Lue virallinen kuvaus

112012_AUAMBAStudents.png

Tietoa AUA: sta

Adventist University of Africa (AUA) on sitoutunut kehittämään ja muotoilemaan johtajia Afrikassa ja sen ulkopuolella. Vastuullinen ja eettinen johtajuus on yksi Afrikan muutoksen kriittisimmistä tekijöistä.

Siksi pyrimme olemaan portti Afrikan johtajuuden kehittämiselle, edistämällä korkeatasoista jatko-opetusta ja edistämällä osaamista ja ammattitaitoa ”kokonaisvaltaisesti”.112013_AUAStudentsWalking.png

Tämän saavuttamiseksi olemme ylpeitä tarjoamalla arvopohjaista koulutusta. Tällainen koulutus antaa paljon enemmän tietoa kuin akateeminen tieto. Se edistää koko ihmisen tasapainoista kehitystä - hengellistä, fyysistä, henkistä ja sosiaalista-emotionaalista - prosessia, joka ulottuu elämään.

Tulevaisuuden haasteemme on rakentaa tätä vahvaa perustaa, jotta voimme vakiinnuttaa itsemme maailman johtaviin yliopistoihin.

Tehtävä

Jotta voidaan tarjota dynaaminen jatko-opetus kristillisessä kontekstissa, valmistella tutkinnon suorittaneita tarjoamaan pätevää johtajuutta ja palvelua, joka perustuu rehellisyyteen, kunnioitukseen ja rakkauteen, vastaamaan kirkon ja yhteiskunnan tarpeita.

Näkemys

Olla yksi parhaista yliopistoista, joka edistää korkeatasoisia korkeakoulututkinnon vaatimuksia Afrikassa ja edistää osaamista ja ammattitaitoa kokonaisvaltaisesti.

Perusarvot

Tietoa. Totuus. Palvelua.

109615_rsz_adobestock_49198989.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Adventist University of Africa

Soveltavan tietojenkäsittelytieteen maisteri on ohjelma, jonka tarkoituksena on vastata tietotekniikan ja tietoturvan tehokkaan osaamisen kehittämiseen, jotta voidaan vas ... [+]

Tietoja ohjelmasta

Soveltavan tietojenkäsittelytieteen maisteri on ohjelma, jonka tarkoituksena on vastata tietotekniikan ja tietoturvan tehokkaan osaamisen kehittämiseen, jotta voidaan vastata Afrikan ja maailman tarpeisiin. Tutkinnon suorittaneilla on teoria tietojenkäsittelytieteessä ja kyky kääntää teoria jokapäiväiseen elämään nykyisessä työllisyystilanteessaan, kun he suunnittelevat, suunnittelevat ja hallinnoivat tietojärjestelmiä paikallis- ja globaaleissa yhteyksissä.

erikoisalat

Opinto-ohjelma voidaan valita seuraavilla aloilla:

Cyber ​​SecurityE-palvelutVerkot ja järjestelmien hallintaMiksi liittyä AUA: n soveltuvaan tietojenkäsittelyohjelmaan?Tunnustettu tutkinto Charteredin yliopistostaOpettanut hyvin pätevä ja omistettu kansainvälinen tiedekunta, jolla on runsaasti kokemustaSuuri mahdollisuus vuorovaikutukseen eri maiden opiskelijoiden kanssa ja parantaa verkottumistaUusinta tilatMahdollisuus sitoutuneille ja keskittyneille opiskelijoille siirtyä ajoissa (2 vuotta kokopäiväisesti ja 4 vuotta osa-aikaisesti)Toimitustapa... [-]
Kenia Nairobi
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

AUA School of Postgraduate Studies