jne Opiskelijoiden pitäisi syventää tietoa tietystä aiheesta aikana kirjallinen koe 12 op. tutkimusalueet Tutkimus toimia tällä alalla on määritelty neljä pääaluetta: yritysten sosiaalista vastuuta; kriisinhallinta ja organisaatiomuutoksen; uusien työorganisaatioiden; Osaamisen kehittämiseen ja urakehitykseen. Niistä asiantuntemusta opetuksen joukkue kuuluu: Yksittäisten kohtaan hänen yhtiön sitoutumista; eettinen hallinta; henkilöstöjohtaminen; johtaminen; hallinta ja organisaation strategian; työn organisointi; vetovoima ja säilyttäminen työntekijöiden; terveys ja hyvinvointi työntekijöiden. yleisö Jatko-ohjelmia ihmiset hallinta ovat avoinna valmistuneille kaikki tieteenalat. Ne ovat tekijä työllistymisen kolme kohderyhmille: Johtajien toimistossa etsivät kehitys (uusi johtavassa asemassa johtaa ehdokas hallita työtiimi), liike-tai julkiseen tai puolijulkiset; työskentelevät ammattilaiset, jotka haluavat käyttää johtavassa asemassa; valmistuneet poikamies etsii erikoistumista. Nämä ohjelmat tarjoavat aktiivista ja monipuolista opetusmenetelmät helpottaminen: siirto oppimisen osallistujien työtilanteissa heijastus omasta työkokemuksen ja johtamiskäytännöt; omistus työkaluja ja lähestymistapoja parantaa henkilökohtaista tehokkuutta ihmisten johtamisen tilanteissa ja joukkueet.... [-]

Master Of Letters

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Masters kirjeitä tavoitteena erikoistuminen kirjallisuudentutkimuksessa, lisäämällä tietoa teksteistä ja harjoittamalla järjestelmällistä pohdintaa teoreettisen ja institutionaalisten perustan kurinalaisuutta. [+]

Masters kirjeitä tavoitteena erikoistuminen kirjallisuudentutkimuksessa, lisäämällä tietoa teksteistä ja harjoittamalla järjestelmällistä pohdintaa teoreettisen ja institutionaalisten perustan kurinalaisuutta. Kolme akselia huippututkimuksen ovat luovaa kirjoittamista, kritiikkiä ja kirjallisuuden teoria ja kirjallisuuden historia. Tarjotaan yhdessä University of Quebec Chicoutimi ja Université du Québec à Trois-Rivières, tämä ohjelma tuo yhteen 23 tutkimusprofessoria ja tutkijat luojia joiden erikoisalojen kattaa kaikki aiheet ja lähestymistavat kirjallisuuden tutkimukset. polut Master kirjeitä, seuranta tutkimus Tämä reittiin kuuluu hankinnan suurempi erikoistuminen, koulutus intensiivistä tutkimusta ja perusteellinen testaus kriittisen menetelmän kirjoittamalla kehittynyt analyyttinen työ (30 ov muisti). Tämä reitti on erityisen sopiva opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa mitään tohtoriopintoihin. Master kirjeitä, seuranta tutkimukseen luominen Tämä reitti on opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellisia ominaisuuksia kirjallisuuden luomiseen. Se tarjoaa mahdollisuuden lisätä henkistä itsenäisyyttä esittämällä luovaa työtä ja kehittää järjestelmällistä asemaa pohditaan luovan toiminnan kirjallisuuden opintoja. Se auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. tutkimusalueet Opetus joukkue tutkii ja tutkimukseen luominen rakentuu laakerin akselit kirjaimet ohjelmia kolmella tasolla: luominen, kirjallisen kulttuurin, lähestymistapoja ja menetelmiä. Tutkimus osoittaa pyrkimykseen täydentää sekä ajallisesti että esineitä ja menetelmiä. luova kirjoittaminen Tale, tarina, romaani, runous, haiku, tarina, teatteri, pedagogiikan ja filosofian luomisen. kirjallista kulttuuria Ranskalainen kirjallisuus vanhan järjestelmän (XVI-XVIII vuosisatojen), kirjoituksia Uuden Ranskan, Quebec ja ranskalaisen kirjallisuuden yhdeksästoista ja kahdeskymmenes vuosisatojen, nykykirjallisuuden. Lähestymistavat ja menetelmät Geocriticism, kirjallisuuden historia, intertekstuaalisuus, kieli, myytti kritiikkiä ja mythanalysis, kerronta, nimistöntutkimus, runollinen kokoelma runollinen tyylilajit, psykoanalyysi, retoriikka, semantiikka, semiotiikan ja diskurssianalyysi. Dynaamisuus tutkimuksen kirjeitä UQAR heijastuu monimuotoisuuden ja laadun käynnissä oleviin ja valmistuneisiin projekteja. kollektiivinen analyysi otsikot ja teoksia Magritte Arkeologia taikausko (XVI-XVIII vuosisatojen) Digitaalinen... [-]

Master Of Regional Development

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

MA Aluekehityksen keskittyy ongelmien analysoinnin ja kehittämisen haasteet alueiden ja. [+]

MA Aluekehityksen keskittyy ongelmien analysoinnin ja kehittämisen haasteet alueiden ja. Tämä analyysi perustuu erityisesti tietoon peräisin sosiologia, valtio-oppi, maantiede, taloustiede, hallinta tieteen ja historian. Tutkimalla realiteetit Quebec ja Kanadan, mutta myös muualla maailmassa, ohjelman tavoitteena ymmärtää paremmin ryhmädynamiikan ja monimutkainen prosessi kehityksen paikallisen ja globaalin ympäristön muutos. Ohjelman rakenne Master of Regional Development on monitieteinen ohjelma, jossa opetusta 24 opintopistettä, joka voi käsitellä sekä taloudellisia ja sosiaalisia, kulttuurisia, historiallisia ja maantieteellisiä kehitystä. Erityistä huomiota kiinnitetään ongelmiin reuna-alueilla, sekä teollisuusmaissa ja kolmannen maailman. Tämä ohjelma mahdollistaa myös tutkimusprojekti (muisti 21 op) syventää aihe tutkimuskohde aluekehitysvaliokunnan. Se auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. tutkimusalueet Sosiaaliset kysymykset tutkivat opettajat haluavat tehoavat uutinen: vaikutukset Kehityspolitiikkojen aluetalouteen; innovaatio ja alueellinen ankkuroiminen yritysten maaseutu- ja kaupunkialueilla; sosiaalista hyväksyttävyyttä projektien hyödyntää luonnonvaroja; maaseudun monitoimisuuden ja maataloudessa; mukauttaminen paikallisten yhteisöjen ilmastonmuutokseen. Alueellinen kehitys, akseli huippuosaamisen tutkimuksen UQAR UQAR pyrkii paremmin ymmärtämään kysymyksiä ja ongelmia alueiden kohtaavat koska nykyajan taloudellisia ja sosiaalisia muutoksia. Tutkijat liittyy tähän tutkimukseen analysoidaan dynaamisen Socioterritorial kyseisten alueiden ja kehittää kehitysavun välineitä. Alueellinen kehitys on institutionaalinen hallitseva napa tutkimukseen, sekä perus- ja soveltava tutkimus rakenteellisen yksikköä. Tämä kenttä on monitieteinen tutkimuksia huolenaiheet kuljetetaan alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä. Työpaikat valmistunut aluekehitysohjelmiin muodostavat analyytikot voisi selventää monimutkaisissa tilanteissa kohtaamat sidosryhmät osallistuvat sosiaalisia, taloudellisia ja kulttuurisia toimia eri alueellista mittakaavoissa samalla mahdollisuudet tehdä diagnoosi ja mahdollisia ratkaisuja ohjata yhteiskunnallista muutosta. Vaikutuksen alaisena tekijät, kuten talouden rakennemuutoksen ja vahvistaa identiteettiä, on Quebec ja ulkomailla lisääntynyt kiinnostus alueelliseen järjestyksessä asioita. Ne, joilla on asteen jatko aluekehityksessä pitää korkean tason... [-]

Master Of Tutkimus Psykososiaalisen Käytäntöjen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

MA tutkimuksessa psykososiaalisen käytäntöjen mukana sosiaalityöntekijät auttaa heitä uudistamaan käytäntöjä ja toimenpiteitä, joiden käyttöön paremmin mahdollisuudet ja luomaan uutta tietoa. [+]

MA tutkimuksessa psykososiaalisen käytäntöjen mukana sosiaalityöntekijät auttaa heitä uudistamaan käytäntöjä ja toimenpiteitä, joiden käyttöön paremmin mahdollisuudet ja luomaan uutta tietoa. Tämä ohjelma perustuu refleksiiviseen tutkimusmenetelmiä, elämä historia, omaelämäkerrallinen, ja prakseologialle ja selitys. Opetus perustuu erityisissä tilanteissa kokenut opiskelijoiden niiden eri käytäntöjä sen sijaan että vain, koska on perinteisesti tapauksessa teoreettisiin pitoisuus määritetty etukäteen. Ohjelman rakenne MA tutkimuksessa psykososiaalisen käytäntöjen mahdollistaa tutkimushanke (21 ov muisti) jäsennelty, tarkka, tieteellinen ja ammattikäytäntöjen arvostelut laadun parantamiseksi sen toiminnan samalla edistää kehitystä tietoa psykososiaalisen käytäntöjä. Opettajia oksastettu projekteja opiskelijoille auttaa heitä kehittämään tiedon niiden käytäntöön. Niistä tiedekunnan osaamisalueita ovat: ryhmä helpottaminen ja muutoksen hallinta; omaelämäkerrallinen ja itseopiskelua lähestymistapa; refleksiivinen lähestymistapoja, havainnollinen ja uusien käytäntöjen kollektiivista älykkyyttä; kulttuurienvälinen yhdistäminen tietämyksen toiminnan tutkimukseen; Research in ensimmäinen henkilö; poikkitieteellistä ja henkisyys. Tämä ohjelma auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. yleisö Tämä ohjelma on ihmisille harjoittavat psykososiaalisen käytännössä joka voi tulla eri erityiskoulutusta ja jotka saattavat olla eri nimikkeitä: konsultti; kehitysaineen; neuvonantaja henkilöresurssit; oikeusasiamies; kouluttaja; opettaja; edistäjänä; säestäjänä; koordinaattori; lakimies; kouluttaja; johtaja; yhteisön työntekijä; psychoeducator; psykologi; psykoterapeutti; psykologi; sosiaalityöntekijä; valmentaja; valmentaja; suhdetta upseeri; Tiedottaja; jne. Beyond heidän erikoistunut peruskoulutus, kaikki nämä ihmiset jakavat sitä toimimaan ja puuttua ihmisen järjestelmä (yksilön, perheen, ryhmän, yhteisön tai järjestö), joka perustuu erityisiä tavoitteita, jotka voivat vaihdella käytännössä toiseen. Tämä dynaaminen interventio ihmisille on opintolinjan etuoikeutettu ohjelman. TAVOITTEET Yleisenä tavoitteena tämä valvonta on mahdollistaa henkilöiden mukana ihmisen järjestelmä: yksilön, perheen, ryhmän, yhteisön tai organisaation tehdä lähestymistapaa, joka rakentuu, tiukka ajattelua ja tieteellistä kritiikkiä ammatillista käytäntöä, jotta parantaa sen toimien ja laajemmin hänen käytäntö... [-]

Masters Hallinta Luontoa Ja Sen Elinympäristön

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 15 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

MA in riistanhoidon ja elinympäristö on koulutus biologiassa tutkijoille koulutusta ja ammattilaisille maailmanlaajuisesti ja monitieteinen näkemys, joka parantaa säilyttämistä ja hyödyntäminen. [+]

MA in riistanhoidon ja elinympäristö on koulutus biologiassa tutkijoille koulutusta ja ammattilaisille maailmanlaajuisesti ja monitieteinen näkemys, joka parantaa säilyttämistä ja hyödyntäminen. Tutkimushankkeet toteutetaan keskeisillä aloilla kuten genetiikan eläinpopulaatioissa, mukautuva biologia, metsäekologian dynamiikka villieläinpopulaatioiden ja evoluutiobiologian. Ohjelman rakenne MA hallinnan luontoa ja sen elinympäristön mahdollistaa tutkimushanke (27 ov muisti) syventää tietojaan alueen erikoistuminen alan biologian. Lisäksi ohjelma auttaa kehittämään taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. tutkimusalueet Fish and Wildlife Populaatiodynamiikka, käyttö ympäristön ja ravintoketjun suhteita trofia dynamiikkaa Kanadan tundralta Ecology eläinten yhteisöjen ja tutkimukset lisääntymis- strategioita eläinten Ilmastonmuutoksen vaikutukset luontoon ja ravintoketjun dynamiikkaan tundralta ja havumetsäalueella Conservation haavoittuvien tai uhanalaisten lajien Ecology, fysiologia ja käyttäytyminen lintujen Vaikutus ihmisen muutoksen ja säilyttämisen lintujen meriluontotyyppejä Ecology meren simpukoiden populaatioiden Ocean suojaus Analyysimenetelmiä ekologian data Ecology mikroskooppiset eliöt sedimentissä Siirto orgaanisen materiaalin vesipatsaan ja sedimenttien evoluutiobiologia Evolution elin- ja fossiilisten alempi selkärankaiset ympäristön rasitusta toukkien kalojen kehitystä Paléoichtyologie, Paleoecology ja paleoenvironmental jälleenrakennus metsäekologia Kestävän metsätalouden Häiriöitä ekologian ja metsänuudistamisen Vaikutukset häiriöiden ja ilmastonmuutoksen havumetsäalueella History kasvillisuuden ja sedimentaatio tulvatasanteilla Vaikutus vakavuus ja taajuus tulipalojen metsiin Pitkän aikavälin vaikutukset puunkorjuun luonnon monimuotoisuuteen Ekofysiologia ja molekyylitason ekologia Coadaptations ja evoluutio mitokondrioiden genomien ja ydin- Mukautukset ja kehitys eläinten energia-aineenvaihdunnan Vesiviljely (genetiikka, ravinto, ilmastoinnilla) Genetics Arctic simpukkakantoja Conservation genetiikka Nordicity akseli huippuosaamista tutkimuksen UQAR UQAR on omistettu tutkimuksen kaukana pohjoisessa ja alhainen kylmä leveysasteilla, tunnetaan nordicity. Tämä tutkimus kokoaa yhteen tutkijoita kiinnostaa Pohjois ympäristöihin monitieteinen näkökulmasta ympärille tiiviisti toisiaan täydentäviä aloja, kuten biologiaa, ekologian, kemian ja maantieteen, ihmisen tai fyysistä, kylmissä olosuhteissa. Niiden tutkimus pyrkii ymmärtämään toimintaa Manner ympäristöjen... [-]

Masters Meren Luonnonvarojen Hallintaan (ilman Tutkielma)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

MA Maritime Resource Management pyrkii kouluttamaan johtajien kanssa kokonaisnäkemys, monialaista ja yhdennettyä merialueella. [+]

MA Maritime Resource Management pyrkii kouluttamaan johtajien kanssa kokonaisnäkemys, monialaista ja yhdennettyä merialueella. Se kouluttaa ammattilaisia ​​osaa käyttää menetelmiä, työkaluja ja hallinnan tekniikoita edistää tehokkaasti päätöksentekoon merenkulkualalla sekä toiminnallisesti että strategisesti. Opiskelijalla on mahdollisuus syventää tietojaan yksi kolmesta purojen ohjelman: kalastus (kalastus ja vesiviljely), hallinta rannikko- ja meriympäristön ja meriliikenteeseen. polut Masters meren resurssien hallinnan, uran (ilman muistia) Tämä tutkimus polku ilman muistia mahdollistaa syventää tietojaan yksi kolmesta purojen ohjelman: Kalastus: Fillière ongelmista kalastuksen ja vesiviljelyn, jalostuksen veden tuotteita (mukaan lukien toiminnan edistämiseksi ja biomassa). Hallinta rannikon ja meriympäristön Fillière liittyvistä asioista merellä tapahtuvaan toimintaan ja luonnonvarojen hyödyntäminen on kestävän kehityksen näkökulmasta. Meriliikenne: Pathway johdon liittyviä asioita meriliikenteeseen ja satamien toimintaa. Läpi hänen valinta Opiskelija voi suuntaavat koulutusta yksityisen tai julkisen hallinnon. Masters meren resurssien hallinnan, seuranta tutkimus (muistilla) Tämä työ kappale on ehdokkaita, jotka haluavat siirtyä kohti tutkijanurajärjestelmän tai konsulttina merenkulun resursseja. Se mahdollistaa tutkimushanke (muisti 21 op) syventää tietojaan tiettyyn aiheeseen liittyvän meren luonnonvarojen hallintaan. Tämä toteutustapa auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. yleisö Ohjelmat Toisen syklin meren resurssienhallintaa osoitettu ehdokkaita koulutukseen: Ympäristötieteet (biologia, kemia, maantiede, jne.), Jotka haluavat hankkia johtamiskoulutukseen levitetään alan meriympäristön; johdon tieteen tai oikeudellisesti jotka haluavat erikoistua merenkulkualalla. tutkimusalueet Kalatalousala hallinnointikapasiteettia kalastusalan Economy Vesiviljely ja kalastus- kaukokartoituksen teknologia ja ympäristön hallinnan ja resurssien Rahoitus ja liiketoiminnan suunnittelu meribioteknologiainstituutti Kalakantojen arvioinnin ja julkisen hallinnon kalastuksen ja meren eliöt Public Management and Policy tulokaslajien Optimointi kalastusalan Jne. Hallinta rannikon ja meriympäristön Kansainvälinen kauppa ja ympäristö sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset meren saastumisen politiikkaa verotuksen ja tuet... [-]

Masters Meren Luonnonvarojen Hallintaan (profiili Muistilla)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

MA Maritime Resource Management pyrkii kouluttamaan johtajien kanssa kokonaisnäkemys, monialaista ja yhdennettyä merialueella. [+]

MA Maritime Resource Management pyrkii kouluttamaan johtajien kanssa kokonaisnäkemys, monialaista ja yhdennettyä merialueella. Se kouluttaa ammattilaisia ​​osaa käyttää menetelmiä, työkaluja ja hallinnan tekniikoita edistää tehokkaasti päätöksentekoon merenkulkualalla sekä toiminnallisesti että strategisesti. Opiskelijalla on mahdollisuus syventää tietojaan yksi kolmesta purojen ohjelman: kalastus (kalastus ja vesiviljely), hallinta rannikko- ja meriympäristön ja meriliikenteeseen. polut Masters meren resurssien hallinnan, uran (ilman muistia) Tämä tutkimus polku ilman muistia mahdollistaa syventää tietojaan yksi kolmesta purojen ohjelman: Kalastus: Fillière ongelmista kalastuksen ja vesiviljelyn, jalostuksen veden tuotteita (mukaan lukien toiminnan edistämiseksi ja biomassa). Hallinta rannikon ja meriympäristön Fillière liittyvistä asioista merellä tapahtuvaan toimintaan ja luonnonvarojen hyödyntäminen on kestävän kehityksen näkökulmasta. Meriliikenne: Pathway johdon liittyviä asioita meriliikenteeseen ja satamien toimintaa. Läpi hänen valinta Opiskelija voi suuntaavat koulutusta yksityisen tai julkisen hallinnon. Masters meren resurssien hallinnan, seuranta tutkimus (muistilla) Tämä työ kappale on ehdokkaita, jotka haluavat siirtyä kohti tutkijanurajärjestelmän tai konsulttina merenkulun resursseja. Se mahdollistaa tutkimushanke (muisti 21 op) syventää tietojaan tiettyyn aiheeseen liittyvän meren luonnonvarojen hallintaan. Tämä toteutustapa auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. yleisö Ohjelmat Toisen syklin meren resurssienhallintaa osoitettu ehdokkaita koulutukseen: Ympäristötieteet (biologia, kemia, maantiede, jne.), Jotka haluavat hankkia johtamiskoulutukseen levitetään alan meriympäristön; johdon tieteen tai oikeudellisesti jotka haluavat erikoistua merenkulkualalla. tutkimusalueet Kalatalousala hallinnointikapasiteettia kalastusalan Economy Vesiviljely ja kalastus- kaukokartoituksen teknologia ja ympäristön hallinnan ja resurssien Rahoitus ja liiketoiminnan suunnittelu meribioteknologiainstituutti Kalakantojen arvioinnin ja julkisen hallinnon kalastuksen ja meren eliöt Public Management and Policy tulokaslajien Optimointi kalastusalan Jne. Hallinta rannikon ja meriympäristön Kansainvälinen kauppa ja ympäristö sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset meren saastumisen politiikkaa verotuksen ja tuet... [-]

MSc Oseanografia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

Sujuvuus oseanografia tutkijat ymmärtää dynamiikkaa meren järjestelmän monitieteisen ja kattavasti. [+]

Sujuvuus oseanografia tutkijat ymmärtää dynamiikkaa meren järjestelmän monitieteisen ja kattavasti. Se tarjoaa tietoon tuntemus meriympäristön sen resurssit, tekninen koulutus ja hyväksikäyttö, saasteongelmia että me kohtaavat ja ovat asianmukaiset intervention menetelmiä. Tutkimushankkeessa ja kurssien avulla syventää tietojaan johonkin neljästä erikoisaloja: kemialliset oseanografia; biologinen merentutkimus; geologiset merentutkimus; Fysiikan osasto. Ohjelman rakenne Sujuvuus oseanografia mahdollistaa tutkimushanke (27 ov muisti) syventää tietojaan erikoisuus alueella tieteen merelle. Heidän ensimmäinen termi, opiskelijat osallistumaan oseanografiset retkikunta tutkimukseen aluksen Coriolis II kokeellisessa osasto kurssin. Ohjelmaan sisältyy myös yleinen merentutkimus kursseja ja kaksi valittavia kursseja, joiden aiheet vaihtelevat opiskelijan tutkimushankkeen. Tämä ohjelma auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen. tutkimusalueet fyysinen meritiede Fyysikot ovat kiinnostuneita veden liikkeestä riippuen eri tekijöistä, kuten vuorovesi, tuuli, muutoksia veden virtaukset, sekä muutokset tilassa ja ajassa. Heidän tutkimuksensa vaikuttavat erityisesti: Aallot koulutus; suolapitoisuus kaltevuudet ja tiheys; lämpötilan vaihtelut; energia vaihtavat ilma ja meri; turbulentti liittyvän koulutuksen; siihen liittyvien ilmiöiden välillä meressä ja lämpötila (maailmanlaajuinen ilmastonmuutos, El Niño, hurrikaanit ja taifuunit); jne. kemiallinen oseanografia Kemistit ovat kiinnostuneita kemiallisia prosesseja veteen ja merisedimentit. Heidän tutkimuksensa vaikuttavat erityisesti: alkuperää ja kohtaloa kemialliset aineosat merivesi; kemiallisia reaktioita, jotka tapahtuvat meriympäristön; vaikutuksia epäpuhtauksia (orgaaninen tai ei) ja niiden jakelu; kaasu vaihtoa ilmakehän ja meren; jne. biologinen merentutkimus Biologit ovat kiinnostuneita organisaatioita ja elävät mikro-organismit meriympäristössä, kuten plankton, levät, äyriäisiä, nilviäisiä, kala ja nisäkkäät. Heidän tutkimuksensa vaikuttavat erityisesti: trofia suhteita näiden organisaatioiden ja tekijöitä, jotka saattavat häiritä tämän suhteen, kuten ilmastonmuutoksen ja saastumisen; vuorovaikutusta ja kehitystä perustuva lajien fysikaalisten, kemiallisten ja geologiset parametrit väliaineen; vaikutuksesta ihmisen toiminnan ja luontaisten häiriöiden... [-]

Projektin Hallinnassa (muistilla)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Projektinhallinta Master pyrkii paremmin varustaa johtaja, riippumatta hänen perustaidot hallita projektin. [+]

Projektinhallinta Master pyrkii paremmin varustaa johtaja, riippumatta hänen perustaidot hallita projektin. Se on edelleen: tarjota tietoa, malleja ja teknisiä välineitä määritellä projektin, toteuttaa ja tehokkaasti valvoa suunnittelusta loppuun; kehittää kykyä hallita monitieteinen projektiryhmiä, monikulttuurinen ja virtuaalinen; kehittää kriittistä ajattelua mukauttaa johtamiskäytäntöjä erityiseen ympäristöön hankkeen. Siinä käsitellään 10 alueita projektinhallintataitoja: integrointi hankkeen sisältöä (asteikko); määräajat; kustannukset; laatu; henkilöresurssit; viestintä; riskejä; tarvikkeita; sidosryhmät. Väylät ja yleisöt osuuskunta polku Tämä tutkimus paperiradan ilman täyttä koulutusta edistää integroitumista vuorottelevat tutkimuksessa neljäsosaa, ja siten helpottaa pääsyä työmarkkinoille kokemuksen. On ehdokkaille: alkaen kaikilla koulutuksen; Hiljattain valmistui kandidaatin tutkinto; ei omista ammatillista kokemusta projektissa tilassa. Ura (ilman muistia) Tämä matka ilman tutkimus paperi on erityinen tapa ammattilaisille, jotka hallita projekteja, jotta heillä kokonaisnäkemys alan ja tehdä niistä pystyy tehokkaasti hallita projekteja eri luonne ja koko hedelmöittymisestä alkaen "loppuun. On ehdokkaille: kaikilta ammattialoilla; ottaa työkokemus (pois lukien koulutus) vähintään kolme vuotta * projektissa ympäristössä, riippumatta siitä, millaisia ​​hankkeiden; Haltijat kandidaatin **. * Hakijat, joilla on vähintään yhden vuoden kokemus, mutta vähemmän kuin kolme pääsy lyhytohjelman toisen syklin tai erikoistunut jatko tutkintotodistus (DESS) ja jatkaa sen jälkeen hallita. ** Poikkeuksellisesti ehdokkaita ilman kandidaatin tutkinto, mutta joilla on kokemusta usean vuoden voidaan myöntää. hakupolku Tämä työ kappale pyrkii kouluttamaan johtajia tai asiantuntijoiden kuulemisen pystyy hallitsemaan perustiedot ja -välineet projektinhallinnan ja saavuttaa tiukan analyysin monimutkaisia ​​ongelmia siten kehitetään ratkaisuja. On ehdokkaille: kaikkien ammattialojen tai koulutusta; Haltijoille kandidaatin tutkinto. Ei työkokemusta projektiympäristössä tarvitaan ottamista. Se mahdollistaa tutkimushanke (muisti 21 op) syventää tietojaan tiettyyn aiheeseen liittyvän projektin hallintaan. Tämä toteutustapa auttaa myös kehittää... [-]

Videot

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - Français

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - Mandarin

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - English