Wycliffe College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Wycliffe College on Toronton yliopiston ja Toronton teologiakoulun Wycliffe College on valmistunut evankelis-anglikaaniseen perinteeseen perustuvasta teologisesta koulusta. Opiskelijamme ovat monenlaisia taustoja ja nimityksiä.

Tavoitteenamme on haastaa ja rohkaista niitä, jotka pyrkivät ymmärtämään paremmin Jeesuksen Kristuksen muutosvoimaa ja varustamaan teologisen stipendin ja hengellisen muodostumisen kautta huippuosaamisen kautta ne, jotka kutsutaan ministeriöön tai akateemiseen harjoitteluun.

Jotkut asiat, jotka sinun pitäisi tietää

  • Wycliffe vetää opiskelijoita yli 40 nimityksestä.
  • Tutkinnon suorittaneet ovat opettaneet joissakin maailman hienoimmissa instituutioissa ja palvelevat pastoreina, lähetyssaarnaajina, ministeriön johtajina ja palveluksessa olevina liikemiehinä.
  • Olemme osa Toronton yliopistoa, mikä tarkoittaa, että suurin osa tutkinnoistamme on sekä Wycliffe College että Toronton yliopisto.
  • Maksumme ovat edullisimmat Kanadassa.
  • Olemme Toronton yliopiston ydinkeskustassa, joka sijaitsee Toronton kaupungin ydinkeskustassa ja tarjoaa sinulle pääsyn runsaasti kulttuureja ja paikkoja, joissa voit elää uskonne.123159_ThMProgram.jpg

Sijainnit

Toronto

Osoite
5 Hoskin Ave
Toronto, ON, M5S 1H7, Canada

Toronto, Ontario, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin