INtel College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Intel College, Yksi johtavista korkeakoulujen alueella.

Intel College on perustettu vuonna 1990 ja tarjoaa kursseja yritysten ja Computing. Meidän kurssit vaihtelevat lyhyt osa-aikaisia ​​kursseja aina Koulutusohjelmat - sekä Alempi ja maisteriohjelmiin. Kursseja on tarjolla päivä, iltaisin ja lauantaisin.

Intel College on rekisteröinyt Opetusministeriön korkeakoulu-Tiede ja tekniikka. (MOHEST) / MOHEST/PC/1354/010

Intel College on työskennellyt University of Sunderland, UK vuonna yhteistyökumppanuus. Tämä kumppanuus mahdollistaa University of Sunderland ajamaan heidän Koulutusohjelmat at Intel College. Tämä kumppanuus on vahvistanut Komission korkeakouluopetukselle (CUE), Kenia, Ja on jatkuvasti laatu varmistetaan asianomaisten Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaiset. 25 vuoden kokemus koulutuksen, prioriteetti college on varmistaa, että jokainen opiskelija nauttii erinomaisen opiskelijoiden kokemuksia opiskellessaan INTEL.

Opiskelijat hyötyvät erittäin päteviä opettajia, jotka molemmat kuuluvat asiantuntijoita ja myös koulutettu opettamaan. College tarjoaa oppimisen tilat ovat moderneja, teknologia-rikastettu ja heijastavat 21. vuosisadan oppimisympäristö.

College takaa integrointi sekä sosiaalisia ja akateemisia osia college mikä luo vilkas college ilmapiiri, jossa opiskelijat voivat helposti saada ystäviä ja harjoittaa monenlaista toimintaa sekä sisään ja ulos luokkahuoneesta.

Säännölliset tapaamiset sponsoreita varmistaa, että aikaa college käytetään tehokkaasti ja että opiskelijat kokevat jatkuvuuden tunne ja tarkoituksella kurssin kohti kasvatustavoitteita.

Intel College sijaitsee laitamilla Westlands. College tarjoaa hiljainen seesteinen ja turvallinen ilmapiiri samalla lyhyen ajomatkan päässä kiireisen kaupunkialueilla. Muokattuihin college tarjoaa modernia up-beat laitos kauniit puutarhaa. Jatkuvasta kehittämisestä college-sali ja säännölliset ulkoiset arvioinnit varmistaakseen, että kampuksen kuvastaa nykypäivän vaatimukset 21. vuosisadan digitaalisen oppijan teknologia-rikastettu tiloja, luokkahuoneissa oppimis-, nopea ja ilmainen internetyhteys koko kampuksella.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Certificates » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kurssit » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Project Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Kenia Nairobi

Ohjelma toimii Sunderlandin yliopiston standardin jatko asetukset ja ajetaan Intel College, Nairobi, hyväksytyn validoinnin sekä Sunderlandin yliopiston, Yhdistynyt kuningaskunta ja komissio korkeakouluopetukselle, (CUE), Kenia ... [+]

MSc Projektinhallinnassa

Ohjelma toimii Sunderlandin yliopiston standardin jatko asetukset ja ajetaan Intel College, Nairobi, hyväksytyn validoinnin sekä Sunderlandin yliopiston, Yhdistynyt kuningaskunta ja komissio korkeakouluopetukselle, (CUE), Kenia.

2014 Intakes / Term päivämäärät 25 tammikuu 2014 - 18 huhtikuu 2014 17 toukokuu 2014 - 09 elokuu 2014 06 syyskuu 2014 - 29 marraskuu 2014 Tavoitteet ohjelman

Opetussuunnitelma pääosin koostuu teknistä tietämystä ja taitoja, joiden avulla harjoittamisesta uran monenlaisia ​​Project Management ympäristöissä. Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan hyvän tutkinnon mitään kuria kehittyneitä taitoja ja osaamista alalla projektinhallintaa. Yleiset tavoitteet Ohjelman ovat:... [-]


MSc Tietotekniikan Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Kenia Nairobi

Opetussuunnitelma pääosin koostuu teknistä tietämystä ja taitoja, joiden avulla harjoittamisesta uran monenlaisia ​​tietotekniikan hallinta ympäristöissä. Masters Information Technology Management (ITM) on suunniteltu kehittää osaamista ja ... [+]

MSc in Information Technology Management

Ohjelma toimii yliopiston Sunderlandin standardin jatko asetukset ja ajetaan Intel College, Nairobi, hyväksytyn validoinnin sekä Sunderlandin yliopisto, Iso-Britannia ja komission University Education, (CUE), Kenia.

2014 Intakes / Term päivät 25 tammikuu 2014 - 18 huhtikuu 2014 17 toukokuu 2014 - 09 elokuu 2014 06 syyskuu 2014 - 29 marraskuu 2014 Tavoitteet Ohjelman

Opetussuunnitelma pääosin koostuu teknistä tietämystä ja taitoja, joiden avulla harjoittamisesta uran monenlaisia ​​tietotekniikan hallinta ympäristöissä. Masters Information Technology Management (ITM) on suunniteltu kehittää osaamista ja kykyä hallita Information Technology. Ohjelman tavoitteena on tarjota jatko opinto, joka:... [-]