Ualikhanov University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sh. Ualikhanov Kokshetau State University on yksi Pohjois-Kazakstanin johtavista alueellisista yliopistoista. Se on yli 50 vuotta koulutusjärjestelmän johdossa. Yliopisto perustettiin vuonna 1996.

Tänään Sh. Ualikhanov Kokshetau State University on moderni, aktiivisesti kehittyvä korkeakoulu, jolla on arvokas perinne, suuret potentiaalit ja vakavat tulevaisuuden suunnitelmat.

Tällä hetkellä yliopistossa on 6 tiedekuntaa. Akateemisessa henkilökunnassa on yli 500 professoria. Opiskelijat koulutetaan 54 erikoisuuteen. Opiskelijoiden kokonaismäärä on noin 9000 ihmistä. Yliopisto tarjoaa koulutusohjelmia kandidaatiksi (4 vuotta), maisteriksi (2 vuotta), tohtoriksi. (3 vuotta). Yliopistokoulutusprosessi on omaksuttu Bolognan prosessin periaatteisiin, jotka perustuvat ECTS: n ja ”yliopiston ja yrityksen” suhteisiin.123631_photo-1531545514256-b1400bc00f31.jpg Mimi Thian / Unsplash

Yksi Sh. Ualikhanov Kokshetau State Universityn tulee varmistaa tutkinnon suorittaneiden kilpailukyky ja kysyntä, tutkintotodistusten kansainvälinen tunnustaminen sekä opetushenkilöstön korkea taloudellinen ja sosiaalinen asema. Nykyään yliopisto rakentaa vähitellen strategiaa integroimisesta maailman koulutus- ja tiedeinformaatiojärjestelmään. Yliopisto tekee tiivistä yhteistyötä yli 60 johtavan tutkimuskeskuksen kanssa Puolassa, Turkissa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Slovakiassa, Venäjällä ja Keski-Aasian maissa. Luennoitsijat ja opiskelijat osallistuvat kansainvälisiin koulutusohjelmiin, kuten DAAD, IREX, LOGO, TEMPUS, Erasmus Mundus, valtionapuraha "Bundestag", "Bolashak.

Vuonna 2015 yliopisto liittyi Euroopan yhdistykseen ja Euraasian yliopistoyhdistykseen.

Kazakstanin yliopiston kansallisen tiedeakatemian järjestämässä yliopistojen institutionaalisessa luokituksessa - 2018 ”Kazakstan 2050 - Kansallinen innovaatio- ja akateeminen arviointi”, yliopisto on 12. sijalla Kazakstanin tasavallan monitieteisissä yliopistoissa.

Sijainnit

Kokshetau

Osoite
76, Abay street
020000 Kokshetau, Akmola Province, Kazakstan

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin