University Of Ontario Institute Of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Edistämme tiedon löytämistä ja soveltamista talouskasvun, aluekehityksen ja sosiaalisen innovaation nopeuttamiseksi. Innostamme ja varustamme opiskelijoita ja valmistuneita tekemään positiivisen vaikutuksen teknologiakeskeisessä maailmassa.

Painopisteemme

Tekninen omatunto

Tavoitteenamme on parantaa ihmisten ja planeetan elämää teknologian eettisellä soveltamisella. Se on keskeinen osa opetus- ja oppimiskäytäntöjämme, hallintoprosesseja ja innovatiivisia tutkimusprojekteja.

Meille ei ole kyse vain seuraavan teknisen läpimurron kehittämisestä. Teknologian sosiaalisten ja eettisten vaikutusten ymmärtäminen ja integrointi erottaa meidät yliopistona.

Oppiminen uudelleen kuviteltu

Sopeudumme jatkuvasti muuttuvaan koulutusympäristöön kokeilemalla tehokkaimpia tapoja tarjota joustava ja dynaaminen oppiminen ja antaa enemmän valintoja useammalle ihmiselle.

Tarjoamalla erilaisia todistuksia ja kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia sekä herättämällä yrittäjyysaktiviteetteja tarjoamme oppijakeskeisiä koulutusvaihtoehtoja.

Tahmean kampuksen luominen

Edistämme positiivista yhteiskunnallista muutosta ja kannustamme kampusyhteisömme saavutettavissa olevaa, oikeudenmukaista, monipuolista ja osallistavaa kulttuuria.

Olipa kyseessä tutkimuksen tekeminen yhdessä yli 80 korkean teknologian laboratoriossamme, tapaaminen törmäystiloissa, kuten The Hive Café tai Brilliant Catalyst, liittyminen klubiin tai osallistuminen satoihin kampuksella pidettyihin tapahtumiin, yliopistomme on paikka tehdä kestävä liitännät.

kumppanuudet

Autamme teollisuutta, yhteisöä, hallitusta ja akateemisia kumppaneita olemaan tehokkaampia tuomalla heidät yhdessä opiskelijoiden ja tutkijoiden kanssa paljastamaan innovatiivisia ratkaisuja kumppaneidemme kiireellisimpiin ongelmiin.

Teemme yhteistyötä paikallisten ja ulkomaisten organisaatioiden kanssa tuodaksemme synergioita, ideoita ja oivalluksia tutkimus- ja opetusympäristöomme - dynaamisiin tiloihin, jotka edistävät vauraampaa sosiaalista rakennetta ja planeettaa.

Kerro tarinamme

Olemme työskennelleet kovasti uuden yliopiston rakentamiseksi tyhjästä, ja meillä on nyt kokemus. Olemme piilotettu helmi, ja nyt on aika jakaa tarinamme maailmalle.

Me lyömme jatkuvasti painoluokan yläpuolella rankingissa, kilpailuissa, tutkimuksessa ja muussa. Olemme ylpeitä yrittäjyydestämme ja olemme varmoja siitä, kuka olemme ja minne olemme menossa.

Sijainnit

Oshawa

Osoite
Simcoe Street North,2000
L1G 0C5 Oshawa, Ontario, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin