Université du Québec à Rimouski UQAR

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopistot kaikkialla Itä-du-Québec ja Chaudière-Appalaches

Université du Québec à Rimouski (UQAR) on myöntänyt lähes 42000 astetta sen perustamisen jälkeen vuonna 1969. Sen lisäksi kampuksen Rimouski ja Lévis, UQAR tarjoaa yliopistokoulutusjärjestelmän Itä-du-Québec, Chaudière-Appalaches alue on Gaspésie-Iles-de-la Madeleine kautta Haute-Côte-Nord ja Manicouagan. Se on myös pysyvä toimistot Gaspé ja Rivière-du-Loup.

UQAR numeroina

UQAR on osa verkostoa yliopiston Quebec, Kanadan suurin yliopiston verkossa, lähes 100 000 opiskelijaa. UQAR tyytyväinen yli 7200 opiskelijoita, mukaan lukien 400 kansainvälistä opiskelijaa yli 30 maasta.

Suuri yliopisto pieni

Valitse UQAR on valinnut yliopistossa, jossa opiskelija menestys on etusijalla. UQAR on tunnettu poikkeuksellisen johtoon sen professorit ja luennoitsijoita.

Luokilla on keskimäärin 30 opiskelijaa per luokka, joka helpottaa edelleen uusien tulokkaiden, ja siten menestys opintojaan.

Unohda suuret luentosalit, jotka sisältävät 100, 200 tai jopa 500 opiskelijaa kerrallaan!

UQAR jopa tarjoaa ainutlaatuisen palvelun, menestys Assistance Centre (RAC), joka on avoin opiskelijoille kaikkien syklien tilapäisissä vaikeuksissa opiskelussaan tai jotka haluavat parantaa. CAR ennen, ennaltaehkäisevästi, asianmukaisen kulun akateemisen työn, jotta antaa kaikille parhaat onnistumismahdollisuudet.

Erinomaisen Research University

UQAR erottuu muista yliopistoista sen ohjausta tutkimukseen ja kehitykseen että telakka ominaisuuksien kanssa alueellaan.

Kaupungissa alue, joka rajoittuu St. Lawrencen lahden, UQAR on pohjoisin Quebecin yliopistojen. Siksi meritieteen, aluekehitykseen ja nordicity ovat akselit huippututkimuksen että väri erityisellä tavalla monet ohjelmia tarjotaan UQAR.

Innovatiivinen aloilla, kuten koneenrakennuksessa, tuuliturbiinien Pohjois ympäristöissä, entinen alueellinen kirjallisuus, kulttuuriperintö ja terveystieteiden ovat nopeutunut viime vuosina.

Lévis kampus, kuten Rimouski kampuksen tutkimustoimintaa aloilla sitkeyttä nuorten koulu, erityisopetus, hoitotyön ja hallinta on kehittymässä.

Yksi parhaista tutkimusta yliopistoissa maassa, UQAR on nimetty viisi peräkkäistä vuotta vuodesta 2011 Top 3 yliopistojen vuoden tutkimuksen Kanadassa keskuudessa kattava yliopistojen että ensisijaisesti tarjoavat perustutkintoa ohjelmia riippumaton yritys RE $ earch InfoSource Inc.

Vuosina 1999 ja 2009, tutkimusrahoitus kasvoi $ 3.8 miljoonaa $ 17,4 miljoonaa euroa - kasvua yli 350%. Vuodesta 2010 avustukset saadaan UQAR tukemaan tutkimusta pysyi yli $ 20 miljoonaa euroa.

UQAR on tutkimus kumppanuus käyttöönottoa moottori, tiedon siirto teollisuusympäristössä ja innovaatiotoiminnan kehittämistä ja parhaiden käytäntöjen keskellä voiton.

Koulutus perustuu käytäntöön

Sen etuoikeutettu sijainti, UQAR avulla opiskelijat voivat tutkia ja tutkia poikkeuksellinen luonnon lähelle kampuksen. Kun keskitytään opiskelija menestys, koulutusohjelmiin tarjoamia UQAR erottuvat huippuosaamiseen ja ainutlaatuisuutta.

Monet ohjelmat sisältävät suuren osan käytännön kenttätyöhön tai harjoitteluja työpaikalla.

Opiskelijan elämä avoin maailmalle

UQAR on yli 50 yhteistyötä ja vaihto-ohjelmia yli kahdessakymmenessä maassa ympäri maailman.

Vuosittain UQAR tyytyväinen yli 400 kansainvälistä opiskelijaa värisemään seinät rytmejä ja aksentteja maailman rikastuttaa päivä samaan aikaan klo UQAR.

Inhimillinen ulottuvuus UQAR helpottaa integrointia ja menestys ulkomaisten opiskelijoiden. UQAR tarjoaa myös twinning ohjelma vastasaapuneille opiskelijoille opiskelijoiden jo kampuksella, ja heidän saapuessaan yliopistossa.

Rimouski opiskelija kaupunki

Pääkaupunki Bas-Saint-Laurent, kaupalliset ja merenkulun kaupunki, Rimouski on todellinen opiskelija kaupunki, joka sykkii vuosittain animaatio on yli 15000 opiskelijoita kaikilla tasoilla. Termi "opiskelija kaupunki" ei ole liioiteltu, kun otetaan huomioon, että väestötutkimuksissa edustaa lähes yksi kolmesta ihmistä tässä kaupungissa on noin 50 000 asukasta.

Edistää akateemista menestystä ja tasapaino koulutuksen ja työn, yli 200 alueen työnantajien ovat sitoutuneet pohtimaan lukujärjestyksen, olla joustava aikana tentti ja olla vaatimatta yli 15 tuntia viikossa opiskelijoille.

Oppilaitosten yhteistyötä kumppaneiden kulttuuriin, urheiluun ja yhteiskuntajärjestys tarjoamaan laajan valikoiman palveluita ja virkistystoimintaa opiskelijoille, jotka valitsevat Rimouski kuin opiskelupaikkana.

Technopole merenkulun du Québec

Varrella suurin suistoalueen maailmassa, St. Lawrence-joen, Rimouski tarjoaa poikkeuksellisen luonnon helmassa edistänyt tieteen merelle. Alueella on ainutlaatuinen pitoisuus tutkijoiden neljässä kansainvälisessä toimielimissä:

Institute of Marine Sciences Rimouski (ISMER) UQAR, tutkimuskeskuksen Marine Biotechnology (MSRC) sidoksissa UQAR jotka ovat kaikkein monipuolisin tutkimuskeskusten Quebecissa ja Kanadassa; Institut merenkulun du Quebec, suurin merenkulun koulutuskeskus Kanadassa; Maurice Lamontagne Institute, johtava tutkimuskeskusten meritieteitä maailmassa.

Ulkoilu kaupungin keskustassa

vatilassa eränkävijöiden puistot, ulkoilureittejä ja pyörätiet, Rimouski tarjoaa laajan valikoiman urheilutoimintaa paikallinen värit:

Bic kansallispuisto näkymät henkeäsalpaava, ei pyörätiet kesällä ja maastojuoksu laskettelurinteet talvella; Canyon on Gates of Hell, jossa löydämme riippusilta korkein Quebec; retkiä Saint-Barnabé Island, upeat näkymät kaupunkiin; St. Lawrence, paratiisi melojille, purjehdusta ja leija surfing; Hockey Club Oceanic, joka isännöi sen riveissä kymmeniä NHL kuten kuuluisan Sidney Crosby; Tour International peräkkäin Rimouski, pyöräily rotu, joka pitää urheilijat Kanadasta, Yhdysvalloista ja ympäri maailmaa; metsä vaellus, pilkkiminen, maastojuoksussa ja sisätiloissa, jne.

Health tarkoittaa myös vapaa. Alueen asukkaiden pääsy monia palveluita:

13 30 kuntosaleja ja leikkikentillä; 2 sisä ja 3 ulkouima-allasta; 3 areenoilla, 2 jäinen kulkutiet ja 10 ulkona kaukalot; 6 sisätenniskenttää ja 8 ulkotenniskentät; 7 pallo kentät ja 3 tennis baseball; 16 jalkapallokentät ja puistojen nousta 3 rullalaudat; 4 golfmailat, 5 maastojuoksu polkuja ja kaksi Ski Hills; 12 nuorisotalo, lähettää 6 huonetta ja 4 kuntien kirjastot jne

Kulttuurinen napa Itä-du-Québec

Tällä Rimouski, viikoittain tuo paljon toimintaa ja tapahtumia: teatterit, osoittaa, kahvilat, teatterit, museot, galleriat, näyttelyitä, konsertteja, festivaaleja, jne. Alueella on useita taiteellisen toiminnan, joita niiden luovuutta, elävöittää monipuolinen kulttuurielämään ja kukoistava.

Rimouski tarjoaa erilaisia ​​hyvin erottuva sosiokulttuurinen toiminta:

Maritime historiallinen alue Pointe-au-Père, joka tarjoaa kävijöille mahdollisuuden nousta yhden käytettävissä sukellusvene väestön Quebec, Onondaga, ja löytää tarina uppoamisen keisarinna Irlannin; International Youth Film Festival; Kansainvälinen FestiJazz; Musée Regional de Rimouski, sijaitsee vanhin kivikirkko Itä du Quebec; Symphony suiston; Spect'Art Rimouski ja Théâtre du Bic, jotka tarjoavat merkittäviä esityksiä koko vuoden; Access Centre mediataiteen Paraloeil; osuuskunnan Paradise, työtila, luominen ja kulttuuritarjonta; Historiallinen Walks of Rimouski, mukava tapa tutustua Rakennusperintö ja historian Rimouski; Winter Festival Rimouski RikiFest tarjoten suuri jäätä kanootti rotu, hänen elektroninen osapuolet lumessa, sen pienet markkinat talven ja jääveistoksia.

Directory vapaa-ajan ja kulttuurin resursseja ehdottaa kulttuuri- ja urheilutoimintaa monipuolistuessa jotka ovat todistajia poikkeuksellisen dynamiikkaa, jotka luonnehtivat Rimouski alueella.

Liikenne

Société des kuljetukset de Rimouski tarjoaa palvelua kokoaa yhteen edut kaksi toisiaan täydentävää liikennemuotojen Citébus (kaupunkien minibussi tiettyinä aikoina) ja TAXIBUS (jaettu taksit kiertävä periferiassa). UQAR on merkittäviä institutionaalisia kumppaneita aloitteen, antaa kulkee opiskelijoille edulliseen hintaan.

Lévis, kaupunki poikkeuksellinen dynamiikka

Facing Quebec City, Lévis tarjoaa sekä läheisyys joen ja poikkeukselliset näkymät. Lévis on tärkein kaupunkikeskus, kaupallinen ja valmistuksen Chaudière-Appalaches alue. Joiden asukasluku on yli 140 000 ihmistä, Lévis on tunnettu dynaamisia taloudellisia ja sosiaalisia suunnitelmia.

Kehto Desjardins Group, jonka pääkonttori on yksi suurimmista työnantajista alueella, Lévis talot neljäkymmentä osuuskuntien joka asemoi sen "kaupunki yhteistyö". Lévis on ennennäkemätön kehittämistä alueellaan ja sen väestöstä. Sen taloudellinen vaikutus on kannustanut kauppapaikkojen kehittäminen ja läsnäolo teknologiakeskuksen.

Opiskelijat ovat myös keskeinen elinvoimaisuutta yhteisöä. Joka vuosi yli 30 000 opiskelijaa kaikilla tasoilla ovat osa koulutusohjelmia Lévis. Läsnä Lévis vuonna 1980, UQAR on tyytyväinen yli 3500 opiskelijoiden kolmen tutkimuksen sykliä.

Kaupunki täynnä luonnon alueita käytännön harrasteita

Parc des kourut-de-la-Chaudière ja pyöräily käytävä, joka on Parcours des Anses pitkin St. Lawrence-joen, ovat kaunopuheinen esimerkkejä lähellä kaupungin keskustaa. Useat sivustot tarjoavat poikkeukselliset näkymät linnoitusten Quebec, sataman ja merenkulun viihdettä, on siltoja joen ja saarella Orleans.

Lévis luonto on:

255 puistojen ja viheralueiden; 5 suuret puistot omistettu säilyttämiseen luonnonympäristöjen; 68 lähipuistot varustettu pelejä lapsille; 195 km pyöräteitä, 69 km, josta liittyvien Route Verte;

Lisäksi asukkaat voivat nauttia kolmesta piirit Lévis (kourut-de-la-Chaudière-Ouest, kourut-de-la-Chaudière-Est ja Desjardins), mukaan lukien:

11 ulko- ja 2 sisäuima-allasta; 11 tenniskenttää; 7 golfmailat; 11 sivustoja harjoitella rullalautailu ja BMX; 1 Alpine hiihtokoulu keskustasta ja 5 hiihto keskukset; 3 synteettiset jalkapallokentät ja 56 luonnonalueille; 5 areenoilla ja useita ulkona kaukalot, jne

Ympäristössä, jossa taide ja kulttuuri kukoistaa

Tärkeimpiä arkkitehtoninen nähtävyyksiä, Old Lévis sektori asuu pitoisuuteen rakennuksia ja paikkoja perintöä kiinnostusta. Kuvataiteen ja erilaisten suoritusten laajasti korostettu:

loto-Québec; Orchestre symphonique de Lévis; Teatterin Anglikaanisen; Festival Jazz Etcetera Lévis; Balloon Festival Festivent; Hit The Floor Dance Competition, Village of Arts; Francofête; Konsertit hämärässä; Kanadan kansallinen historiallinen alue Lévis Forts; jne.

Liikenne

Quebec-Lévis lauttayhteys ja Société de transport de Lévis helpottaa kansalaisten liikkumista ja opiskelijoiden Lévis ja ympäristössä. Ne edistävät nopean pääsyn eri palveluja kaupungin Lévis ja nähtävyyksistä Quebec City.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Ranskalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Certificates » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kasvatustieteiden tohtorit » Katso PhD » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Erikoistunut Opintojaan Aluekehityksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in aluekehityksen analyytikot pystyvät ymmärtämään monimutkaisten tilanteiden kohtaamista sidosryhmät osallistuvat sosiaalisia, taloudellisia ja kulttuurisia toimia eri aluetasoilla ja laatia diagnoosi ja ratkaisut ohjata sosiaalista muutosta. [+]

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in aluekehityksen analyytikot pystyvät ymmärtämään monimutkaisten tilanteiden kohtaamista sidosryhmät osallistuvat sosiaalisia, taloudellisia ja kulttuurisia toimia eri aluetasoilla ja laatia diagnoosi ja ratkaisut ohjata sosiaalista muutosta.

Se korjaa ongelmat ottaen huomioon kulttuuriset, historialliset, identiteetti, taloudellisia, poliittisia ja ekologisia vaatimuksia kestävyydeltään ja ympäristöystävällisyys.

Ohjelman rakenne

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in aluekehityksen on monitieteinen ohjelma käsitellään sekä taloudellisia ja sosiaalisia ulottuvuuksia, kulttuuriset, historialliset ja maantieteelliset kehitystä. Opiskelijan on tunnettava tärkeimmät teoriat ja mallit aluekehityksen ja alueellisen, erityisesti niistä, jotka luonnehtivat viimeaikainen edistys tällä alalla tiedon sekä opiskelijoiden Masters aluekehitysvaliokunnan.... [-]


Erikoistunut Opintojaan Analyysi Ja Luonnonkatastrofien Ehkäiseminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) analysoinnissa ja luonnonkatastrofien ehkäisemistä on maantiede koulutus kehittämiseen tietämyksen pinnanmuodot ympäristönhuoltoon sekä riskien luonnonilmiöiden generaattorit tunnistaa, määritellä ja spatialize alueet ja haavoittuva infrastruktuuri. [+]

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) analysoinnissa ja luonnonkatastrofien ehkäisemistä on maantiede koulutus kehittämiseen tietämyksen pinnanmuodot ympäristönhuoltoon sekä riskien luonnonilmiöiden generaattorit tunnistaa, määritellä ja spatialize alueet ja haavoittuva infrastruktuuri.

Se tarjoaa pääasiassa hankittu käytännön alan koulutusta ja valjastaminen hyödyllisiä työkaluja ja instrumentoinnin analysointiin vaaroja ja haavoittuvuuksia sekä arviointi ja riskien kartoitukseen.

passage Masters

Neljä kursseja erikoistunut jatko tutkintotodistus (DESS) analysoinnissa ja luonnonkatastrofien ehkäisemistä ovat osa MA maantiede. Hänen mestaruus, opiskelija toteuttaa tutkimus väitöskirja 27 opintopistettä ja kaksi pakollista koulutusta 3 op.... [-]


Erikoistunut Opintoja Etiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) etiikan aikoo hankkia kattavaa tietoa teorioita, käsitteitä ja työkaluja etiikan ja filosofian ajatella kriittisesti ja jäsennelty ajankohtaisista asioista ja puuttua sosiaalinen, ammatillista tai organisaation. [+]

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) etiikan aikoo hankkia kattavaa tietoa teorioita, käsitteitä ja työkaluja etiikan ja filosofian ajatella kriittisesti ja jäsennelty ajankohtaisista asioista ja puuttua sosiaalinen, ammatillista tai organisaation.

yleisö

vanhempi etiikka syklit ohjelmia palvelemaan laaja asiakaskunta, erityisesti opiskelijoille, jotka ovat juuri valmistunut kandidaatin henkilöille jo mukana työssä ja jotka ovat kiinnostuneita eettisiä pohdintaa. Ne ovat avoin hakijoille kandidaatin tutkinto, riippumatta kuria.

Työpaikat

suuria työnantajia

Jotkut työnantajat jonka toimikausi on suoraan keskittynyt etiikasta nimenomaan rekrytoida eettisiä valmistuneet. Tämä on yksi tapaus:... [-]


Erikoistunut Opintoja Ihmisten Johtaminen Työpaikalla

Opetus kampuksella 6 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in ihmisten johtaminen työpaikalla on henkilöstöhallinnon DESS. Sen tavoitteena on kouluttaa tulevia johtajia hallintaan työntekijöille tarjoamalla erikoistuminen ihmisen tekijä yrityksen. [+]

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in ihmisten johtaminen työpaikalla on henkilöstöhallinnon DESS. Sen tavoitteena on kouluttaa tulevia johtajia hallintaan työntekijöille tarjoamalla erikoistuminen ihmisen tekijä yrityksen.

Se käsittelee teemoja siellä liikkeelle, motivaatio, konfliktien hallinta, etiikka, konsolidointi työryhmille, neuvottelu, johtaminen, hallinta eri sukupolvien jne

passage Masters

Kaikki kurssit on erikoistunut jatko tutkintotodistus (DESS) in ihmisten johtaminen työpaikalla ovat osa Master of ihmisten johtamisen työpaikalla.

Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet Master voi saada ohjaus suorittamalla ylimääräisiä kursseja ja testaus 12 op. Tämä on kuitenkin, ovat seuraavat kurssit valittavien DESS: GPE6409 monimutkaisuus ihmisen: teoriat ja mallit ja GPE65004 Tutkimusmenetelmät.... [-]


Erikoistunut Opintoja Insinööri (malli Kurssi)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Graduate Diploma in Engineering parantaa sen asiantuntemusta eri aloilla tekniikan ja projektinhallinnan. [+]

Graduate Diploma in Engineering parantaa sen asiantuntemusta eri aloilla tekniikan ja projektinhallinnan.

Opiskelijalla on mahdollisuus syventää tietojaan yksi kuudesta tasot ohjelma:

suunnittelu ja tietokoneavusteinen valmistus; sähkötekniikka; koneenrakennus; tuuli engineering; Elektroniikan mekaniikan; signaalinkäsittely ja tietoliikenne. Sen avulla voidaan integroida ja soveltaa saamaansa tietoa aikana osana hankkeen innovaatio, kehitys, teknologian siirtoa tai puuttuminen liiketoimintaa.

polut

Erikoistunut opintojaan Engineering (hanke tyyppi)

Tämä ohjelma on jaettu seuraavasti:

Perustiedot engineering: 3 kurssia (9 op) projektinhallinnan tietopohjan: 2 kurssia (6 op) Erikoistuminen Engineering: 2 kurssia (6 op), pitoisuudesta riippuen synteesi ja integraatioaktiviteetit: Application Project (9 op) ... [-]

Erikoistunut Opintoja Insinöörin (hanke Tyyppi)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Graduate Diploma in Engineering parantaa sen asiantuntemusta eri aloilla tekniikan ja projektinhallinnan. [+]

Graduate Diploma in Engineering parantaa sen asiantuntemusta eri aloilla tekniikan ja projektinhallinnan.

Opiskelijalla on mahdollisuus syventää tietojaan yksi kuudesta tasot ohjelma:

suunnittelu ja tietokoneavusteinen valmistus; sähkötekniikka; koneenrakennus; tuuli engineering; Elektroniikan mekaniikan; signaalinkäsittely ja tietoliikenne. Sen avulla voidaan integroida ja soveltaa saamaansa tietoa aikana osana hankkeen innovaatio, kehitys, teknologian siirtoa tai puuttuminen liiketoimintaa.

polut

Erikoistunut opintojaan Engineering (hanke tyyppi)

Tämä ohjelma on jaettu seuraavasti:

Perustiedot engineering: 3 kurssia (9 op) projektinhallinnan tietopohjan: 2 kurssia (6 op) Erikoistuminen Engineering: 2 kurssia (6 op), pitoisuudesta riippuen synteesi ja integraatioaktiviteetit: Application Project (9 op) ... [-]

Erikoistunut Opintoja Merien Resurssienhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) meren luonnonvarojen hallinta sisältyy koulutusta johtajien kanssa kokonaisnäkemys, monialaista ja yhdennettyä merialueella. [+]

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) meren luonnonvarojen hallinta sisältyy koulutusta johtajien kanssa kokonaisnäkemys, monialaista ja yhdennettyä merialueella.

Se kouluttaa ammattilaisia ​​osaa käyttää menetelmiä, työkaluja ja hallinnan tekniikoita edistää tehokkaasti päätöksentekoon merenkulkualalla sekä toiminnallisesti että strategisesti.

Opiskelijalla on mahdollisuus syventää tietojaan yksi kolmesta purojen ohjelman: kalastus (kalastus ja vesiviljely), hallinta rannikko- ja meriympäristön ja meriliikenteeseen.

yleisö

Ohjelmat Toisen syklin meren resurssienhallintaa osoitettu ehdokkaita koulutukseen:

Ympäristötieteet (biologia, kemia, maantiede, jne.), Jotka haluavat hankkia johtamiskoulutukseen levitetään alan meriympäristön; johdon tieteen tai oikeudellisesti jotka haluavat erikoistua merenkulkualalla. ... [-]

Erikoistunut Opintoja Riistanhoidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in riistanhoidon on biologiassa, joka mahdollistaa erikoistua hallintaan villieläinten resursseja, jotta voidaan mitata interventioiden luonnonympäristöön ja valmistelemaan suunnitelmia hallinta ja suunnittelu otetaan huomioon sosiaaliset ja taloudelliset prioriteetit. [+]

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in riistanhoidon on biologiassa, joka mahdollistaa erikoistua hallintaan villieläinten resursseja, jotta voidaan mitata interventioiden luonnonympäristöön ja valmistelemaan suunnitelmia hallinta ja suunnittelu otetaan huomioon sosiaaliset ja taloudelliset prioriteetit.

Se mahdollistaa työskentelyn tulosta keskeisillä aloilla kuten genetiikan eläinpopulaatioissa, mukautuva biologia, metsäekologian dynamiikka villieläinpopulaatioiden ja evoluutiobiologian.

Ohjelman rakenne

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) in Wildlife Management sisältää seitsemän luentoja ja kaksi tutkimustoiminta toisiinsa: kurssin tutkimusmenetelmät (3 op syksyllä) yksi oppii hyvä kirjallisuuskatsaus, käyttöönotto ja menetelmiä, ja talvella ohjasi harjoitustyö (6 op) on suorittaa analyysi, kirjoittaa tulokset ja keskustelu.... [-]


MA In Ethics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

MA Ethics tavoitteena on hankkia kokonaisvaltainen käsitys teorioita, käsitteitä ja työkaluja etiikan ja filosofian valtuuttaa heidät ajattelemaan kriittisesti ja jäsennelty ajankohtaisista asioista, jotta valaisee yksilöllisiä ja kollektiivisia valintoja . [+]

MA Ethics tavoitteena on hankkia kokonaisvaltainen käsitys teorioita, käsitteitä ja työkaluja etiikan ja filosofian valtuuttaa heidät ajattelemaan kriittisesti ja jäsennelty ajankohtaisista asioista, jotta valaisee yksilöllisiä ja kollektiivisia valintoja .

Tutkimusaiheet tällä alalla on määritelty seuraavia aiheita:

maahanmuutto ja kansalaisuus; kansainväliset ja kulttuurien väliset suhteet; ihmisoikeudet; tekniikan, tieteen ja biolääketieteen kehitystä; hallinnointi julkisen ja yksityisen hallinnon; kritiikin ideologia.

Ohjelman rakenne

MA Ethics laatii sekä työpaikalla ja tutkimusta. Koska se on tyytyväinen opiskelijoille kaikille tieteenaloille, se sisältää merkittävän opetusta (21 op), jotta hankkia olennaisen tiedon etiikka.... [-]


MA In History

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

MA in History tavoitteena on kouluttaa tutkijoita ja asiantuntijoita pohtimaan nyky-yhteiskunnan historiallisesta näkökulmasta ja ymmärtää läheiset suhteet nykyisen ja menneisyyden. [+]

MA in History tavoitteena on kouluttaa tutkijoita ja asiantuntijoita pohtimaan nyky-yhteiskunnan historiallisesta näkökulmasta ja ymmärtää läheiset suhteet nykyisen ja menneisyyden.

Tämä koulutus on avoin muille humanististen ja yhteistyötä ovat mahdollisia muita ohjelmia tarjoamia UQAR (kirjeet, maantiede, etiikka ja aluekehitys).

Ohjelman rakenne

Erittäin joustavasti, MA historiassa on koulu ja 12 ov mahdollistaa tutkimushanke (30 ov muisti) syventää tietojaan erikoisuus alueella käytännössä historioitsija.

Tämä ohjelma auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen.

tutkimusalueet

historia tutkimustoimintaa avautua sosiaalinen, kulttuurihistoria, poliittinen historia, aatehistoriallisia ja materiaalia historiaa. Nämä akselit kehittyvien suuntaviivoja suosiman opettajat:... [-]


MA Maantiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

MA maantiede pyritään selvittämään suhteen yhtiö on tilaa. [+]

MA maantiede pyritään selvittämään suhteen yhtiö on tilaa. Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa tutkijoita ja asiantuntijoita maantiede oikeus:

analysoidaan luonnollinen tila, että geomorfologiasta, hydrologia, eliömaantiede ja ilmasto edistää sen ymmärtämistä; perinteisin menetelmin ja tekniikoita ja kehittyneitä systemaattiseen ja automaattiseen käsittelyyn paikkatiedon (GIS ja kaukokartoitus); neuvoa ja suunnitella ulkoasu ja järjestämisestä alueella.

Ohjelman rakenne

Joustavuutta, MA maantiede on opetusta 18 opintopistettä koostuu kolmesta pakollisia kursseja kuten luku- seminaarin ja kolme valinnaisia ​​kursseja, joista kaksi voidaan valita kursseja toisessa jatko-ohjelma UQAR tai muu oppilaitos.... [-]


Master Of Education (tutkimusprofiilin)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

Master of Education tarjoaa tietoja eri tutkimuksen lähestymistavoista koulutukseen, ymmärtää niiden tärkeimmät perusteet ja syventää osaamista alueen erikoistumista. [+]

Master of Education tarjoaa tietoa eri lähestymistapoja koulutustutkimuksen, ymmärtää niiden tärkeimmät perusteet ja syventää tietojaan erikoistuneella liittyy yhteen kolmesta pitoisuudet:

* Opetushallinnon; oppimisen ja sosiaalisen (korjaavat); opetusta ja oppimista.

* Varattu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tutkinto opetushallinto.

Sen tavoitteena on myös löytää ratkaisuja ongelmiin sekä teoreettisia että käytännön sekä niihin liittyvät työkokemusta alan koulutus tietoa.

polut

KM, tutkimusprofiili (muistilla)

MA koulutus-, tutkimus- polku (muistilla) mahdollistaa tutkimushanke (21 ov muisti) syventää tietojaan erikoistuneella liittyvä kasvatustieteen.... [-]


Master Of Engineering (muistilla)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Master of Engineering on parantaa tieteellisen ja teknisen tiedon tekniikan, [+]

Master of Engineering on parantaa tieteellisen ja teknisen tiedon tekniikan, aloittaa tutkimuksen ja teknologisen innovaation ja muodostamaan itsenäisiä ja toimivaltaisia ​​asiantuntijat pystyvät suorittamaan ammattikäytännön korkean tason eri aloilla engineering ja soveltavan tieteen.

polut

Master of Engineering, kurssityyppi profiili projekti

Master of Engineering, projekti kurssityyppi muisti ilman profiili edistää ammatillisen koulutuksen kehittämistä komponentin ehdokkaan syventämisen tiedon ja hankinnan erikoisuus.

Master of Engineering, jossa profiilimuisti

Master of Engineering, jossa profiilin muisti kannustaa kehittämään tutkimuksen komponentin syventämällä tietämystä kentässä erikoistumista. ... [-]


Master Of Engineering (tyyppi Tietenkin Hanke)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Master of Engineering on parantaa tieteellisen ja teknisen tiedon tekniikan, aloittaa tutkimuksen ja teknologisen innovaation ja muodostamaan itsenäisiä ja toimivaltaisia ​​asiantuntijat pystyvät suorittamaan ammattikäytännön korkean tason eri aloilla engineering ja soveltavan tieteen. [+]

Master of Engineering on parantaa tieteellisen ja teknisen tiedon tekniikan, aloittaa tutkimuksen ja teknologisen innovaation ja muodostamaan itsenäisiä ja toimivaltaisia ​​asiantuntijat pystyvät suorittamaan ammattikäytännön korkean tason eri aloilla engineering ja soveltavan tieteen.

polut

Master of Engineering, kurssityyppi profiili projekti

Master of Engineering, projekti kurssityyppi muisti ilman profiili edistää ammatillisen koulutuksen kehittämistä komponentin ehdokkaan syventämisen tiedon ja hankinnan erikoisuus.

Master of Engineering, jossa profiilimuisti

Master of Engineering, jossa profiilin muisti kannustaa kehittämään tutkimuksen komponentin syventämällä tietämystä kentässä erikoistumista. ... [-]


Master Of Ihmisten Johtamisen Työpaikalla (ilman Muistia)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

Osaamista ihmisten johtamisen työpaikalla on Masters henkilöstöhallintoa. [+]

Osaamista ihmisten johtamisen työpaikalla on Masters henkilöstöhallintoa.

Haasteet sukupolvien ja kulttuurien suhteet, motivaatiota, työn hallinta suhteet ja konfliktien hallinta ovat kaikki aiheet, jotka ansaitsevat edelleen tämän ohjelman.

polut

Master ihmisten johtamisen työpaikoilla, seuranta tutkimus (muistilla)

Samalla tiedon ja keskeisten taitojen ihmisten johtaminen, tämä polku perehdyttää tutkimusmenetelmiin alan.

Se mahdollistaa tutkimushanke (muisti 21 op) syventää tietojaan tiettyyn aiheeseen liittyvä kysymys inhimillisen ulottuvuuden hallintaa.

Tämä toteutustapa auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen.... [-]


Master Of Ihmisten Johtamisen Työpaikalla (muistilla)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

Osaamista ihmisten johtamisen työpaikalla on Masters henkilöstöhallintoa. [+]

Osaamista ihmisten johtamisen työpaikalla on Masters henkilöstöhallintoa.

Haasteet sukupolvien ja kulttuurien suhteet, motivaatiota, työn hallinta suhteet ja konfliktien hallinta ovat kaikki aiheet, jotka ansaitsevat edelleen tämän ohjelman.

polut

Master ihmisten johtamisen työpaikoilla, seuranta tutkimus (muistilla)

Samalla tiedon ja keskeisten taitojen ihmisten johtaminen, tämä polku perehdyttää tutkimusmenetelmiin alan.

Se mahdollistaa tutkimushanke (muisti 21 op) syventää tietojaan tiettyyn aiheeseen liittyvä kysymys inhimillisen ulottuvuuden hallintaa.

Tämä toteutustapa auttaa myös kehittää taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen.... [-]


Master Of Letters

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Masters kirjeitä tavoitteena erikoistuminen kirjallisuudentutkimuksessa, lisäämällä tietoa teksteistä ja harjoittamalla järjestelmällistä pohdintaa teoreettisen ja institutionaalisten perustan kurinalaisuutta. [+]

Masters kirjeitä tavoitteena erikoistuminen kirjallisuudentutkimuksessa, lisäämällä tietoa teksteistä ja harjoittamalla järjestelmällistä pohdintaa teoreettisen ja institutionaalisten perustan kurinalaisuutta.

Kolme akselia huippututkimuksen ovat luovaa kirjoittamista, kritiikkiä ja kirjallisuuden teoria ja kirjallisuuden historia.

Tarjotaan yhdessä University of Quebec Chicoutimi ja Université du Québec à Trois-Rivières, tämä ohjelma tuo yhteen 23 tutkimusprofessoria ja tutkijat luojia joiden erikoisalojen kattaa kaikki aiheet ja lähestymistavat kirjallisuuden tutkimukset.

polut

Master kirjeitä, seuranta tutkimus

Tämä reittiin kuuluu hankinnan suurempi erikoistuminen, koulutus intensiivistä tutkimusta ja perusteellinen testaus kriittisen menetelmän kirjoittamalla kehittynyt analyyttinen työ (30 ov muisti).... [-]


Master Of Regional Development

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

MA Aluekehityksen keskittyy ongelmien analysoinnin ja kehittämisen haasteet alueiden ja. [+]

MA Aluekehityksen keskittyy ongelmien analysoinnin ja kehittämisen haasteet alueiden ja.

Tämä analyysi perustuu erityisesti tietoon peräisin sosiologia, valtio-oppi, maantiede, taloustiede, hallinta tieteen ja historian.

Tutkimalla realiteetit Quebec ja Kanadan, mutta myös muualla maailmassa, ohjelman tavoitteena ymmärtää paremmin ryhmädynamiikan ja monimutkainen prosessi kehityksen paikallisen ja globaalin ympäristön muutos.

Ohjelman rakenne

Master of Regional Development on monitieteinen ohjelma, jossa opetusta 24 opintopistettä, joka voi käsitellä sekä taloudellisia ja sosiaalisia, kulttuurisia, historiallisia ja maantieteellisiä kehitystä. Erityistä huomiota kiinnitetään ongelmiin reuna-alueilla, sekä teollisuusmaissa ja kolmannen maailman.... [-]


Master Of Tutkimus Psykososiaalisen Käytäntöjen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

MA tutkimuksessa psykososiaalisen käytäntöjen mukana sosiaalityöntekijät auttaa heitä uudistamaan käytäntöjä ja toimenpiteitä, joiden käyttöön paremmin mahdollisuudet ja luomaan uutta tietoa. [+]

MA tutkimuksessa psykososiaalisen käytäntöjen mukana sosiaalityöntekijät auttaa heitä uudistamaan käytäntöjä ja toimenpiteitä, joiden käyttöön paremmin mahdollisuudet ja luomaan uutta tietoa.

Tämä ohjelma perustuu refleksiiviseen tutkimusmenetelmiä, elämä historia, omaelämäkerrallinen, ja prakseologialle ja selitys. Opetus perustuu erityisissä tilanteissa kokenut opiskelijoiden niiden eri käytäntöjä sen sijaan että vain, koska on perinteisesti tapauksessa teoreettisiin pitoisuus määritetty etukäteen.

Ohjelman rakenne

MA tutkimuksessa psykososiaalisen käytäntöjen mahdollistaa tutkimushanke (21 ov muisti) jäsennelty, tarkka, tieteellinen ja ammattikäytäntöjen arvostelut laadun parantamiseksi sen toiminnan samalla edistää kehitystä tietoa psykososiaalisen käytäntöjä. Opettajia oksastettu projekteja opiskelijoille auttaa heitä kehittämään tiedon niiden käytäntöön.... [-]


Masters Hallinta Luontoa Ja Sen Elinympäristön

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 15 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

MA in riistanhoidon ja elinympäristö on koulutus biologiassa tutkijoille koulutusta ja ammattilaisille maailmanlaajuisesti ja monitieteinen näkemys, joka parantaa säilyttämistä ja hyödyntäminen. [+]

MA in riistanhoidon ja elinympäristö on koulutus biologiassa tutkijoille koulutusta ja ammattilaisille maailmanlaajuisesti ja monitieteinen näkemys, joka parantaa säilyttämistä ja hyödyntäminen.

Tutkimushankkeet toteutetaan keskeisillä aloilla kuten genetiikan eläinpopulaatioissa, mukautuva biologia, metsäekologian dynamiikka villieläinpopulaatioiden ja evoluutiobiologian.

Ohjelman rakenne

MA hallinnan luontoa ja sen elinympäristön mahdollistaa tutkimushanke (27 ov muisti) syventää tietojaan alueen erikoistuminen alan biologian.

Lisäksi ohjelma auttaa kehittämään taitoja tarvitaan harjoittamista tohtoriopintojen.

tutkimusalueet

Fish and Wildlife... [-]


Masters Meren Luonnonvarojen Hallintaan (ilman Tutkielma)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

MA Maritime Resource Management pyrkii kouluttamaan johtajien kanssa kokonaisnäkemys, monialaista ja yhdennettyä merialueella. [+]

MA Maritime Resource Management pyrkii kouluttamaan johtajien kanssa kokonaisnäkemys, monialaista ja yhdennettyä merialueella.

Se kouluttaa ammattilaisia ​​osaa käyttää menetelmiä, työkaluja ja hallinnan tekniikoita edistää tehokkaasti päätöksentekoon merenkulkualalla sekä toiminnallisesti että strategisesti.

Opiskelijalla on mahdollisuus syventää tietojaan yksi kolmesta purojen ohjelman: kalastus (kalastus ja vesiviljely), hallinta rannikko- ja meriympäristön ja meriliikenteeseen.

polut

Masters meren resurssien hallinnan, uran (ilman muistia)

Tämä tutkimus polku ilman muistia mahdollistaa syventää tietojaan yksi kolmesta purojen ohjelman:... [-]


Masters Meren Luonnonvarojen Hallintaan (profiili Muistilla)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

MA Maritime Resource Management pyrkii kouluttamaan johtajien kanssa kokonaisnäkemys, monialaista ja yhdennettyä merialueella. [+]

MA Maritime Resource Management pyrkii kouluttamaan johtajien kanssa kokonaisnäkemys, monialaista ja yhdennettyä merialueella.

Se kouluttaa ammattilaisia ​​osaa käyttää menetelmiä, työkaluja ja hallinnan tekniikoita edistää tehokkaasti päätöksentekoon merenkulkualalla sekä toiminnallisesti että strategisesti.

Opiskelijalla on mahdollisuus syventää tietojaan yksi kolmesta purojen ohjelman: kalastus (kalastus ja vesiviljely), hallinta rannikko- ja meriympäristön ja meriliikenteeseen.

polut

Masters meren resurssien hallinnan, uran (ilman muistia)

Tämä tutkimus polku ilman muistia mahdollistaa syventää tietojaan yksi kolmesta purojen ohjelman:... [-]


MSc Oseanografia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 lisää

Sujuvuus oseanografia tutkijat ymmärtää dynamiikkaa meren järjestelmän monitieteisen ja kattavasti. [+]

Sujuvuus oseanografia tutkijat ymmärtää dynamiikkaa meren järjestelmän monitieteisen ja kattavasti.

Se tarjoaa tietoon tuntemus meriympäristön sen resurssit, tekninen koulutus ja hyväksikäyttö, saasteongelmia että me kohtaavat ja ovat asianmukaiset intervention menetelmiä.

Tutkimushankkeessa ja kurssien avulla syventää tietojaan johonkin neljästä erikoisaloja:

kemialliset oseanografia; biologinen merentutkimus; geologiset merentutkimus; Fysiikan osasto.

Ohjelman rakenne

Sujuvuus oseanografia mahdollistaa tutkimushanke (27 ov muisti) syventää tietojaan erikoisuus alueella tieteen merelle.

Heidän ensimmäinen termi, opiskelijat osallistumaan oseanografiset retkikunta tutkimukseen aluksen Coriolis II kokeellisessa osasto kurssin. Ohjelmaan sisältyy myös yleinen merentutkimus kursseja ja kaksi valittavia kursseja, joiden aiheet vaihtelevat opiskelijan tutkimushankkeen.... [-]


Projektin Hallinnassa (muistilla)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Projektinhallinta Master pyrkii paremmin varustaa johtaja, riippumatta hänen perustaidot hallita projektin. [+]

Projektinhallinta Master pyrkii paremmin varustaa johtaja, riippumatta hänen perustaidot hallita projektin. Se on edelleen:

tarjota tietoa, malleja ja teknisiä välineitä määritellä projektin, toteuttaa ja tehokkaasti valvoa suunnittelusta loppuun; kehittää kykyä hallita monitieteinen projektiryhmiä, monikulttuurinen ja virtuaalinen; kehittää kriittistä ajattelua mukauttaa johtamiskäytäntöjä erityiseen ympäristöön hankkeen.

Siinä käsitellään 10 alueita projektinhallintataitoja:

integrointi hankkeen sisältöä (asteikko); määräajat; kustannukset; laatu; henkilöresurssit; viestintä; riskejä; tarvikkeita; sidosryhmät. ... [-]

Videot

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - Français

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - Mandarin

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - English