University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meidän ajatus

Edwardsin School of Business kehittää ammattilaisille rakentaa kansakuntia.

Edwardsin School of Business luo mahdollisuuksia dynaamisen oppimisen ja kriittisen ajattelun. Olemme maadoitettu arvomme aitouden ja eheyden. Me omaksua opettaja-tutkija malli, ja toimittaa missiomme kautta tiedekunnan kanssa vahva akateeminen ja ammatillinen osaaminen. Kulttuurimme juhlii monimuotoisuutta ja kattaa moniarvoisuuden. Ryhdymme sidosryhmiemme rakentaa arvoa yhteisöissään.

Tietoa Edwards School of Business

Vaikka vuosien nimi liiketoiminta ohjelmointi on muuttunut, mikä ei ole muuttunut on täydellistä sitoutumista erinomaisen opettavainen kokemus opiskelijoille. Viimeisten lähes 100 vuotta olemme kasvaneet pienestä ohjelmasta liittyy ammatillisen kirjanpito yhteisöä kattavan Business School kuuntelimme teitä! Kerroit että yrittäjäkoulutuksen tulee olla syvä toiminnallinen juuret ydin tieteenalojen laskentatoimen ja rahoituksen, markkinoinnin ja hallinta, henkilöstöresurssien ja strategiaan. Mutta on myös kertoi meille, että nämä syvät toiminnallinen juuret on lisättävä integroidulla päätöksentekoa taitoja. Lopuksi voit kertoi meille muistaa, että tehokas päätöksenteko vaatii avaimen ammattitaito viestinnän ja johtamisen puitteissa etiikan ja sosiaalisen vastuun. Löydät nämä ominaisuudet upotettu kaikissa ohjelmissamme.

Vilkaisu Edwards School of Business tänään:

  • Yli $ 20 miljoonaa vuotuinen toimintatalousarvio
  • Yli 121 opettajat ja henkilökunta
  • Yli 2200 opiskelijat
  • Viisi koulutusohjelmissa (Bachelor of Commerce, Master of Business Administration, Master of Professional Accounting, Master of Science in Finance, Master of Science in Marketing)
  • Kaksi todistus ohjelmia (Business Administration Certificate, aboriginaalien Business Administration Certificate)
  • Yli 23500 Alumni

Sijainnit

Saskatoon

Osoite
S7N 5A7 Saskatoon, Saskatchewan, Kanada

Saskatoon

Osoite
Edwards Downtown Campus
KW Nasser Centre
256 3rd Avenue South

SK S7K 1L9 Saskatoon, Saskatchewan, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin