University of Toronto

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1827 perustetusta University of Toronto on tullut Kanadan johtava oppimisen, löytämisen ja tiedon luomisen laitos. Olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi maailman parhaista tutkimusintensiivisistä yliopistoista, jotka ajavat keksimään ja innovoimaan.

Opiskelijoillamme on mahdollisuus oppia vallitsevista ajatusjohtajista ja työskennellä heidän kanssaan monitieteisen opetus- ja tutkimushenkilöstöverkoston, alumnien ja yhteistyökumppaneidemme kautta.

Yli 560 000 tutkinnon suorittaneen ideoilla, innovaatioilla ja toimilla on edelleen positiivinen vaikutus maailmaan.

Muuttuva koulutus

University of Toronto on yksi maailman suurista yliopistoista, jolle on tunnusomaista poikkeuksellinen syvyys ja huippuosaamisen leveys. T: n globaalit näkymät ja kosmopoliittinen sijainti yhdessä maailman suurimmista kaupungeista tarjoavat opiskelijoille muuttuvan koulutuskokemuksen, joka antaa heille tiedot, taidot ja taidot, joita tarvitaan nopeasti muuttuvan maailman navigoimiseen.

Parhaat opiskelijat Kanadasta ja ympäri maailmaa ovat kiinnostuneita U: sta T monista syistä, mutta mikä erottaa tämän yliopiston, ovat sen kattava huippuosaaminen, monimuotoisuus ja sitoutuminen tasapuolisuuteen ja saavutettavuuteen.

Sijainnit

Toronto

Osoite
King's College Circle,27
M5S Toronto, Ontario, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin